2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya bildiğin beyaz beyaz yaralar aft gibi emerken ağzını açınca. Dilinin üstündeki süt kalıntısı doğru ama yanak içleri ve dudak içlerinde var karnonatlı su ile siliyorum inşallah geçer
canim o denli yayilmissa dr a git. cunku senin meme ucunda, emzik biberon veriyorsan onlarin ucunda da bu mantar vardir artik.
Ilac kullanmaniz lazim. Pamukcuk mantar enfeksiyonu , en bulasici ve tekrar tekrar ureyen hir enfeksiyin cesidi mantar.

bu emmesini , sutun tadinu vs degistirebiliyor

Benimde öyle malesef bend eherşeyi denedim ama mama ve emzirmeye devam,vermesem doymuyor,bazen doyuyor bazen az geliyor
valla damlalar caylar fln beni acillik yapti . bende iki haftadir cok ugrasiyorum mamayi en aza indirmek icin . hatta basarilada oldum gunde 6-7 den 3 e dusmustuk ama Megersem dogumdan sonra safra tasim olmus. bu kadar yuklemede o taslarin oynamasina nedne olmus. Hele tahin gbi yagli yicekler, o damlalar da yagli fln tetiklemis. bir hafta da 3 kere acile gittim. Dun artik morfin yaptilar.
ben boyle meme +mama devam edicem yoksa kendi sagligimdan olacagim iyice

Bana hemşireler yaptı doğumdan sonra 1 defa da değil 3 4 defa. Adet kanamalarım çok yoğun olurdu sezaryen de yoğun oldu galiba ondan.
Şuanda oğlum hasta bide o çıktı gidemem ki artık istesem de
Ben de iki saatte bir mama veriyorum aralarda da emziriyorum.insallh bizimde gecer
İnşallah geçecek o anlarda insan çok korkuyor evet ama inanın denildiği gibi çoğu bebek yakalanıyor ve atlatıyot.

Gözün aydın bana sürecini anlatıe mısın bende meme +mama olarak devam ediyorum hala akrif sütüm yok
Canım yukarda yazdım okudun mu .. aslında sütü artıran bebeğin kendisi. Ben aşama aşama biberonu azaltarak devam ettim. Acıktığında önce meme verdim yatırdım baktım aranıyo doymamış tekrar meme verdim . Yatırdım eğer uyumadıysa tekrar meme teklif ettim.Günde 4 kez veriyorsam biberonu 3e sonra 2 ye indirdim

Ben de aktardan almıştım adaçayı yağı karnına sür dedilerdi bi faydasını göremedim ayağında deneyeyim bi de..
Seninkinin fotoğrafını paylaşır mısın canım
Ben eczaneden almıştım bu marka canım

Eklentiler

• Screenshot_20221208-080756.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar her emzirmede bebeğimin genzine süt kaçıyor artık korkar oldum emzirmeye bu durumu yaşayan var mı
Makineyle sağım yapiyorsan sütünün tazyiki artmıştır belkide. Ben emzirmeden önce biraz elle sağarak o ilk hızlı gelen sütü bir kaba boşaltiyorum, akım yavaşladıktan sonra veriyorum memeyi. Ozaman daha rahat emiyor. Ardindan da o sağdığımı veriyorum

Ben de aktardan almıştım adaçayı yağı karnına sür dedilerdi bi faydasını göremedim ayağında deneyeyim bi de..
Seninkinin fotoğrafını paylaşır mısın canım yağın
Yanlış anlamayın ama şu an baktım bulamadım bir doktor paylaşmıştı çok çok zararlı olduğunu ve kesinlikle kullanılmaması gerektiğini ,acı elma yağı çocukları şoka sokacak kadar zararlı olduğunu sebepleriyle anlatıyordu bulamadım ama siz de bşr araştırın isterseniz gaz çok daha masum kalıyordu

Maşallah canım senin adına çok sevindim kuvöz anneleri olarak nasıl beslenirse beslensin dediğimiz bebeklerimiz böyle aşamalar kaydedince çok mutlu oluyorum bizim emmesi iyiydi ama silikon uçla emiyordu biz de 2.ayına girdiği gün bıraktık çok şükür hala ilk denemede tutamasa da bizim için mükemmel bir gelişme daim olur inşallah

Kızlar her emzirmede bebeğimin genzine süt kaçıyor artık korkar oldum emzirmeye bu durumu yaşayan var mı
Bizim de öyle tazyikli süt durumu diyorlar sanırım ,bebeği memenin üstüne gelecek şekilde tutmak,ön sütü sağmak,yine memeyi makas şeklinde tutmak gibi çözümleri var ama her zmaan olmuyor ağlama anında hemen veriyorum mesela bebeğimi yukarı kaldırıyorum ama bazen yine de kaçıyor yüzde yüz çözümleri uygulamış değilim

Evet okudum teşekkürler

Kızlar benim bebe banyodan sonra asla uyumuyor. Neyi yanlış yapıyorum? Hani banyo gevşetiyordu? Banyo yaptırıp hızlıca kremini sürüp giydirip emziriyorum. Yok, uykusu tamamen açılıyor

Çok geçmiş olsun. Dengeli beslenmek en güzeli sadece bol su içmek gerekiyor

Geçmiş olsun oğluna canım. Yoğun devam ederse ne olur ne olmaz git bence. Ara ara artıp azalması normal diye biliyorum.

Benim de ilk gün ebe ve hemşireler gelip bastırıp alttan muayane ettiler. İkinci gün de doktor gelip bastırmıştı başımıza gelmeyen kalmadı resmen
Aynen yaa . Neyse geldi geçti. İlk dogumumda doğum anini defalarca tekrar yaşadım kafamda. Bunda 20 gün oldu sanki doğum yapmamış gibiyim.

Maşallah canım çok sevindim. Sana sabret demiştim . Ama çok tebrik ederim kolay birsey degil aynısını yaşadım biliyorum. Bundan sonrası rahat:)

Kızlar benim bebe banyodan sonra asla uyumuyor. Neyi yanlış yapıyorum? Hani banyo gevşetiyordu? Banyo yaptırıp hızlıca kremini sürüp giydirip emziriyorum. Yok, uykusu tamamen açılıyor
Canim banyo bazı bebeklerde canlandırıcı etki yapıyor. Benim oğlum da öyleydi cin gibi olurdu.

Canim banyo bazı bebeklerde canlandırıcı etki yapıyor. Benim oğlum da öyleydi cin gibi olurdu.

Peki ne yapıyordun? Uyku düzeni için rutin oluşturmak gerekiyormuş ya, banyo da bunlardan biri. Banyo yaptırın gevşesin rahatlasın diyorlar. Gündüz mü yaptırayım artık banyoları bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…