Canim benim eşim de subay ben de mühendisim hamile kalınca eşim direkt 2-3 yıl çalışmayacakmişım gibi kendini hazırlamaya başladı bana gelir olsun diye bir ev aldık onun kirası benim maaş gibi yatacak zaten normalde de maaşım bana harçlık gibi oluyordu eşim kendi maaşıyla evi gecindiriyordu. Borcunuz yoksa bir süre tek maaşla idare edilebilir zaten ocakta güzel zam gelir diye düşünüyorum. Bazı şeyler paradan daha önemli kesinlikle eşinin bunu anlaması lazım.Ben polis memuruyum eşim astsubay. Borcumuz harcımız yok. Birikmişimizde yok ama bence idare ederiz. Eşimin doyumsuzluğu. Nasıl konuşacağımı şaşırdım.
canim daha dun bu videoyu izledim.Kizlar biliyorsunuz oglum küvözdeydi ve orada biberona alışmış. Simdi evdeyiz ve hem emiyor hem biberon kullanıyor. Özellikle çok açken önce biberon istiyor. Memeyi resmen cila niyetine bi kac kez çekiyor bırakıyor. Cok açken denedim meme vermeyi ağlıyor ve biberon istiyor. Nasıl sadece memeye alistirabilirim?
Çok haklısın ben de aynı şeyi umut ediyorum. Bugün bir kadın geldi görüşmeye. Kafam bi şey sarmadı. Derini anlattı durdu. En son bebeği kucağına almak istedi hadi bi bakayım nasıl tutacak öykü ne tepki verecek bi bakayım dedim. Kucağına alır almaz başladı sallamaya 2 sn de cinnet geçirecektim elim ayağım titredi. Öykü çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Çocuğumun gözünden ilk defa yaş geldiCanim benim eşim de subay ben de mühendisim hamile kalınca eşim direkt 2-3 yıl çalışmayacakmişım gibi kendini hazırlamaya başladı bana gelir olsun diye bir ev aldık onun kirası benim maaş gibi yatacak zaten normalde de maaşım bana harçlık gibi oluyordu eşim kendi maaşıyla evi gecindiriyordu. Borcunuz yoksa bir süre tek maaşla idare edilebilir zaten ocakta güzel zam gelir diye düşünüyorum. Bazı şeyler paradan daha önemli kesinlikle eşinin bunu anlaması lazım.
Benim doktorumda 1çay kaşığı verebilirsiniz demişti Kimyon çayından gaz içinDün çocuk doktoru bana kimyon ver dedi galibasıpa feryat ediyordu yanlış mı anladım diyorum siz veriyor musunuz
Ben kestirdim kurtuldumay sacimi kestircem galiba ya , emzirirken yada gece fln terden öluyorum . Zaten omuzlarim da ama genede asiri bunaliyorum
ben kisa sac cok sveiyorum aam yuzum toplu o yuzden cok da kisa kestiremiyorum , fotolar da top gibi cikiyor suratimBen kestirdim kurtuldumBeynim hafifledi valla.Banyoda falan büyük kolaylık oldu .toplanacak kadar bıraktı kadın .Bağlıyorum arkadan mis
Valla canm benim suratımda toplu kiloluyum zaten ama şu süreçte umrumda değilben kisa sac cok sveiyorum aam yuzum toplu o yuzden cok da kisa kestiremiyorum , fotolar da top gibi cikiyor suratim
Valla bana bizzat ismet bey dedi yanlıç anlamadıysamBen bunu bizim doktora sormadımevdekiler diretiyor Ben savaşıyorum
Aynen bana da dedi onu bide yükselen bir eğri çizip siz daha burdasınkz dedi 45 e kadar daha da artacak dedi kafayı yiyorumKuzu bana ne yaparsan yap dahada artacak dedi gittiğimde sorim ver derse hemen kimyonu basarımhatta 40ndan sonra dahada artacak dedi ver babasına gezdirsin dedi
Peki nasış verilecekmiş ben pes etmek üzereyimYiğenim 2 aylık onunda doktoru ver demiş. Günlük 3 çay kaşığıBizim gelin henüz vermedim dedi o da kararsız. Annem abim bebekim vermiş abime.
Kimyon çayı şekerli olan mıBenim doktorumda 1çay kaşığı verebilirsiniz demişti Kimyon çayından gaz için
Ben her saat zorla uyandırıp biberonu dayadım(kendi sütümü de bineronla verdim mama da) çok şükür aştık ama red ile uğraştım sonra onu da aştıkMerhaba,benim bebeğim yeni doğdu. Tecrübeli anneler olan sizlere sormak istiyorum. Sarılık oldu bebeğim, neler yaptınız bu süreci nasıl atlattiniz?değerimiz su an 12.8
İşte tam bu yüzden emzik kullanmak istiyorum bende 17 günlük diye de cesaret edemiyorum.Son iki saattir mememde. Tamam uyudu diyorum alıp yerine bırakıyorum ağlıyor. Kucağımda gezdiriyorum yok memede sakinleşiyor. Sonra uyuklayıp kendisi bırakıyor, bu sefer de bıraktığı için ağlıyor
Daha çok küçük annesi, maddi olarak sıkıntın yoksa kendin bakman bebek için en güzeli olur bu karara saygı duymak zorunda eşlerÇok haklısın ben de aynı şeyi umut ediyorum. Bugün bir kadın geldi görüşmeye. Kafam bi şey sarmadı. Derini anlattı durdu. En son bebeği kucağına almak istedi hadi bi bakayım nasıl tutacak öykü ne tepki verecek bi bakayım dedim. Kucağına alır almaz başladı sallamaya 2 sn de cinnet geçirecektim elim ayağım titredi. Öykü çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Çocuğumun gözünden ilk defa yaş geldi
Yok cnm Tane Kimyon alıyosun aktardan çayını demliyosun.Ben hem kendim içiyom gaz için sütümden geçsin diye hemde 1 çay kaşığı verdimValla bana bizzat ismet bey dedi yanlıç anlamadıysam
Aynen bana da dedi onu bide yükselen bir eğri çizip siz daha burdasınkz dedi 45 e kadar daha da artacak dedi kafayı yiyorumbana da arabayla gezdirin kimyon verin vs dedi yazdığım ilaçlar işe yaramıyor deme geçiremezsin zaten şu dönemde dedi
Peki nasış verilecekmiş ben pes etmek üzereyim
Kimyon çayı şekerli olan mı
Merhaba,benimde dün 33. Günümdü ve benimde kanamam başladı aktif olarak emzirmeme rağmenKızlar merhaba size bi sorum olacak ben erken doğum yaptım 36 haftalık bugün lohusalığımın 30. Günü sarı akıntım vardı 15 gündür ve bugün aktif olarak tekrar kanamam başladı aranızda bunu yaşayan varmı adet olmuş olabilir miyim aktif olarak bol bol emziriyorum internette emziren geç adet görür diyor kafam karıştı sütümü etkilermiş eğer adetse konuyla ilgili bilgisi tecrübesi olanlar YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? Teşekkür ederim şimdiden
kaynar suya mı atcam direk nasıl yapcam. Bende yapmaya karar verdim çocuğa 1 kere deneyelim bakalım çok çaresiz kaödım artık. Bide Doktor'un dediği gibi 45 e kadar artarsa düşünemiyorumYok cnm Tane Kimyon alıyosun aktardan çayını demliyosun.Ben hem kendim içiyom gaz için sütümden geçsin diye hemde 1 çay kaşığı verdim
Benim yarın 30 gün olacak doğum yapalı ama kanamam devam ediyor az az da olsa. Bu normal mi acava
Benimde 20 lere doğru tekrar artmıştı 37 den sesleniyorum hala devam ediyorBenim 23 gün oldu tam azalmaya başladı derken yoğun şekilde başladı yine. Normaldir diye düşünüyorum bakalım
Aynı ilaç verir gibi sabah öğle akşam. Çok gazlı bir bebek çünkü.Valla bana bizzat ismet bey dedi yanlıç anlamadıysam
Aynen bana da dedi onu bide yükselen bir eğri çizip siz daha burdasınkz dedi 45 e kadar daha da artacak dedi kafayı yiyorumbana da arabayla gezdirin kimyon verin vs dedi yazdığım ilaçlar işe yaramıyor deme geçiremezsin zaten şu dönemde dedi
Peki nasış verilecekmiş ben pes etmek üzereyim
Kimyon çayı şekerli olan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?