bende merakla bekliyorum, insallah hersey yolundadirKızlar @NurSu-14Ocak ’tan haber gelmemesi tedirgin etmeye başladı beni.
Ay inşallah canım ya. Alışacağım inşallahHic düşmesin modun iyi olsunlar iyi olalım da gececek hepsi hemde bir rüzgar gibi
Sağlık ocaklarinda tarttirmasak olmuyormu kiyafetle tartiyor bezle boşuna gitmiş oluyoruzAynen baya sesli yapıyor
Bizim hemşire soydu valla. Ama hastanedeki doktor kıyafetle tartti. Ortalama 100 Gr bir fark vardı.Sağlık ocaklarinda tarttirmasak olmuyormu kiyafetle tartiyor bezle boşuna gitmiş oluyoruz
Hastahanedeki bezi bile çıkarıyorBizim hemşire soydu valla. Ama hastanedeki doktor kıyafetle tartti. Ortalama 100 Gr bir fark vardı.
Bizimki daha tartmadı bileSağlık ocaklarinda tarttirmasak olmuyormu kiyafetle tartiyor bezle boşuna gitmiş oluyoruz
Bugün kontrol vardı dikkat ettim soymadi ama tartıdakine göre 200 gram aşağısını söyledi. Yani 4.400 dü tartıda doktor 4.200 dedi. İçine sinmediyse değiştir tabi. Ben de doğum yaptığım hastaneye gittim kontrole ama oğlumu takip eden doktora gideceğim. Ondan memnundum.Hastahanedeki bezi bile çıkarıyorama yinede değiştirecegim
Bizim doktorda soymuyor kiyafetleri ve bezi 100 200 gram arası birsey tutarmis zaten 200 gram düşüyor eksik soyluyorSağlık ocaklarinda tarttirmasak olmuyormu kiyafetle tartiyor bezle boşuna gitmiş oluyoruz
Hava çok yağmurluydu çıkamadık canım yarın giderim inşallah sen yaptırdın mi
Benimki başladı bugün çok şükür korkuyordum emzirip emzirip yatağa yatırmaya iki kere kustu sonra gazını çıkartmaya başladıBenim ki 12. Gün itibari ile geğirmeye başladı
Maşallah kuzuya
Benimki de pazartesi 1 aylık olacak ben de çok şaşkınım çok çabuk 1 ay oldu diye
Evet canım oluyor hıçkırıyor ve hapşırıyor pespeseBebeginizde gun icinde hickirik ve hapsirmqlar oluyor mu ?
Aşı yoktu kuzumHava çok yağmurluydu çıkamadık canım yarın giderim inşallah sen yaptırdın mi
Yaa bal bu bal
Ben 40 çıkınca yaptıracağım tatlım yarın doktorada soracağımSevgili anneler yarin allah izin verirse oglusun sunnetini yaptiracagim. Dualariniz bizimle olursa sevinirimbizim gibi erkenden sunnetini yaptiran var mi anneler icinde.? Varsa surec nasil isliyor kolay atlattiniz mi?
Ben sağlık ocağı doktorumu değiştirdim fakat oğlum eski doktorda kaldıBizimki daha tartmadı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?