2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende memeler süt dolsun diye 2 3 saate razıyım gazdan 1 saate 1 uyaniyor hiç saatide şaşmaz
Bizimki de oyle cnm. Memede catlak olustu ik hafta hic ara vermiyo ki sipa memelere kremler iyi gelsin toparlasin. Aciya aciya emiyo. Diyorum kizim yapma daha acikmis olamazsin ama yok . Memeler onlarin herseyi

Bebe 9gunlukken anneme birakip uzmanlik sinavi icin ciktim disari biz gelene kdr annem mama vermis uyutmus sıkıntısız gecti sukur.
Ben bebekle de disari cktim. Abisini okula bırakıp almaya.gittik. az bi yuruyus de olsa iyi geliyo vlla. Bebegin ustune puset ortusu ortuyorum olasi mikrop durumlarindan az da olsa sakinmis oluyoruz boylece.
Simdi de süt stokluyorum.az az. Esime diyorum sana birakip az kacarim ben kasik biberonla mama verdirdim gecenlerde esime. Ne guzelmis ya bebegi yedirmek cok keyifli dedi. Dedim sen yeter ki keyif al ben veririm oglumuzdq surece dahil olmazdi hic severdi operdi verirdi. Simdi babaligi biliyo ya kizda daha bi yardimci ilgili.
Erkekler babaligi genellikle zamanla ogreniyo. Bizim gibi hzir paket yuklenmiyo

ay benim dogumdan on gun sonra esim demisti ki “sen kendini anne gibi hissediyor musun ? ben baba gibi hissedemiyorum , bir sorjn mu var acaba ? “ daha bir ay gecti anca biraz algilayabildi ama sagolsun ne desem yapar o konuda cok uyumlu

Tam 30.gununde bitti kuzum.
Bizim de sarılık var kızlae 15 çıkınca hastanede ilk kontrolde 1 haftalıkken bir gece hastanede kaldık ışık tedavisi aldı. Başka doktorlara da sorduk 15 gibi bi değerle hastanede kalmasına gerek yok dediler ama özel hastane para için yatırdı. Sonra 8e düştü eve geldik. 3 gün sonra 12 olmuştu ama evdeyiz güneş almasını saplıyorum ışığa camın önüne yatırıyorum bir de mama başlamak durumunda kalmıştık hastanede. Anne sütü yeterli değil galiba daha biberonla mama da veriyorum. Sütüm artarsa mamayı bırakcaz inşallah.

Bende aldım bakalım umarım tutar aynen dediğin gibi uyku geçişi yada gaz için kullanacagim damakliyi tutmadı büyük geldi öğürdü
Aynen bizimki de tutmadı damaklıyı daha küçük farklı model denedik onu tuttu fakat çıkarıyor alıştırmak için sık sık verip emzik egzersizleri yapmak lazım sanırım

Evet inşallah su sarılık biter ve uyku süreleri biraz uzar bunun vicdan azabını çekmeden uyusun istiyorum artık bebeğim dediğiniz gibi dikkat etmekte fayda var simdilerde

ay benim dogumdan on gun sonra esim demisti ki “sen kendini anne gibi hissediyor musun ? ben baba gibi hissedemiyorum , bir sorjn mu var acaba ? “ daha bir ay gecti anca biraz algilayabildi ama sagolsun ne desem yapar o konuda cok uyumlu
Bebe buyuyup de onlarin baba diye pesinde dolaninca anliyolr daha cok babaligi. Simdi daha tepki yok full bakim zamani anlayamamasi normal. O yüzden ikinciler baska bi seviliyo

ay bebegimi uyuturken ninni soylim dedim , ninni bilmiyormusum
cocuk sarkisi soyleyeyim dedim onu da bilmiyormusum
Yavas sakin turku soyleyeyim dedim , onlarida asla basindan sonuna bilmiyormusum
acil ogrenmem lazim

Ben de bilmiyorum, bilmediğim kısımları laylaylarla, hımhımlarla dolduruyorum. Geçen gün tutmadığım bi takımın taraftar marşını söylüyordum, uyuyana kadar elimdeki seçenekler tükeniyor

Sarılık değeri yukselmisse en erken vücuttan en geç göz ve yüzden gidiyor.Bir ayı bulabiliyor tamamen bitmesi korkma hiç

Benim ilk oglumda denedim denedim asla almadı bunda hastanede verdim hemsirelerden gizli gizli şimdi emiyor çok gerekmedikçe vermiyorum ama gerçekten zor zamanlarda kurtarici

Hepsi aynı
Bilmişler birde memem olsa ben emzirirdim diyor 1 saat tutmaya hayrı yok birde meme verecek
Hah budur.
Gecenlerde dusa girdim, girer girmez cocuk gaz krizine girmis. Tabiiki benim kendime 5 dakika ayirmami bekledi findik :) Esimin gozlerdeki panigi unutamiyorum, hemen bana verebilmek icin nasil parcalandi anlatamam.

Gurultu gazla oluyor. Gazin yogunlugu ve yarattigi baskiya gore sesler de degisiyor sanirim. Koku cok azicik oluyor.

Bebe buyuyup de onlarin baba diye pesinde dolaninca anliyolr daha cok babaligi. Simdi daha tepki yok full bakim zamani anlayamamasi normal. O yüzden ikinciler baska bi seviliyo
yok anam ikinciyi yapacak ne vucut ne psikoloji kaldi bende. ise baslayinca ilk isim terapiye baslamak olacak
Ben de bilmiyorum, bilmediğim kısımları laylaylarla, hımhımlarla dolduruyorum. Geçen gün tutmadığım bi takımın taraftar marşını söylüyordum, uyuyana kadar elimdeki seçenekler tükeniyor
bende hmmm hmmm diye ekleme yaptim tabikide bosluklara taraftar marsi iyiymis

Tek basina gurultu gaz ile alakali. Gazinin tam cikmamis olmasi, bol aglama (hava yutma), sutu hizli emmesi, memenin cok sut uretmesi ve bu yuzden hizla bosalmasi vs vs hep etken. Gurultuden ziyade koku-kan-mukus vs bakmak lazim sanirim.

Bizimki de oyle cnm. Memede catlak olustu ik hafta hic ara vermiyo ki sipa memelere kremler iyi gelsin toparlasin. Aciya aciya emiyo. Diyorum kizim yapma daha acikmis olamazsin ama yok . Memeler onlarin herseyi
Tek güven kaynağı birde poncik elleriyle tutuyor ya sutyeni yada tenime yapışıyor gelde uyu sonra

Hah budur.
Gecenlerde dusa girdim, girer girmez cocuk gaz krizine girmis. Tabiiki benim kendime 5 dakika ayirmami bekledi findik :) Esimin gozlerdeki panigi unutamiyorum, hemen bana verebilmek icin nasil parcalandi anlatamam.
Wc girersin dk tutarlar dedim oda bebek gibi yavaş geliyor hassas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…