2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım peki sende nasıl belirtiler vardı? Mesela bebeğin çok gazlı ve ağlıyor muydu? Yoksa kan ve mukus muydu tek belirti? Cumartesi günü randevumuz var soracağım kendisine. Size test yaptılar mı peki?

Canım gaz ve ağlaması çok onla ilintili değildi bizde. Geçen hafta aşırı aşırı ağladı, hala yüzü gitmiyor gözümün önünden. Popoda çatlak varmış, acaba o mu canını yaktı dedim

Alerjiye gelince çatlak tedavi olduktan sonra da kan devam etti, mukus da fark ettik aynı zamanda. Sen doktoruna aklına gelen her şeyi danış. Biz de daha keşfetme aşamasındayız. Test yapılmadı, sanırım doktor da önermedi testi. Deneme yanılma ile bulucaz alerjisini.

Ya anlamıyorum yeni anneleri neden üzerler. Stresli anne stresli ve gazlı bebek demek. Ayrıca başkalarının evliliğine bakıp sakın ne güzel geçiniyorlar deme, bilemezsin her evde var problem, hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Ballandıra ballandıra anlatanlar da emin ol başka şeylerin eksikliklerini yaşıyorlardır. Bir şey çok anlatılıyorsa eksiktir.

Eşinle de güzelce konuşsan mı? Biraz sakinleşip kafanda derleyip toparlayıp. Anneni istememek olur mu? Kayınvaliden de evinin dışından? Hangi hakla sana ait olan bir hanede başkasını istemez? Eşin kabul ederse yardım da alınabilir. Ayıbı yok böyle şeylerin, aileler bencilleşebiliyorlar, her iki taraf için de geçerli, bunu senin eşinin de kabul etmesi lazım. Kayınvalidelerin yanlışları sizin evliliğinize veya sırf senin eşinin annesine özgü değil, olabiliyor. Eşin bunu kabul etse yanlışları da görür, bunu her kayınvalidenin yaptığı hatalar olarak görür, alınmaz sana karşı, şahsi algılamaz, annesine de kızmaz, ama seni anlar. Senin üzüldüğünü anlar, üzülmene hak verir.

Eki Görüntüle 3173349 Kizlar bebeğimin vücudu böyle dalgalı gibi normalmi acaba sizin bebeklerinizinde böyle mi yenidoganlarda mi oluyor böyle acaba
Bizim böyle değil canım. Hiç bilmiyorum ama doktor kontrolünde böyle değil miydi? Doktor bu şekilde gördüyse ve ses etmediyse normaldir herhalde.

Iyi aksamlar kizlar
Herkes iyi mi
Biz daha iyiyiz çok şükür
Oksuruk var halen
Sarilik 11.1 e düşmüş insallah bir daha çıkmaz
Okadar yogun ve hızlı geçiyor ki zaman takılamiyorum burda ama özlüyorum
Burası bende bağımlılık yaptı girmeyince eksiklik hissediyorum Geçmiş olsun kuzucuguna. Sarılık da düşmüş baya.

Kordonları bir yere gömdünüz mü kızlar bir de ilk saçtan kolye yapıyolar falan ya böyle şeyler yaptırcak değişik fikirleri olan varsa duymak isterim sonradan keşke demeyeyim

Ben de aktardan almıştım adaçayı yağı karnına sür dedilerdi bi faydasını göremedim ayağında deneyeyim bi de..
Seninkinin fotoğrafını paylaşır mısın canım yağın

Nasıl fark ettin canım? Bizimki de beyaz ama doktor süt kalıntısı dedi. Sağlık ocağındaki hemşire de karbonatlı su ile temizlik önerdi, ileride pamukçuya çevirir dedi.
Ya bildiğin beyaz beyaz yaralar aft gibi emerken ağzını açınca. Dilinin üstündeki süt kalıntısı doğru ama yanak içleri ve dudak içlerinde var karnonatlı su ile siliyorum inşallah geçer

Mutlaka paylaşırım. Ensesi tam isilik gibi vücudu dağınık olduğu için bilemedim. Bende mama vermeyi kestim. Duş aldırdım. Normalde yumurta yemiyordum yine vardı ama dün yemiştim tetiklemiş olabilir. Süt ve ürünlerin çok minimal tüketiyorum belki yarım bardak ayran belki bir kaç kaşık yoğurt falan. Önce mamadan başladım bir bakacağım

Kızlar mukus dediğiniz nasıl bişey. Benim bebeğimin kakası kokulu önceden gürültülüydü ama artık gürültüsü yok. Mukus dediğiniz sümüksü yapıda mı oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…