2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun, inşallah güzel haberler alırsın pazartesi sabah

Lohusalıkta oluyor o düşünceler. İlk çocuktan antremanliyim ben. O yüzden bunda boşanmayı düşünmekten ziyade eşimi mümkün olduğunca dahil etmeye çalışıyorum sürece. Kendi kendine triplere girip her şeyi sırtlanmanin bir faydası olmuyor. Ailelerin de uzun vadede faydası olmuyor. Bana kalsa hemen gitsinler. Eşimin adapte olmasına da engel oluyorlar. Eğer ailenle olmuyorsa onları uzaklaştır derim. Eşinle birlikte süreci paylaşın. Emin ol birbirinize karşı daha anlayışlı olacaksınız. Aileler işin içine girince daha duygusal davranıyoruz çünkü.

Canım sana da çok geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin. Geçecek inşallah hepsi zamanla. Umarım sütten falandır.

ilk lohusalık döneminde de aynı düşüncedeydim şimdi yine geldiler
Bizde durum biraz farklı. Eşimin elinden her iş gelir 2 çocuğuna da çok iyi bakar, bakıyor da ama ailemle aynı ortamda yaşayamaz. Onların her yaptığı batar. Haklı olduğu kısımlar da var kabul ediyorum ama bire bin katarak beni de dolduruyor resmen. Ailem 2 haftalığına geldi zaten ama ona bile dayanamıyor bu deli koca

İki haftacik dayaniversin o da. Senin hatrına bari. Benim kayinvalidemi eşim götürecekti büyük oğlumun doğum günü var yakın zamanda onu da geçirip öyle gideyim dedi. Eşim de birkaç gün daha dayan dedi. Ben de dayaniyorum işte Şu halimizle bir de milleti idare ediyoruz

sevgili anneler, evde bulunan insanlarla iliskileri nasil yürütüyorsunuz? Ben sınıfta kaldım resmen bu süreçte. Ya eşimi ya da ailemden birini pıçaklamama az kaldı
Evdekileri sen değil onların seni idare etmesi lazım. İçimden geldiği gibi davran ve içimden geldiği gibi cevap ver yoksa tepene çıkarlar

24 saatte mi 15 i buluyor benim ki o kadar yapmıyor

Dün gece hiç uyumadı gündüz narkoz yemiş gibi hiç uyanmadı şu an uyanık ve ne Zaman uyur bilmiyorum

Mrba kızlar 7 Kasım da Sezaryen ile doğum yaptım ve yüzüm çok kaşınıyor gözlerimin üstünü kaşımaktan gözlerim şişti başına böyle birşey gelen varmı

Uzamış sarılık yaşayan annelerime bir soru. Kızım gaz krizlerinden sonra masajlar sallamalar avutmalar derken 3.5-4 saat uyuyakalmis büyük ihtimalle yorgun düştü. Sorum şu uyutarak hata mı ediyorum 28 günlüğüz iki saati gecirmemeli miyim. Ben derin yattığını görünce uyandırmadım sizler napiyorsunuz bu konuda? Bu durumu ilk defa yaşıyoruz bu arada

Canım iki saatte bir ne olursa olsun uyandırıp emzirmeye çalışıyorum uyanmazsa altını açıyorum uyaniyor. Bir iki kere 3-4 saati geçirdik biz de vicdanım elvermedi hep emzirmeyenler çalışıyorum o yüzden

Yok canım bir şey olmaz benim kızım da o civarlarda uyuduğu oluyor hatta bir videoda izledim 1 aylık olunca eğer bebek uyuyorsa 4 saate kadar bırakın uyusun diyordu ama 4 5 saati geçirmeyin diyordu. Ben mamada veriyorum o yüzden genelde 3 4 saat aralığında uyumasına izin veriyorum

Bir günleri bir günlerini tutmuyor benim bebişte sallanmaya alışıyor ya bu gaz yüzünden
Sallamıyorum ve kesinlikle sallanması yasak. Uyutmak ya da rahatlatmak isteyen farklı alternatifler denesin. Eşim nobetteyken ben naparım bebeğe yazık bana yazık şu anlık direniyorum bakalım nereye kadar

Evet ben de vicdan yaptım 3 saat uyuyunca ama artık 1 aylık olduk aslında gece uykusu uzamali ama bu sarılık olayı beni de düşündürüyor

Evet YouTube ta bir çocuk doktoru söylüyordu 4. Hafta gelişiminde ben de izledim o videoyu. Aslında mamayla daha tok duruyordur ben gece meme veriyorum sadece acikiyordur yüksek ihtimal. Beni bu sarılık olayı endişelendiriyor yoksa artık biraz uzun yatmalılar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…