2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar mumkun olduğunca çıkın
Ben ilk çocuk da aylarca eve kapandım insanlardan bile uzaklaştım. Simdi başka çocuğun varken zaten mümkün olmuyor. Ona zaman ayırmanın gerekiyor. Hazır kayinvalidem burada iken cikiyorum oğlumla parka ya da gezmeye. Haftaici de yürüyüş yapmaya çalışıyorum bir yarim saat çok soğuk değilse.

Korse beni de şu an rahatsız eder gibi geliyor ya açıkçası, denemedim ama öndeki sezaryen göbeğim bana öyle düşündürüyor

Ay o daha iyi olunan 1 ayı iple çekiyorum

Epidural bölgesi bir süre ağrıyabilir diye okumuştum ama 1 aya kadar sürmez o ağrı bebeğe bakarken oluşuyor yazıyordu.

Emzik gerçekten biraz olsun rahatlatıyor. Dün bende ağladım uyumuyir doğru düzgün 2 3 gündür

Emziği uykuya geçmeden önce mi veriyorsun? Ben de bugün yarın emzik vermeye başlıcam artık
Valla ben de erken mi verdim bilmiyorum. Ulaş 9 günlük ama gözümden uyku akıyordu. Şimdi özellikle uyutmak istediğim zaman veriyorum. Onun dışında da gün içinde sürekli ona meme verecek durumda olmadığımda ve çok bağırdığında veriyorum. Bilmiyorum hepsi böyle mi ama aşırı emmek isteyen bir bebek. Yani mememde durmak istiyor sürekli ama öyle olunca ben uyuyup dinlenemiyorum. Bir de meme istediği zaman eliyle aşırı ağzını yüzünü tırmalıyo. Eline ne geçirirsen geçir tutamıyorsun, kendini sürekli çiziyor.

Emzikle ilgili deneyimli annelerin yorumu olursa duymak isterim. Veriyorum da ama kötü mü ediyorum diye de düşünüyorum, vermezsem de uyuyamıyorum

canim ekim annelerinde bir kac kisinin bebegi yogun bakimda yatti malesef bu grip yuzunden
Yaa ben çok korkuyorum bebeğimin ağzını burnunu kapattım iyice ben de maskeliydim ama yine de solunum yoluyla bulaşıyor diye endişeliyim bizden önce hasta bir bebek vardı yanımda ıslak mendil vardı bebek koyduğumuz yeri iyice sildim ama solunuma nasıl müdahale edebilirim ki. Ebe de telaşlanma falan dedi önce sonra dedi aslında haklısın.

Bi de bu gribe yakalananlar kısır döngüye giriyorlarmış aile bireyleri aynı anda iyileşmedikleri için birisinin gribi geçince diğeri ona diğeri ona bulaştırıyormuş yani iyileşme süresi çok uzun ve yorucuymuş

Bebekler gözümün önünden gitmiyor

Biz eşimle karar aldık. Anlatım bugünü. Eğer grip olursa eve gelmeyecek bize yakın bir otel var orda kalacak. Biz evdeyiz zaten hastalanmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak eşim askeri personel ve kalabalık çalışıyorlar hatta bir kaç arkadaşı hasta. Maske takıyorum ama sürekli takamıyorum diye söylüyordu. Hatta arkadaşlarına rapor aşın bakın bizim de bebekler var falan demişler ama almıyorlarmış.

Canim 5.hafta atak haftası başlıyor bu hafta bitince rahatlarsın belki.

Kızlar görüyorum ki genel olarak durumlar benzer. Herkes eve kapanmaktan, uykusuzluktan yorgun düşmüş. Ben 9 günde yoruldum sizler 1 aydır bu durumdasınız ilerleyen günlerde kendimi düşünemiyorum öyleyse. Zatten 3-4 günlükken evde oturdum hüngür hüngür ağladım. Birden yaşadığım bu değişime adapte olamadım. Bir yanda ameliyat ağrıları bir yanda yeni hayat... Bunalıp kendimi ağlamaya verdim

Ben de bugün eczaneye çıktım uyurken. Dediğin gibi o bile hava almak gibi oldu

Benim kız da banyodan sonra giydirirken ağlıyor suyun içinde keyfi iyi. Giydirirken kısa süreliğine emzik veriyorum o onu anlamaya çalışırken masajini yapıyorum giydiriyorum sonra emziği çıkarıp emziriyorum. Sanırım uzun süreli kullanımlarda tükürük salgıladığı için beyin tok olarak algılıyormus emziği verdiğin dönem değil de emzigi kullanma süresi bence önemli

Bugün ben de emzik verdim gündüz biraz olsun oyaladı. Onun sıkıntısı da ağzından attığı an bağırmaya başlıyor kim bilir kaç kere yaşadık aynı şeyi. Bunalıyorum bazen ben de evde tüm gün tek başımayım o ağladıkça ben de ağlıyorum rahatlıyorum Hastane harici bir kere alışverişe çıktık bırakıp o kadar. Korkuyorum salgın haberlerini duydukça

Valla eşimle biz de biraz çekimser olduğumuz için az vermeye çalışıyoruz. Zaten emzikle uyuyunca bir süre sonra ağzından atıyor ve bilerek bir daha vermiyoruz, o arada derin uykuya dalmış oluyor zaten. Mümkün mertebe sadece uykuya geçiş aşamasında kullanmaya çalışıyorum ben de. Bence de kullanım süresi daha önemli olabilir.

Canim 5.hafta atak haftası başlıyor bu hafta bitince rahatlarsın belki.
Canım bu ikinci haftasından beri böyle. Değişmedi hiç. Artık iki gündür yatakta yanıma yaptırıyorum meme veriyorum. Memede uyuyor sonra ben de yanında uyumuş oluyorum. Üzerimde ya da kucağımda uyuyunca hiç düzgün uyuyamıyorum.

Evet cekiyo cekiyo bişey gelmeyince atıyor bizimki ben o arada losyonunu sürüp giydiriyorum öyle uyurken falan vermedim hiç

Yatağı ben kendim isteyerek ayırdım. Salona taşındım valla. Benim eşim yoğun çalışıyor. Gece de uyumazsa yapacağı hata büyük sıkıntılar açar kıyamıyorum o yüzden. Ben yalnız olunca kendimi daha iyi hissediyorum. Bugün sağlık ocağı için çıktık annem evde kaldı bebeğimle birlikte çıktım. Sağlık ocağına gitmeden önce biraz yürüdük bim ve şok gezdik aşımızı da olduk geldik.

Annem iki gündür bana yardım etmeyi tamamen bıraktı ev işi ve bebek bakımı bende. Sürece adapte olmaya çalışıyorum. Şu an sadece oturup örgü örüyor.

Aynen son kalan paket de biter bu hafta 2 numara sipariş verdim 4 paket. Yine sleepy bionaturalden devam edecem ben
Ben de onun 2 numarasını sipariş ettim. Ama küçüktür diye bir paket sipariş verdim. Gelsin boyutuna bakıp ona göre vereceğim.

Ben de onun 2 numarasını sipariş ettim. Ama küçüktür diye bir paket sipariş verdim. Gelsin boyutuna bakıp ona göre vereceğim.
Hangi bedenden ne kadar süre kullanacağımızı bilebilsek keşke 1 yıllık stok yapacam sleepy canı sıkıldıkça zam yapıyor gibi sanki dün gece 136 li paketi 230 dan 400 yaptı bir anda sonra 270 e indirdi

benim yavrunun atak haftaları doğduğu aya göre mi yoksa düzeltilmiş haftaga göre mi bilmiyorumŞuan hala yenidoğan sayılıyor nor malde

Hangi bedenden ne kadar süre kullanacağımızı bilebilsek keşke 1 yıllık stok yapacam sleepy canı sıkıldıkça zam yapıyor gibi sanki dün gece 136 li paketi 230 dan 400 yaptı bir anda sonra 270 e indirdi
Canım Molfix nasıl kullandın mı hiç?

Biz de ayırıcaz sanırım odaları. Her gün uykusuzum şikayetin dinlemekten yoruldum. Ben annem olmasa açlıktan ölürüm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…