2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim kızımın kakasında da mukus var mukus olması tek başına alerji sebebi olabilir mi acaba? Gerçi kokulu ve gürültülü kaka da var

Yanıltmak istemem canım İnan ki, mukus önemli bir belirti. Ama ben kanla fark etmiştim. Mukus hiç dikkatimi çekmemişti doktora danışsan en iyisi aslında.

Yanıltmak istemem canım İnan ki, mukus önemli bir belirti. Ama ben kanla fark etmiştim. Mukus hiç dikkatimi çekmemişti doktora danışsan en iyisi aslında.
Canım peki sende nasıl belirtiler vardı? Mesela bebeğin çok gazlı ve ağlıyor muydu? Yoksa kan ve mukus muydu tek belirti? Cumartesi günü randevumuz var soracağım kendisine. Size test yaptılar mı peki?

Kızlar gaz için deneyimledigim bir şeyi paylaşmak istiyorum eczaneden aci elma yagi aldım tavsiye üzerine, asıl adı adaçayı yağıymış ayak tabanlarına birer damla ile masaj yapıp çorap giydiriyorum yok boyle hafifleme yavrum kendi kendine yatarken uykusunda bile gazini cikariyor kakasını da rahat yapıyor çok şükür maşallah diyeyim etkisini anlamak için gaz şurubunu vermeden denedim hatta umarım devam eder faydası, sıkıntı yaşayanlar bi deneyebilir günde iki kere sürüyorum sabah aksam

Doktorumuz başka bir şikayeti yoksa herhangi bir şey yapmaya gerek yok dedi kontrolde hatırlatin dedi

Kızlar imdat diye çığlık atıcam az kaldı kızım 15.00 de uyandı az önce gözlerini kapattı. Sürekli memede durmak istiyor ve gaz sancısı çekiyor.
Benim kızımda dün öyleydi. Bugün nazlı ama şükür dünkü kadar değil

Canım neredeyse her gün ağladım. Doğumdan önce de çok üzüldüm, stres yaptım. Çok ama çok şeyler oldu, hep ertelemek zorunda kaldım. Mutlaka konuşmam lazım, doğru zamanı bekliyorum sadece. Yoksa ileride daaha çok üzülebilirim. Çok tolerans gösterdim. Başkası olsa on kere kavga çıkardı, hesap sorardı. Zaten sıkıntılarım vardı sağlıkla ilgili, büyümesin daha kötü olurum diye sustum. Kadında evli bildiğim kadarıyla

Amin sağolasın. Keşke abuk sabuk olsa, inan takılmam. Aksine inanılmaz sakinim.

Canım acı elma yağı gerçekten acı mı? Yani acı yanma yapmıyor mu? Günde 1 kere mi sürüyosun

Canım acı elma yağı gerçekten acı mı? Yani acı yanma yapmıyor mu? Günde 1 kere mi sürüyosun
Yok kuzum adaçayı yagi ya zaten acı elma neden diyorlar bilmiyorum kokusu da ayni adacayi ben önce bileğime sürdüm yakma vs yapmadı bebekte de bi rahatsizlik gozlemlemedim benimki çok hassastır ellerim soğuk olsa bile feryadi basar yağla ilgili bi sıkıntı olmadı, sabah aksam iki ayağına da birer damla sürüyorum, 3. Günümüz etkisini hemen gördük biz çok şükür maşallah

Kizlar bebeğimin vücudu böyle dalgalı gibi normalmi acaba sizin bebeklerinizinde böyle mi yenidoganlarda mi oluyor böyle acaba

Benim kızımın kakasında da mukus var mukus olması tek başına alerji sebebi olabilir mi acaba? Gerçi kokulu ve gürültülü kaka da var
Canım benimde öyleydi konuştuk doktorla bugğn ciltte döküntü egzama yoksa alerji diyemeyiz normal dedi

İnsan korkuyor çocuğuda sürekli doktor doktor gezdirmek istemiyorum bende biraz bekleyeceğim batikon sürmeye devam edeceğim
Bizde de kanama var. Doktorum pıhtı kurusun, sakın dokunmayın dedi.
Benim doktorum 2 3 saatte uyandırma eski bir uygulama, bebek acıkınca kendini uyandırır dedi. Ben hala cesaret edemiyorum alarm kuruyorum 3 saatte bire. Bebek bazen 2 saatte bir bazen 3.5 saatte bir ağlayarak uyanıyor ama. Bilemedim ben de işin doğrusu ne.

Aslında bebişlere çok iyi geliyor dışarı çıkmak, açık temiz havada bayılıyorlar. Benim kız da kucak bebeği, ne zaman ağlasa sadece meme ile susuyor, her sese uyanıyor ama bebek arabasında gezerken gıkı çıkmıyor. Dış kundağa sarıp üzerinde puset örtüsü ile çıkarıyorum, yanakları bile sıcak kalıyor, bence bebek ile çıkın, ikinize de iyi gelecek.

Ben de öyle yapıyorum. 3 saate alarm kuruyorum. Bazen kendisi uyanıyor bazen bakıyorum 3.5 saate yaklaşıyor ben uyandırıyorum.

Ben de öyle yapıyorum. 3 saate alarm kuruyorum. Bazen kendisi uyanıyor bazen bakıyorum 3.5 saate yaklaşıyor ben uyandırıyorum.
2 saatte bir uyandırdığım dönemde hiç dinlenemiyordum, bebişin uykusu da bölük pörçük oluyordu. Şimdi hem ben dinleniyorum, hem de bebiş güzel uyuyor. Uyku da beslenme kadar önemli gelişimleri için. İnşallah doğrusunu yapıyoruzdur.

Ya beni bu uzayan sarılık düşündürüyor sarılık derdimiz olmasa artık bir aylık olduk üç saat uyusa da karışmam çünkü beslenme kadar uyku da çok önemli gelişimleri için. Ama şimdilik doktor kontrolümüze kadar 2 saatte bir uyandiriyorum kendi kalkmaz ise. Ama doktorum ne derse ben de uygulayacağım artık inşallah. Arada kaçamaklar oluyor dün gece 4 saat uyumuş ben de uyuyakalmisim bir kere oldu ama acayip vicdan azabı oluyor ben de.

Bize hastanede bebeği yorar ve meme emme performansını düşürür dediler. Benim bebiş de sizinki gibi. Ne zaman ağlasa sadece meme ile susuyor. Emme duygusu çok yüksek bir bebiş ama 1 aylık olunca vermeyi düşünüyorum.

En iyisi o şekilde doktor ile karar vermek, inşallah sarılığı kısa sürede atlatırsın.

Biz de sürüyoruz ayak altlarimiza ben aynı zamanda gaz damlası da kullanıyorum acayip gazlı bir bebek ben de faydasını görüyorum gaz çıkarmasına yardımcı oluyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…