2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Biogai bende bir damla yazıyor dolapta mı saklıyorsun nasıl kullanıyorsun

Biogai bende bir damla yazıyor dolapta mı saklıyorsun nasıl kullanıyorsun
benimki acildikdan sonra oda 25 dereceye kadar disarda kalabilir yaziyor ve gunde 5 damla .
5 damlayi bir seferde vermek gerekiyor.
Ben cay kasigina 5 damla damlatip veriyorum.

Benim kiz sabah aksam gunde iki uc kere yapiyor kakasini mama yedigi icin

Benim damla az geliyoe olabilir ne alaka bilmiyorum ama eczacının yazdığı kağıtta 1 damla yazıyor d vitamininden baska bir şeye kullanıyor musun bebeğe

Benm ki en güzel memede uyuyor, sallamayla felan çok zor uyutmak. Beşiğindeyken vik yaptığında annem sallıyor gece öyle devam ediyor uyumaya. Bakalım gidince ben nasıl uğraşıcam

Benim damla az geliyoe olabilir ne alaka bilmiyorum ama eczacının yazdığı kağıtta 1 damla yazıyor d vitamininden baska bir şeye kullanıyor musun bebeğe
kutunun ustunde yaziyordur ne kadar kullanacagin.
Bende ki bio gaia damlasi d vitaminli o yuzden extra d vit suan vermiyorum.

gaz cikarsin diye de bir damla var onu kullaniyorum eger gaz sorunu yasarsa.

Ben de babybjörn aldım, ama henüz kullanmıyorum, doktora fotoğrafını attım, 2 aydan sonra rahat kullanabileceğimizi söyledi, beklemedeyim o yüzden. Sen koyuyor musun bebitonu?
Ara ara çok kısa kalıyor canım. Pek durmuyor zaten. Ben de erken diye korkuyorum zaten.

kutunun ustunde yaziyordur ne kadar kullanacagin.
Bende ki bio gaia damlasi d vitaminli o yuzden extra d vit suan vermiyorum.

gaz cikarsin diye de bir damla var onu kullaniyorum eger gaz sorunu yasarsa.
Fotoğraf atabilir misin rica etsem

Canım gözün aydın ben de 2 gün normal doğum için uğraşıp sezaryenle bitirdim. Olabiliyor maalesef, bunun için sıkma canını Bebişinle sana sağlık sıhhat diliyorum

Fotoğraf atabilir misin rica etsem
ovol yazani ilk bir ay kullandim. gunde max 1.5 ml kullanabiliyordum. Dr um, gunde 6 kere 0.25 ml kullanabilirsin besleme oncesinde demisti.

Bir ayi dolunca cocyntal damlaya gectim. bunu tup tup ayirmislar. gunde max 12 tup kullanabiliyorim ama ben smdlik max 2 tup kullandim gunde.

bio gaia resimdeki benim. gunde bir kere 5 damla d vitaminli

Eklentiler

• 988693D7-5AF5-47E9-8227-68DBF0ED7949.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 5CD769FC-01BF-4938-B874-288678B199B7.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 4547B412-52A3-4D5A-B999-168E1F1975A1.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 36
Canım gözün aydın ben de 2 gün normal doğum için uğraşıp sezaryenle bitirdim. Olabiliyor maalesef, bunun için sıkma canını Bebişinle sana sağlık sıhhat diliyorum
nasil oldun canim ? daha iyi misin ?
benim bir ay oldu ama hala bazen sag tarafim sizliyor zaten orayi cok cekistirmislerdi soylemislerdi.
mesela sag tarafimin izi daha kalin sol tarafima gore. sol tarafim ip gibi bir iz sag tarafim daha cok yun ipi gibi kalincana

Günaydın kızlar nasılsınız geceniz nasıl geçti?
Puset i yeni almadım arkadaşım verdi ama ince bi minderi var çok çukur acaba ona puset minderi alayım mı ya da battaniye vs koysam olur mu sizce?

Benim de dikiş yerlerim ve yukarısı ağrıyor kanamam da devam ediyor 1 ay olacak perşembe 40ı çıkınca kontrole gidicem ben doktorum o zaman gel dedi

Reactions: 11K
Bebdeki de bu

Eklentiler

• IMG_20221205_125246.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 38
Ben de güneşe tutayım geçer insallah ya Kocaeli'de güneş bulabilirsem tabi

Günaydın kızlar nasılsınız geceniz nasıl geçti?
Puset i yeni almadım arkadaşım verdi ama ince bi minderi var çok çukur acaba ona puset minderi alayım mı ya da battaniye vs koysam olur mu sizce?
Canım sanki izlediğim bir videoda pusetin içine örtü battaniye vs koymayın diyordu. Zaten onu koyunca emniyet kemerini kullanamazsin. Evde kısa süreli kullanımlarda belki olabilir de dışarda sakıncalı olabilir. Benim ana kucağı da biraz çukur ben de o yüzden tedirgin oluyorum. Uzun süre koymak istemiyorum.

Kızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.

Reflu yatağında yatiyor kuzum gece gündüz nereye gitsek tasiyoruz ödüm kopuyor kusunca nefes borusuna gider diye, gaz sorunu var ıkınırken kusuyor bi de çok emiyor gaz sikistirsa acıktı sanıyor memeye saldırıyor yıkıyor ortalığı vermezsem mide dolu olunca en ufak kipirtida ikinmada kusuyor, kayinvalidem bizde kalıyor annem arada gelip kalıyor o şekilde uyuyabiliyorum anca yoksa uyumak mümkün değil bazen bi an önce büyüsün istiyorum

Kızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.
Ben molfix pure soft 2 kullanıyorum canim 20. Günümüzde geçtik 2 numaraya. 1 numara çok almamıştım elimde 2 vardı ilk baslarda büyük geldi gibi ama su an rahat oluyor, çok fark yoktu boyut olarak 1 ile arasında. Baby turco 2 çok çok küçük geldi bize ayrıca pisik yaptı elimizde patladı bezler yani sanırım hez boyutları markaya göre değişiyor daha hesaplı bi beze geceyim diyorum numarada karar veremiyorum ben de keske standart olsa, senin kullandığın marka hangisi? Bu arada geçen hafta 4500gr civarinda çıktı kızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…