2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar 2. İşitme testini de geçemedi sağ kulak geçmiyor bunun sonu ne çok endişe ediyorum benzer durumda olanınız yaşayanız vae mı acaba testte bi yere kadar doluyo sonra geçmiyo soruyorum dolduğuna göre sinyal var mı diyorum ya geçer ya geçmez diyo görevli ikidir.

Çok geçmiş olsun canım. Ama kendini üzüp durma, düzeleceksin, çok özleme döneminde kullanılabilen antibiyotikler var. İnşallah tez zamanda toparlayacaksın. Geçer birkaç güne, sonra güzel güzel emer bebeciğin.

Tecrübeli anneler bebişimin yanaklarında kılcal damar izleri var her bebekte oluyor mu büyüdükçe geçecek mi? Ben mi çok mıncırmışım?

Benimkinde de hafif var. Bir de iki kaş arası kuruluk var, yüzüne hiçbi şey sürmedim şimdiye kadar. Mustela’nın kremini süreyim diyorum.

Bende regl oldum galiba baya yoğun regl kanaması gibi oldu bugün çok az.

tam bir ay oldu

canim ekim annelerinde demislerdi ki , lahanayi yapraklarini buzluga koyup sogutup sonra goguse sariyormussun ozaman geciyormus
Benimde 1 ay 3 gün oldu normal doğum mu yapmıştın

Belki benim de piskolojik olarak etkilendiğim için olabilir mi cok acıdı ya yapamadım valla insallah gecer diyeyim kadınların çilesi valla hamilelikdi dogumdu ilişkiydi aman
Canım ben ilk doğumda 70 güne kadar cesaret edemedim çünkü lavaboya giderken bile acıyordu zaten. İlk seferde de acıma olmuştu fakat iki üç sefer sonra geçmişti artık. Normal doğumun zor taraflarından biri alttan dikiş olması. Ondan çok çekmiştim bu seferde doğumdan o yüzden korkuyordum biraz ama geçti gitti şükür. Senin de geçer bir iki seferde muhtemelen

ay bebegimi uyuturken ninni soylim dedim , ninni bilmiyormusum
cocuk sarkisi soyleyeyim dedim onu da bilmiyormusum
Yavas sakin turku soyleyeyim dedim , onlarida asla basindan sonuna bilmiyormusum
acil ogrenmem lazim
Ben de ilk oğlumda aynı şeyleri fark etmiştim. Şimdi ondan antremanliyim Öğrenirsin kaçarın yok

Benim oğlum da doğduğunda hastanede yapılan testte geçememişti görevli sıvı vs vardır eğer ailede işitme engelli biri yoksa korkmana gerek yok demişti. İkinci seferde geçmişti. ben evde sürekli kontrol ettim ama anahtar çıngırak falan sallayarak tepki veriyordu. Bir de banyodan sonra kulağını havlu ile bastırmadan kurula. Geçer inşallah canım

Sağolasın canım görsen hasta olan meme kızarık şiş sağıp atıyorum ama ağrısı fena

İki çocuk olunca daha çok meşgale oluyor canım. Ben de hissediyorum aynı şeyleri. Ve sürekli ikisi arasında adaleti saglama kaygısı yaşıyorum. Ne zor iş şu analık. Büyük oğlumla bir pozum vardı çok hoşuma giden. Bununla da aynı pozu çekeceğim dedim 26 günlük oldu hâlâ çekemedim

Bizde ayrı yatıyoruz ben bebeğin odasında tek kişilik bir karyola aldık oraya benim için ..eşim yatak odasında erken kalkmada sorunu var onun uyku problemi var dayanamiyor.isten geldiğinde haftasonlari ilgileniyor yardım ediyor ama geceleri ayrıyız

Son düzenleme:
yok anam ikinciyi yapacak ne vucut ne psikoloji kaldi bende. ise baslayinca ilk isim terapiye baslamak olacak

bende hmmm hmmm diye ekleme yaptim tabikide bosluklara taraftar marsi iyiymis
Ben onu simdikinde diyorum jubilemi yaptim daha defter kapandı diye ama senl bi iki yil sonra goruselim bi gecsin bu gunler

Kızlar merhaba özellikle süt sağanlar. Ben mi başaramıyorum bilmiyorum ama sütüm çok az geliyor ama elimle sıktığımda geliyor

Bizde ayrı yatıyoruz ben bebeğin odasında tek kişilik bir karyola aldık oraya benim için ..eşim yatak odasında erken kalkmada sorunu var onun uyku problemi var dayanamiyor.bende tek başımayım yani
Sanırım bu süreçte bi süre bu şekilde ayrı kalıcaz. Ama sanki bebeği tek başıma yapmışım gibi oluyor babaların da azcık yorulması lazım ama bir süre çalışmayacağım için çok da bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…