2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sleppy Extra dan çok memnun kaldım ben ,yapışkan bantları falan çok iyi. 3 numaraya geçtik biz Butlandı benim oğlum
Canim kaç kiloda üçe geçtiniz. Benim oğlan beş kiloya yaklaştı bence. İki numaradan bir paket aldım 64lü. Gene sipariş vereyim diyorum da acaba üç mü versem?

offf, insallah hastaliksiz atlatiriz su kis aylarini.

Ahh canım sorma aynı durum bende de var. Artık dayanamadım sütümü sağdım annem içiriyor 1 saat dolanıp geliyorum. Bir nebze olsun o psikolojiden çıkıyorum. Umarım çabuk atlatırız bu günleri. Özellikle akşamları çöküyor o kasvet ağlama krizleri.

ayy resmen ayni seyleri yasiyoruz kuzum seninle
bir de ustune ustluk bende safra kesemde tas cikti , iki uc gundur acildeyim , kalp krizi geciriyorum sandim . simdi ilac tedavisine baslicak insallah ameliyatlik birsey olmaz

Kızlar bugün hastanede kontrolümüz falan varsı kızım çok ağladı. Eve geldik uyumadı, saat 4 gibi uyudu hala uyuyorr.uyandırsam mı acaba ya acıkmıştır doktor da uyusun bol bol demişti, ne dersiniz arada kıpırdanıyor ama uyunmadı

Uyandır canım çok olmuş. O zaten gene uyur merak etme

Canim kaç kiloda üçe geçtiniz. Benim oğlan beş kiloya yaklaştı bence. İki numaradan bir paket aldım 64lü. Gene sipariş vereyim diyorum da acaba üç mü versem?
Canım geçen Pazartesi tartılmıştık 4 buçuktu, biraz daha almıştır..yapışkan bantları 2 numarada uc uca gelmiyo baya boşluk var ,normalde bantların birbirine değmesi lazımmış. 3 numara kargoda yarın elime ulaşır .

Canım uyandır hemen beslensin, naptın ? Uyandı mı?

Kuzu benimde beynim yandı
B12 kime dedim bende hatırlamıyorum
10 kat merdiven çıktım dün bugün arka bacaklar pert yürüyebilirsem hamdolsun bebek uyusaydi dışarı atacaktim kendimi
Sende 10 kat ile rekora koşmuşsun canım benim naptın öyle

Kızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.
Sağlık ocağındaki ebe bacaklar c şeklinde olacak dümdüz olmayacak, bezi o şekilde ayarlayın demişti. Doğduktan bir hafta on gün sonra 2 numaraya geçtik. 3800 civarı kilosu kızımın hala 2 kullanıyoruz.

Ahh canım reflü varsa işin çok zor Allah yardım etsin. Yardımcı olmadan çok zor

Uyandır canım çok olmuş. O zaten gene uyur merak etme
Uyandırdım canım size yazdıktan sonra karnını dpyurdum altını değiştirdim bakınıyor şimdi

Canım uyandır hemen beslensin, naptın ? Uyandı mı?
Uyandırdım cankm gruba yazdıktan sonra içime sinmedi. Altını değiştirdim karnını doyurdum bakınıyor şimdi

İyi yapmışsın canım

Canım ilk dogumumu bende normal yaptım 4 ay asla eşimle birlikte olamadım psikolojik olarak etkilendim sanki dikişlerim patlayacak birşey olacak gibi geliyordu gerçekten çok acıdı çevremde hemen kırkı çıkar çıkmaz birlikte olanları duyunca hayret ediyordum

İnşaAllah canım. Bugün psikolojim çok bozuldu onunla beraber ağlamamak için zor tuttum kendimi. Kendini çok sıkıyo kıpkırmızı oluyo çok üzülüyorum bu hâline

Evt benimki öyle oldu sonra gittik teste geçti anne karnında sıvı kaçtığı için oluyormuş genelde endişe etme

Kızım doğduğundan beri molfix kullanıyoruz ben çok memnunum bütçem yettikçe devam , 2 numara beze geçtik, 1 numara belinden aşağıya çok iniyordu. 3 gün sonra da kırkımız çıkıyor 4 kiloyu geçtik

Oh ne güzel ben hiç mama vermek zorunda kalmamıştım çok şükür sadece silikon uçla emiyordu o beni çok yoruyordu tabi bebeğimi de dünden beri denemelerimiz başarılı biz de ondan kurtulacağız inşallah

Kızlar bir şey sorucam sizin bebişlerin de kakası kokulu oluyor mu? Şimdi başka bir forumda okudum da gürültülü kaka yapma, kakanın kokulu olması vs besin alerjisine bağlı olabiliyormuş. Korktum ben de. Kakasını çok incelemedim de mukus var mı yok mu diye de yarın iyice bir bakacağım

Hangi bedenden ne kadar süre kullanacağımızı bilebilsek keşke 1 yıllık stok yapacam sleepy canı sıkıldıkça zam yapıyor gibi sanki dün gece 136 li paketi 230 dan 400 yaptı bir anda sonra 270 e indirdi
Aynen öyle canım. Islak mendil geçen gün baya indirimdeydi stok yaptım. Ama bezi kestiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…