- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Benimkinin yumurta gibi kokuyor. Ve gürültülü yapıyor. Herkesinki öyle değil mi yaKızlar bir şey sorucam sizin bebişlerin de kakası kokulu oluyor mu? Şimdi başka bir forumda okudum da gürültülü kaka yapma, kakanın kokulu olması vs besin alerjisine bağlı olabiliyormuş. Korktum ben de. Kakasını çok incelemedim de mukus var mı yok mu diye de yarın iyice bir bakacağım
Kızlar bir şey sorucam sizin bebişlerin de kakası kokulu oluyor mu? Şimdi başka bir forumda okudum da gürültülü kaka yapma, kakanın kokulu olması vs besin alerjisine bağlı olabiliyormuş. Korktum ben de. Kakasını çok incelemedim de mukus var mı yok mu diye de yarın iyice bir bakacağım
Benimkinin yumurta gibi kokuyor. Ve gürültülü yapıyor. Herkesinki öyle değil mi yaBiz ailecek alerjiğiz zaten. Bacaklarında da kızarıklık oluyor oğlumun. Bende ürtiker var. Öyle bir şey olabileceğini düşündüm. Doktora soracağım kontrolde.
Bakalım gidince soracagim canım doktora. Gaz yapıyor diye çoğu sebze ve meyveyi, bakliyati yiyemiyorum. Eti sütü de bırakırsam ne kalacak geriye onu da bilmiyorumBenimki kokulu, sesli yapıyor, bazen mukozalı ve kanlı. İlk başta çatlak var dedi doktor, bize de gösterdi hatta. Kremler verdi kullanıyoruz. Ama besin alerjisi için de takipteyiz, süt ürünleri ve dana etini kestik; ben ilave olarak yumurtayı da kestim. Deneme yanılma ile bulacağız. Bir süre eliminasyon yapıcaz.
Muhakkak bildirin doktorunuza.
Bizim de cumartesi kontrolümüz var soracağım kesinlikle. Kan falan hiç olmadı ama koku ve gürültü var bizde deBenimki kokulu, sesli yapıyor, bazen mukozalı ve kanlı. İlk başta çatlak var dedi doktor, bize de gösterdi hatta. Kremler verdi kullanıyoruz. Ama besin alerjisi için de takipteyiz, süt ürünleri ve dana etini kestik; ben ilave olarak yumurtayı da kestim. Deneme yanılma ile bulacağız. Bir süre eliminasyon yapıcaz.
Muhakkak bildirin doktorunuza.
Benim bebişte sesli ve kokulu oluyor normal diye biliyorum ben ama bir de besin alerjisi fikri çıkmasın başımıza yaKızlar bir şey sorucam sizin bebişlerin de kakası kokulu oluyor mu? Şimdi başka bir forumda okudum da gürültülü kaka yapma, kakanın kokulu olması vs besin alerjisine bağlı olabiliyormuş. Korktum ben de. Kakasını çok incelemedim de mukus var mı yok mu diye de yarın iyice bir bakacağım
Ay inşallah normaldir, ben de okuyunca korktum. Herkeste böyledir diye umuyorum benBenim bebişte sesli ve kokulu oluyor normal diye biliyorum ben ama bir de besin alerjisi fikri çıkmasın başımıza ya
Bizim de cumartesi kontrolümüz var soracağım kesinlikle. Kan falan hiç olmadı ama koku ve gürültü var bizde de
Benim bebişte sesli ve kokulu oluyor normal diye biliyorum ben ama bir de besin alerjisi fikri çıkmasın başımıza ya
Bakalım gidince soracagim canım doktora. Gaz yapıyor diye çoğu sebze ve meyveyi, bakliyati yiyemiyorum. Eti sütü de bırakırsam ne kalacak geriye onu da bilmiyorum
20 kat zorlim dedimde bacaklar yemediSende 10 kat ile rekora koşmuşsun canım benim naptın öyle
Sağlık ocağındaki ebe bacaklar c şeklinde olacak dümdüz olmayacak, bezi o şekilde ayarlayın demişti. Doğduktan bir hafta on gün sonra 2 numaraya geçtik. 3800 civarı kilosu kızımın hala 2 kullanıyoruz.
Ahh canım reflü varsa işin çok zor Allah yardım etsin. Yardımcı olmadan çok zor
Uyandırdım canım size yazdıktan sonra karnını dpyurdum altını değiştirdim bakınıyor şimdi
Uyandırdım cankm gruba yazdıktan sonra içime sinmedi. Altını değiştirdim karnını doyurdum bakınıyor şimdi
Bende aldım bakalım umarım tutar aynen dediğin gibi uyku geçişi yada gaz için kullanacagim damakliyi tutmadı büyük geldi öğürdüHanımlar bence emzik çok yardımcı. Ben de ilk bir ay önerilmiyor diye üstüne düşmedim ama bu aralar vermeye çalışıyorum tutamıyor. Yani daha doğrusu tutarsa tutuyor çoğunlukla niye bana bunu verdiniz der gibi ağlıyor. Çocuk sakinse bile emzik yüzünden ağlamaya başlıyor. Aslında uykuya geçişte ya da doydugu halde gaz stresinden hep emmek istediğinde kurtarıcı olacak ama bizim için olmuyor maalesef
Yani 40ini bulacak gibi sanki. Tek yapabilecegimiz suanda bol bol emzirmek yine. 2saatt bir uyandirmalara devam. Gozler en son gececekmis zaten. Bizim ilk hafta cok hizli yukseldi simdi durdu Allahtan beslenmeyle bu kr oluyo sanirim.bize de 16yi geçerse sık kontrol 18de tedaviye almak lazim dedi ama 13u bulmadan döndük şükür.Bizim de 13.gunde o bahsettiğin cihazla ölçtü doktor 14 çıktı ama 13 günlük bebekte sınır değer 18 dedi. Endişelenmeyin dedi. Bugün 16.gunumuz ama hala yüzü ve gözleri sarı. Kan uyuşmazlığı var aramızda ne zaman gececek acaba bu sarılık? O kadar da emziriyorum cisli kakalı bez sayisi günde 15 i buluyor
Tam 30.gununde bitti kuzum.Bizim de 13.gunde o bahsettiğin cihazla ölçtü doktor 14 çıktı ama 13 günlük bebekte sınır değer 18 dedi. Endişelenmeyin dedi. Bugün 16.gunumuz ama hala yüzü ve gözleri sarı. Kan uyuşmazlığı var aramızda ne zaman gececek acaba bu sarılık? O kadar da emziriyorum cisli kakalı bez sayisi günde 15 i buluyor
Hepsi aynıBen de esimi bogma hissi geldi gitti bir muddet. Ozellikle bana akil vermeye kalktiginda.
Sözlerinle pıçakla rahatlarsınsevgili anneler, evde bulunan insanlarla iliskileri nasil yürütüyorsunuz? Ben sınıfta kaldım resmen bu süreçte. Ya eşimi ya da ailemden birini pıçaklamama az kaldı
Bu hafta biz de bi iki kere uyanamadk boyle oldu ama sarilik devam ediyoken maksimum 3saati asmamak gerek. Sarilik olmasa da ilk 2ay yine o kdr birakmamak daha iyi. Sonrasinda zaten bebek uyumayi tercih ediyosa 4 saat gece ellememeye izin cikiyo.Uzamış sarılık yaşayan annelerime bir soru. Kızım gaz krizlerinden sonra masajlar sallamalar avutmalar derken 3.5-4 saat uyuyakalmis büyük ihtimalle yorgun düştü. Sorum şu uyutarak hata mı ediyorum 28 günlüğüz iki saati gecirmemeli miyim. Ben derin yattığını görünce uyandırmadım sizler napiyorsunuz bu konuda? Bu durumu ilk defa yaşıyoruz bu arada
Bende memeler süt dolsun diye 2 3 saate razıyım gazdan 1 saate 1 uyaniyor hiç saatide şaşmazBu hafta biz de bi iki kere uyanamadk boyle oldu ama sarilik devam ediyoken maksimum 3saati asmamak gerek. Sarilik olmasa da ilk 2ay yine o kdr birakmamak daha iyi. Sonrasinda zaten bebek uyumayi tercih ediyosa 4 saat gece ellememeye izin cikiyo.
Uyanamadigim durumlar haricinde ben saati gecmesine izin vermiyorum simdilik.
Benim ki bi ara aşırı gürültülü yapıyordu son zamanlarda gürültülü yapmıyor. Az önce altını değişirken aklıma geldi bebeğin kakası kokuyor muydu diye. İnan hiç hatırlamıyorum kakasını yapınca özellikle dikkat edeceğimKızlar bir şey sorucam sizin bebişlerin de kakası kokulu oluyor mu? Şimdi başka bir forumda okudum da gürültülü kaka yapma, kakanın kokulu olması vs besin alerjisine bağlı olabiliyormuş. Korktum ben de. Kakasını çok incelemedim de mukus var mı yok mu diye de yarın iyice bir bakacağım
Ben 10gun sonra flndi gectim 2ye. Bel kismi gayet iyi alt kismi biraz buyuk ama sıkıntı olmuyo.Kızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.
Yumurta gibi kokarBenim ki bi ara aşırı gürültülü yapıyordu son zamanlarda gürültülü yapmıyor. Az önce altını değişirken aklıma geldi bebeğin kakası kokuyor muydu diye. İnan hiç hatırlamıyorum kakasını yapınca özellikle dikkat edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?