2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar merhaba özellikle süt sağanlar. Ben mi başaramıyorum bilmiyorum ama sütüm çok az geliyor ama elimle sıktığımda geliyor
Aynı sorun bendede var canım elimde sıktıgımda fışkırıyor pompaya çok az geliyor

Canım bende normal yaptım ve dikişlerim çok, acaba senin dikişler tam. olarak ne kadar süre sonra iyileşmişti. ben hala doğru düzgün oturamıyorum bile

Canım bende normal yaptım ve dikişlerim çok, acaba senin dikişler tam. olarak ne kadar süre sonra iyileşmişti. ben hala doğru düzgün oturamıyorum bile
Nursuu benimde dikişlerim çok ve derinden olanlarda var 13 ünde 40 ımız çıkıyor ama benimki daha iyileşmedi

bende galiba regl oldum. cunku hic ilk baslardaki gbi bir kanama degil. ama eminde olamiyorum
Bende 37.gunumde kırmızı kan geldi anlık yani olup olmadigimizi nasıl anlayacağız acaba 40 bitince regl olunuyormus ya 43 günüm sanırım bugün daha 40 kontrolu var ay birde o gün oluyormusumtam rezillik

Dün çocuk doktoru bana kimyon ver dedi galiba sıpa feryat ediyordu yanlış mı anladım diyorum siz veriyor musunuz
Kuzu bana ne yaparsan yap dahada artacak dedi gittiğimde sorim ver derse hemen kimyonu basarım hatta 40ndan sonra dahada artacak dedi ver babasına gezdirsin dedi

Nursuu benimde dikişlerim çok ve derinden olanlarda var 13 ünde 40 ımız çıkıyor ama benimki daha iyileşmedi
hani normal sezeryana göre acısız çabuk toparlanmalı bir süreçti dikişlerden dolayı ben ne oturabiliyorum ne bebeği kucağımda yarım saatten fazla taşıyabiliyorum. Senin dışardan da kesik dikişin var mı kuzu, o canımı çok yakıyor ya

Var kuzum içtende dıştanda,tuvalete gitmek bile zulüm sanki ortadan ikiye ayırıyolar,15. Gün kontrole gitmiştim yeni yeni iyileşmeye başlıyor dikişler demişti bide alttan muayne etti kanamam oldu, mshfetti beni o gün daha doktora gitmeye bile korkuyorum bu yüzden ama özellikle çatı tarafım çok ağrıyor tuvalete çıkarken çok ayakta durdukca, bugünde kanamam başladı adetli yoksa başka birşey mi bilmiyorumda

15. gün kanamam oldu derken kuzu? Zaten kanama 40 gün devam etmiyor mu? ben adet olur gibi sürekli kanamam oluyor doktor zamanla azalıp bitecek dedi ama azalması çok yavaş bugün doğum sonrası 14. günüm. Ya senin de dışardaki dikişlerinin altı şiş mi? benim doktor 5. gün dışardaki 3 dikişi almıştı acaba çok mu erken aldırdım keşke izin vermeseydim

Evet şiş Ama benim dikişlerin alınmadı senin neden öyle oldu,15. Gün doktor kontrolüne gittim o zamana kadar kanamam bitmişti ama kontrolde doktor alttan baktı ultrason ve şu rahim ağzı kanser taraması yapılırken bi alet sokuluyor ya onu taktı,kanamam orda tekrar başladı zorlamasıyla ve fazlasıyla canım yandı,bugün 33. Günümüz ve benim kanamam tekrardan başladı adetmi değilmi onuda çözemedim

Valla öyle ya çok zor ben de sürekli birine yaptığımı diğerine yapmaya ya da ilkine yapmadığımı haksızlık olmasın diye ikinciye de yapmıyorum, fakat yoğunluk ve yorgunluk yüzünden arada kaynıyor işte bazı şeyler. Umarım denge kurarız ve haksızlık yapmayız aralarında ben de artık daha dikkat edeceğim

doktor bana dıştaki dikişlerini alalım dedi 5. gün gittim aldı bilmiyorum neden aldığını zaten kendime aklım başıma yeni yeni geliyor çok zor bir doğumdu. Ben doğumda karnıma bastırmadığım için sanırım kanamam uzun sürüyor, sen bastırmalarına izin vermiş miydin? Bu arada karnındaki kahve lekeler için çözüm bulabildin mi?
Senin mauyenenin üzerinden 15 günden fazla geçmiş yeniden kanamanın başlaması bence adet olduğundan.

Bende doğum esnasında bastırıldı sonrasında bastırılmadı,ama ben doğumdan 1-2 gün sonra korse taktım,takmadığım zamanlar karnımı bağladım daha çabuk toparladı,Doğum esnasında çok kanaman oldu demişti doktor

o yüzden doğum sonrası kanaman kısa sürmüş, karnını nasıl bağlıyorsun peki benim göbek sarkık kaldı ya çok üzülüyorum

60 günlükken artık otururken ve lavaboda ağrım kalmamıştı ve geçmişti çok şükür. Senin de geçer inşallah canım yakında. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…