2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım ben tek memeden besliyorum sonra diğerinden akan ortalama 40-50 ml sütü veriyorum. Çünkü ikinci memeye geçene kadar uykusu geliyor ya da istemiyor. 15 -20 dk ortalama emzirme sürem. Senin bebiş ikinciden istiyorsa vermen mantıklı. Başta kavga ağlama oluyor çok acıktıysa ya da kaka gaz yapacaksa ağlıyor

Katre_g canım hurma, incir, arkadaşların dediği gibi ten tene temas ve bol su sütü çok arttırıyor. Emzirmeden meme ucunu bebeğin dudaklarına yüzüne değdir bekle süt indiğini hissedeceksin bir süre sonra.

Sağarken sütün az gelmesini ben de yaşadım. Çok şükür sütüm var ama eskiden sağdığımda çok fazla süt gelirken artık gelmiyor. Emzirirken mochiye 60 ml dolarken sağma makinesine iki memeden 30 ml zor geliyor ya makinemin çekiş gücü azaldı ya da başka bir şey bilmiyorum. Yani sütün olmadığı anlamına gelmeyebilir. Benim de moralim bozulmuştu sağarken gelmeyince ama mochiye dolunca sevinmiştim makine ile alakalıymış.

Bebekleriniz sizi emzik gibi kullanıyor mu çözüm bulan oldu mu
Kıyamıyorum da bir yandan zaten uykuya da zor dalıyor emerken uyusun diyorum bir yandan

Kesinlikle yulaf tahin Trabzon hurması bestlak humana ve ayva kompostosu ile sütümü arttırdım şimdi iki memeyi birden emzirdim üzerine sağdim iki memeden 110 CC süt çıktı. Emzirdikten sonra sağıyorum hatta tazyik sorunu oldu bu yüzden. bebeğimin genzine kaçıyor ara ara. Hatta hep sağıp biberonla mi versem diye düşündüm ama emzirmek çok keyif veriyor. Başka bir yontem bulmam lazım.

Olsun benim de hiç gelmiyordu. 10 ml falan geldi bazen hiç gelmedi. Şimdi de aşırı gelmiyor ama benek doyuyor. Ben önce sağdım sonra emzirdim.

Elektrikli sağma makinasında benim de damla sütüm gelmiyor. Anlamadım mochi de güzel topluyor. Bence sütümüz olmadığından değil. Elektrikli sağma makinalarını beyinsel olarak kabul etmiyor vücut

Elektrikli sağma makinasında benim de damla sütüm gelmiyor. Anlamadım mochi de güzel topluyor. Bence sütümüz olmadığından değil. Elektrikli sağma makinalarını beyinsel olarak kabul etmiyor vücut
Benim başlarda geliyordu artık gelmiyor bana da çok garip geliyor. Çünkü sıkınca fışkırıyor süt. Dediğin gibi beyin bebekle o an kurulan iletişim mi artık her neyse bebek kıcaktayken sütün indiğini hissediyorsun.
Mochi muhteşem bi şey zaten zamandan kazandım zahmetliydi ayrıca sağmak. Dün kontroldeydik 20 günde 800 gram almışız anne sütüyle. Doktor böyle devam et dedi. Biberona karşı olsa da ekstra sağdığım sütü vermeseydim almazdı böyle.

Biz de mamayı bıraktık 3 gün oldu ama hala bazen versem mi diye düşünüyorum bugün doktor kilosu yerin de mama verme dedi güzel kilo almış dedi. Mama destekli olduğunu söyledim. mama masum gibi görünse de enfeksiyona sebep olabilir dedi. Benim sütüm şu an sadece bebeğimin karnını doyuruyor. Her istediğinde veriyorum o yüzden mamaya gerek duymuyorum. Ama biraz büyür de sütüm yetmezse endişesi oluştu. Sağıp buzluğu atacak kadar olmuyor. Sağsam bile sadece bebeğimin anlık öğünü oluyor.

lansinoh marka mi makina ?

Yanaklarında sütler oluyor ama 4 5 saat arayla 60ml mama da veriyorum onu da içiyor. Sütüm yetse mamayı içemez diye düşünüyorum

Ama emdikten sonra tamamen rahatlayıp uykuya geçmiyor mama verince uyku moduna geliyor emin de olamıyorum ki yetiyor mu diye

Ya kesinlikle öyle çünkü ben ilk zamanlarda mochiyi takiyordum süt gelmiyordu diğer memeyle bebeğimi emzirip takınca mochiye süt doluyordu. Bebeği tükürüğü kahverengi bölgeyi uyariyormus süt için mucizevi bir şey ya.

Kızlar bebeğim bi gün çok emiyor bi gün az sizde de öyle oluyor mu.?Misal dün 20-25 dk emen bebek bugun 10 dk emiyor normal mi bu? Kilo almaz diye korkuyorum

Hanımlar bugün anne yanı beşik aldım, Park yatak şeklinde. Ürün sıfır, silmem gerekir mi, kaç gün havalandırmam gerekir?

Tek memeyle doymazlarki guzum.Ben iki memeyide emziriyorum,hatta sonra bidaha veriyom emiyo napim ağzından mı çekeyim Bu anı dört gözle bekledim zaten saatlerce emsin bebem

Ama emdikten sonra tamamen rahatlayıp uykuya geçmiyor mama verince uyku moduna geliyor emin de olamıyorum ki yetiyor mu diye
cunku mama daha yogun sutten kuzum. bence icinde uyku yapici bisilerde vardir.
birde doyma hisleri cok yok, ne versek yiyorlar benimki arsiz mesela aksam gazi varken sizlaninca meme emiyor, biberonla sagdigimi veriyorum sonra da 60 ml mama yapiyorum , hepsini yiyor. yarim saat sonra fln kusuyor rahat 30 ml ni fln .

bende sadece meme veridgim gunler uykuya dalmakta sorun yasiyor. ugrasiyorum uyutmak icin ama mama verince biberon agzinda uyuyor daha mama bitmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…