2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimkinin yumurta gibi kokuyor. Ve gürültülü yapıyor. Herkesinki öyle değil mi yaBiz ailecek alerjiğiz zaten. Bacaklarında da kızarıklık oluyor oğlumun. Bende ürtiker var. Öyle bir şey olabileceğini düşündüm. Doktora soracağım kontrolde.

Benimki kokulu, sesli yapıyor, bazen mukozalı ve kanlı. İlk başta çatlak var dedi doktor, bize de gösterdi hatta. Kremler verdi kullanıyoruz. Ama besin alerjisi için de takipteyiz, süt ürünleri ve dana etini kestik; ben ilave olarak yumurtayı da kestim. Deneme yanılma ile bulacağız. Bir süre eliminasyon yapıcaz.

Muhakkak bildirin doktorunuza.

Bakalım gidince soracagim canım doktora. Gaz yapıyor diye çoğu sebze ve meyveyi, bakliyati yiyemiyorum. Eti sütü de bırakırsam ne kalacak geriye onu da bilmiyorum

Hanımlar bence emzik çok yardımcı. Ben de ilk bir ay önerilmiyor diye üstüne düşmedim ama bu aralar vermeye çalışıyorum tutamıyor. Yani daha doğrusu tutarsa tutuyor çoğunlukla niye bana bunu verdiniz der gibi ağlıyor. Çocuk sakinse bile emzik yüzünden ağlamaya başlıyor. Aslında uykuya geçişte ya da doydugu halde gaz stresinden hep emmek istediğinde kurtarıcı olacak ama bizim için olmuyor maalesef

Bizim de cumartesi kontrolümüz var soracağım kesinlikle. Kan falan hiç olmadı ama koku ve gürültü var bizde de

Benim bebişte sesli ve kokulu oluyor normal diye biliyorum ben ama bir de besin alerjisi fikri çıkmasın başımıza ya

Bizim de cumartesi kontrolümüz var soracağım kesinlikle. Kan falan hiç olmadı ama koku ve gürültü var bizde de

Benim bebişte sesli ve kokulu oluyor normal diye biliyorum ben ama bir de besin alerjisi fikri çıkmasın başımıza ya

Sırf koku ve sesli olmasında problem yoktur kızlar. Bizde diğerleri de var. Kakasını inceleyin. Diğer saydıklarım yoksa sıkıntı da yoktur. Tedbir amaçlı doktorunuza da danışabilirsiniz tabi.

20 kat zorlim dedimde bacaklar yemedi

Bende aldım bakalım umarım tutar aynen dediğin gibi uyku geçişi yada gaz için kullanacagim damakliyi tutmadı büyük geldi öğürdü

Yani 40ini bulacak gibi sanki. Tek yapabilecegimiz suanda bol bol emzirmek yine. 2saatt bir uyandirmalara devam. Gozler en son gececekmis zaten. Bizim ilk hafta cok hizli yukseldi simdi durdu Allahtan beslenmeyle bu kr oluyo sanirim.bize de 16yi geçerse sık kontrol 18de tedaviye almak lazim dedi ama 13u bulmadan döndük şükür.

Tam 30.gununde bitti kuzum.

sevgili anneler, evde bulunan insanlarla iliskileri nasil yürütüyorsunuz? Ben sınıfta kaldım resmen bu süreçte. Ya eşimi ya da ailemden birini pıçaklamama az kaldı
Sözlerinle pıçakla rahatlarsın
Ben ne dersem tersini yapıyor. Sonra sen daha iyi bilirsin diyip yine tersini yapıyor.
Gece azıcık uyim dedim bayılmış gibi yatıyor.

Bu hafta biz de bi iki kere uyanamadk boyle oldu ama sarilik devam ediyoken maksimum 3saati asmamak gerek. Sarilik olmasa da ilk 2ay yine o kdr birakmamak daha iyi. Sonrasinda zaten bebek uyumayi tercih ediyosa 4 saat gece ellememeye izin cikiyo.
Uyanamadigim durumlar haricinde ben saati gecmesine izin vermiyorum simdilik.

Bende memeler süt dolsun diye 2 3 saate razıyım gazdan 1 saate 1 uyaniyor hiç saatide şaşmaz

Benim ki bi ara aşırı gürültülü yapıyordu son zamanlarda gürültülü yapmıyor. Az önce altını değişirken aklıma geldi bebeğin kakası kokuyor muydu diye. İnan hiç hatırlamıyorum kakasını yapınca özellikle dikkat edeceğim

Kızlar 3 paket 1 numara bez almıştım iki paketi bitti yeni paketleri 2 numara alicam aralarında çok fark var mı siz ne zaman geçmistiniz 2 numaraya? Bebeğim 4 gün önce 3900 du bu arada.
Ben 10gun sonra flndi gectim 2ye. Bel kismi gayet iyi alt kismi biraz buyuk ama sıkıntı olmuyo.

Yumurta gibi kokar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…