Dincim diyince yüzük görmüş Gollum gibi oldum gözlerim açıldıValla bende şaşkın ve mutluyum hatta dinçim
Sağdığını biberonla mı veriyorsunuz?Makineyle sağım yapiyorsan sütünün tazyiki artmıştır belkide. Ben emzirmeden önce biraz elle sağarak o ilk hızlı gelen sütü bir kaba boşaltiyorum, akım yavaşladıktan sonra veriyorum memeyi. Ozaman daha rahat emiyor. Ardindan da o sağdığımı veriyorum
Bende aldım bugun ilaçBugün rutin muayane için doktordaydik.doktor farketti bir damla reçete etti ama
Eşim işten gelirken Alicak adını bilmiyorum
Sağıyorum ama bazen 20 ml çıkıyor bazen hiçbir şey. Az önce sağmayı denedim mesela ki bir süredir emzirmemiştim. Hiçbir şey çıkmadı diyebilirim. Acaba sütüm kesiliyor olabilir mi yaGünlük sıcak duş al ve mutlaka sütünü sağ. Yoksa bile sağma işlemi yap
Yarın ben de tahim pekmez alayım öyleyse. Günde kaç kaşık tükettin canım?Canım ben tahin pekmez yiyorum o artırdı sütümü,bide kanguru bakımı yapıyorum günün belli bi saati ten tene temas ..Çok önemliymiş anne sütünü artırıcı etkisi varmış hormonlardan.Bebişi gögsüme yatırıyorum onun yanağı ağzı yüzü bağrıma geliyo..Hem karın üstü yattığı için gazıda çıkıyo
Canım bu bahsettiğin aptamil pdf yenidoğanlar için kullanılabiliyor mu acaba? Benim de sütüm yetersiz bebeğim yeterli kilo alamadı. Eğer kullanılabiliyorsa ben de onu alayım. İnternetten biraz bakındım ama net bir bilgi göremedim.Herkese selam
Biz de doktordan geliyoruz. Prof birine gittik tavsiye üzerine. Öncelikle fotoğraf gördüm bebişlerinin birinin vücudunda dalgalı renklenme vardı. Kim olduğunu unuttum etiketleyemedim. Dantel görüntüsü deniyor, benim her iki bebeğimde de oluyor. Doktora sordum soğukta veya ıkınırken vs olur normal dedi, endişelenecek bir şey yok.
Bu günlere kadar çoğunlukla anne sütüyle geldik ancak kendisinin de ikiz bebekleri varmış iki bebeğe yeterli gelmez bu aydan sonra dedi. Önce emzirme sonra her emme sonrası mama teklifi yapılmalı dedi. Aptamilin pdf mamasını öneriyorum prematüre oldukları için proteini daha yüksek ve ilk 1 yılda yaşıtlarını yakalıyolar. Diğer mamalardan alacağı kilo ve boy performansının çok üstünde olur dedi
Her ikisinin de karnı çok sert yoğun gaz var günde 3 kez sab simplex kullanalım karınlarını rahatlatır dedi.
Bir de ağlayan huzursuz bebekleri olanlar bebeğinizin makatına da baktırın. Bebeklerin çok büyük kısmında şiddetli gaz çıkışında makatta kılcal ince çatlaklar olurmuş. İkisine de baktı. Oğlumda yok ama kızımda vardı krem verdi. Size de fikir olsun diye yazıyorum
Olursun inşallah yrın annem geliyor belkide psikolojikmen oldum bilmiyorumDincim diyince yüzük görmüş Gollum gibi oldum gözlerim açıldıbende dinç olurum inşallah durur kundakta da
Canım valla bazen ne yapsak o gaz çıkmıyor o huzursuzluk gitmiyor. Bazen de öyle kendi kendine çok güzel gazını çıkarıyor. Sen kendini üzme hiç. Ben çok gazı olduğunu düşününce sıcak su torbası koyuyorum ayaklarının altına. Karnına masaj yapıyorum, ayaklarına it çek yapıyorum. Şansa çıkarsa çıkıyor. Bir de gazı olunca genelde ağladığı için masajları da doğru düzgün yapamıyorumKızlar bugün sabah iki saate yakın uyudu sonra daha da uyumadı bana da huzur vermedi sürekli gazı var gibiydi huzursuzdu her türlü hareketi masajı yaptım olmadı en son emzik vermiştim kendi kendine uyudu. Ben gaz çıkarmayı mı bilmiyorum acaba psikolojim bozuldu iyice bugün onla bir ağladım
Ya sağmak psikolojimi bozdu benimSağıyorum ama bazen 20 ml çıkıyor bazen hiçbir şey. Az önce sağmayı denedim mesela ki bir süredir emzirmemiştim. Hiçbir şey çıkmadı diyebilirim. Acaba sütüm kesiliyor olabilir mi ya
Yarın ben de tahim pekmez alayım öyleyse. Günde kaç kaşık tükettin canım?
Kesinlikle sağmak benim de psikolojimi kötü etkiliyor. Çünkü bakıyorum bir şey çıkmıyor iyice çöküyorum duygusal olarak. Senin ne güzel yanaklarından akıyormuş. Ben bir kerecik gördüm yanaklarında süt günleeer önce. Sonra bir daha hiç yokYa sağmak psikolojimi bozdu benimbir iki kere sağdım 20 ml anca çıktı. Kızım 1 aylık oldu 20 ml kim doyar diyorum. Daha da üzülüyorum. Ama emzirirken yanaklarından sütler akıyor. Şu an hala yeterli değildir sütüm ama 20 ml olduğunu da düşünmüyorum. Mama veriyorum mecburen hala arandığını görünce
Herkese selam
Biz de doktordan geliyoruz. Prof birine gittik tavsiye üzerine. Öncelikle fotoğraf gördüm bebişlerinin birinin vücudunda dalgalı renklenme vardı. Kim olduğunu unuttum etiketleyemedim. Dantel görüntüsü deniyor, benim her iki bebeğimde de oluyor. Doktora sordum soğukta veya ıkınırken vs olur normal dedi, endişelenecek bir şey yok.
Bu günlere kadar çoğunlukla anne sütüyle geldik ancak kendisinin de ikiz bebekleri varmış iki bebeğe yeterli gelmez bu aydan sonra dedi. Önce emzirme sonra her emme sonrası mama teklifi yapılmalı dedi. Aptamilin pdf mamasını öneriyorum prematüre oldukları için proteini daha yüksek ve ilk 1 yılda yaşıtlarını yakalıyolar. Diğer mamalardan alacağı kilo ve boy performansının çok üstünde olur dedi
Her ikisinin de karnı çok sert yoğun gaz var günde 3 kez sab simplex kullanalım karınlarını rahatlatır dedi.
Bir de ağlayan huzursuz bebekleri olanlar bebeğinizin makatına da baktırın. Bebeklerin çok büyük kısmında şiddetli gaz çıkışında makatta kılcal ince çatlaklar olurmuş. İkisine de baktı. Oğlumda yok ama kızımda vardı krem verdi. Size de fikir olsun diye yazıyorum
canim yulaf da cok guzel sut arttiriyor birde dereotu.Sağıyorum ama bazen 20 ml çıkıyor bazen hiçbir şey. Az önce sağmayı denedim mesela ki bir süredir emzirmemiştim. Hiçbir şey çıkmadı diyebilirim. Acaba sütüm kesiliyor olabilir mi ya
canim emdirip sagdikdan sonra 10 ml bile sutun geliyorsa , sut yeterli demekmis. gecen bir dr soyluyorduYa sağmak psikolojimi bozdu benimbir iki kere sağdım 20 ml anca çıktı. Kızım 1 aylık oldu 20 ml kim doyar diyorum. Daha da üzülüyorum. Ama emzirirken yanaklarından sütler akıyor. Şu an hala yeterli değildir sütüm ama 20 ml olduğunu da düşünmüyorum. Mama veriyorum mecburen hala arandığını görünce
olur canim senij bebeginin yanaklarinda da sut , uzuldukce daha cok etkileniyor memeler .Kesinlikle sağmak benim de psikolojimi kötü etkiliyor. Çünkü bakıyorum bir şey çıkmıyor iyice çöküyorum duygusal olarak. Senin ne güzel yanaklarından akıyormuş. Ben bir kerecik gördüm yanaklarında süt günleeer önce. Sonra bir daha hiç yokdoktorum yanaklarında süt görüyorsan yetiyordur sütün demişti.
ben bu tabloya gore hareker ediyorum canim.Kızlar nasılsınız durumlar nasıl üç çocukla yoğunluktan giremiyorum pek sizde benim gibi misiniz bu arada sütünü sağan güzel annelere bi sorum var süt oda sıcaklığında buz dolabında ve buzlukta ne kadar sürede saklanıyor acaba
emzirip mi sagdin ?Ya sağmak psikolojimi bozdu benimbir iki kere sağdım 20 ml anca çıktı. Kızım 1 aylık oldu 20 ml kim doyar diyorum. Daha da üzülüyorum. Ama emzirirken yanaklarından sütler akıyor. Şu an hala yeterli değildir sütüm ama 20 ml olduğunu da düşünmüyorum. Mama veriyorum mecburen hala arandığını görünce
Canım tahini bol pekmezi az olsun.Kahvaltıda yiyorum ben 2-3 tatlı kaşığı falanSağıyorum ama bazen 20 ml çıkıyor bazen hiçbir şey. Az önce sağmayı denedim mesela ki bir süredir emzirmemiştim. Hiçbir şey çıkmadı diyebilirim. Acaba sütüm kesiliyor olabilir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?