Gerçekten öyle herşeyi kadınlar çekiyorBelki benim de piskolojik olarak etkilendiğim için olabilir mi cok acıdı ya yapamadım valla insallah gecer diyeyim kadınların çilesi valla hamilelikdi dogumdu ilişkiydi aman
Benimkide öyle alnı kuru bebe yağı sürüyorum yüzüne hepBenimkinde de hafif var. Bir de iki kaş arası kuruluk var, yüzüne hiçbi şey sürmedim şimdiye kadar. Mustela’nın kremini süreyim diyorum.
Aynı sorun bendede var canım elimde sıktıgımda fışkırıyor pompaya çok az geliyorKızlar merhaba özellikle süt sağanlar. Ben mi başaramıyorum bilmiyorum ama sütüm çok az geliyor ama elimle sıktığımda geliyor
Canım bende normal yaptım ve dikişlerim çok, acaba senin dikişler tam. olarak ne kadar süre sonra iyileşmişti. ben hala doğru düzgün oturamıyorum bileCanım ben ilk doğumda 70 güne kadar cesaret edemedim çünkü lavaboya giderken bile acıyordu zaten. İlk seferde de acıma olmuştu fakat iki üç sefer sonra geçmişti artık. Normal doğumun zor taraflarından biri alttan dikiş olması. Ondan çok çekmiştim bu seferde doğumdan o yüzden korkuyordum biraz ama geçti gitti şükür. Senin de geçer bir iki seferde muhtemelen
Nursuu benimde dikişlerim çok ve derinden olanlarda varCanım bende normal yaptım ve dikişlerim çok, acaba senin dikişler tam. olarak ne kadar süre sonra iyileşmişti. ben hala doğru düzgün oturamıyorum bile
Oynuyor oynuyor onu uyku arkadaşı olarak kullanıyor tam dalmadan memeden alınca çipil gözleri açıyorDur daha ucuyla oynayacak konusacak sevecek
Bende 37.gunumde kırmızı kan geldi anlık yani olup olmadigimizi nasıl anlayacağız acaba 40 bitince regl olunuyormus ya 43 günüm sanırım bugün daha 40 kontrolu var ay birde o gün oluyormusumbende galiba regl oldum. cunku hic ilk baslardaki gbi bir kanama degil. ama eminde olamiyorum
Benimkinde var ergen gibi sivilceleride varTecrübeli anneler bebişimin yanaklarında kılcal damar izleri var her bebekte oluyor mu büyüdükçe geçecek mi? Ben mi çok mıncırmışım?
Ben bunu bizim doktora sormadımŞu bile vermek zararlı diyor çoğu. Kimyon ver demesi çok garip heldi
Kuzu bana ne yaparsan yap dahada artacak dedi gittiğimde sorim ver derse hemen kimyonu basarımDün çocuk doktoru bana kimyon ver dedi galibasıpa feryat ediyordu yanlış mı anladım diyorum siz veriyor musunuz
hani normal sezeryana göre acısız çabuk toparlanmalı bir süreçtiNursuu benimde dikişlerim çok ve derinden olanlarda var13 ünde 40 ımız çıkıyor ama benimki daha iyileşmedi
Var kuzum içtende dıştanda,tuvalete gitmek bile zulüm sanki ortadan ikiye ayırıyolar,15. Gün kontrole gitmiştim yeni yeni iyileşmeye başlıyor dikişler demişti bide alttan muayne etti kanamam oldu, mshfetti beni o gün daha doktora gitmeye bile korkuyorum bu yüzdenhani normal sezeryana göre acısız çabuk toparlanmalı bir süreçtidikişlerden dolayı ben ne oturabiliyorum ne bebeği kucağımda yarım saatten fazla taşıyabiliyorum. Senin dışardan da kesik dikişin var mı kuzu, o canımı çok yakıyor ya
15. gün kanamam oldu derken kuzu? Zaten kanama 40 gün devam etmiyor mu? ben adet olur gibi sürekli kanamam oluyor doktor zamanla azalıp bitecek dedi ama azalması çok yavaş bugün doğum sonrası 14. günüm. Ya senin de dışardaki dikişlerinin altı şiş mi? benim doktor 5. gün dışardaki 3 dikişi almıştı acaba çok mu erken aldırdım keşke izin vermeseydimVar kuzum içtende dıştanda,tuvalete gitmek bile zulüm sanki ortadan ikiye ayırıyolar,15. Gün kontrole gitmiştim yeni yeni iyileşmeye başlıyor dikişler demişti bide alttan muayne etti kanamam oldu, mshfetti beni o gün daha doktora gitmeye bile korkuyorum bu yüzdenama özellikle çatı tarafım çok ağrıyor tuvalete çıkarken çok ayakta durdukca, bugünde kanamam başladı adetli yoksa başka birşey mi bilmiyorumda
Evet şiş Ama benim dikişlerin alınmadı senin neden öyle oldu,15. Gün doktor kontrolüne gittim o zamana kadar kanamam bitmişti ama kontrolde doktor alttan baktı ultrason ve şu rahim ağzı kanser taraması yapılırken bi alet sokuluyor ya onu taktı,kanamam orda tekrar başladı zorlamasıyla ve fazlasıyla canım yandı,bugün 33. Günümüz ve benim kanamam tekrardan başladı adetmi değilmi onuda çözemedim15. gün kanamam oldu derken kuzu? Zaten kanama 40 gün devam etmiyor mu? ben adet olur gibi sürekli kanamam oluyor doktor zamanla azalıp bitecek dedi ama azalması çok yavaş bugün doğum sonrası 14. günüm. Ya senin de dışardaki dikişlerinin altı şiş mi? benim doktor 5. gün dışardaki 3 dikişi almıştı acaba çok mu erken aldırdım keşke izin vermeseydim
Valla öyle ya çok zor ben de sürekli birine yaptığımı diğerine yapmaya ya da ilkine yapmadığımı haksızlık olmasın diye ikinciye de yapmıyorum, fakat yoğunluk ve yorgunluk yüzünden arada kaynıyor işte bazı şeyler. Umarım denge kurarız ve haksızlık yapmayız aralarında ben de artık daha dikkat edeceğimİki çocuk olunca daha çok meşgale oluyor canım. Ben de hissediyorum aynı şeyleri. Ve sürekli ikisi arasında adaleti saglama kaygısı yaşıyorum. Ne zor iş şu analık. Büyük oğlumla bir pozum vardı çok hoşuma giden. Bununla da aynı pozu çekeceğim dedim 26 günlük oldu hâlâ çekemedim
doktor bana dıştaki dikişlerini alalım dedi 5. gün gittim aldı bilmiyorum neden aldığını zaten kendime aklım başıma yeni yeni geliyor çok zor bir doğumdu. Ben doğumda karnıma bastırmadığım için sanırım kanamam uzun sürüyor, sen bastırmalarına izin vermiş miydin? Bu arada karnındaki kahve lekeler için çözüm bulabildin mi?Evet şiş Ama benim dikişlerin alınmadı senin neden öyle oldu,15. Gün doktor kontrolüne gittim o zamana kadar kanamam bitmişti ama kontrolde doktor alttan baktı ultrason ve şu rahim ağzı kanser taraması yapılırken bi alet sokuluyor ya onu taktı,kanamam orda tekrar başladı zorlamasıyla ve fazlasıyla canım yandı,bugün 33. Günümüz ve benim kanamam tekrardan başladı adetmi değilmi onuda çözemedim
Bende doğum esnasında bastırıldı sonrasında bastırılmadı,ama ben doğumdan 1-2 gün sonra korse taktım,takmadığım zamanlar karnımı bağladım daha çabuk toparladı,Doğum esnasında çok kanaman oldu demişti doktordoktor bana dıştaki dikişlerini alalım dedi 5. gün gittim aldı bilmiyorum neden aldığını zaten kendime aklım başıma yeni yeni geliyor çok zor bir doğumdu. Ben doğumda karnıma bastırmadığım için sanırım kanamam uzun sürüyor, sen bastırmalarına izin vermiş miydin? Bu arada karnındaki kahve lekeler için çözüm bulabildin mi?
Senin mauyenenin üzerinden 15 günden fazla geçmiş yeniden kanamanın başlaması bence adet olduğundan.
o yüzden doğum sonrası kanaman kısa sürmüş, karnını nasıl bağlıyorsun peki benim göbek sarkık kaldı ya çok üzülüyorumBende doğum esnasında bastırıldı sonrasında bastırılmadı,ama ben doğumdan 1-2 gün sonra korse taktım,takmadığım zamanlar karnımı bağladım daha çabuk toparladı,Doğum esnasında çok kanaman oldu demişti doktor
60 günlükken artık otururken ve lavaboda ağrım kalmamıştı ve geçmişti çok şükür. Senin de geçer inşallah canım yakında. Çok geçmiş olsunCanım bende normal yaptım ve dikişlerim çok, acaba senin dikişler tam. olarak ne kadar süre sonra iyileşmişti. ben hala doğru düzgün oturamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?