2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben çok üzüldüm yaşadıklarına. Şu an için sadece bebeğini ve kendini düşün sütün çekilmesin. Her şeyin bir sırası var. Şu an sıra bebekte. Annenle eşin arasına girme ama eşinle kati konuş anneme saygısızlık bana yapılmıştır de. İkisiyle de konuş birbirleri ile minimal konuşsunlar. Bu zamanları bi atlat eşinle de eski görüştüğü insanla mesajlaşma hakkında konuşursun. Ama şu an öncelik bebeğin sağlığı ve senin sağlığın

Kızlar sevincimi sizle paylaşmak istedim.Çok çektim ,çok zor günler geçirdim ama sabrettim ve hep dua ettim ,hiç vazgeçmedim ,Sonunda zafer benim oldu Biberon ve Mamadan kurtuldukkkkkkkkOğluşum artık aktif emiyo beni ve rahat rahat uyuyo.Hatta o kadar güzel emiyo ki tazyik sesini duyuyorum resmen Darısı tüm üsteyen dileyenlerin başına inş 35 gün küvözde kalmıştık ve hep biberonla beslenmişti orda.Eve çıkınca meme+ biberon devam etmiştik arada sütüm az diye mama veriyodum.Şükür kurtulduk

Maşallah biz de bugün mamayı bıraktık

Maşallah canım darısı başıma. Bazı öğünlerde sadece meme ile uyuyor ancak özellikle akşama doğru doymadığını anlıyorum sürekli ağlıyor kısa sürede ben de kurtulurum mamadan inşallah

Canım sütünü nasıl arttırdın neler yaptın bende hem meme hem mama veriyorum sütüm ne yaptıysam yetmiyor

Kızlar her emzirmede bebeğimin genzine süt kaçıyor artık korkar oldum emzirmeye bu durumu yaşayan var mı

Nasıl oldu bende bugün biraz deneyeyim sadece meme dedim olmadı 2.5 saat emdi arada aktif arada yavaş uyuyunca memeden çektim hemen ağlamaya başladı beceremeyecem ben galiba bu işi doymuyor hep sonunda mama vererek buluyorum kendimi.sagiyorumda emziriyirumda herşeyi yiyorum damlalar çaylar off artmıyor kaçıncı ayda arttı neler yaptınben 43. Gundeyim.bide oğlum ağzını tam açmıyor benim zor yerlwstiriyorum memeye acaba diyorum ondanmi artmıyor bazen çok güzel emiyor guluk guluk duyuyorum sütun gittini bazende hiç ses gelmiyor emzik gibi emiyor.

Kızlar solgar b12 kullanan var mı? Çok güzel sütümü arttırdı. O yönden çok memnunun ama kızımın vücudunda ki kızarıklıklar bu takviyeden kaynaklı olabilir mi? Kullanan arkadaş var mı aranızda

Benimde öyle malesef bend eherşeyi denedim ama mama ve emzirmeye devam,vermesem doymuyor,bazen doyuyor bazen az geliyor

Maşallah biz de bugün mamayı bıraktık
İkinizin de bebesine maşallah kızlar

Canım sütünü nasıl arttırdın neler yaptın bende hem meme hem mama veriyorum sütüm ne yaptıysam yetmiyor

Kızlar burdan bi arkadaş daha sormuştu Özelden ona yazdığımı size de anlatayım süreci;

Biz 35 gün kaldık küvözde mecbur alışmış orda ama eve gelince hem beni emiyodu hem arkasına biberon veriyodum doymuyo diye.Meme reddi olmamıştı.Bazen içine sağdığım sütü koyuyordum bazen mama sütüm yetmediği için. Beni emince direk uyusun diyodum doyduğunu öyle anlarım diye ama uyumuyodu aranıyodu hala ..Önce biberonu azalttım yavaş yavaş başladım yani.Mesela Sabah 9.30 da verdim sonra beslenme saati geldiğinde hep meme verdim emdi arandı bidaha meme verdim yatırdım uyumadı zor daldı uykuya ama biberon vermedim ,çok geçmeden uyandı sonra tekrar meme verdim , taaa akşam 6 ya kadar .Eşim işten geldi bu kadar yeter ver tam doysun dedi ozman verdim biberonu. Böyle böyle azalta azalta artık sadece meme alıyor ve emip direk uyuyor.
Süt artması için Bebeğin kendisinin bol bol emmesi lazım.Bide ben bu süreçte çok tahin pekmez yedim Her sabah yiyorum kahvaltıda .

Gözün aydın bana sürecini anlatıe mısın bende meme +mama olarak devam ediyorum hala akrif sütüm yok

Maşallah size canım
Kesinlikle bebeğin çekmesiyle ilgili süt olayı arz talep meselesi..
Biz de baştan beri sorun yaşıyoruz en son mastit oldum memeyi boşaltmadığı için ve ucunu tuttuğu için. Herkes ucunu verme diyor ben vermiyorum ki tutturuyorum ucunu çekiyor sadece bi kavga etmek memeyle görseniz üzülüyorum mama veriyorum aç kalmasın diye
Bebeğime darılacağım artık biz nasıl aşarız biberona alışmayı bilemiyorum

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…