2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim kızda aynı sorun ve kaka mukuslu

Kızlar merhaba özellikle süt sağanlar. Ben mi başaramıyorum bilmiyorum ama sütüm çok az geliyor ama elimle sıktığımda geliyor
Benim de öyle. Özellikle lansinoh elektrikli aldım sağınca az geliyor ama elimle sağınca daha çok geliyor anlamadım ben de

Normal doğum yapan anneler,dikişleriniz ne zaman düştü?

benim dışta 3-4 dikişim vardı içte sayısını bilmiyorum, doktor dıştaki dikişleri 5. gün kendi aldı. içtekiler ne alemde bilmiyorum. Beni basur mahvetti, dikiş ağrısı falan hiç hissetmedim bile. Bu arada dıştaki dikişin altında top gibi sert bir şey var o ne acaba zamanla geçiyor mu? Sende de var mı?

Boşver iadere et artık .işten geldiği zaman haftasonlari falan sürekli ona pasla .ben öyle yapiyorum

Ayy içimi rahatlattın çok teşekkür ederim kendisi uyanıyor mikirdaniyor hemen meme veriyorum bazen ben uyandırıp emziriyorum iki günde bir yıkıyorum. İnşallah geçer hemencecik.
Düşmeye baslamis bile.kendinin uyanıyor olması bunun en büyük kanıtı zaten.insallah iki haftaya kadar ay parçası gibi olacak yüzü

Ah ah nerde 7/24 girip mesajları tek tek okuyup sizlerle sohbet eden Nur-su Perişanım kızlar, sizleri çok özledim. topikte 78 sayfa konuşulmuş hepsini okumaya vakit nerdeee
birkaç sorum var imdaatt yetişin
1-Normal doğum sonrası 5. gün dıştaki dikişleri aldı doktor dikiş alındıktan sonra mercimekten az küçük bir delik var dikişin alındığı yerde acaba açıldı mı tutmadı mı? Bugün 14. gün oranın altı da nohut büyüklüğünde sert birşey var o ne acaba? Sert ve can yakıyor.
2- Basur acısından başka hiçbir acımı hissedememiştim. Krem kullandım iyi geldi küçüldü 6 taneydi 2 tane kaldı, kalanlarda çok küçük acaba kremlerle tamamen gitmez mi?
3- Ben hem basur memelerinden hemde normal doğum dikişlerinden hala oturamıyorum acaba ne zaman geçiyor tam olarak?
4- Göbeğim çok çirkin kendim bile bakınca çok rahatsız oluyorum. Simsiyah büzüşmüş sarkık ve 6 aylık gibi şiş acaba ne zaman toparlar bu siyahlar ne zaman gider
5- Son soru doğum sırasında göbeğime bastırmalarına izin vermedim acısına katlanamamıştım.Kanamalarımız buna bağlı olarak daha uzun sürer mi ki?

Kızlar ya bebeğiniz günde kaç saat uyuyor benimki uyanık kalma süresi çok fazla uyumuyor toplasan gece gündüz 9 saatYeni doğan bebişler hani çok uyurdu pilim bitti artık. Birde emzirme süreniz nedir ne kadar kalıyor göğüste? Ağlamak istiyorum. Psikolojim çok yorgun

Son düzenleme:
kizlar merhaba 16 kasimda bebegim dogdu son 1 haftadir ozellikle geceleri cok fazla gaz sancisi var bebegimde. doktora laktazm isimli gaz damlasini kullanabilir miyiz diye sordum o da simdilik biogaia isimli damlayi kullanmamizi soyledi fakat hic faydasi yok.gazla mucadele eden kasim anneleri hangi damlayi kullaniyorsunuz doktorunuz ne onerdi

Canım hareketli değildi demi bebek.. bizimki memede sakinken yapıldı

Biogaiyi bıraktık biz bi faydasını göremedim .Fransız malı bi gaz damlası var biraz pahalı ama etkili bi damla Sap Simplex ismi

kuzum mastit olduguna gore sutun var masallah. antibiyotik ile bol bol sag , acilcaktir kanallarin
Şimdi nasıl oldun canım?
iyim canim . ilaca baslicam bakalim. agrim fln yok sukur. yagli agir yicekler yeme dedi. agrilarin oldugu gunler hem sut yapici damlalar hemde bir iki kasik tahin yemistim. demekki agir geldi hepsi bir anda
Benimde 1 ay 3 gün oldu normal doğum mu yapmıştın
yok canim sezeryan
Ben de ilk oğlumda aynı şeyleri fark etmiştim. Şimdi ondan antremanliyim Öğrenirsin kaçarın yok
biraz da masal ogrenmeyelim :) hayat zor
Kızlar merhaba özellikle süt sağanlar. Ben mi başaramıyorum bilmiyorum ama sütüm çok az geliyor ama elimle sıktığımda geliyor
canim hangi makinayi kullaniyorsun ?
gogsune oturtugun kisim acaba senin meme ucuna uygun mu ? bu cok farkettiriyor . ben yanlis olcu de kullaniyordum az sut aliyordum. genelde standart 24 mm geliyor galiba ama bazen daha kucuk de olabilir yada daha buyuk. gogus ucunun nasil hareket etmesi gerektigi fln onemli.
bak bu video bana cok yardimci olmustu

misal benim sag gogsumu sagmaya baslarjen 21 mm ile basliyorum, ortasinda 24 mm e geciyorum. sol gogsu hep 24 ile sagiyorum. ki ben goguslerim buyuk diye 27 ve 30 mm almistm alakasi yokmus buyuk gogsun buyuk meme ucu olacak diye.

birde sagmaya baslamadan once elinle biraz masaj yapabilirsin, varsa sicak su toparmasi koyabilirsin

Eklentiler

• C351D112-A14B-462F-AE61-2759DB530C7D.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba canım ben elektrikli makina ile sağıyorum sütüm çok tazyikli geliyor bebeğim emmiyor diye sağıyorum günde 2 kez. Ellede masaj yaparak sağmıştım makina almadan önce ama acıyor diye bıraktım

Benimde başta dibini kapatmiyordu o derece bakıp bakıp ağlıyordum.ozellikle geceleri sağım yaptigimda ertesi gün daha çok sağım yapmaya başladığını gördüm. şimdi 2 sinden emzirdikden yarım bir saat sonra 20 30 40 ne çıkarsa hep aynı cikmiyor. Bazen biri bazen diğeri daha çok çıkıyor buzdolabinda biriktirip veriyorum emzirdikden sonra.ben herzeman beceremiyorum gündüzleri sürekli göğsümde sağım yapamiyirum.aksamlari ve geceleri bazen yapıyorum.

Ah güzel annelet allah yardımcınız olsun. Bilerek sayfalarca okudum bebeklerinizle geçirdiğiniz zamanları. Zor ve kötü günler de gwçmiş ama genel olarak keyifli sanırım canım çekti. Sabırsızlıkla bekliyorum bende. Sizler ön tekersiniz tavsiyeniz olur mu bana aman şunu mutlaka yap diyeceğiniz. Sevgiler

Lansinoh kullanıyorum. Bakayım videoya
Pütür yok gibi mukus da az. Çok da anlamıyorum ama belki normaldir. Doktora bi soracağım gene de.
bende kakalı bez aldığımda çiş var mı anlamıyorum. Çok az bez değiştiriyoruz biz yarın doktora soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…