Emziği uykuya geçmeden önce mi veriyorsun? Ben de bugün yarın emzik vermeye başlıcam artıkKuzum yeni yeni ayaklandım. Bebişin düzenine de yeni uyum sağlayabilmeye başladım. Ancak girebildim siteye.
Maalesef bel ağrım var çok, o çok rahatsız ediyor. Nasıl geçer bilmiyorum, önerisi olan varsa dinlerim
Sezaryende benim de sağ tarafımın izi daha şiş ve sert, ayrıca o taraf arada sızı yapıyor. Çarşamba günü iz geçirici kreme başlıcam. Belki seninkine benzer bir durumdur. Korse de almıştım, doktorum şu an başlayabilirsin dedi ama ben yine de tam 2 hafta geçsin öyle başlim diye düşünüyorum açıkçası.
Ameliyat girince işin içine uzun sürüyor tabi, inş en kısa zamanda geçer sızılar yaaa. Sezaryen sonrası bebek bakmak cidden çok zormuş.
Battaniye koyan çok var canım, bence koyulabilir
Ben de bu yüzden emzik verdim. Aksi halde ne yemek ne uyku hiçbir şey yapamıyordum. Emziği aldığından beri artk gözüm açıldı, bebekle de daha rahat ilgilenebilmeye başladım. Hiç uyuyamayınca bebeğe bakamıyordum ki, ilk 3-4 gün evde hüngür hüngür ağladım sırf bebeğin bu durumundan dolayı. Nasıl bakıcam ben bu bebeğe uyuyamazsam diye
Emzik gerçekten biraz olsun rahatlatıyor. Dün bende ağladım uyumuyir doğru düzgün 2 3 gündür
Eşimde bugün işten geldi yok uykusuzum yok ben ayrı yerde yatcam demeye başladı. Gece bebeğin bakımı bende zaten. Arada ağlayınca uyanıyor o da 2 3 dakikalığına sonra gene uyuyor. İyice yalnız kaldım anlayacağın. Çocuk iyi güzel ama bu süreçte destek çok önemli. 1 aydır evden bile çıkmadım. Burda arkadaşlar yürüyüşe gidiyoruz diyorlar bu benim için hayal gibi bi şey. Bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum
Mama artık vermiyorum canım ,sadece beni emiyo şükür biberondan da Mamadan da kurtuldukMaşallah canım benim oğlum da 2435 flaan civarı bi şeydi yoğun bakımdan çıkınca 2300 ile geldi eve 60 günlük on gün önce 3600 idi 4 civarı olmuştur sanırım , yarın kontrolü var .Mama veriyor musun sadece anne sütü mü ? Bir de aşılarda sıkıntı vsr diye çıktı haberlerde aşı yokmuş falan siz yaptırdınız değil mi ? Ateş falan oldu mu ?
canim sutunu sagip biberonla vermeyi denedin mi ?Emziği uykuya geçmeden önce mi veriyorsun? Ben de bugün yarın emzik vermeye başlıcam artık
Canım eşin niye yalnız bırakıyo ayrı yatıyo gündüz işe gittiği için mi? Sabah erken mi kalkıyo. Bu süreçte sürekli bebekle evde kapalı kalmak ,bebekşe ilgilenmek gerçekten zor ,insan depresyona giriyor bunalıyor.Bende yürüyüşe falan çıkamam ama alışverişe markete birlikte gittik eşimle bebekle.. Emzirdim doyurdum sardım battaniye ile arabasına koyduk,biz marketteyken uyudu hiç sıkıntı çıkarmadı.Nasıl iyi geldi markete bile gitmekEşimde bugün işten geldi yok uykusuzum yok ben ayrı yerde yatcam demeye başladı. Gece bebeğin bakımı bende zaten. Arada ağlayınca uyanıyor o da 2 3 dakikalığına sonra gene uyuyor. İyice yalnız kaldım anlayacağın. Çocuk iyi güzel ama bu süreçte destek çok önemli. 1 aydır evden bile çıkmadım. Burda arkadaşlar yürüyüşe gidiyoruz diyorlar bu benim için hayal gibi bi şey. Bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum
Mama veriyorum zaten canım biberona alışkın ama karnı tokken de meme istiyor sakinleşmek ya da uyumak içincanim sutunu sagip biberonla vermeyi denedin mi ?
biberon alirsa arada sirada markete fln giderseniz birlikte aglarsa hemen biberon da verirsin sutunu
Canım mama veriyorsan 1 saatlik de olsa çıksan eşin verse mamayı halledebilir mi? Caddeye bile çıksan iyi gelir değişiklik olur yoksa evde insan delirecek gibi oluyor. Burda eş desteği de cok önemli. Eşim sürekli süt sağ sen çık gez dolaş diyor da benim içim elvermiyor bebisten ayrı kalmaya.Eşimde bugün işten geldi yok uykusuzum yok ben ayrı yerde yatcam demeye başladı. Gece bebeğin bakımı bende zaten. Arada ağlayınca uyanıyor o da 2 3 dakikalığına sonra gene uyuyor. İyice yalnız kaldım anlayacağın. Çocuk iyi güzel ama bu süreçte destek çok önemli. 1 aydır evden bile çıkmadım. Burda arkadaşlar yürüyüşe gidiyoruz diyorlar bu benim için hayal gibi bi şey. Bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum
Eşimin işi yoğun erken de kalkıyor bir de uykusuzluğa dayanıklı değil. Ayrı yerde yatmak istiyor da ben de sanki bu çocuğu tek başıma yaptım. Arada bebekle dışarı çıkmak istiyorum ama hem annem hem de eşim bebek hasta olur diye izin vermiyorlar. Tek başıma da çıkamıyorum valla hayatımın en zor dönemini yaşıyorum.Canım eşin niye yalnız bırakıyo ayrı yatıyo gündüz işe gittiği için mi? Sabah erken mi kalkıyo. Bu süreçte sürekli bebekle evde kapalı kalmak ,bebekşe ilgilenmek gerçekten zor ,insan depresyona giriyor bunalıyor.Bende yürüyüşe falan çıkamam ama alışverişe markete birlikte gittik eşimle bebekle.. Emzirdim doyurdum sardım battaniye ile arabasına koyduk,biz marketteyken uyudu hiç sıkıntı çıkarmadı.Nasıl iyi geldi markete bile gitmekSüreklü evde kapalı olursan tabi psikolojik olarak yıpranırsın.
bebek arabasinda acaba yememiz mama , evin icinde deneme yapsan her gun bir ogun mama veridginde , alisir belki .Mama veriyorum zaten canım biberona alışkın ama karnı tokken de meme istiyor sakinleşmek ya da uyumak için
Mama versek bile kimi zaman uykuya geçmek için meme istiyor. Sağı solu belli olmadığı için de cesaret edemiyorum. Çıkarım bebeğim saatlerce ağlar diye korkuyorumCanım mama veriyorsan 1 saatlik de olsa çıksan eşin verse mamayı halledebilir mi? Caddeye bile çıksan iyi gelir değişiklik olur yoksa evde insan delirecek gibi oluyor. Burda eş desteği de cok önemli. Eşim sürekli süt sağ sen çık gez dolaş diyor da benim içim elvermiyor bebisten ayrı kalmaya.
Bebek arabasında yiyebilir belki daha bebek arabasını kullanmadığımız için. Burda havalar da soğuk dışarı çıkaramıyorum hasta olur diyebebek arabasinda acaba yememiz mama , evin icinde deneme yapsan her gun bir ogun mama veridginde , alisir belki .
Ufak ufak yakın mesafede kalarak deneme yap. Biz gecen hafta kayınvalidemle kayinpederim burdayken bırakıp anne baba saati yaptık iki gün kahve içip geldik o kadar iyi geldi ki. Doktor kontrollerinde de bir turlayip dönüyoruz değişiklik oluyor.Mama versek bile kimi zaman uykuya geçmek için meme istiyor. Sağı solu belli olmadığı için de cesaret edemiyorum. Çıkarım bebeğim saatlerce ağlar diye korkuyorum
evde alistir kuzum . bilmiyorum araciniz var mi ama olmasa bile en yakin alisveris merkezine taksiye atlar gidersiniz . avm de yarim saat bir saat gezsen bile havan degisir. Bebek arabasinda mamasini yer o arada . hem avm ler de aile odalari yada icinde tuvaleti olan alanlarda oluyor. orada emzirebilirsin.Bebek arabasında yiyebilir belki daha bebek arabasını kullanmadığımız için. Burda havalar da soğuk dışarı çıkaramıyorum hasta olur diye
valla biz cikiyoruz disari bebegi annemlere birakip. bir kac kere avm ye gittik kiza kiyafet almaya. ben zaten kendim icin surekli haftada bir hastanedeyim.Ufak ufak yakın mesafede kalarak deneme yap. Biz gecen hafta kayınvalidemle kayinpederim burdayken bırakıp anne baba saati yaptık iki gün kahve içip geldik o kadar iyi geldi ki. Doktor kontrollerinde de bir turlayip dönüyoruz değişiklik oluyor.
Benim esim de 2-3 dakika uyanik kaliyor sonra onun horlamalari esliginde ben bebek bakimi yapiyorum. Sanirim herkeste ayni sorun var. Emzirme kadinda diye erkekler rahat davraniyor.Eşimde bugün işten geldi yok uykusuzum yok ben ayrı yerde yatcam demeye başladı. Gece bebeğin bakımı bende zaten. Arada ağlayınca uyanıyor o da 2 3 dakikalığına sonra gene uyuyor. İyice yalnız kaldım anlayacağın. Çocuk iyi güzel ama bu süreçte destek çok önemli. 1 aydır evden bile çıkmadım. Burda arkadaşlar yürüyüşe gidiyoruz diyorlar bu benim için hayal gibi bi şey. Bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum
Ayni endise siddetli bir sekilde ben de vardi. Anksiyete gibi. Kapidan cikar cikmaz endiseler had safhada oluyordu.Mama versek bile kimi zaman uykuya geçmek için meme istiyor. Sağı solu belli olmadığı için de cesaret edemiyorum. Çıkarım bebeğim saatlerce ağlar diye korkuyorum
Bizim de bir çare bulmamız lazım ama eşim de bu süreçte dışarı çıkmamızı çok istemiyor bebeğe bir şey bulaştırırız diye. Eve kapanıp kaldım..bugün anneme bırakıp eczaneye gittim o bile iyi geldiUfak ufak yakın mesafede kalarak deneme yap. Biz gecen hafta kayınvalidemle kayinpederim burdayken bırakıp anne baba saati yaptık iki gün kahve içip geldik o kadar iyi geldi ki. Doktor kontrollerinde de bir turlayip dönüyoruz değişiklik oluyor.
Ben de başladım canim biogaia ya belki biraz kullandıktan sonra etki eder. Gerçi çığlık çığlığa ağlaması yok ama uyuyamıyor sancidanbizim son 8-9 gundur fenaydi, bio gaia ve bir kolik damlasini kullaniyorum , onlar rahatlatti
Benim eşim çalışıyor. Ama tam olarak annemle aynı şekildeyiz bazen yemek yemeyi unutuyorum. Hatta tuvalete gitmeyi bile unutuyorumBen de dün eşimle yalnızdık annem haftasonu evine gidiyor o yüzden kahvaltıyı 4 te yapabildik o da bebe kucağımda artık ne kadar olursa. Akşam gece 10 da bi çorba içebildim. Babasında bile zor duruyor ya memede olacak ya da kucakta olacak. Valla bilmiyorum çok zor psikolojim bozuldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?