Ben de sleepy bionaturalden devam edeceğim sanırım dokusu çok hoşuma gitti sizdirmiyor da Ecologic gereksiz pahalı ve bence Bionatural ecologicten daha iyi yanı aralarında çok fark yokSleppy Extra dan çok memnun kaldım ben ,yapışkan bantları falan çok iyi. 3 numaraya geçtik bizButlandı benim oğlum ❣
Bizimde var canım. Ama dediklerimi yaptık 2 günde geçti hamdolsun. Abo uyuşmazlığı da var bizdeAramızda kan uyuşmazlığı var bebisimle sarılık o yüzden uzun sürdü inşallah daha fazla sürmeden kurtuluruz sadece yüzünde ve gözünde kaldı
Biz de 17 günlüğüz elimde yarım paket 1 numara kaldı bitince 2 numaraya geçeceğim
Ben b negatifim kızım 0 pozitifBizimde var canım. Ama dediklerimi yaptık 2 günde geçti hamdolsun. Abo uyuşmazlığı da var bizde
Ben de dün eşimle yalnızdık annem haftasonu evine gidiyor o yüzden kahvaltıyı 4 te yapabildik o da bebe kucağımda artık ne kadar olursa. Akşam gece 10 da bi çorba içebildim. Babasında bile zor duruyor ya memede olacak ya da kucakta olacak. Valla bilmiyorum çok zor psikolojim bozuldu artıkBiz şuan perisaniz canım . bebeğim sadece memede uyuyor memeyi çekince en fazla 1 saat uyuyor yanımda yatmaya alıştı ev işleri yemek çok zor oluyor . Dün öğlen 2 de kahvaltı yaptım akşam yemeğini anca 10 gibi yedim . Yemek dediğime bakma tost yaptık anca . Nasıl düzene sokacağız bilmiyorum
kuutusunfa yaziyir mu kac damla diye ? bu galiba eski modeli damlanin. bendeki yenilenmis formulu diye geciyorBebdeki de bu
ya ben adet oldum mu olmadim mi anlamadm. bir ayim doldu dun ama kki gun once boyleKızlar aranızda 40ı bitmeden adet göreniniz oldumu,normal doğum yapanlar dikişleriniz ve acınız ne durumda,birde ilişki yaşayanınız oldumu bu durumdan biraz korkmadım değil bizimde kırkımız 13ünde çıkıyor
Ben de tüm gün uyutmaya çalıştım yerine koyduktan 10dk sonra uyanıyor. En sonunda aldım kucağıma yattım üstümde uyuyor. Uyuması güzel de benim enerjim bitti arada birileri alıp mama gaz olayını yapsa ben de uyusam dinlenicem eşim bile durduramıyorBen de dün eşimle yalnızdık annem haftasonu evine gidiyor o yüzden kahvaltıyı 4 te yapabildik o da bebe kucağımda artık ne kadar olursa. Akşam gece 10 da bi çorba içebildim. Babasında bile zor duruyor ya memede olacak ya da kucakta olacak. Valla bilmiyorum çok zor psikolojim bozuldu artık
Offf Allahım ya , Allahım korusun tüm bebişlerimiziŞimdi sağlık ocağından geldim 1. Ay aşımızı olduk. Her yer bebek dokuydu çıplak çıplak ateşlerini düşürmeye çalışıyorlarİnfluenza gribi varmış yetişkinler hafif atlatıyormuş bebekleri yoğun bakıma kadar götürüyormuş Allahım uzak etsin hala elim ayağım titriyor
Canım bebişin kaç kilo doğmuştu ayda kaç kilo alıyor görünüşte benim oğlum 2 aylık oldu ama buradaki kilolara göre 1 aylık görünümünde hatta yenidoğan gibiBenimde elimde 0 numara Molfix premature bezi kaldı.Hiç açılmamış 30+30 60 adet.. Küvözde kaldığı hastaneye vercem Yenidoğan bebişler için ihtiyacı olana kullansınlar
Ben b negatifim kızım 0 pozitifher türlü uyuşmazlık var bizde de. Başka yöntem var mı canım bildiğin
Bizde de durumlar öyle hıçkırığa sinir oluyor ve kusuyor emmeyi abarttigindaBen de o kadar emziriyorum neden hala sariliktan kurtulamadi diye üzülüyorum ya çocuğa sürekli meme dayıyorum içiyor içiyor hıçkırıyor bu sefer de hıçkırıga sinirleniyor
Baby me nin jelli göğüs pedi meme ucuna yapışmıyor bu arada aklında bulunsun
Bana kalırsa doktor muayenenize kadar siz uyandırmaya devam edin. Kilo alımı iyiyse saatleri açmanızı söyleyecek.Uzamış sarılık yaşayan annelerime bir soru. Kızım gaz krizlerinden sonra masajlar sallamalar avutmalar derken 3.5-4 saat uyuyakalmis büyük ihtimalle yorgun düştü. Sorum şu uyutarak hata mı ediyorum 28 günlüğüz iki saati gecirmemeli miyim. Ben derin yattığını görünce uyandırmadım sizler napiyorsunuz bu konuda? Bu durumu ilk defa yaşıyoruz bu arada
canim ekim annelerinde bir kac kisinin bebegi yogun bakimda yatti malesef bu grip yuzundenŞimdi sağlık ocağından geldim 1. Ay aşımızı olduk. Her yer bebek dokuydu çıplak çıplak ateşlerini düşürmeye çalışıyorlarİnfluenza gribi varmış yetişkinler hafif atlatıyormuş bebekleri yoğun bakıma kadar götürüyormuş Allahım uzak etsin hala elim ayağım titriyor
Guzum 1 kilo 800 gram doğmuştu 31 haftalık.Şuan 4 kilo 600 gram ..80 gün oldu doğalı.Ayda ne 1 kilo alıyo ortalama sanırımCanım bebişin kaç kilo doğmuştu ayda kaç kilo alıyor görünüşte benim oğlum 2 aylık oldu ama buradaki kilolara göre 1 aylık görünümünde hatta yenidoğan gibi
Bugun ayni seyi yasadik. Dun geceden bu yana hemde. 2 gibi uyuyabildi ve ben de 1 saat uyuyabildim. Yataginda 10 dk sonra uyaniyordu. YAnyana uzandik ta ancak uyutabildim.Ben de tüm gün uyutmaya çalıştım yerine koyduktan 10dk sonra uyanıyor. En sonunda aldım kucağıma yattım üstümde uyuyor. Uyuması güzel de benim enerjim bitti arada birileri alıp mama gaz olayını yapsa ben de uyusam dinlenicem eşim bile durduramıyor
Ben de iki saate bir degistiriyorum kakası sivi olduğundan tahriş olmasın diye, keske bezlerin deneme paketi olsa, hesaplı olsun diye baby turcoyu çoklu paket aldım elimde patladı cesaret edip başka marka da alamıyorum fiyatı çok arttı ama molfixten devam o yüzden, bir ayda belimiz bukuldu her şeye zam üstüne zam insanlar nasıl peşpeşe çocuk doğuruyor anlamıyorumBen sleepy Ecologic ile Bionatural almıştım 3 paket 64 luydu her paketi iki haftada iki buçuk paket bitti yaklaşık 1 paketin yarısı kaldı memnun kaldım ben bezlerden pişik yapmı her emzirmede değiştiriyorum altını. Islak mendil olarak da Ecologic kullanıyorum o da çok güzel ama bayağı zam gelmiş bionaturale ya da naturale falan geçebilirim. 24 paket ıslak mendil stoklamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?