Herkes ne çok biliyor . Gece gündüz karıştı iyice zateb İlk fırsatta ocağa yemek koyarsam ne alaBizde öyle canım. Bebek uyuyunca uyu diyor herkes ama nereye uyuyorsun? Geceleri biz hep ayakta sabaha karşı uyuyor oda 2 saat anca
3500 iken 2 numaraya geçmiştim molfix benimki.Kızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.
Aynı bizde öyle. Göğüslerimin uçları ağrıyor artık . Duş almak lüks oldu . Geçen tuvalete birlikte gittik memeden ayrılmadığı için tuvaletimi yapıp iki dk yatağa koydum elimi yıkamaya ortalığı yıktı geçtiBen de dün eşimle yalnızdık annem haftasonu evine gidiyor o yüzden kahvaltıyı 4 te yapabildik o da bebe kucağımda artık ne kadar olursa. Akşam gece 10 da bi çorba içebildim. Babasında bile zor duruyor ya memede olacak ya da kucakta olacak. Valla bilmiyorum çok zor psikolojim bozuldu artık
Hiç korkma canım.Bizimde sağ kulak kaldı ilk olduğunda. Daha sonra yaptırdık geçti şükürKızlar acil yardım.. 10 günlük olduk işitme testinde sol kulak geçemedi sağ geçti yarın tekrar teste gidicez. Doktorlar Yenidoğan’da normal dediler kulakta sıvı kalabaiiir dediler ama korkuyorum. benzer durumda olan vae mı acaba
Tamamen aynıyız dün gece duşa gireyim dedim eşime bıraktım çıkana kadar katıla katıla ağlamışAynı bizde öyle. Göğüslerimin uçları ağrıyor artık . Duş almak lüks oldu . Geçen tuvalete birlikte gittik memeden ayrılmadığı için tuvaletimi yapıp iki dk yatağa koydum elimi yıkamaya ortalığı yıktı geçti
Çok sağol umarım benim bebeğim de geçerHiç korkma canım.Bizimde sağ kulak kaldı ilk olduğunda. Daha sonra yaptırdık geçti şükür
Emzige alıştırmaya çalışıyorum ben belki o şekilde biraz daha kolay olur en azından tuvalete gider yemek yapabilirimTamamen aynıyız dün gece duşa gireyim dedim eşime bıraktım çıkana kadar katıla katıla ağlamışmeme verince sustu hemen. Karnı tok altı temiz olsa bile uyumuyorsa başkasında ağlıyor.. Bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum hiç
Ah yavrularim yaaaaaŞimdi sağlık ocağından geldim 1. Ay aşımızı olduk. Her yer bebek dokuydu çıplak çıplak ateşlerini düşürmeye çalışıyorlarİnfluenza gribi varmış yetişkinler hafif atlatıyormuş bebekleri yoğun bakıma kadar götürüyormuş Allahım uzak etsin hala elim ayağım titriyor
Aynen suan boyle yasiyorum. Cik sokaga bir hava al, lohusa depresyonu olursun bilmemne diyorlar. Yahu 5 dakika dus almak luks oldu. İgne ustunde tuvalete giriyorum.Tamamen aynıyız dün gece duşa gireyim dedim eşime bıraktım çıkana kadar katıla katıla ağlamışmeme verince sustu hemen. Karnı tok altı temiz olsa bile uyumuyorsa başkasında ağlıyor.. Bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum hiç
Bendede biogaia var canım 2 gündür veriyorum akşamlari 5 damla ama pek fayda etmiyo gibibizim son 8-9 gundur fenaydi, bio gaia ve bir kolik damlasini kullaniyorum , onlar rahatlatti
Kuzum yeni yeni ayaklandım. Bebişin düzenine de yeni uyum sağlayabilmeye başladım. Ancak girebildim siteye.nasil oldun canim ? daha iyi misin ?
benim bir ay oldu ama hala bazen sag tarafim sizliyor zaten orayi cok cekistirmislerdi soylemislerdi.
mesela sag tarafimin izi daha kalin sol tarafima gore. sol tarafim ip gibi bir iz sag tarafim daha cok yun ipi gibi kalincana
Battaniye koyan çok var canım, bence koyulabilirGünaydın kızlar nasılsınız geceniz nasıl geçti?
Puset i yeni almadım arkadaşım verdi ama ince bi minderi var çok çukur acaba ona puset minderi alayım mı ya da battaniye vs koysam olur mu sizce?
Tamamen aynıyız dün gece duşa gireyim dedim eşime bıraktım çıkana kadar katıla katıla ağlamışmeme verince sustu hemen. Karnı tok altı temiz olsa bile uyumuyorsa başkasında ağlıyor.. Bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum hiç
Ben de bu yüzden emzik verdim. Aksi halde ne yemek ne uyku hiçbir şey yapamıyordum. Emziği aldığından beri artk gözüm açıldı, bebekle de daha rahat ilgilenebilmeye başladım. Hiç uyuyamayınca bebeğe bakamıyordum ki, ilk 3-4 gün evde hüngür hüngür ağladım sırf bebeğin bu durumundan dolayı. Nasıl bakıcam ben bu bebeğe uyuyamazsam diyeEmzige alıştırmaya çalışıyorum ben belki o şekilde biraz daha kolay olur en azından tuvalete gider yemek yapabilirim
Hiç korkma canım bizimkinin sol kulakta vardı sıvı ikinci testte geçti çok şükürKızlar acil yardım.. 10 günlük olduk işitme testinde sol kulak geçemedi sağ geçti yarın tekrar teste gidicez. Doktorlar Yenidoğan’da normal dediler kulakta sıvı kalabaiiir dediler ama korkuyorum. benzer durumda olan vae mı acaba
bir kac gunde anca etki eder yaziyor internette.Bendede biogaia var canım 2 gündür veriyorum akşamlari 5 damla ama pek fayda etmiyo gibi
ya bizim normal + sezeryan olmasa belki bu kadar etkilenmezdik sezeryandan. vucut hem onu hem onu yasadigi icinde anca toparlaniyor.Kuzum yeni yeni ayaklandım. Bebişin düzenine de yeni uyum sağlayabilmeye başladım. Ancak girebildim siteye.
Maalesef bel ağrım var çok, o çok rahatsız ediyor. Nasıl geçer bilmiyorum, önerisi olan varsa dinlerim
Sezaryende benim de sağ tarafımın izi daha şiş ve sert, ayrıca o taraf arada sızı yapıyor. Çarşamba günü iz geçirici kreme başlıcam. Belki seninkine benzer bir durumdur. Korse de almıştım, doktorum şu an başlayabilirsin dedi ama ben yine de tam 2 hafta geçsin öyle başlim diye düşünüyorum açıkçası.
Ameliyat girince işin içine uzun sürüyor tabi, inş en kısa zamanda geçer sızılar yaaa. Sezaryen sonrası bebek bakmak cidden çok zormuş.
Battaniye koyan çok var canım, bence koyulabilir
Ben de bu yüzden emzik verdim. Aksi halde ne yemek ne uyku hiçbir şey yapamıyordum. Emziği aldığından beri artk gözüm açıldı, bebekle de daha rahat ilgilenebilmeye başladım. Hiç uyuyamayınca bebeğe bakamıyordum ki, ilk 3-4 gün evde hüngür hüngür ağladım sırf bebeğin bu durumundan dolayı. Nasıl bakıcam ben bu bebeğe uyuyamazsam diye
Doğru en mantıklısı doktorun yorumu olacak dediğiniz gibiBana kalırsa doktor muayenenize kadar siz uyandırmaya devam edin. Kilo alımı iyiyse saatleri açmanızı söyleyecek.
Emzik gerçekten biraz olsun rahatlatıyor. Dün bende ağladım uyumuyir doğru düzgün 2 3 gündürKuzum yeni yeni ayaklandım. Bebişin düzenine de yeni uyum sağlayabilmeye başladım. Ancak girebildim siteye.
Maalesef bel ağrım var çok, o çok rahatsız ediyor. Nasıl geçer bilmiyorum, önerisi olan varsa dinlerim
Sezaryende benim de sağ tarafımın izi daha şiş ve sert, ayrıca o taraf arada sızı yapıyor. Çarşamba günü iz geçirici kreme başlıcam. Belki seninkine benzer bir durumdur. Korse de almıştım, doktorum şu an başlayabilirsin dedi ama ben yine de tam 2 hafta geçsin öyle başlim diye düşünüyorum açıkçası.
Ameliyat girince işin içine uzun sürüyor tabi, inş en kısa zamanda geçer sızılar yaaa. Sezaryen sonrası bebek bakmak cidden çok zormuş.
Battaniye koyan çok var canım, bence koyulabilir
Ben de bu yüzden emzik verdim. Aksi halde ne yemek ne uyku hiçbir şey yapamıyordum. Emziği aldığından beri artk gözüm açıldı, bebekle de daha rahat ilgilenebilmeye başladım. Hiç uyuyamayınca bebeğe bakamıyordum ki, ilk 3-4 gün evde hüngür hüngür ağladım sırf bebeğin bu durumundan dolayı. Nasıl bakıcam ben bu bebeğe uyuyamazsam diye
Hiç endişe etme .ben 20 günlükken götürdüm iki kulakta geçemedi ama o gün çok huysuzdu uyumuyordu .o yüzden endişe etmedim çünkü ilk kizimdada öyle olmuştu.iki gün sonra çağırdı doktor geçti bu sefer.uyur vaziyette olursa daha iyi olur canım .endişelenme gecerKızlar acil yardım.. 10 günlük olduk işitme testinde sol kulak geçemedi sağ geçti yarın tekrar teste gidicez. Doktorlar Yenidoğan’da normal dediler kulakta sıvı kalabaiiir dediler ama korkuyorum. benzer durumda olan vae mı acaba
Maşallah canım benim oğlum da 2435 flaan civarı bi şeydi yoğun bakımdan çıkınca 2300 ile geldi eve 60 günlük on gün önce 3600 idi 4 civarı olmuştur sanırım , yarın kontrolü var .Mama veriyor musun sadece anne sütü mü ? Bir de aşılarda sıkıntı vsr diye çıktı haberlerde aşı yokmuş falan siz yaptırdınız değil mi ? Ateş falan oldu mu ?Guzum 1 kilo 800 gram doğmuştu 31 haftalık.Şuan 4 kilo 600 gram ..80 gün oldu doğalı.Ayda ne 1 kilo alıyo ortalama sanırım
Ben de 1 aylık olsun emzik denicem özellikle geceleri yatağında uyumaya yardım eder umarımEmzige alıştırmaya çalışıyorum ben belki o şekilde biraz daha kolay olur en azından tuvalete gider yemek yapabilirim
Eşimde bugün işten geldi yok uykusuzum yok ben ayrı yerde yatcam demeye başladı. Gece bebeğin bakımı bende zaten. Arada ağlayınca uyanıyor o da 2 3 dakikalığına sonra gene uyuyor. İyice yalnız kaldım anlayacağın. Çocuk iyi güzel ama bu süreçte destek çok önemli. 1 aydır evden bile çıkmadım. Burda arkadaşlar yürüyüşe gidiyoruz diyorlar bu benim için hayal gibi bi şey. Bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorumAynen suan boyle yasiyorum. Cik sokaga bir hava al, lohusa depresyonu olursun bilmemne diyorlar. Yahu 5 dakika dus almak luks oldu. İgne ustunde tuvalete giriyorum.
Nedir ve nasil cozeriz bunu? Yatagina koyuyorum 10 dakika sonra viz viz viz ve akabinde katila katila aglama. Ancak bana yapisinca sesi kesiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?