- 25 Kasım 2020
- 3.125
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.462
- 83
Ben çok üzüldüm yaşadıklarına. Şu an için sadece bebeğini ve kendini düşün sütün çekilmesin. Her şeyin bir sırası var. Şu an sıra bebekte. Annenle eşin arasına girme ama eşinle kati konuş anneme saygısızlık bana yapılmıştır de. İkisiyle de konuş birbirleri ile minimal konuşsunlar. Bu zamanları bi atlat eşinle de eski görüştüğü insanla mesajlaşma hakkında konuşursun. Ama şu an öncelik bebeğin sağlığı ve senin sağlığınKızlar 1 ayı devirdik büyüyoruz bakalım. Sizin minnaklar derin uyuyabiliyor mu ? Kızımı yatırıyorum en fazla 20 dk o da en fazla yani, sonra uyanıyor. Uyutmaya çalışıyorum sürekli mızırdanma kıpırdanma falan durmuyor bir türlü. Derin uyumuyor. Atak haftası mı, bir kaç kişi yazmış, baktım 5. Haftada olurmuş, kızım 5. Haftasında ondan mı oluyor ki ?
Birde evde durumlar nasıl ? Ben çok gerginim. Ne istediğimi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sanki. Evliliğim bıçak sırtında gibi. Kızımı alıp kaçmak istiyorum. Önce eşim ve ailesinin hastanede anneme bir saygısızlığı oldu ama kabul etmiyorlar. Çok ağladım. Sonra wşim anneme atarlandı, annem özür dilemek zorunda kaldı, istese dilemezdi ama büyümesin diye diledi. Şimdi araları iyi ama her an yine bişey olacak korkum var. Huzur istiyorum. Diğer insanların evliliğine ilişkisine bakıyorum ne güzel geçiniyorlar. Şimdi de kayınvalide gelecek, doğumdan sonra geldi bebeği gördü gitti. Saygıda kusur etmiyorum ama minicik şeyleri bile eşime şikayet etme potansiyeli var. Yanjnda mecbur kalmadıkça ağzımı açmayacağım. Ama bu sürede çok gerileceğim o kesin. Bebek gibi ilgi bekliyorlar ama havadan nem kapmaz bir insan da. Annemi evde istemiyorlar, arada anneme giderim diyorum ona da bahane bulacaklar. Tatsızlık istemiyorum ama zıvanadan çıkarsam ne olacak ? Eşimi seviyorum, evliliğim bitsin istemiyorum. Üstelik hamileyken internetten eski sevgilisini arattığını ve mesaj attığını gördüm. Birbirlerine yazmışlar ama çok bir şey değil. Sevgi sözcüğü falan yok. Çok üzdü bu beni. İçime kuşku düştü bir defa. Yüzleşmek istiyorum eşimle ama sürekli ağlamaktan konuşamam. Biraz toparlanmayı bekledim ki konuşmam, kendimi anlatmam kolay olsun. Aslında eşim bana çok düşkün, ama neden böyle yapıyor anlamıyorum. Hala, her fırsatta sarılır, aşkım ile konuşur daima. Bir şey istesem yapar, işe giderken sarılır uyuyor olsam bile, uykuda bile gelir sarılır. Ama neden böyle anlamadım. Çok uzamasın diye bdv ye başlık açmak istemiyorum. Bebeğim babasız kalmasın istiyorum, bir yandan da cesaret edemez diye mi üstüme geliyorlar. Çok hevesim vardı yarım kaldı.
Benim kızımın bacakları da böyleEki Görüntüle 3173349 Kizlar bebeğimin vücudu böyle dalgalı gibi normalmi acaba sizin bebeklerinizinde böyle mi yenidoganlarda mi oluyor böyle acaba
MaşallahKızlar sevincimi sizle paylaşmak istedim.Çok çektim ,çok zor günler geçirdim ama sabrettim ve hep dua ettim ,hiç vazgeçmedim ,Sonunda zafer benim oldu Biberon ve Mamadan kurtuldukkkkkkkk Oğluşum artık aktif emiyo beni ve rahat rahat uyuyo.Hatta o kadar güzel emiyo ki tazyik sesini duyuyorum resmen Darısı tüm üsteyen dileyenlerin başına inş 35 gün küvözde kalmıştık ve hep biberonla beslenmişti orda.Eve çıkınca meme+ biberon devam etmiştik arada sütüm az diye mama veriyodum.Şükür kurtulduk
Geçmiş olsun canım, geçer sıkma canını.Ya bildiğin beyaz beyaz yaralar aft gibi emerken ağzını açınca. Dilinin üstündeki süt kalıntısı doğru ama yanak içleri ve dudak içlerinde var karnonatlı su ile siliyorum inşallah geçer
Kızlar mukus dediğiniz nasıl bişey. Benim bebeğimin kakası kokulu önceden gürültülüydü ama artık gürültüsü yok. Mukus dediğiniz sümüksü yapıda mı oluyor ?
OyyyMaşallahbiz de bugün mamayı bıraktık
Maşallah canım darısı başıma. Bazı öğünlerde sadece meme ile uyuyor ancak özellikle akşama doğru doymadığını anlıyorum sürekli ağlıyor kısa sürede ben de kurtulurum mamadan inşallahKızlar sevincimi sizle paylaşmak istedim.Çok çektim ,çok zor günler geçirdim ama sabrettim ve hep dua ettim ,hiç vazgeçmedim ,Sonunda zafer benim oldu Biberon ve Mamadan kurtuldukkkkkkkk Oğluşum artık aktif emiyo beni ve rahat rahat uyuyo.Hatta o kadar güzel emiyo ki tazyik sesini duyuyorum resmen Darısı tüm üsteyen dileyenlerin başına inş 35 gün küvözde kalmıştık ve hep biberonla beslenmişti orda.Eve çıkınca meme+ biberon devam etmiştik arada sütüm az diye mama veriyodum.Şükür kurtulduk
Peki rengi var mı yoksa yaptığı kaka renginde mi okur. Hiç dikkatimi çekmedi bugüne kadar daha çok dikkat edeyim var mı diyeEvet canım sümüksü.
Canım sütünü nasıl arttırdın neler yaptın bende hem meme hem mama veriyorum sütüm ne yaptıysam yetmiyorKızlar sevincimi sizle paylaşmak istedim.Çok çektim ,çok zor günler geçirdim ama sabrettim ve hep dua ettim ,hiç vazgeçmedim ,Sonunda zafer benim oldu Biberon ve Mamadan kurtuldukkkkkkkk Oğluşum artık aktif emiyo beni ve rahat rahat uyuyo.Hatta o kadar güzel emiyo ki tazyik sesini duyuyorum resmen Darısı tüm üsteyen dileyenlerin başına inş 35 gün küvözde kalmıştık ve hep biberonla beslenmişti orda.Eve çıkınca meme+ biberon devam etmiştik arada sütüm az diye mama veriyodum.Şükür kurtulduk
Nasıl oldu bende bugün biraz deneyeyim sadece meme dedim olmadı 2.5 saat emdi arada aktif arada yavaş uyuyunca memeden çektim hemen ağlamaya başladı beceremeyecem ben galiba bu işiKızlar sevincimi sizle paylaşmak istedim.Çok çektim ,çok zor günler geçirdim ama sabrettim ve hep dua ettim ,hiç vazgeçmedim ,Sonunda zafer benim oldu Biberon ve Mamadan kurtuldukkkkkkkk Oğluşum artık aktif emiyo beni ve rahat rahat uyuyo.Hatta o kadar güzel emiyo ki tazyik sesini duyuyorum resmen Darısı tüm üsteyen dileyenlerin başına inş 35 gün küvözde kalmıştık ve hep biberonla beslenmişti orda.Eve çıkınca meme+ biberon devam etmiştik arada sütüm az diye mama veriyodum.Şükür kurtulduk
Bebeğini eğimli tutmaya özen göster canım ve parmağını makas yaparak memeni tut. Tazyikli gelince bizde de oluyor aradaKızlar her emzirmede bebeğimin genzine süt kaçıyor artık korkar oldum emzirmeyebu durumu yaşayan var mı
Benimde öyle malesef bend eherşeyi denedim ama mama ve emzirmeye devam,vermesem doymuyor,bazen doyuyor bazen az geliyorNasıl oldu bende bugün biraz deneyeyim sadece meme dedim olmadı 2.5 saat emdi arada aktif arada yavaş uyuyunca memeden çektim hemen ağlamaya başladı beceremeyecem ben galiba bu işidoymuyor hep sonunda mama vererek buluyorum kendimi .sagiyorumda emziriyirumda herşeyi yiyorum damlalar çaylar off artmıyor kaçıncı ayda arttı neler yaptınben 43. Gundeyim.bide oğlum ağzını tam açmıyor benim zor yerlwstiriyorum memeye acaba diyorum ondanmi artmıyor bazen çok güzel emiyor guluk guluk duyuyorum sütun gittini bazende hiç ses gelmiyor emzik gibi emiyor.
Kızlar sevincimi sizle paylaşmak istedim.Çok çektim ,çok zor günler geçirdim ama sabrettim ve hep dua ettim ,hiç vazgeçmedim ,Sonunda zafer benim oldu Biberon ve Mamadan kurtuldukkkkkkkk Oğluşum artık aktif emiyo beni ve rahat rahat uyuyo.Hatta o kadar güzel emiyo ki tazyik sesini duyuyorum resmen Darısı tüm üsteyen dileyenlerin başına inş 35 gün küvözde kalmıştık ve hep biberonla beslenmişti orda.Eve çıkınca meme+ biberon devam etmiştik arada sütüm az diye mama veriyodum.Şükür kurtulduk
İkinizin de bebesine maşallah kızlarMaşallahbiz de bugün mamayı bıraktık
Canım normal kaka renginde de oluyor, hardal gibi, hafif yeşile dönük de olabiliyor.Peki rengi var mı yoksa yaptığı kaka renginde mi okur. Hiç dikkatimi çekmedi bugüne kadar daha çok dikkat edeyim var mı diye
Canım sütünü nasıl arttırdın neler yaptın bende hem meme hem mama veriyorum sütüm ne yaptıysam yetmiyor
Kızlar burdan bi arkadaş daha sormuştu Özelden ona yazdığımı size de anlatayım süreci;Nasıl oldu bende bugün biraz deneyeyim sadece meme dedim olmadı 2.5 saat emdi arada aktif arada yavaş uyuyunca memeden çektim hemen ağlamaya başladı beceremeyecem ben galiba bu işidoymuyor hep sonunda mama vererek buluyorum kendimi .sagiyorumda emziriyirumda herşeyi yiyorum damlalar çaylar off artmıyor kaçıncı ayda arttı neler yaptınben 43. Gundeyim.bide oğlum ağzını tam açmıyor benim zor yerlwstiriyorum memeye acaba diyorum ondanmi artmıyor bazen çok güzel emiyor guluk guluk duyuyorum sütun gittini bazende hiç ses gelmiyor emzik gibi emiyor.
Gözün aydınKızlar sevincimi sizle paylaşmak istedim.Çok çektim ,çok zor günler geçirdim ama sabrettim ve hep dua ettim ,hiç vazgeçmedim ,Sonunda zafer benim oldu Biberon ve Mamadan kurtuldukkkkkkkk Oğluşum artık aktif emiyo beni ve rahat rahat uyuyo.Hatta o kadar güzel emiyo ki tazyik sesini duyuyorum resmen Darısı tüm üsteyen dileyenlerin başına inş 35 gün küvözde kalmıştık ve hep biberonla beslenmişti orda.Eve çıkınca meme+ biberon devam etmiştik arada sütüm az diye mama veriyodum.Şükür kurtulduk
Maşallah size canımKızlar burdan bi arkadaş daha sormuştu Özelden ona yazdığımı size de anlatayım süreci;
Biz 35 gün kaldık küvözde mecbur alışmış orda ama eve gelince hem beni emiyodu hem arkasına biberon veriyodum doymuyo diye.Meme reddi olmamıştı.Bazen içine sağdığım sütü koyuyordum bazen mama sütüm yetmediği için. Beni emince direk uyusun diyodum doyduğunu öyle anlarım diye ama uyumuyodu aranıyodu hala ..Önce biberonu azalttım yavaş yavaş başladım yani.Mesela Sabah 9.30 da verdim sonra beslenme saati geldiğinde hep meme verdim emdi arandı bidaha meme verdim yatırdım uyumadı zor daldı uykuya ama biberon vermedim ,çok geçmeden uyandı sonra tekrar meme verdim , taaa akşam 6 ya kadar .Eşim işten geldi bu kadar yeter ver tam doysun dedi ozman verdim biberonu. Böyle böyle azalta azalta artık sadece meme alıyor ve emip direk uyuyor.
Süt artması için Bebeğin kendisinin bol bol emmesi lazım.Bide ben bu süreçte çok tahin pekmez yedim Her sabah yiyorum kahvaltıda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?