2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sallamıyorum ve kesinlikle sallanması yasak. Uyutmak ya da rahatlatmak isteyen farklı alternatifler denesin. Eşim nobetteyken ben naparım bebeğe yazık bana yazık şu anlık direniyorum bakalım nereye kadar
Kesinlikle sallamak bizler için büyük sıkıntı çünkü hep sallanmak istiyor fakat bir süre sonra da kacamiyorsun sanırım

Kaydediyorum tatlım bense aşamalı yapim
Sütyen değiştirmekten midem bulanıyor artık

Şaştım kaldım bizim kaderimiz niye böyle

Sana da çok geçmiş olsun canm. Ben disardan bir yara olmayınca krem işe yaramaz diye düşündüm ama tarif ettigin gibi acilar bende de oluyor. Bugun gidebilirsem dr a birdaha danisicam bakalm. Gerçekten boyle gecmez günler çok zor

Kuzu benimde beynim yandı
B12 kime dedim bende hatırlamıyorum
10 kat merdiven çıktım dün bugün arka bacaklar pert yürüyebilirsem hamdolsun bebek uyusaydi dışarı atacaktim kendimi

Sallamıyorum ve kesinlikle sallanması yasak. Uyutmak ya da rahatlatmak isteyen farklı alternatifler denesin. Eşim nobetteyken ben naparım bebeğe yazık bana yazık şu anlık direniyorum bakalım nereye kadar
Canım benim bebeğim 9 günlük, o kadar uyutamıyorduk ki emzik verdik, emzikten sonra kesinlikle çok rahatladık. Bir de kucağa aşırı alışmaya meylettiği için biz de sallanarak uyusa en azından diyorduk sallayarak uyutmuyorsan nasıl bir yol izliyorsun?

Dün gece hiç uyumadı gündüz narkoz yemiş gibi hiç uyanmadı şu an uyanık ve ne Zaman uyur bilmiyorum

Aynı şeyi yaşadım yaa gece 3’e doğru yattı, sabaha karşı 6’da kalktı, emzirdim yatırdım ve şimdi kalktı.

Bir de sallamadan nasıl uyutuyorsun?? Ben alıştırdım ayakta kucakta dans ederek uyutmaya. Ya da memede uyuyor böyle devam ederse uyku eğitiminde bittim ben.

Aynı şeyi sormuşuz

Mrba kızlar 7 Kasım da Sezaryen ile doğum yaptım ve yüzüm çok kaşınıyor gözlerimin üstünü kaşımaktan gözlerim şişti başına böyle birşey gelen varmı
Benim de boynum ve göbeğim kaşınmıştı deli gibi. 5-6 gün sürdü sonra geçti.

Ben de babybjörn aldım, ama henüz kullanmıyorum, doktora fotoğrafını attım, 2 aydan sonra rahat kullanabileceğimizi söyledi, beklemedeyim o yüzden. Sen koyuyor musun bebitonu?

Dün akşam mama yemeden uzun uyudu ilk defa ben de uyandırmaya kıyamadım ama gece canıma okudu bu sefer. 3saatin sonunda uyutmayı başarabildim. Ne zaman bu uykulsr düzene girer ki uykusuz kalmak sorun değil baş ağrıları beni mahvedecek

Evet ben de vicdan yaptım 3 saat uyuyunca ama artık 1 aylık olduk aslında gece uykusu uzamali ama bu sarılık olayı beni de düşündürüyor
Ben de o kadar emziriyorum neden hala sariliktan kurtulamadi diye üzülüyorum ya çocuğa sürekli meme dayıyorum içiyor içiyor hıçkırıyor bu sefer de hıçkırıga sinirleniyor
Kaydediyorum tatlım bense aşamalı yapim
Sütyen değiştirmekten midem bulanıyor artık
Baby me nin jelli göğüs pedi meme ucuna yapışmıyor bu arada aklında bulunsun

Canım belki garip gelicek ama kızımın sarılığı vardı annem güneşe tuttu göbeğini göğsünü sırtını. Birde acve hurmasını zemzemde kaynatıp 1-2 çay kaşığı kadar verdi hamdolsun 2 gün sürmedi geçti. Sapsarıydı kuzumun yüzü

Çok teşekkür ederim tatlım

Kızlar selamlar eskisi kadar sık giremiyorum büyüdükce rahatlarım derken hergün farklı bir şeyle karşılaşıyorum bebeğim gaz çıkartıyor çişinde de sorun yok ama büyük tuvaletinü yaparken sorun yaşıyor baya ıkınıyoe falan saatlerce yapamıyor bi çözümü olan var mı mamadan mı kaynaklanıyor anlamıyorum yarın doktora gideceğim o zamanda sorarım birde.kadın doğuma kontrole giden var mı gitmek gerekiyor mu sanki benim hala düzelmedi gibi sezeryan doğum yaptım bide

Canım yapabiliyor mu peki kakasını o ıkınmaların sonunda. Benimki de ıkınarak yapıyor çoğu zaman. Probiyotik tarzı şeylere başlamış mıydın?

İlk hafta gittim kadın doğuma, haftaya tekrar kontrolüm var.

canim burda da gunese tutun diyorlar bebekleri sarilik olunca.
Benim arkadasimin bebegini bir kac gun yarimsar saat her yeri gunes alicak sekilde yatirmislardi o zaman tam sonbahardi hala gunes sicakti.
canim bio gaia damla ise yaradi benim kizda. ikiniyor 10-15 dk ama yapiyor kakasini.

Ben 6. haftada gorecegim kadin dogumu. daha iki haftam var ama burda bizi takip eden dr jobekolog her hafta o bakiyor yara yerine. gayet guzel iyilesiyor dedi

İlk hafta gittim bsnde sonra çağırdımı hatırlamıyorum yapamıyor suanda dünde aynısı oldu akşam yaptı bugünde gecesen beri ıkınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…