Benim minnak da çıkarıyor öyle sesler doktor serum fizyolojik önerdi.
Bizde de ses var nemi ayarlıyoruz ama az mı geliyor bilemedşm. Yüzde 40 veya 50 civarı. Serum fizyolojik önerdi
Serum fizyolojiği nasıl uyguladınız şırınga ile mi damla damla mı
Geçmiş olsun evdeyiz ya hep bağışıklığımız düşüyor galiba. Hastaneye gidip geldiğimiz günlerde bende iyi hissetmiyorum
Anlamadım canım vak nedir
Alışmıştır. Benim minnak da emmiyor ama koynumdan başka yerde de uyumuyor. Sling tarzı bişey mi kullansan azıcık kolların rahatlar
Doktor bize emziği kullanmayın kilo alamaz dedi, bikaç gün kullanmıştık o öyle söyleyince bıraktık biz
Doktor yasakladı bize kilo alamaz dedi
Daha rutin için erken değil mi 3 aydan sonraydı galiba rutinler. Bizde tek rutin var uyu uyan ağla karnını doyur ağla alt değiştir ağla uyu
Özelde çalışanlar için mi canım ev hanımları için mi
Dediyse bike unutmuş olabilirim canım çünkü hem ağrılarım çoktu hem herkes bişeyler söyledi. Hepsini de aklımda tutamadım. Kontrole gittim o zaman söyledim mi hatırlamıyorum bile
Kontrolde söyledim mi hatırlamıyorum. Hala devam ediyor ama az, 40 gün gelmesi normal değil mi ? Miyomlarda alındı benden, belki ondan mı çok geldi ki
O bile bunaltıyor. Yazları düşünsene nemli havalarda çok bunalırız. 60 ı geçirmemeye çalışıyorum ben