Aynen myle o 44 dk olayı bile hafifledi o düşüncelerin yanında öyle çok korktum kiAllahtan omurgaya işlem olmamış ilk yazdığınızı okuduğumda çok üzüldüm şimdi bir ferahlama geldi bana da
Eskiler mi sağlamdı biz çürüğüz yoksa nazlı mıyız bilmiyorumŞaştım kaldım bizim kaderimiz niye böyle
Canim benim oğlum on üç günlükken 4200 gramdı. Ben hâlâ bir numara kullanıyorum. 4500ü geçmiştir şu anda tahminen. Elimdeki son paketi bitirip 2 numaraya geçeceğim. Bence son paketi de bitirebilirsin.Kızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.
Benim ki de meme de uyumak istiyor böyle karnı doyunca emmiş gücü azalıyor kıpırdatınca geri emmeye başlıyor. O zaman anlıyorum uykuya geçecek bebeğimi sarsmadan yavaşça memeyi çekiyorum yan yatırıyorum kusucağı varsa çıkarsın diye. 5 dakika falan bekliyorum ağlaması yoksa omzuma alıp gazını çıkarıyorum. Sonra yerine yan koyuyorum ama asla elimi bebeğin üzerinden çekmiyorum sırtını sıvazlayarak pış pış diye sesler çıkarıyorum. Anne yanı beşiği zaten iyice dalana kadar devam ediyorum. Üzerine örttüğüm örtüsüyle ellerini sıkıştırıyorum.Aynı şeyi yaşadım yaagece 3’e doğru yattı, sabaha karşı 6’da kalktı, emzirdim yatırdım ve şimdi kalktı.
Bir de sallamadan nasıl uyutuyorsun?? Ben alıştırdım ayakta kucakta dans ederek uyutmaya. Ya da memede uyuyorböyle devam ederse uyku eğitiminde bittim ben.
Daha 40 m çıkmadı ama eşim sorup duruyor be zaman ne zaman diye. Benim canım istemiyor istemediği gibi korkuyorum daNormal doğum yapıp 40 ı çıkanlar eşlerinizle durumlar nasıl bi yakınlasalım dedik yapamadım ben canım acıdı var mı benim gibi olan eşim de zorlamadı ama sanki ilk kez yapıyormuş gibi bi acı
Korku ben de de var ıslaklık da oldu ama sanki ilk kez yapıyormuş gibi kızlık zarı bozulcak gibi bi acı gitmedi kasmadım da aklıma cok taktım acaba acıldı dikiş atıldı falan daraldı mı ne oldu hiç bi sıkıntım yoktu dogum öncesinde vajinismus falan da geçmedi basımdan gayet normaldim normal doğum tecrübesinden sonra yok yapamadım belki ben gibi olan vardır diye sormak istedim bizim çıktı kırkımız burdan bakarken gördüm prolaktin yüksek olunca hormonumuz isteksizlik rahimde kuruluk yapıyormuşDaha 40 m çıkmadı ama eşim sorup duruyor be zaman ne zaman diye. Benim canım istemiyor istemediği gibi korkuyorum da
Biz şuan perisaniz canım . bebeğim sadece memede uyuyor memeyi çekince en fazla 1 saat uyuyor yanımda yatmaya alıştı ev işleri yemek çok zor oluyor . Dün öğlen 2 de kahvaltı yaptım akşam yemeğini anca 10 gibi yedim . Yemek dediğime bakma tost yaptık anca . Nasıl düzene sokacağız bilmiyorumKızlar bebeğim perşembe günü bir aylık olacak ve hala kucakta uyuyor kesinlikle yatağında uyumuyor. Reflü yatağını her yere taşıyorum ama yok yatırınca 5 dakka olmadan uyanıp ağlıyor. Benim gibi olan var mı? Çözüm bulamadım hala ve evde annem olmasa perişan oluruz
Ben sleepy Ecologic ile Bionatural almıştım 3 paket 64 luydu her paketi iki haftada iki buçuk paket bitti yaklaşık 1 paketin yarısı kaldı memnun kaldım ben bezlerden pişik yapmı her emzirmede değiştiriyorum altını. Islak mendil olarak da Ecologic kullanıyorum o da çok güzel ama bayağı zam gelmiş bionaturale ya da naturale falan geçebilirim. 24 paket ıslak mendil stoklamistimBen molfix pure soft 2 kullanıyorum canim 20. Günümüzde geçtik 2 numaraya. 1 numara çok almamıştım elimde 2 vardı ilk baslarda büyük geldi gibi ama su an rahat oluyor, çok fark yoktu boyut olarak 1 ile arasında. Baby turco 2 çok çok küçük geldi bize ayrıca pisik yaptı elimizde patladı bezler yani sanırım hez boyutları markaya göre değişiyor daha hesaplı bi beze geceyim diyorum numarada karar veremiyorum ben de keske standart olsa, senin kullandığın marka hangisi? Bu arada geçen hafta 4500gr civarinda çıktı kızım.
Aynen son kalan paket de biter bu hafta 2 numara sipariş verdim 4 paket. Yine sleepy bionaturalden devam edecem benCanim benim oğlum on üç günlükken 4200 gramdı. Ben hâlâ bir numara kullanıyorum. 4500ü geçmiştir şu anda tahminen. Elimdeki son paketi bitirip 2 numaraya geçeceğim. Bence son paketi de bitirebilirsin.
Benimde öyle iştr bel kısmı çok aşağıda o yüzden tedirginimCanım sanki izlediğim bir videoda pusetin içine örtü battaniye vs koymayın diyordu. Zaten onu koyunca emniyet kemerini kullanamazsin. Evde kısa süreli kullanımlarda belki olabilir de dışarda sakıncalı olabilir. Benim ana kucağı da biraz çukur ben de o yüzden tedirgin oluyorum. Uzun süre koymak istemiyorum.
Bizde öyle canım. Bebek uyuyunca uyu diyor herkes ama nereye uyuyorsun? Geceleri biz hep ayakta sabaha karşı uyuyor oda 2 saat ancaBiz şuan perisaniz canım . bebeğim sadece memede uyuyor memeyi çekince en fazla 1 saat uyuyor yanımda yatmaya alıştı ev işleri yemek çok zor oluyor . Dün öğlen 2 de kahvaltı yaptım akşam yemeğini anca 10 gibi yedim . Yemek dediğime bakma tost yaptık anca . Nasıl düzene sokacağız bilmiyorum
Benim ki de meme de uyumak istiyor böyle karnı doyunca emmiş gücü azalıyor kıpırdatınca geri emmeye başlıyor. O zaman anlıyorum uykuya geçecek bebeğimi sarsmadan yavaşça memeyi çekiyorum yan yatırıyorum kusucağı varsa çıkarsın diye. 5 dakika falan bekliyorum ağlaması yoksa omzuma alıp gazını çıkarıyorum. Sonra yerine yan koyuyorum ama asla elimi bebeğin üzerinden çekmiyorum sırtını sıvazlayarak pış pış diye sesler çıkarıyorum. Anne yanı beşiği zaten iyice dalana kadar devam ediyorum. Üzerine örttüğüm örtüsüyle ellerini sıkıştırıyorum.
Bebeklerin beyin gelişimi 2 yaşına kadar devam ediyormuş. Sallamak bebekte hipnoz etkisi yarattığından olumsuz etkilene bilirmiş yani bebek uyumuş olmuyormuş bayılırmış o yüzden hiç sallamadım sallayanlara da tepki gösterdim. Bi de biz karı koca aşırı gezginiz sallamaya alıştırırsam sıkıntı yaşarız çalışan insanlarız bakıcıya vericem bakıcıyla da sıkıntı Yaşar.
Tabi ki yeri gelince sallayacağım. Ama bu konu da elimden geleni yaptıktan sonra.
Şu an daha çok küçük sürekli yüzü değiştiği gibi huyuda değişiyor bakalım gelecekti süreç bize neler gösterecek. Bi bakmışım karşı olduğum şeyi ben de yapıyorum belli olmaz analık zor zanaat
Annem 1 saate yakın çıplak tuttu güneşe çok iyi geldi. Hurma da bu konuda çok iyi birde sarı çekirdeksiz üzümden kendine komposto yap o da etkiliBen de güneşe tutayım geçer insallah ya Kocaeli'de güneş bulabilirsem tabi
Canım mamayı değiştir,bazı mamalar kabız yapabiliyo, ben deneye deneye kabız yapmayanı bulmuştum.Bebelac Gold bizde kabız yapmadı rahatlıkla yapıyordu.Kızlar selamlar eskisi kadar sık giremiyorum büyüdükce rahatlarım derken hergün farklı bir şeyle karşılaşıyorum bebeğim gaz çıkartıyor çişinde de sorun yok ama büyük tuvaletinü yaparken sorun yaşıyor baya ıkınıyoe falan saatlerce yapamıyor bi çözümü olan var mı mamadan mı kaynaklanıyor anlamıyorum yarın doktora gideceğim o zamanda sorarım birde.kadın doğuma kontrole giden var mı gitmek gerekiyor mu sanki benim hala düzelmedi gibi sezeryan doğum yaptım bide
Canımız istiyo ama yorgunluktan ve uykusuzluktan o moda giremedik daha canımNormal doğum yapıp 40 ı çıkanlar eşlerinizle durumlar nasıl bi yakınlasalım dedik yapamadım ben canım acıdı var mı benim gibi olan eşim de zorlamadı ama sanki ilk kez yapıyormuş gibi bi acı
Kızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.
Sleppy Extra dan çok memnun kaldım ben ,yapışkan bantları falan çok iyi. 3 numaraya geçtik bizKızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.
Aramızda kan uyuşmazlığı var bebisimle sarılık o yüzden uzun sürdü inşallah daha fazla sürmeden kurtuluruz sadece yüzünde ve gözünde kaldıAnnem 1 saate yakın çıplak tuttu güneşe çok iyi geldi. Hurma da bu konuda çok iyi birde sarı çekirdeksiz üzümden kendine komposto yap o da etkili
Biz de 17 günlüğüz elimde yarım paket 1 numara kaldı bitince 2 numaraya geçeceğimBiz geceli çok oldu fazla bı fark yok rahat bile ettik 41 günlüğüz kiloyu bilmiyorum ama 4100 du 1aylık kontrolde.2. alisimiz 2 numara bez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?