Benim kızda aynı sorun ve kaka mukusluKızlar bir şey sorucam sizin bebişlerin de kakası kokulu oluyor mu? Şimdi başka bir forumda okudum da gürültülü kaka yapma, kakanın kokulu olması vs besin alerjisine bağlı olabiliyormuş. Korktum ben de. Kakasını çok incelemedim de mukus var mı yok mu diye de yarın iyice bir bakacağım
Benim de öyle. Özellikle lansinoh elektrikli aldım sağınca az geliyor ama elimle sağınca daha çok geliyor anlamadım ben deKızlar merhaba özellikle süt sağanlar. Ben mi başaramıyorum bilmiyorum ama sütüm çok az geliyor ama elimle sıktığımda geliyor
Bugün baktım hafif mukus var gibi geldiBenim kızda aynı sorun ve kaka mukuslu
Normal doğum yapan anneler,dikişleriniz ne zaman düştü?
Boşver iadere et artık .işten geldiği zaman haftasonlari falan sürekli ona pasla .ben öyle yapiyorumSanırım bu süreçte bi süre bu şekilde ayrı kalıcaz. Ama sanki bebeği tek başıma yapmışım gibi oluyor babaların da azcık yorulması lazım ama bir süre çalışmayacağım için çok da bir şey diyemiyorum
Düşmeye baslamis bile.kendinin uyanıyor olması bunun en büyük kanıtı zaten.insallah iki haftaya kadar ay parçası gibi olacak yüzüAyy içimi rahatlattın çok teşekkür ederimkendisi uyanıyor mikirdaniyor hemen meme veriyorum bazen ben uyandırıp emziriyorum iki günde bir yıkıyorum. İnşallah geçer hemencecik.
Pütürlü mü pekiBugün baktım hafif mukus var gibi geldi
nişan demişlerdi ama benimki nişan değilmiş, çünkü üzerinden bir aydan fazla süre sonra öyle doğum yaptımMerhaba acaba bu akıntının sebebi neydi? Aynısını yaşıyorum da sebebini merak ediyorum.
Canım hareketli değildi demi bebek.. bizimki memede sakinken yapıldıKızlar 2. İşitme testini de geçemedi sağ kulak geçmiyorbunun sonu ne çok endişe ediyorum benzer durumda olanınız yaşayanız vae mı acaba testte bi yere kadar doluyo sonra geçmiyo soruyorum dolduğuna göre sinyal var mı diyorum ya geçer ya geçmez diyo görevli ikidir.
Biogaiyi bıraktık biz bi faydasını göremedim .Fransız malı bi gaz damlası var biraz pahalı ama etkili bi damla Sap Simplex ismikizlar merhaba 16 kasimda bebegim dogdu son 1 haftadir ozellikle geceleri cok fazla gaz sancisi var bebegimde. doktora laktazm isimli gaz damlasini kullanabilir miyiz diye sordum o da simdilik biogaia isimli damlayi kullanmamizi soyledi fakat hic faydasi yok.gazla mucadele eden kasim anneleri hangi damlayi kullaniyorsunuz doktorunuz ne onerdi
kuzum mastit olduguna gore sutun var masallah. antibiyotik ile bol bol sag , acilcaktir kanallarinOnu denedim canım ağrısına fayda ediyor ama benimki o aşamayı geçmiş artık enfeksiyon olmuş süt kanallarında antibiyotik kullanmak zorundayım malesef o da diğer memeden bebeğe geçecek çok üzgünüm
Bu emzirme işini beceremedik kızımla ilk hafta gözümden yaş eksik olmadı yavrumun rızkını veremiyorum emmiyor diye şimdi de böyle oldu
iyim canim . ilaca baslicam bakalim. agrim fln yok sukur. yagli agir yicekler yeme dedi. agrilarin oldugu gunler hem sut yapici damlalar hemde bir iki kasik tahin yemistim. demekki agir geldi hepsi bir andaŞimdi nasıl oldun canım?
yok canim sezeryanBenimde 1 ay 3 gün oldu normal doğum mu yapmıştın
biraz da masal ogrenmeyelim :) hayat zorBen de ilk oğlumda aynı şeyleri fark etmiştim. Şimdi ondan antremanliyimÖğrenirsin kaçarın yok
canim hangi makinayi kullaniyorsun ?Kızlar merhaba özellikle süt sağanlar. Ben mi başaramıyorum bilmiyorum ama sütüm çok az geliyor ama elimle sıktığımda geliyor
Pütür yok gibi mukus da az. Çok da anlamıyorum ama belki normaldir. Doktora bi soracağım gene de.Pütürlü mü peki
Merhaba canım ben elektrikli makina ile sağıyorum sütüm çok tazyikli geliyor bebeğim emmiyor diye sağıyorum günde 2 kez. Ellede masaj yaparak sağmıştım makina almadan önce ama acıyor diye bıraktımKızlar merhaba özellikle süt sağanlar. Ben mi başaramıyorum bilmiyorum ama sütüm çok az geliyor ama elimle sıktığımda geliyor
Canım hareketli değildi demi bebek.. bizimki memede sakinken yapıldı
3-4 kere denediler ben üzülünce hepsinde az az hareket etti. 2 defa geçecek gibi oldu sinyal geldi sonra dolmadı maalesefCanım hareketli değildi demi bebek.. bizimki memede sakinken yapıldı
Benimde başta dibini kapatmiyordu o derece bakıp bakıp ağlıyordum.ozellikle geceleri sağım yaptigimda ertesi gün daha çok sağım yapmaya başladığını gördüm. şimdi 2 sinden emzirdikden yarım bir saat sonra 20 30 40 ne çıkarsa hep aynı cikmiyor. Bazen biri bazen diğeri daha çok çıkıyor buzdolabinda biriktirip veriyorum emzirdikden sonra.ben herzeman beceremiyorum gündüzleri sürekli göğsümde sağım yapamiyirum.aksamlari ve geceleri bazen yapıyorum.Kızlar merhaba özellikle süt sağanlar. Ben mi başaramıyorum bilmiyorum ama sütüm çok az geliyor ama elimle sıktığımda geliyor
Lansinoh kullanıyorum. Bakayım videoyakuzum mastit olduguna gore sutun var masallah. antibiyotik ile bol bol sag , acilcaktir kanallarin
iyim canim . ilaca baslicam bakalim. agrim fln yok sukur. yagli agir yicekler yeme dedi. agrilarin oldugu gunler hem sut yapici damlalar hemde bir iki kasik tahin yemistim. demekki agir geldi hepsi bir anda
yok canim sezeryan
biraz da masal ogrenmeyelim :) hayat zor
canim hangi makinayi kullaniyorsun ?
gogsune oturtugun kisim acaba senin meme ucuna uygun mu ? bu cok farkettiriyor . ben yanlis olcu de kullaniyordum az sut aliyordum. genelde standart 24 mm geliyor galiba ama bazen daha kucuk de olabilir yada daha buyuk. gogus ucunun nasil hareket etmesi gerektigi fln onemli.
bak bu video bana cok yardimci olmustu
misal benim sag gogsumu sagmaya baslarjen 21 mm ile basliyorum, ortasinda 24 mm e geciyorum. sol gogsu hep 24 ile sagiyorum. ki ben goguslerim buyuk diye 27 ve 30 mm almistm alakasi yokmus buyuk gogsun buyuk meme ucu olacak diye.
birde sagmaya baslamadan once elinle biraz masaj yapabilirsin, varsa sicak su toparmasi koyabilirsin
bende kakalı bez aldığımda çiş var mı anlamıyorum. Çok az bez değiştiriyoruz biz yarın doktora soracağım.Pütür yok gibi mukus da az. Çok da anlamıyorum ama belki normaldir. Doktora bi soracağım gene de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?