2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Şu ilk aylar bi geçse adapte olayını atlatsak geçer gibi geliyor.
Ay canım ya buvasin neymiş ya Allah'ım yarabbim. Umarım korktuğun gibi bir şey değildir.
Değişmiş o kadar rahatladım ki

H a p p y az önce ali Bey aradı iyice açıklama yaptı özetle 14 yaş altının omurgasına girilmez miş şuan tek derdim bensiz 44 dk ama bugünkü korkudan sonra açkkcasi o psikoloji biraz azaldı. Kötünün iyisini yaşadım bugün kendimce

Siz ameliyathaneye vermeyin diyor ve gidiyorum

Ben nerdeyse hergün sağıyorum 100 ml yaklaşık. Atıyorum buzluğa. Bi kaç defa da buzdolabında sakladım biberonla içirdim. Sizin bebiş kaç dakika emiyor sizde bi sağ bi sol meme mi veriyorsunuz?
Benim bebis ortalama 25 - 30 dk emiyor. Bir sag bir sol veriyorum ancak sag gogsum dominant gogus. Hep daha buyuk, hep daha cok sut uretiyor.
Ben de bugun 50 ml kadar sagdim.

Benim de öyle bı göğsümde yara yok diğerinde açıklık var kırmızı et gibi .ikiside sızlıyor emzirirken çok inliyordum ağlıyordum yerlere vuruyordum ayağımı dişimi sikmakdan bı hal oluyordum.boyle hayat geçmez dedim emzirmekten kaciyordum emzirmedigim zamanlar sırtıma sizisi vuruyordu.sanki meme ucundan biri kılıç sokuyor sırtımdan çıkıyor gibi sizliyordu.herseyi denedim aklına gelecek geçmedi aci 3 gün önceye dek evde madescar diye bı krem buldum nette baktım meme ucu içinde kullanılıyor sürdüm artık okadar acı cekmiyorum emzirirken en azından tam gectide diyemem ama aglamiyorum artik

Ben hiç örtmedim. Sen neden örtüyorsun önemli bir sebebi var mı beşinin üzerine örte bilirsin bebeğin yüzüne değil de
Sebebi yok, annem örtüyor etrafta da gördüm, ışık almasın galiba diye ama çok tedirgin oluyorum. Bende örtmeyeyim o zaman

Canım kızım anne karnında iyiydi, doğduktan sonra ödem attı, sonra 150 200 gram civarında kilo verince doktor panik yaptırdı bize. Çok üzüldüm o süreçte. O doktora hiç içim ısınmadı zaten. Geçen hafta gittik 200 gram almış. Bakalım bir daha ki kontrolde ne diyecek zaten sonrasında da doktoru değiştireceğiz. Kasıtlı mı yapıyorlar diye düşünmedim değil. Hasta panik yapsın nasılsa çocuklarına kıyamazlar mecbur gelecekler potansiyel müşteri olarak görüyorlar bizi diye.düşünüyorum.
Örtüyü annem örtüyordu. Işık gelmesin diye galiba örtmem bundan sonra

neden ortuyorsunuz ki yuzunu ? cok tehlikeli. eliyle agzina sokup tikayabilir.

yuzune birsey ortmeyi birak , battaniye fln bile mumkun oldugunca yasak Kanada da . uyku tulumlari var ev sicaklsrina gore onlarda yatiriyoruz resimde ki gibi.
Bende çok korkuyorum uykular haram resmen. Ne bileyim annem etraftakiler falan örtüyor, onlardan görmüştüm. Örtmem artık, kilo problemi üzerine bi de bu yüzden uykusuz kaldım kaç haftadır.

Ben örtmüyorum canım.Çekiştirip ağzını yüzünü kapatır diye korkuyorum
Bende korkuyotum ne bileyim etraftakiler örtünce gerekli sandım. Kaç haftadır emzirme, örtü yüzünü kapatır fslan filan derken uykular yalan oldu bana.

Sen yine iyi uyuyormuşsun canım, emzirme bu örtü derken sabaha kadar ayaktayım. Gün içinde de az uyuyorum. Ne bileyim yanımdakiler örtünce gerekli sandım bende. Reflü yatağı kullanıyor musun kusma için

Yok canım örtmüyorum hastanede yatarken kayınvalidem bir kere örtmüştü Doktorlar çok kızdılar aşırı karşılar bebek ölümlerinin çoğu bu yüzden oluyor dediler
Allah korusun, bende korkuyorum örtmem artık

Çmrekotu süt için miydi gaz için mi devreler yandı bende
Şırınga da nereden geldiyse aklıma
Ben hiç yürümüyordum bugün yarım saat yürüdüm ama bittim. Bakalım,açılırım zamanla.
B12 yi bana demedin galiba di mi

Canım tahinin üstüne çıkan yağı da bir dene. Bide ayva çekirdeği öneriliyor bi araştır istersen. Yalnız kullandıklarını düzenli kullan

Benimde aslında hedefim buydu beşiğimde anne yanı ama nedense gerçekleştiremedim dün beşiğe koydum ama

Allahtan omurgaya işlem olmamış ilk yazdığınızı okuduğumda çok üzüldüm şimdi bir ferahlama geldi bana da

Bebeğimiz göbeği düştüğünden beri satı bir iltihap vardır doktor batikon verdi her gün sürdük iltihap geçti ancak şimdi de hafif kanama geliyor bu durumu yaşayan var mı

Bizde de oldu kanama. Normal oldugunu 1 hafta sonra gececegini soylediler. 10 gun civari ara ara kanama geldi ve kendiliginden gecti. Panik olmustum ama internette de normal oldugu yaziyor.

Bizde de oldu kanama. Normal oldugunu 1 hafta sonra gececegini soylediler. 10 gun civari ara ara kanama geldi ve kendiliginden gecti. Panik olmustum ama internette de normal oldugu yaziyor.
İnsan korkuyor çocuğuda sürekli doktor doktor gezdirmek istemiyorum bende biraz bekleyeceğim batikon sürmeye devam edeceğim

Aa benimkide öyle yatıyor refu yatağında ..besige yatiracagim zaman refu yatagiyla yatırıyorum bende
Ben de öyle yapıyorum canım �lk zamanlar boğazına süt kaçtı aklım çıktı artık reflü yataksız hiçbir yerde yatıramıyorum ona bile güvenemiyorum aslında

sevgili anneler, evde bulunan insanlarla iliskileri nasil yürütüyorsunuz? Ben sınıfta kaldım resmen bu süreçte. Ya eşimi ya da ailemden birini pıçaklamama az kaldı
Dur elini kana bulama Hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz. Eşim hep baştan savma yapıyor bazı şeyleri. Kayınvalidem sadece oturmaya gelmiş. Resmen her şeyi ben yapıyorum. Yemeği ben yapıyorum. Yiyip salona TV karşısına geçiyor hanımefendi. Güya yardıma gelmiş. Gerçi onun yardım anlayışı TV karşısında oturduğu yerden bebek sallamak. Ki kesin yasak koydum sallamaya. Benden gizli gizli yaptığına kalıbımı basarım. Sallanan hiçbir şey almayacağım dedim . Babyjörn anakucagı aldım onun da hafif sallanma özelliği varmış Onu bile ucundan ucundan sallamaya çalışıyor. büyük oğlumda anakucağıni camdan aşağı firlatmamak için zor tuttum kendimi. İki hafta sonra gidecek. Resmen sabrediyorum. Annem arada geliyor o da bidi bidi sürekli eleştiri modunda. Al birini vur ötekine. Kimse kalmayınca rahat bir nefes alacağım.

Bizim de 13.gunde o bahsettiğin cihazla ölçtü doktor 14 çıktı ama 13 günlük bebekte sınır değer 18 dedi. Endişelenmeyin dedi. Bugün 16.gunumuz ama hala yüzü ve gözleri sarı. Kan uyuşmazlığı var aramızda ne zaman gececek acaba bu sarılık? O kadar da emziriyorum cisli kakalı bez sayisi günde 15 i buluyor

K Kubra4116 kuzucum nasılsın? Bebişler nasıl? Oyy nasıl bir tempo bu hiçbir şeye fırsat bulamıyorum. Tuna’nın gazı ne durumda umarım biraz azalmıştır artık.
Anneler merhaba, konuyu takipten çok uzağım bir süredir, yoğun geçiyor günler geceler. Elime telefonu alıyor sonra onlarla uğraşta aklıma gelmiyor bile bir telefonum olduğu yani müthişko kondisyon isteyen bir işmiş ikiz analığı eras0201 , tuna'nın gazı dışında çok üzmedi beni analık, yorgun ama mutluyum şükürler olsun Rabbim'e çociklerim de hem dünyaya hem beraber yaşama alışmaya çalışıyorlar hala onlar yön veriyorlar şu an ilişkimize onlar neyi nasıl isterse öyle ilerliyoruz ne zaman ne kadar emmek isterlerse, yemek isterlerse, uyumak isterlerse şeklinde. Sizde durumlar nasıl? Herkes iyi mi?

Bizim bir gece iyi geçiyor diğer gece gazdan fena. Bu gece o gece sürekli emmek istiyor. Kısır döngü oluyor yine. Her emmek istediğinde versem yarım saat kırk dakikada bir sizce çok mu gazlandirmis olurum? Nasıl bir taktik uygulayacagimi şaşırdım

En yakınlarımız ama bizi en çok yoran insanlar. Tam tersi olması gerekmez mi
2 hafta dayanabiliyosan iyi. Ben 2 hafta kendi ailem + eşimin aynı ortamda olmasına dayanamıyorum. Boşanmayı düşünür oldum yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…