- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Canim kaç kiloda üçe geçtiniz. Benim oğlan beş kiloya yaklaştı bence. İki numaradan bir paket aldım 64lü. Gene sipariş vereyim diyorum da acaba üç mü versem?Sleppy Extra dan çok memnun kaldım ben ,yapışkan bantları falan çok iyi. 3 numaraya geçtik bizButlandı benim oğlum ❣
offf, insallah hastaliksiz atlatiriz su kis aylarini.Biz eşimle karar aldık. Anlatım bugünü. Eğer grip olursa eve gelmeyecek bize yakın bir otel var orda kalacak. Biz evdeyiz zaten hastalanmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak eşim askeri personel ve kalabalık çalışıyorlar hatta bir kaç arkadaşı hasta. Maske takıyorum ama sürekli takamıyorum diye söylüyordu. Hatta arkadaşlarına rapor aşın bakın bizim de bebekler var falan demişler ama almıyorlarmış.
Ahh canım sorma aynı durum bende de var. Artık dayanamadım sütümü sağdım annem içiriyor 1 saat dolanıp geliyorum. Bir nebze olsun o psikolojiden çıkıyorum. Umarım çabuk atlatırız bu günleri. Özellikle akşamları çöküyor o kasvet ağlama krizleri.Kızlar görüyorum ki genel olarak durumlar benzer. Herkes eve kapanmaktan, uykusuzluktan yorgun düşmüş. Ben 9 günde yoruldum sizler 1 aydır bu durumdasınızilerleyen günlerde kendimi düşünemiyorum öyleyse. Zatten 3-4 günlükken evde oturdum hüngür hüngür ağladım. Birden yaşadığım bu değişime adapte olamadım. Bir yanda ameliyat ağrıları bir yanda yeni hayat... Bunalıp kendimi ağlamaya verdim
Ben de bugün eczaneye çıktım uyurken. Dediğin gibi o bile hava almak gibi oldu
ayy resmen ayni seyleri yasiyoruz kuzum seninleKızlar görüyorum ki genel olarak durumlar benzer. Herkes eve kapanmaktan, uykusuzluktan yorgun düşmüş. Ben 9 günde yoruldum sizler 1 aydır bu durumdasınızilerleyen günlerde kendimi düşünemiyorum öyleyse. Zatten 3-4 günlükken evde oturdum hüngür hüngür ağladım. Birden yaşadığım bu değişime adapte olamadım. Bir yanda ameliyat ağrıları bir yanda yeni hayat... Bunalıp kendimi ağlamaya verdim
Ben de bugün eczaneye çıktım uyurken. Dediğin gibi o bile hava almak gibi oldu
Uyandır canım çok olmuş. O zaten gene uyur merak etmeKızlar bugün hastanede kontrolümüz falan varsı kızım çok ağladı. Eve geldik uyumadı, saat 4 gibi uyudu hala uyuyorr.uyandırsam mı acaba ya acıkmıştır doktor da uyusun bol bol demişti, ne dersiniz arada kıpırdanıyor ama uyunmadı
Canım geçen Pazartesi tartılmıştık 4 buçuktu, biraz daha almıştır..yapışkan bantları 2 numarada uc uca gelmiyo baya boşluk var ,normalde bantların birbirine değmesi lazımmış. 3 numara kargoda yarın elime ulaşır .Canim kaç kiloda üçe geçtiniz. Benim oğlan beş kiloya yaklaştı bence. İki numaradan bir paket aldım 64lü. Gene sipariş vereyim diyorum da acaba üç mü versem?
5 kiloya yaklaştıusa 3 kesin olur Sleepy Extra mı kullanıyorsun sendeCanim kaç kiloda üçe geçtiniz. Benim oğlan beş kiloya yaklaştı bence. İki numaradan bir paket aldım 64lü. Gene sipariş vereyim diyorum da acaba üç mü versem?
Canım uyandır hemen beslensin, naptın ? Uyandı mı?Kızlar bugün hastanede kontrolümüz falan varsı kızım çok ağladı. Eve geldik uyumadı, saat 4 gibi uyudu hala uyuyorr.uyandırsam mı acaba ya acıkmıştır doktor da uyusun bol bol demişti, ne dersiniz arada kıpırdanıyor ama uyunmadı
Sende 10 kat ile rekora koşmuşsun canım benim naptın öyleKuzu benimde beynim yandı
B12 kime dedim bende hatırlamıyorum
10 kat merdiven çıktım dün bugün arka bacaklar pert yürüyebilirsem hamdolsunbebek uyusaydi dışarı atacaktim kendimi
Sağlık ocağındaki ebe bacaklar c şeklinde olacak dümdüz olmayacak, bezi o şekilde ayarlayın demişti. Doğduktan bir hafta on gün sonra 2 numaraya geçtik. 3800 civarı kilosu kızımın hala 2 kullanıyoruz.Kızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.
Ahh canım reflü varsa işin çok zor Allah yardım etsin. Yardımcı olmadan çok zorReflu yatağında yatiyor kuzum gece gündüz nereye gitsek tasiyoruz ödüm kopuyor kusunca nefes borusuna gider diye, gaz sorunu var ıkınırken kusuyor bi de çok emiyor gaz sikistirsa acıktı sanıyor memeye saldırıyor yıkıyor ortalığı vermezsem mide dolu olunca en ufak kipirtida ikinmada kusuyor, kayinvalidem bizde kalıyor annem arada gelip kalıyor o şekilde uyuyabiliyorum anca yoksa uyumak mümkün değil bazen bi an önce büyüsün istiyorum
Uyandırdım canım size yazdıktan sonra karnını dpyurdum altını değiştirdim bakınıyor şimdiUyandır canım çok olmuş. O zaten gene uyur merak etme
Uyandırdım cankm gruba yazdıktan sonra içime sinmedi. Altını değiştirdim karnını doyurdum bakınıyor şimdiCanım uyandır hemen beslensin, naptın ? Uyandı mı?
İyi yapmışsın canımSende 10 kat ile rekora koşmuşsun canım benim naptın öyle
Sağlık ocağındaki ebe bacaklar c şeklinde olacak dümdüz olmayacak, bezi o şekilde ayarlayın demişti. Doğduktan bir hafta on gün sonra 2 numaraya geçtik. 3800 civarı kilosu kızımın hala 2 kullanıyoruz.
Ahh canım reflü varsa işin çok zor Allah yardım etsin. Yardımcı olmadan çok zor
Uyandırdım canım size yazdıktan sonra karnını dpyurdum altını değiştirdim bakınıyor şimdi
Uyandırdım cankm gruba yazdıktan sonra içime sinmedi. Altını değiştirdim karnını doyurdum bakınıyor şimdi
Canım ilk dogumumu bende normal yaptım 4 ay asla eşimle birlikte olamadım psikolojik olarak etkilendim sanki dikişlerim patlayacak birşey olacak gibi geliyordu gerçekten çok acıdı çevremde hemen kırkı çıkar çıkmaz birlikte olanları duyunca hayret ediyordumKorku ben de de var ıslaklık da oldu ama sanki ilk kez yapıyormuş gibi kızlık zarı bozulcak gibi bi acı gitmedi kasmadım da aklıma cok taktım acaba acıldı dikiş atıldı falan daraldı mı ne oldu hiç bi sıkıntım yoktu dogum öncesinde vajinismus falan da geçmedi basımdan gayet normaldim normal doğum tecrübesinden sonra yok yapamadım belki ben gibi olan vardır diye sormak istedim bizim çıktı kırkımız burdan bakarken gördüm prolaktin yüksek olunca hormonumuz isteksizlik rahimde kuruluk yapıyormuş
İnşaAllah canım. Bugün psikolojim çok bozuldu onunla beraber ağlamamak için zor tuttum kendimi. Kendini çok sıkıyo kıpkırmızı oluyo çok üzülüyorum bu hâlinebir kac gunde anca etki eder yaziyor internette.
insallah etkisini gorursun canim
ya bizim normal + sezeryan olmasa belki bu kadar etkilenmezdik sezeryandan. vucut hem onu hem onu yasadigi icinde anca toparlaniyor.
ama birinci aydan bildiriyorum, bir haftaya o sag tarafindaki sislikte gecicek kuzum
Benim bazen epidural spinal yapilan yerlere boyle agri giriyor cok garip. tam boyle o ignelerin girdigi yerler agriyor.
Bende ikinci hafta iz gecirici kreme basladim birde bir hemsire arkadasim sezeryan bolgesine masaj yapiliyormus cok basit. onu yap dedi. ona baslicam.
Korse giymeye calistim ikinci hafta ama cok rahatsiz etti bende toplayici taytlardan aldm onlari giycem insallah su pijamalardan kurtulursam
Evt benimki öyle oldu sonra gittik teste geçti anne karnında sıvı kaçtığı için oluyormuş genelde endişe etmeKızlar acil yardım.. 10 günlük olduk işitme testinde sol kulak geçemedi sağ geçti yarın tekrar teste gidicez. Doktorlar Yenidoğan’da normal dediler kulakta sıvı kalabaiiir dediler ama korkuyorum. benzer durumda olan vae mı acaba
Oh ne güzel ben hiç mama vermek zorunda kalmamıştım çok şükür sadece silikon uçla emiyordu o beni çok yoruyordu tabi bebeğimi de dünden beri denemelerimiz başarılı biz de ondan kurtulacağız inşallahMama artık vermiyorum canım ,sadece beni emiyo şükür biberondan da Mamadan da kurtulduk❣ bol bol emzirdim ,emzirdikçe sütüm geldi. Biz geçtiğimiz Cuma 2 aylık aşılarını olduk canım,sıkıntı falan yoktu aşılarda.Şükür Ateş olmadı bizde
Ne güzel MaşallahOh ne güzel ben hiç mama vermek zorunda kalmamıştım çok şükür sadece silikon uçla emiyordu o beni çok yoruyordu tabi bebeğimi de dünden beri denemelerimiz başarılı biz de ondan kurtulacağız inşallah
Bionatural kullanıyorum canım. O zaman ben sonraki paketleri 3 numara alayım.5 kiloya yaklaştıusa 3 kesin olur Sleepy Extra mı kullanıyorsun sende
Aynen öyle canım. Islak mendil geçen gün baya indirimdeydi stok yaptım. Ama bezi kestiremiyorum.Hangi bedenden ne kadar süre kullanacağımızı bilebilsek keşke 1 yıllık stok yapacam sleepy canı sıkıldıkça zam yapıyor gibi sanki dün gece 136 li paketi 230 dan 400 yaptı bir anda sonra 270 e indirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?