- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 83
- 41
Doktorumuz başka bir şikayeti yoksa herhangi bir şey yapmaya gerek yok dedi kontrolde hatırlatin dedi
Canım peki sende nasıl belirtiler vardı? Mesela bebeğin çok gazlı ve ağlıyor muydu? Yoksa kan ve mukus muydu tek belirti? Cumartesi günü randevumuz var soracağım kendisine. Size test yaptılar mı peki?
Kızlar 1 ayı devirdik büyüyoruz bakalım. Sizin minnaklar derin uyuyabiliyor mu ? Kızımı yatırıyorum en fazla 20 dk o da en fazla yani, sonra uyanıyor. Uyutmaya çalışıyorum sürekli mızırdanma kıpırdanma falan durmuyor bir türlü. Derin uyumuyor. Atak haftası mı, bir kaç kişi yazmış, baktım 5. Haftada olurmuş, kızım 5. Haftasında ondan mı oluyor ki ?
Birde evde durumlar nasıl ? Ben çok gerginim. Ne istediğimi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sanki. Evliliğim bıçak sırtında gibi. Kızımı alıp kaçmak istiyorum. Önce eşim ve ailesinin hastanede anneme bir saygısızlığı oldu ama kabul etmiyorlar. Çok ağladım. Sonra wşim anneme atarlandı, annem özür dilemek zorunda kaldı, istese dilemezdi ama büyümesin diye diledi. Şimdi araları iyi ama her an yine bişey olacak korkum var. Huzur istiyorum. Diğer insanların evliliğine ilişkisine bakıyorum ne güzel geçiniyorlar. Şimdi de kayınvalide gelecek, doğumdan sonra geldi bebeği gördü gitti. Saygıda kusur etmiyorum ama minicik şeyleri bile eşime şikayet etme potansiyeli var. Yanjnda mecbur kalmadıkça ağzımı açmayacağım. Ama bu sürede çok gerileceğim o kesin. Bebek gibi ilgi bekliyorlar ama havadan nem kapmaz bir insan da. Annemi evde istemiyorlar, arada anneme giderim diyorum ona da bahane bulacaklar. Tatsızlık istemiyorum ama zıvanadan çıkarsam ne olacak ? Eşimi seviyorum, evliliğim bitsin istemiyorum. Üstelik hamileyken internetten eski sevgilisini arattığını ve mesaj attığını gördüm. Birbirlerine yazmışlar ama çok bir şey değil. Sevgi sözcüğü falan yok. Çok üzdü bu beni. İçime kuşku düştü bir defa. Yüzleşmek istiyorum eşimle ama sürekli ağlamaktan konuşamam. Biraz toparlanmayı bekledim ki konuşmam, kendimi anlatmam kolay olsun. Aslında eşim bana çok düşkün, ama neden böyle yapıyor anlamıyorum. Hala, her fırsatta sarılır, aşkım ile konuşur daima. Bir şey istesem yapar, işe giderken sarılır uyuyor olsam bile, uykuda bile gelir sarılır. Ama neden böyle anlamadım. Çok uzamasın diye bdv ye başlık açmak istemiyorum. Bebeğim babasız kalmasın istiyorum, bir yandan da cesaret edemez diye mi üstüme geliyorlar. Çok hevesim vardı yarım kaldı.
Ayyyy kâbusBenim uyuşukluğum geçmiştiüstten bastırıp alttan da ellerini sokmuşlardı
Bizim böyle değil canım. Hiç bilmiyorum ama doktor kontrolünde böyle değil miydi? Doktor bu şekilde gördüyse ve ses etmediyse normaldir herhalde.Eki Görüntüle 3173349 Kizlar bebeğimin vücudu böyle dalgalı gibi normalmi acaba sizin bebeklerinizinde böyle mi yenidoganlarda mi oluyor böyle acaba
Burası bende bağımlılık yaptı girmeyince eksiklik hissediyorumIyi aksamlar kizlar
Herkes iyi mi
Biz daha iyiyiz çok şükür
Oksuruk var halen
Sarilik 11.1 e düşmüş insallah bir daha çıkmaz
Okadar yogun ve hızlı geçiyor ki zaman takılamiyorum burda ama özlüyorum
Benimkinin elinin üstü böyle canım dalgalı ,neden oluyo acaba ?Eki Görüntüle 3173349 Kizlar bebeğimin vücudu böyle dalgalı gibi normalmi acaba sizin bebeklerinizinde böyle mi yenidoganlarda mi oluyor böyle acaba
Bebeğimin ağzında pamukçuk var kızlar ya karbonatlı su ile ağzını silsem geçer mi ya
Ben de aktardan almıştım adaçayı yağı karnına sür dedilerdi bi faydasını göremedim ayağında deneyeyim bi de..Kızlar gaz için deneyimledigim bir şeyi paylaşmak istiyorum eczaneden aci elma yagi aldım tavsiye üzerine, asıl adı adaçayı yağıymış ayak tabanlarına birer damla ile masaj yapıp çorap giydiriyorum yok boyle hafifleme yavrum kendi kendine yatarken uykusunda bile gazini cikariyor kakasını da rahat yapıyor çok şükür maşallah diyeyim etkisini anlamak için gaz şurubunu vermeden denedim hatta umarım devam eder faydası, sıkıntı yaşayanlar bi deneyebilir günde iki kere sürüyorum sabah aksam
Bizim kordonu eşim kaybettiKordonları bir yere gömdünüz mü kızlarbir de ilk saçtan kolye yapıyolar falan ya böyle şeyler yaptırcak değişik fikirleri olan varsa duymak isterim sonradan keşke demeyeyim
Ya bildiğin beyaz beyaz yaralar aft gibi emerken ağzını açınca. Dilinin üstündeki süt kalıntısı doğru ama yanak içleri ve dudak içlerinde var karnonatlı su ile siliyorum inşallah geçerNasıl fark ettin canım? Bizimki de beyaz ama doktor süt kalıntısı dedi. Sağlık ocağındaki hemşire de karbonatlı su ile temizlik önerdi, ileride pamukçuya çevirir dedi.
Bilmiyorum ki canim bende korktum küçük doğdu anca kendine geliyor ondan mı acabaBenimkinin elinin üstü böyle canım dalgalı ,neden oluyo acaba ?
Olabilir canım benimki prematüreydi zaten ..Bazen böyle dalgalı oluyor bazen geçiyorBilmiyorum ki canim bende korktum küçük doğdu anca kendine geliyor ondan mı acaba
Öyleydi evt birşey demediBizim böyle değil canım. Hiç bilmiyorum ama doktor kontrolünde böyle değil miydi? Doktor bu şekilde gördüyse ve ses etmediyse normaldir herhalde.
Kötü birsey olmasında canimOlabilir canım benimki prematüreydi zaten ..Bazen böyle dalgalı oluyor bazen geçiyor
Bir dahaki kontrolünde sorarım umutmazsam cNmKötü birsey olmasında canim
Mutlaka paylaşırım. Ensesi tam isilik gibi vücudu dağınık olduğu için bilemedim. Bende mama vermeyi kestim. Duş aldırdım. Normalde yumurta yemiyordum yine vardı ama dün yemiştim tetiklemiş olabilir. Süt ve ürünlerin çok minimal tüketiyorum belki yarım bardak ayran belki bir kaç kaşık yoğurt falan. Önce mamadan başladım bir bakacağımBenzer durum bizde de var ben alerji durumuna karşı önlem olarak yumurta ve sut ürünleri tuketmeyi kestim, dus aldirdim söndü kabarıklıklar isilik de olabilir gibi geldi bana yüzünde de var kızımın doktorumuza gittiğimizde soracağız biz de sen de bilgi alirsan bizimle paylaşır misin canım inşallah geçer anlık bir seydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?