Çok geçmiş olsun canım. Ama kendini üzüp durma, düzeleceksin, çok özleme döneminde kullanılabilen antibiyotikler var. İnşallah tez zamanda toparlayacaksın. Geçer birkaç güne, sonra güzel güzel emer bebeciğin.Onu denedim canım ağrısına fayda ediyor ama benimki o aşamayı geçmiş artık enfeksiyon olmuş süt kanallarında antibiyotik kullanmak zorundayım malesef o da diğer memeden bebeğe geçecek çok üzgünüm
Bu emzirme işini beceremedik kızımla ilk hafta gözümden yaş eksik olmadı yavrumun rızkını veremiyorum emmiyor diye şimdi de böyle oldu
Tecrübeli anneler bebişimin yanaklarında kılcal damar izleri var her bebekte oluyor mu büyüdükçe geçecek mi? Ben mi çok mıncırmışım?
ayy resmen ayni seyleri yasiyoruz kuzum seninle
bir de ustune ustluk bende safra kesemde tas cikti , iki uc gundur acildeyim , kalp krizi geciriyorum sandim . simdi ilac tedavisine baslicak insallah ameliyatlik birsey olmaz
Ben banyo sonraları sürsem mi diye düşünüyordum tam denk geldi cevabınBenimkinde de hafif var. Bir de iki kaş arası kuruluk var, yüzüne hiçbi şey sürmedim şimdiye kadar. Mustela’nın kremini süreyim diyorum.
Benimde 1 ay 3 gün oldu normal doğum mu yapmıştıntam bir ay oldu
canim ekim annelerinde demislerdi ki , lahanayi yapraklarini buzluga koyup sogutup sonra goguse sariyormussun ozaman geciyormus
Ya önemli değil evlatlarımız için her fedakarlığı yaparız da yeterince besleyici olmaz diye korkuyorum sütümüz.Sorma, kahvaltım zeytin ekmek helva ve reçelden ibaret
Canım ben ilk doğumda 70 güne kadar cesaret edemedim çünkü lavaboya giderken bile acıyordu zaten. İlk seferde de acıma olmuştu fakat iki üç sefer sonra geçmişti artık. Normal doğumun zor taraflarından biri alttan dikiş olması. Ondan çok çekmiştim bu seferde doğumdan o yüzden korkuyordum biraz ama geçti gitti şükür. Senin de geçer bir iki seferde muhtemelenBelki benim de piskolojik olarak etkilendiğim için olabilir mi cok acıdı ya yapamadım valla insallah gecer diyeyim kadınların çilesi valla hamilelikdi dogumdu ilişkiydi aman
Ben de ilk oğlumda aynı şeyleri fark etmiştim. Şimdi ondan antremanliyimay bebegimi uyuturken ninni soylim dedim , ninni bilmiyormusum
cocuk sarkisi soyleyeyim dedim onu da bilmiyormusum
Yavas sakin turku soyleyeyim dedim , onlarida asla basindan sonuna bilmiyormusum
acil ogrenmem lazim
Benim oğlum da doğduğunda hastanede yapılan testte geçememişti görevli sıvı vs vardır eğer ailede işitme engelli biri yoksa korkmana gerek yok demişti. İkinci seferde geçmişti. ben evde sürekli kontrol ettim ama anahtar çıngırak falan sallayarak tepki veriyordu. Bir de banyodan sonra kulağını havlu ile bastırmadan kurula. Geçer inşallah canımKızlar 2. İşitme testini de geçemedi sağ kulak geçmiyorbunun sonu ne çok endişe ediyorum benzer durumda olanınız yaşayanız vae mı acaba testte bi yere kadar doluyo sonra geçmiyo soruyorum dolduğuna göre sinyal var mı diyorum ya geçer ya geçmez diyo görevli ikidir.
Hiçbir mama senin sütünden daha iyi gelmez bence canım. Sen bol bol emzir. Allah'ın izniyle geçecektir.Sürekli emziriyorum çişini kakasını da takip ediyorum acaba mama versem daha hızlı toparlar mi
Sağolasın canım görsen hasta olan meme kızarık şiş sağıp atıyorum ama ağrısı fenaÇok geçmiş olsun canım. Ama kendini üzüp durma, düzeleceksin, çok özleme döneminde kullanılabilen antibiyotikler var. İnşallah tez zamanda toparlayacaksın. Geçer birkaç güne, sonra güzel güzel emer bebeciğin.
İki çocuk olunca daha çok meşgale oluyor canım. Ben de hissediyorum aynı şeyleri. Ve sürekli ikisi arasında adaleti saglama kaygısı yaşıyorum. Ne zor iş şu analık. Büyük oğlumla bir pozum vardı çok hoşuma giden. Bununla da aynı pozu çekeceğim dedim 26 günlük oldu hâlâ çekemedimYa annem dün çocukların fotoğrafını istedi benden ama fark ettim ki eve geldiğimden beri hiç çekmemişim. Çok vicdan azabı yaptım oğlumu her gün çekerdim üstelik günde bir bile değil tonlarca fotoğrafı var gün içinde falan. Kızımın o kadar yok, her gün için bir tane bile yok farklı günlerde çekilenler var. Gerçi oğlumu da son zamanlarda az çekmeye başladım ama şimdi bu kız bana der ileride beni niye çekmedin anne diye
Dikkat edeceğim canım sağ ol.Tek basina gurultu gaz ile alakali. Gazinin tam cikmamis olmasi, bol aglama (hava yutma), sutu hizli emmesi, memenin cok sut uretmesi ve bu yuzden hizla bosalmasi vs vs hep etken. Gurultuden ziyade koku-kan-mukus vs bakmak lazim sanirim.
Dur daha ucuyla oynayacak konusacak sevecekTek güven kaynağı birde poncik elleriyle tutuyor ya sutyeni yada tenime yapışıyor gelde uyu sonra
Bizde ayrı yatıyoruz ben bebeğin odasında tek kişilik bir karyola aldık oraya benim için ..eşim yatak odasında erken kalkmada sorunu var onun uyku problemi var dayanamiyor.isten geldiğinde haftasonlari ilgileniyor yardım ediyor ama geceleri ayrıyızEşimin işi yoğun erken de kalkıyor bir de uykusuzluğa dayanıklı değil. Ayrı yerde yatmak istiyor da ben de sanki bu çocuğu tek başıma yaptım. Arada bebekle dışarı çıkmak istiyorum ama hem annem hem de eşim bebek hasta olur diye izin vermiyorlar. Tek başıma da çıkamıyorum valla hayatımın en zor dönemini yaşıyorum.
Ben onu simdikinde diyorum jubilemi yaptim daha defter kapandı diyeyok anam ikinciyi yapacak ne vucut ne psikoloji kaldi bende. ise baslayinca ilk isim terapiye baslamak olacak
bende hmmm hmmm diye ekleme yaptim tabikide bosluklarataraftar marsi iyiymis
Sanırım bu süreçte bi süre bu şekilde ayrı kalıcaz. Ama sanki bebeği tek başıma yapmışım gibi oluyor babaların da azcık yorulması lazım ama bir süre çalışmayacağım için çok da bir şey diyemiyorumBizde ayrı yatıyoruz ben bebeğin odasında tek kişilik bir karyola aldık oraya benim için ..eşim yatak odasında erken kalkmada sorunu var onun uyku problemi var dayanamiyor.bende tek başımayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?