- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
Tülbent ile sıkıca bağlıyorum daha karnın yumuşaktır bağla mutlakao yüzden doğum sonrası kanaman kısa sürmüş, karnını nasıl bağlıyorsun peki benim göbek sarkık kaldı ya çok üzülüyorum
Kundakla iyice ve sarıl ,başının hizasına gelip pışş pıışş diye seslen ona,içinden Fatiha suresini oku ve sonuna- vecealna nevmeküm sübata-ayetini ekle yani uykuyu dinlenme kıldık diye bi anlamı var,ışıkda kapalı dursun,kapalı duramıyorsa kundakladığın zaman başının arkaaında biraz battaniye bırak onunla birlikte gözünü kapatUyumuyor uyumuyordu. Evde herkesi uyuttu bizim kızın gözleri açık
Sabahtan bu yana kesik kesik uykuları var. Dün kalça ultrasonu için hastaneye gittik çok ağladı, bugün aşısı yapıldı çok ağladı. Bunlardan mı bilemiyorum ama az bişey uyuyor hemen uyanıyor. Ağrısı olabilir diye calpol şurup verdim, gaz damlası verdim ama gazı yok galiba mama verdik meme de verdik defalarca hemde. Yok uyumuyor cimcime. Banyo da yaptırdık. Oyun da oynattık. Ne yapabiliriz başka ? 3 kişi uğraşıyoruz evde
Bende dün aşısını vurdurdum 1. Ay aşısını,aynı sorunlar bendede vardı,dediklerimle birazda olsa hafiflettim 1 saat kadar uyuyabildi en azındanUyumuyor uyumuyordu. Evde herkesi uyuttu bizim kızın gözleri açık
Sabahtan bu yana kesik kesik uykuları var. Dün kalça ultrasonu için hastaneye gittik çok ağladı, bugün aşısı yapıldı çok ağladı. Bunlardan mı bilemiyorum ama az bişey uyuyor hemen uyanıyor. Ağrısı olabilir diye calpol şurup verdim, gaz damlası verdim ama gazı yok galiba mama verdik meme de verdik defalarca hemde. Yok uyumuyor cimcime. Banyo da yaptırdık. Oyun da oynattık. Ne yapabiliriz başka ? 3 kişi uğraşıyoruz evde
Elimizden geleni yapacağız artık canım. Biz de makine değiliz sonuçta.Valla öyle ya çok zor ben de sürekli birine yaptığımı diğerine yapmaya ya da ilkine yapmadığımı haksızlık olmasın diye ikinciye de yapmıyorum, fakat yoğunluk ve yorgunluk yüzünden arada kaynıyor işte bazı şeyler. Umarım denge kurarız ve haksızlık yapmayız aralarında ben de artık daha dikkat edeceğim
Kundakla iyice ve sarıl ,başının hizasına gelip pışş pıışş diye seslen ona,içinden Fatiha suresini oku ve sonuna- vecealna nevmeküm sübata-ayetini ekle yani uykuyu dinlenme kıldık diye bi anlamı var,ışıkda kapalı dursun,kapalı duramıyorsa kundakladığın zaman başının arkaaında biraz battaniye bırak onunla birlikte gözünü kapat
Bende dün aşısını vurdurdum 1. Ay aşısını,aynı sorunlar bendede vardı,dediklerimle birazda olsa hafiflettim 1 saat kadar uyuyabildi en azından
Kuran niyetine değilde dua niyetine okuduğun için olur canım,benimkide sevmiyor ama sıçrıyor ellerinden falan korkuyor o yüzden sevmesede sarıp sıkıca elimi üzerinse durduruyorum biraz ağlasada sonra uyuyorSağol canım, lohusayım ya okuyabilir miyim ? Benim kız kundağı sevmiyor bi türlü rahat,durmuyor. Ama çok şükür biraz yatırdım bakalım, inşallah uyur, kıyamam kaç saattir uyumuyor
Sağol canım okuyayım gerekirse, inşallah gerekmez tekrardan çok uykusuz kaldı bugün yavrum. Kundağı bende istiyorum, tekrar deneyeyim olmazsa.Kuran niyetine değilde dua niyetine okuduğun için olur canım,benimkide sevmiyor ama sıçrıyor ellerinden falan korkuyor o yüzden sevmesede sarıp sıkıca elimi üzerinse durduruyorum biraz ağlasada sonra uyuyor
Tecrübe, referans ve vicdan. İlk ikisi kolay tespit edilir ama üçüncü nasıl anlaşılır bilememKızlar bana akıl verin lütfen. Eşimi ikna edemiyorum ücretsiz izne ayrılmak istiyorum ama eşim izin vermiyor. Bakıcı tutalım diyor. Şimdilik eşime tamam dedim.
Bir bakıcı da bakmam gereken şeyler nelerdir. Yani ben nelere dikkat etmeliyim
Uyumuyor uyumuyordu. Evde herkesi uyuttu bizim kızın gözleri açık
Yiğenim 2 aylık onunda doktoru ver demiş. Günlük 3 çay kaşığıDün çocuk doktoru bana kimyon ver dedi galibasıpa feryat ediyordu yanlış mı anladım diyorum siz veriyor musunuz
Ekonomik şartlar o kadar zorluyor ki eşine de bir şey diyemiyorum. Ama eğer zorlamayacaksa tavsiyem ücretsiz izin almandir. Çok küçük çünkü nasıl bırakacaksın. Ne iş yapiyorsun?Kızlar bana akıl verin lütfen. Eşimi ikna edemiyorum ücretsiz izne ayrılmak istiyorum ama eşim izin vermiyor. Bakıcı tutalım diyor. Şimdilik eşime tamam dedim.
Bir kaç kişi bakmak istiyor ama daha önce hiç çocuk bakmamışlarTecrübe, referans ve vicdan. İlk ikisi kolay tespit edilir ama üçüncü nasıl anlaşılır bilemem
Ben polis memuruyum eşim astsubay. Borcumuz harcımız yok. Birikmişimizde yok ama bence idare ederiz. Eşimin doyumsuzluğu. Nasıl konuşacağımı şaşırdım.Ekonomik şartlar o kadar zorluyor ki eşine de bir şey diyemiyorum. Ama eğer zorlamayacaksa tavsiyem ücretsiz izin almandir. Çok küçük çünkü nasıl bırakacaksın. Ne iş yapiyorsun?
Kızlar bana akıl verin lütfen. Eşimi ikna edemiyorum ücretsiz izne ayrılmak istiyorum ama eşim izin vermiyor. Bakıcı tutalım diyor. Şimdilik eşime tamam dedim.
amin, inşallah valla dört gözle bekliyorum60 günlükken artık otururken ve lavaboda ağrım kalmamıştı ve geçmişti çok şükür. Senin de geçer inşallah canım yakında. Çok geçmiş olsun
sabah ilk işim bağlamak olacak benimdeTülbent ile sıkıca bağlıyorum daha karnın yumuşaktır bağla mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?