Canim benimki de 18. Günden sonra başladı. Üstümde uyutuyorum ben de. Gündüz bile hep uyanık kucakta mutlu oluyor.Canım bu ikinci haftasından beri böyle. Değişmedi hiç. Artık iki gündür yatakta yanıma yaptırıyorum meme veriyorum. Memede uyuyor sonra ben de yanında uyumuş oluyorum. Üzerimde ya da kucağımda uyuyunca hiç düzgün uyuyamıyorum.
Geçmiş olsun canim umarım ilaçla hallolur.ayy resmen ayni seyleri yasiyoruz kuzum seninle
bir de ustune ustluk bende safra kesemde tas cikti , iki uc gundur acildeyim , kalp krizi geciriyorum sandim . simdi ilac tedavisine baslicak insallah ameliyatlik birsey olmaz
Başından vermek çok daha mantıklı benceBenim ilk oglumda denedim denedim asla almadı bunda hastanede verdim hemsirelerden gizli gizli şimdi emiyor çok gerekmedikçe vermiyorum ama gerçekten zor zamanlarda kurtarici
Sürekli emziriyorum çişini kakasını da takip ediyorum acaba mama versem daha hızlı toparlar miSarılık değeri yukselmisse en erken vücuttan en geç göz ve yüzden gidiyor.Bir ayı bulabiliyor tamamen bitmesi korkma hiç
Ben kendim içiyorum ama çocuğa da verin diyen doktorları duymustumDün çocuk doktoru bana kimyon ver dedi galibasıpa feryat ediyordu yanlış mı anladım diyorum siz veriyor musunuz
Şu bile vermek zararlı diyor çoğu. Kimyon ver demesi çok garip heldiBen kendim içiyorum ama çocuğa da verin diyen doktorları duymustum
Bugün uyuyordum yürürken köpek havladida uyandımYok anacım sana yetişilmez
Düşmeye başladıysa sarılığı geçecektir mama da versen uzun sürecek yüzündeki sarılığın geçmesi 2 hafta daha dayan.Kendisi uyanabiliyor mu ? Yoksa zorla mı uyandırıyorsun hep Sen mikirdandikca emzirmeye devam et.İki üç günde bir de duş aldır o da çok iyi geliyor.Mama vermek çocuk kg vermiyorsa senin insiyatifin biraz da Ama sütün şuan en kıymetli olduğu dönemler yetiyorsa verme bence.34. günden bildiriyorum inan ki geçiyor korkmaSürekli emziriyorum çişini kakasını da takip ediyorum acaba mama versem daha hızlı toparlar mi
Ayy içimi rahatlattın çok teşekkür ederimDüşmeye başladıysa sarılığı geçecektir mama da versen uzun sürecek yüzündeki sarılığın geçmesi 2 hafta daha dayan.Kendisi uyanabiliyor mu ? Yoksa zorla mı uyandırıyorsun hep Sen mikirdandikca emzirmeye devam et.İki üç günde bir de duş aldır o da çok iyi geliyor.Mama vermek çocuk kg vermiyorsa senin insiyatifin biraz da Ama sütün şuan en kıymetli olduğu dönemler yetiyorsa verme bence.34. günden bildiriyorum inan ki geçiyor korkma
Belki benim de piskolojik olarak etkilendiğim için olabilir mi cok acıdı ya yapamadım valla insallah gecer diyeyim kadınların çilesi valla hamilelikdi dogumdu ilişkiydi amanCanım ilk dogumumu bende normal yaptım 4 ay asla eşimle birlikte olamadım psikolojik olarak etkilendim sanki dikişlerim patlayacak birşey olacak gibi geliyordu gerçekten çok acıdı çevremde hemen kırkı çıkar çıkmaz birlikte olanları duyunca hayret ediyordum
bende galiba regl oldum. cunku hic ilk baslardaki gbi bir kanama degil. ama eminde olamiyorumKızlar ben 40 gün olmadan hastalandım bugün aranızda böyle olanınız varmı bide dikişlerim falan hala ağrıyor içten içten özellikle alaturka tuvalete oturmak zulüm oldu sanki ortadan ikiye ayrılıyor gibi hissediyorum benim gibi olanınız varmı bendemi sorun var acaba
Bende anlayamadım benimde öyle kaç gün oldu senin doğum yapalıbende galiba regl oldum. cunku hic ilk baslardaki gbi bir kanama degil. ama eminde olamiyorum
tam bir ay olduBende anlayamadım benimde öyle kaç gün oldu senin doğum yapalı
canim ekim annelerinde demislerdi ki , lahanayi yapraklarini buzluga koyup sogutup sonra goguse sariyormussun ozaman geciyormusKızlar mastit oldum acısı dayanılır gibi değil var mı benim gibi olan?
Dün gece ateşlendim acile gittik serum taktılar
Onu denedim canım ağrısına fayda ediyor ama benimki o aşamayı geçmiş artık enfeksiyon olmuş süt kanallarında antibiyotik kullanmak zorundayım malesef o da diğer memeden bebeğe geçecek çok üzgünümcanim ekim annelerinde demislerdi ki , lahanayi yapraklarini buzluga koyup sogutup sonra goguse sariyormussun ozaman geciyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?