2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim benimki de 18. Günden sonra başladı. Üstümde uyutuyorum ben de. Gündüz bile hep uyanık kucakta mutlu oluyor.

Tecrübeli anneler bebişimin yanaklarında kılcal damar izleri var her bebekte oluyor mu büyüdükçe geçecek mi? Ben mi çok mıncırmışım?

Ya annem dün çocukların fotoğrafını istedi benden ama fark ettim ki eve geldiğimden beri hiç çekmemişim. Çok vicdan azabı yaptım oğlumu her gün çekerdim üstelik günde bir bile değil tonlarca fotoğrafı var gün içinde falan. Kızımın o kadar yok, her gün için bir tane bile yok farklı günlerde çekilenler var. Gerçi oğlumu da son zamanlarda az çekmeye başladım ama şimdi bu kız bana der ileride beni niye çekmedin anne diye

Sürekli emziriyorum çişini kakasını da takip ediyorum acaba mama versem daha hızlı toparlar mi
Düşmeye başladıysa sarılığı geçecektir mama da versen uzun sürecek yüzündeki sarılığın geçmesi 2 hafta daha dayan.Kendisi uyanabiliyor mu ? Yoksa zorla mı uyandırıyorsun hep Sen mikirdandikca emzirmeye devam et.İki üç günde bir de duş aldır o da çok iyi geliyor.Mama vermek çocuk kg vermiyorsa senin insiyatifin biraz da Ama sütün şuan en kıymetli olduğu dönemler yetiyorsa verme bence.34. günden bildiriyorum inan ki geçiyor korkma

Ayy içimi rahatlattın çok teşekkür ederim kendisi uyanıyor mikirdaniyor hemen meme veriyorum bazen ben uyandırıp emziriyorum iki günde bir yıkıyorum. İnşallah geçer hemencecik.

Belki benim de piskolojik olarak etkilendiğim için olabilir mi cok acıdı ya yapamadım valla insallah gecer diyeyim kadınların çilesi valla hamilelikdi dogumdu ilişkiydi aman

Kızlar ben 40 gün olmadan hastalandım bugün aranızda böyle olanınız varmı bide dikişlerim falan hala ağrıyor içten içten özellikle alaturka tuvalete oturmak zulüm oldu sanki ortadan ikiye ayrılıyor gibi hissediyorum benim gibi olanınız varmı bendemi sorun var acaba

bende galiba regl oldum. cunku hic ilk baslardaki gbi bir kanama degil. ama eminde olamiyorum

Kızlar mastit oldum acısı dayanılır gibi değil var mı benim gibi olan?
Dün gece ateşlendim acile gittik serum taktılar

Bende anlayamadım benimde öyle kaç gün oldu senin doğum yapalı
tam bir ay oldu
Kızlar mastit oldum acısı dayanılır gibi değil var mı benim gibi olan?
Dün gece ateşlendim acile gittik serum taktılar
canim ekim annelerinde demislerdi ki , lahanayi yapraklarini buzluga koyup sogutup sonra goguse sariyormussun ozaman geciyormus

Bebeğim kakasını yapıyor ama gazını çıkarırıken çok zorlanıyor gaz için ne yapıyorsunuz kızlar

canim ekim annelerinde demislerdi ki , lahanayi yapraklarini buzluga koyup sogutup sonra goguse sariyormussun ozaman geciyormus
Onu denedim canım ağrısına fayda ediyor ama benimki o aşamayı geçmiş artık enfeksiyon olmuş süt kanallarında antibiyotik kullanmak zorundayım malesef o da diğer memeden bebeğe geçecek çok üzgünüm
Bu emzirme işini beceremedik kızımla ilk hafta gözümden yaş eksik olmadı yavrumun rızkını veremiyorum emmiyor diye şimdi de böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…