- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Sağol canımMaşallah canım çok sevindim. Sana sabret demiştim . Ama çok tebrik ederim kolay birsey degil aynısını yaşadım biliyorum. Bundan sonrası rahat:)
Kullanmayayım o zaman tavsiye üzerine almıştım ben de..Yanlış anlamayın ama şu an baktım bulamadım bir doktor paylaşmıştı çok çok zararlı olduğunu ve kesinlikle kullanılmaması gerektiğini ,acı elma yağı çocukları şoka sokacak kadar zararlı olduğunu sebepleriyle anlatıyordu bulamadım ama siz de bşr araştırın isterseniz gaz çok daha masum kalıyordu
hicbir essensiyal yagi direk olarak vucuduna surmeyin diyorlar zaten, cok yogun konsantre oldugu icin kaldiramazmis vucut. nitekim bizim gbi hir cok kisininde alerjisi yada tepkisi coktur essansiyel yaglara.Yanlış anlamayın ama şu an baktım bulamadım bir doktor paylaşmıştı çok çok zararlı olduğunu ve kesinlikle kullanılmaması gerektiğini ,acı elma yağı çocukları şoka sokacak kadar zararlı olduğunu sebepleriyle anlatıyordu bulamadım ama siz de bşr araştırın isterseniz gaz çok daha masum kalıyordu
Bugün rutin muayane için doktordaydik.doktor farketti bir damla reçete etti amaBebeğimin ağzında pamukçuk var kızlar ya karbonatlı su ile ağzını silsem geçer mi ya
Hangi ebe olduğunu hatırlamıyorum bir video da demişti ki banyo bütün bebekler için aynı etkiyi yaratmaz bebeğinizi gözlemleyin bazılarında uyku açar bazılarında uyku getirir ona göre sabah akşam olarak ayarlayın diyorduKızlar benim bebe banyodan sonra asla uyumuyor. Neyi yanlış yapıyorum? Hani banyo gevşetiyordu? Banyo yaptırıp hızlıca kremini sürüp giydirip emziriyorum. Yok, uykusu tamamen açılıyor
Evet uyandırıyor gündüz yaptırdım canim. Ama ben iyi bir örnek değilim 4 yaşına kadar sallamış biriyimPeki ne yapıyordun? Uyku düzeni için rutin oluşturmak gerekiyormuş ya, banyo da bunlardan biri. Banyo yaptırın gevşesin rahatlasın diyorlar. Gündüz mü yaptırayım artık banyoları bilemedim
TeşekkürlerGeçmiş olsun oğluna canım. Yoğun devam ederse ne olur ne olmaz git bence. Ara ara artıp azalması normal diye biliyorum.
3 saat mi Bende deniycemDün kimden okuduğumu bilmiyorum ama bebeğim kundak ta durmuyordu 1,2 kere ağladı alıştı yazmıştı kim yazdıysa Allah razı olsun günler sonra bugün deniyim dedim banyo yaptırdım besledim kundakladım 3 saattir kesintisiz uyuyor kahvaltı yaptım evi topladım hala inanamıyorum
Valla bende şaşkın ve mutluyum hatta dinçim3 saat mi Bende deniycemdoğumdan sonra 3 saat kesintisiz olarak kendi halimde kalmadım
Evet 1 aylıktan önce önermeme sebepleri bu sanırım. Benim bebişin de emme refleksi kuvvetli, şu an yalnızca baş edemediğim gece saatlerinde ağzına veriyorum, zaten 2 3 dk içinde uyuyor ağzından alıyorum. Ama 1 aylık olduktan sonra ben de daimi vermeyi planlıyorum.Bize hastanede bebeği yorar ve meme emme performansını düşürür dediler. Benim bebiş de sizinki gibi. Ne zaman ağlasa sadece meme ile susuyor. Emme duygusu çok yüksek bir bebiş ama 1 aylık olunca vermeyi düşünüyorum.
Benim bebeğimin geçen kontrolde 12ydi, dün gittiğimizde 11 di. Doktor sorun yok diyor her defasında. Bu değerler uzamış sarılıkmı oluyor ki?Merhaba arkadaslar bebegimin sarılığı bi turlu gecmiyo. Gecen hafta 10 du degeri bu hafta 12 olmus. Uzamis sarilik dedi doktor ve baska bisey demedi 2 hafta sonra gel dedi. Bizim gibi olan var mi ve bu konuda cocuk icin hangi bolume goturmeliyim
Kuzum gözün aydınKızlar sevincimi sizle paylaşmak istedim.Çok çektim ,çok zor günler geçirdim ama sabrettim ve hep dua ettim ,hiç vazgeçmedim ,Sonunda zafer benim oldu Biberon ve Mamadan kurtuldukkkkkkkk Oğluşum artık aktif emiyo beni ve rahat rahat uyuyo.Hatta o kadar güzel emiyo ki tazyik sesini duyuyorum resmen Darısı tüm üsteyen dileyenlerin başına inş 35 gün küvözde kalmıştık ve hep biberonla beslenmişti orda.Eve çıkınca meme+ biberon devam etmiştik arada sütüm az diye mama veriyodum.Şükür kurtulduk
Günlük sıcak duş al ve mutlaka sütünü sağ. Yoksa bile sağma işlemi yapKuzum gözün aydınBenim oğlumun da kilo alışı yavaş, sütüm yeterli değil. O yüzden mamaya başladık takviye olarak. Süt artırıcı neler yaptın acaba? Bol su, bestlak damla ve rezene çayı kullanıyorum ama bebeğimi doyuracak kadar artmadı
Kemer KundakKızlar selam,oğlum kundakla çok iyi uyuyor ancak çoğu zaman kundak yaptığımız battaniyeden ellerini çıkarıyor. Onerebileceginiz iyi bir hazır kundak var mı?
Canım ben tahin pekmez yiyorum o artırdı sütümü,bide kanguru bakımı yapıyorum günün belli bi saati ten tene temas ..Çok önemliymiş anne sütünü artırıcı etkisi varmış hormonlardan.Bebişi gögsüme yatırıyorum onun yanağı ağzı yüzü bağrıma geliyo..Hem karın üstü yattığı için gazıda çıkıyoKuzum gözün aydınBenim oğlumun da kilo alışı yavaş, sütüm yeterli değil. O yüzden mamaya başladık takviye olarak. Süt artırıcı neler yaptın acaba? Bol su, bestlak damla ve rezene çayı kullanıyorum ama bebeğimi doyuracak kadar artmadı
Evet uyandırıyor gündüz yaptırdım canim. Ama ben iyi bir örnek değilim 4 yaşına kadar sallamış biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?