- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Korse beni de şu an rahatsız eder gibi geliyor ya açıkçası, denemedim ama öndeki sezaryen göbeğim bana öyle düşündürüyorbir kac gunde anca etki eder yaziyor internette.
insallah etkisini gorursun canim
ya bizim normal + sezeryan olmasa belki bu kadar etkilenmezdik sezeryandan. vucut hem onu hem onu yasadigi icinde anca toparlaniyor.
ama birinci aydan bildiriyorum, bir haftaya o sag tarafindaki sislikte gecicek kuzum
Benim bazen epidural spinal yapilan yerlere boyle agri giriyor cok garip. tam boyle o ignelerin girdigi yerler agriyor.
Bende ikinci hafta iz gecirici kreme basladim birde bir hemsire arkadasim sezeryan bolgesine masaj yapiliyormus cok basit. onu yap dedi. ona baslicam.
Korse giymeye calistim ikinci hafta ama cok rahatsiz etti bende toplayici taytlardan aldm onlari giycem insallah su pijamalardan kurtulursam
Emzik gerçekten biraz olsun rahatlatıyor. Dün bende ağladım uyumuyir doğru düzgün 2 3 gündür
Valla ben de erken mi verdim bilmiyorum. Ulaş 9 günlük ama gözümden uyku akıyordu. Şimdi özellikle uyutmak istediğim zaman veriyorum. Onun dışında da gün içinde sürekli ona meme verecek durumda olmadığımda ve çok bağırdığında veriyorum. Bilmiyorum hepsi böyle mi ama aşırı emmek isteyen bir bebek. Yani mememde durmak istiyor sürekli ama öyle olunca ben uyuyup dinlenemiyorum. Bir de meme istediği zaman eliyle aşırı ağzını yüzünü tırmalıyo. Eline ne geçirirsen geçir tutamıyorsun, kendini sürekli çiziyor.Emziği uykuya geçmeden önce mi veriyorsun? Ben de bugün yarın emzik vermeye başlıcam artık
Yaa ben çok korkuyorum bebeğimin ağzını burnunu kapattım iyice ben de maskeliydim ama yine de solunum yoluyla bulaşıyor diye endişeliyim bizden önce hasta bir bebek vardı yanımda ıslak mendil vardı bebek koyduğumuz yeri iyice sildim ama solunuma nasıl müdahale edebilirim ki. Ebe de telaşlanma falan dedi önce sonra dedi aslında haklısın.canim ekim annelerinde bir kac kisinin bebegi yogun bakimda yatti malesef bu grip yuzunden
Biz eşimle karar aldık. Anlatım bugünü. Eğer grip olursa eve gelmeyecek bize yakın bir otel var orda kalacak. Biz evdeyiz zaten hastalanmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak eşim askeri personel ve kalabalık çalışıyorlar hatta bir kaç arkadaşı hasta. Maske takıyorum ama sürekli takamıyorum diye söylüyordu. Hatta arkadaşlarına rapor aşın bakın bizim de bebekler var falan demişler ama almıyorlarmış.Ah yavrularim yaaaaaEn buyuk korkum. Esimin iki seyahati var ve olurda grip gelir mi eve diye kabuslarim basladi. allah korusun, uzak etsin.
Ben de bugun goturecektim ancak uyumadi bir turlu. Yarin gidecegiz aile hekimine. Grip asisi olmayi da soracagim.
Canim 5.hafta atak haftası başlıyor bu hafta bitince rahatlarsın belki.Kızlar bebeğim perşembe günü bir aylık olacak ve hala kucakta uyuyor kesinlikle yatağında uyumuyor. Reflü yatağını her yere taşıyorum ama yok yatırınca 5 dakka olmadan uyanıp ağlıyor. Benim gibi olan var mı? Çözüm bulamadım hala ve evde annem olmasa perişan oluruz
Eşimin işi yoğun erken de kalkıyor bir de uykusuzluğa dayanıklı değil. Ayrı yerde yatmak istiyor da ben de sanki bu çocuğu tek başıma yaptım. Arada bebekle dışarı çıkmak istiyorum ama hem annem hem de eşim bebek hasta olur diye izin vermiyorlar. Tek başıma da çıkamıyorum valla hayatımın en zor dönemini yaşıyorum.
Ben de bugün eczaneye çıktım uyurken. Dediğin gibi o bile hava almak gibi olduBizim de bir çare bulmamız lazım ama eşim de bu süreçte dışarı çıkmamızı çok istemiyor bebeğe bir şey bulaştırırız diye. Eve kapanıp kaldım..bugün anneme bırakıp eczaneye gittim o bile iyi geldi
Benim kız da banyodan sonra giydirirken ağlıyor suyun içinde keyfi iyi. Giydirirken kısa süreliğine emzik veriyorum o onu anlamaya çalışırken masajini yapıyorum giydiriyorum sonra emziği çıkarıp emziriyorum. Sanırım uzun süreli kullanımlarda tükürük salgıladığı için beyin tok olarak algılıyormus emziği verdiğin dönem değil de emzigi kullanma süresi bence önemliKorse beni de şu an rahatsız eder gibi geliyor ya açıkçası, denemedim ama öndeki sezaryen göbeğim bana öyle düşündürüyor
Ay o daha iyi olunan 1 ayı iple çekiyorum
Epidural bölgesi bir süre ağrıyabilir diye okumuştum ama 1 aya kadar sürmez o ağrı bebeğe bakarken oluşuyor yazıyordu.
Valla ben de erken mi verdim bilmiyorum. Ulaş 9 günlük ama gözümden uyku akıyordu. Şimdi özellikle uyutmak istediğim zaman veriyorum. Onun dışında da gün içinde sürekli ona meme verecek durumda olmadığımda ve çok bağırdığında veriyorum. Bilmiyorum hepsi böyle mi ama aşırı emmek isteyen bir bebek. Yani mememde durmak istiyor sürekli ama öyle olunca ben uyuyup dinlenemiyorum. Bir de meme istediği zaman eliyle aşırı ağzını yüzünü tırmalıyo. Eline ne geçirirsen geçir tutamıyorsun, kendini sürekli çiziyor.
Emzikle ilgili deneyimli annelerin yorumu olursa duymak isterim. Veriyorum da ama kötü mü ediyorum diye de düşünüyorum, vermezsem de uyuyamıyorum
Valla eşimle biz de biraz çekimser olduğumuz için az vermeye çalışıyoruz. Zaten emzikle uyuyunca bir süre sonra ağzından atıyor ve bilerek bir daha vermiyoruz, o arada derin uykuya dalmış oluyor zaten. Mümkün mertebe sadece uykuya geçiş aşamasında kullanmaya çalışıyorum ben de. Bence de kullanım süresi daha önemli olabilir.Benim kız da banyodan sonra giydirirken ağlıyor suyun içinde keyfi iyi. Giydirirken kısa süreliğine emzik veriyorum o onu anlamaya çalışırken masajini yapıyorum giydiriyorum sonra emziği çıkarıp emziriyorum. Sanırım uzun süreli kullanımlarda tükürük salgıladığı için beyin tok olarak algılıyormus emziği verdiğin dönem değil de emzigi kullanma süresi bence önemli
Canım bu ikinci haftasından beri böyle. Değişmedi hiç. Artık iki gündür yatakta yanıma yaptırıyorum meme veriyorum. Memede uyuyor sonra ben de yanında uyumuş oluyorum. Üzerimde ya da kucağımda uyuyunca hiç düzgün uyuyamıyorum.Canim 5.hafta atak haftası başlıyor bu hafta bitince rahatlarsın belki.
Evet cekiyo cekiyo bişey gelmeyince atıyor bizimki ben o arada losyonunu sürüp giydiriyorumValla eşimle biz de biraz çekimser olduğumuz için az vermeye çalışıyoruz. Zaten emzikle uyuyunca bir süre sonra ağzından atıyor ve bilerek bir daha vermiyoruz, o arada derin uykuya dalmış oluyor zaten. Mümkün mertebe sadece uykuya geçiş aşamasında kullanmaya çalışıyorum ben de. Bence de kullanım süresi daha önemli olabilir.
Yatağı ben kendim isteyerek ayırdım. Salona taşındım valla. Benim eşim yoğun çalışıyor. Gece de uyumazsa yapacağı hata büyük sıkıntılar açar kıyamıyorum o yüzden. Ben yalnız olunca kendimi daha iyi hissediyorum. Bugün sağlık ocağı için çıktık annem evde kaldı bebeğimle birlikte çıktım. Sağlık ocağına gitmeden önce biraz yürüdük bim ve şok gezdik aşımızı da olduk geldik.Eşimde bugün işten geldi yok uykusuzum yok ben ayrı yerde yatcam demeye başladı. Gece bebeğin bakımı bende zaten. Arada ağlayınca uyanıyor o da 2 3 dakikalığına sonra gene uyuyor. İyice yalnız kaldım anlayacağın. Çocuk iyi güzel ama bu süreçte destek çok önemli. 1 aydır evden bile çıkmadım. Burda arkadaşlar yürüyüşe gidiyoruz diyorlar bu benim için hayal gibi bi şey. Bilmiyorum kendimi çok çaresiz hissediyorum
Ben de onun 2 numarasını sipariş ettim. Ama küçüktür diye bir paket sipariş verdim. Gelsin boyutuna bakıp ona göre vereceğim.Aynen son kalan paket de biter bu hafta 2 numara sipariş verdim 4 paket. Yine sleepy bionaturalden devam edecem ben
Pusetler genelde yenidoğana uygun oluyor canım. Bence korkma.Benimde öyle iştr bel kısmı çok aşağıda o yüzden tedirginim
Hangi bedenden ne kadar süre kullanacağımızı bilebilsek keşke 1 yıllık stok yapacam sleepy canı sıkıldıkça zam yapıyor gibi sanki dün gece 136 li paketi 230 dan 400 yaptı bir anda sonra 270 e indirdiBen de onun 2 numarasını sipariş ettim. Ama küçüktür diye bir paket sipariş verdim. Gelsin boyutuna bakıp ona göre vereceğim.
Canım Molfix nasıl kullandın mı hiç?Hangi bedenden ne kadar süre kullanacağımızı bilebilsek keşke 1 yıllık stok yapacam sleepy canı sıkıldıkça zam yapıyor gibi sanki dün gece 136 li paketi 230 dan 400 yaptı bir anda sonra 270 e indirdi
Biz de ayırıcaz sanırım odaları. Her gün uykusuzum şikayetin dinlemekten yoruldum. Ben annem olmasa açlıktan ölürüm sanırımYatağı ben kendim isteyerek ayırdım. Salona taşındım valla. Benim eşim yoğun çalışıyor. Gece de uyumazsa yapacağı hata büyük sıkıntılar açar kıyamıyorum o yüzden. Ben yalnız olunca kendimi daha iyi hissediyorum. Bugün sağlık ocağı için çıktık annem evde kaldı bebeğimle birlikte çıktım. Sağlık ocağına gitmeden önce biraz yürüdük bim ve şok gezdik aşımızı da olduk geldik.
Annem iki gündür bana yardım etmeyi tamamen bıraktı ev işi ve bebek bakımı bende. Sürece adapte olmaya çalışıyorum. Şu an sadece oturup örgü örüyor.
O benimde aklıma geliyor ama şuan başka fikir bulamadımBenim bebe 32 günlük, biraz büyüyünce ben de vereyim diyorum. Bıraktırma kısmı korkutuyor.
Ben sleepy Bionatural ile ecologic kullandım sadece canım ikisi de iyi çıktı Molfix kullanmadım hiç denemek lazım aslındaCanım Molfix nasıl kullandın mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?