2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Allahtan omurgaya işlem olmamış ilk yazdığınızı okuduğumda çok üzüldüm şimdi bir ferahlama geldi bana da
Aynen myle o 44 dk olayı bile hafifledi o düşüncelerin yanında öyle çok korktum ki
Şaştım kaldım bizim kaderimiz niye böyle
Eskiler mi sağlamdı biz çürüğüz yoksa nazlı mıyız bilmiyorum annem bana hamileyken hareket etmesem soluğu gece yarısı bile olsa hastanede almış şimdi bana bu kadar uğraşma doktorlarla diyor babam

Kızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.
Canim benim oğlum on üç günlükken 4200 gramdı. Ben hâlâ bir numara kullanıyorum. 4500ü geçmiştir şu anda tahminen. Elimdeki son paketi bitirip 2 numaraya geçeceğim. Bence son paketi de bitirebilirsin.

Normal doğum yapıp 40 ı çıkanlar eşlerinizle durumlar nasıl bi yakınlasalım dedik yapamadım ben canım acıdı var mı benim gibi olan eşim de zorlamadı ama sanki ilk kez yapıyormuş gibi bi acı

Kızlar bebeğim perşembe günü bir aylık olacak ve hala kucakta uyuyor kesinlikle yatağında uyumuyor. Reflü yatağını her yere taşıyorum ama yok yatırınca 5 dakka olmadan uyanıp ağlıyor. Benim gibi olan var mı? Çözüm bulamadım hala ve evde annem olmasa perişan oluruz

Benim ki de meme de uyumak istiyor böyle karnı doyunca emmiş gücü azalıyor kıpırdatınca geri emmeye başlıyor. O zaman anlıyorum uykuya geçecek bebeğimi sarsmadan yavaşça memeyi çekiyorum yan yatırıyorum kusucağı varsa çıkarsın diye. 5 dakika falan bekliyorum ağlaması yoksa omzuma alıp gazını çıkarıyorum. Sonra yerine yan koyuyorum ama asla elimi bebeğin üzerinden çekmiyorum sırtını sıvazlayarak pış pış diye sesler çıkarıyorum. Anne yanı beşiği zaten iyice dalana kadar devam ediyorum. Üzerine örttüğüm örtüsüyle ellerini sıkıştırıyorum.

Bebeklerin beyin gelişimi 2 yaşına kadar devam ediyormuş. Sallamak bebekte hipnoz etkisi yarattığından olumsuz etkilene bilirmiş yani bebek uyumuş olmuyormuş bayılırmış o yüzden hiç sallamadım sallayanlara da tepki gösterdim. Bi de biz karı koca aşırı gezginiz sallamaya alıştırırsam sıkıntı yaşarız çalışan insanlarız bakıcıya vericem bakıcıyla da sıkıntı Yaşar.
Tabi ki yeri gelince sallayacağım. Ama bu konu da elimden geleni yaptıktan sonra.

Şu an daha çok küçük sürekli yüzü değiştiği gibi huyuda değişiyor bakalım gelecekti süreç bize neler gösterecek. Bi bakmışım karşı olduğum şeyi ben de yapıyorum belli olmaz analık zor zanaat

Normal doğum yapıp 40 ı çıkanlar eşlerinizle durumlar nasıl bi yakınlasalım dedik yapamadım ben canım acıdı var mı benim gibi olan eşim de zorlamadı ama sanki ilk kez yapıyormuş gibi bi acı
Daha 40 m çıkmadı ama eşim sorup duruyor be zaman ne zaman diye. Benim canım istemiyor istemediği gibi korkuyorum da

Daha 40 m çıkmadı ama eşim sorup duruyor be zaman ne zaman diye. Benim canım istemiyor istemediği gibi korkuyorum da
Korku ben de de var ıslaklık da oldu ama sanki ilk kez yapıyormuş gibi kızlık zarı bozulcak gibi bi acı gitmedi kasmadım da aklıma cok taktım acaba acıldı dikiş atıldı falan daraldı mı ne oldu hiç bi sıkıntım yoktu dogum öncesinde vajinismus falan da geçmedi basımdan gayet normaldim normal doğum tecrübesinden sonra yok yapamadım belki ben gibi olan vardır diye sormak istedim bizim çıktı kırkımız burdan bakarken gördüm prolaktin yüksek olunca hormonumuz isteksizlik rahimde kuruluk yapıyormuş

Biz şuan perisaniz canım . bebeğim sadece memede uyuyor memeyi çekince en fazla 1 saat uyuyor yanımda yatmaya alıştı ev işleri yemek çok zor oluyor . Dün öğlen 2 de kahvaltı yaptım akşam yemeğini anca 10 gibi yedim . Yemek dediğime bakma tost yaptık anca . Nasıl düzene sokacağız bilmiyorum

Ben sleepy Ecologic ile Bionatural almıştım 3 paket 64 luydu her paketi iki haftada iki buçuk paket bitti yaklaşık 1 paketin yarısı kaldı memnun kaldım ben bezlerden pişik yapmı her emzirmede değiştiriyorum altını. Islak mendil olarak da Ecologic kullanıyorum o da çok güzel ama bayağı zam gelmiş bionaturale ya da naturale falan geçebilirim. 24 paket ıslak mendil stoklamistim

Canim benim oğlum on üç günlükken 4200 gramdı. Ben hâlâ bir numara kullanıyorum. 4500ü geçmiştir şu anda tahminen. Elimdeki son paketi bitirip 2 numaraya geçeceğim. Bence son paketi de bitirebilirsin.
Aynen son kalan paket de biter bu hafta 2 numara sipariş verdim 4 paket. Yine sleepy bionaturalden devam edecem ben

Benimde öyle iştr bel kısmı çok aşağıda o yüzden tedirginim

Bizde öyle canım. Bebek uyuyunca uyu diyor herkes ama nereye uyuyorsun? Geceleri biz hep ayakta sabaha karşı uyuyor oda 2 saat anca

Evet benimki de memede uyuyor. Ama uyku sıkıştırdıysa meme ile de kavga ediyor. O an kucağıma alıp ayakta gezdirip şarkı söyleyip hafif dans ederek sakinleştiriyorum. Sonra emziriyorum ve uyuyor. Emzirdikten sonra uykusu kaçarsa işte o problem.

Takdir ettim kararlılığını

Ben de güneşe tutayım geçer insallah ya Kocaeli'de güneş bulabilirsem tabi
Annem 1 saate yakın çıplak tuttu güneşe çok iyi geldi. Hurma da bu konuda çok iyi birde sarı çekirdeksiz üzümden kendine komposto yap o da etkili

Canım mamayı değiştir,bazı mamalar kabız yapabiliyo, ben deneye deneye kabız yapmayanı bulmuştum.Bebelac Gold bizde kabız yapmadı rahatlıkla yapıyordu.

Reactions: 11K
Canımız istiyo ama yorgunluktan ve uykusuzluktan o moda giremedik daha canım Valla çok özledik birbirimizi ama sarılıp oynaşmakla yetiniyoruz.

Biz geceli çok oldu fazla bı fark yok rahat bile ettik 41 günlüğüz kiloyu bilmiyorum ama 4100 du 1aylık kontrolde.2. alisimiz 2 numara bez

Kızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.

Sleppy Extra dan çok memnun kaldım ben ,yapışkan bantları falan çok iyi. 3 numaraya geçtik biz Butlandı benim oğlum

Annem 1 saate yakın çıplak tuttu güneşe çok iyi geldi. Hurma da bu konuda çok iyi birde sarı çekirdeksiz üzümden kendine komposto yap o da etkili
Aramızda kan uyuşmazlığı var bebisimle sarılık o yüzden uzun sürdü inşallah daha fazla sürmeden kurtuluruz sadece yüzünde ve gözünde kaldı
Biz geceli çok oldu fazla bı fark yok rahat bile ettik 41 günlüğüz kiloyu bilmiyorum ama 4100 du 1aylık kontrolde.2. alisimiz 2 numara bez
Biz de 17 günlüğüz elimde yarım paket 1 numara kaldı bitince 2 numaraya geçeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…