biz havalandirdik birde annem sirkeli su ile sildirdi bize besigi aldigimiz da .Hanımlar bugün anne yanı beşik aldım, Park yatak şeklinde. Ürün sıfır, silmem gerekir mi, kaç gün havalandırmam gerekir?
Mochi bende de var deneyeceğim. Bir memeyi emzirirken diğer memeye mi takıyoruz onu?@Katre_g canım hurma, incir, arkadaşların dediği gibi ten tene temas ve bol su sütü çok arttırıyor. Emzirmeden meme ucunu bebeğin dudaklarına yüzüne değdir bekle süt indiğini hissedeceksin bir süre sonra.
Sağarken sütün az gelmesini ben de yaşadım. Çok şükür sütüm var ama eskiden sağdığımda çok fazla süt gelirken artık gelmiyor. Emzirirken mochiye 60 ml dolarken sağma makinesine iki memeden 30 ml zor geliyor ya makinemin çekiş gücü azaldı ya da başka bir şey bilmiyorum. Yani sütün olmadığı anlamına gelmeyebilir. Benim de moralim bozulmuştu sağarken gelmeyince ama mochiye dolunca sevinmiştim makine ile alakalıymış.
Kızlar bir beslenmede tek memeden mi emziriyorsunuz? Tek memeyle besleyin diyor takip ettiğim doktor ama kızım doymuyor sağlığımda 50 ml süt çıkıyor nasıl doysun?
Bi de sizin bebeğiniz de memeyle kavga ediyor mu neden yapıyor olabilir?
Bebekleriniz sizi emzik gibi kullanıyor mu çözüm bulan oldu mu
Kıyamıyorum da bir yandan zaten uykuya da zor dalıyor emerken uyusun diyorum bir yandan
İnan bana sütünün geldiğini göreceksin öyle yapınca. bebek emerken diğerine takınca çok güzel süt geliyor moralin düzelirMochi bende de var deneyeceğim. Bir memeyi emzirirken diğer memeye mi takıyoruz onu?
Birkaç gündür benim minik de sarılıp uyumak istiyor, hatta mümkünse memede uyumak istiyor. Yeni emmeye başladı, soputmak da istemiyorum ama çok uykum geldi. Yatırsam yatağına uyanır mı acaba ? Kıyamıyorum daEvet canım bazı günler özellikle. Dün gece sabaha karşı artık süt bitti memelerimde
Hayır canım kiwi almıştım, güzel de kullandım ama artık süt çok az geliyorlansinoh marka mi makina ?
Kesinlikle inanılmaz bir şey. O bağ müthiş. Büyüdüklerinde kafayı yeriz herhalde şimdiden böyleyseYa kesinlikle öyle çünkü ben ilk zamanlarda mochiyi takiyordum süt gelmiyordu diğer memeyle bebeğimi emzirip takınca mochiye süt doluyordu. Bebeği tükürüğü kahverengi bölgeyi uyariyormus süt için mucizevi bir şey ya.
Evet o şekilde kullanımı çok kolay. Bazen az bazen çok çıkıyor diğer meme de rahatlamış oluyor. Bu dönemde aldığım en güzel şey olabilir mochiMochi bende de var deneyeceğim. Bir memeyi emzirirken diğer memeye mi takıyoruz onu?
canim kiwi cok iyi bir marka degil , lanisoh la philipsin bile zamanla vakum yapma gucu azaliyor.Hayır canım kiwi almıştım, güzel de kullandım ama artık süt çok az geliyor
Kesinlikle inanılmaz bir şey. O bağ müthiş. Büyüdüklerinde kafayı yeriz herhalde şimdiden böyleyseDediğin gibi tükürüğüyle bebek salgılatıyor. Hatta bazen bu sebeple yavaş emiyorlarmış
Evet o şekilde kullanımı çok kolay. Bazen az bazen çok çıkıyor diğer meme de rahatlamış oluyor. Bu dönemde aldığım en güzel şey olabilir mochi
Ben kullanacağımı düşünmemiştim öylesine almıştım canım. Alınca da değiştirmedim kullandım. Dediğin gibi bir marka ama çok işimi gördü ilk haftalar. Artık sağmıyorum zaten çok yorucuydu sağmak. Emdiği ve akan süt yetiyor. O kadar uzun süreli sağım yapacak mısıncanim kiwi cok iyi bir marka degil , lanisoh la philipsin bile zamanla vakum yapma gucu azaliyor.
makinalarin ömurleri varmis.
ornegin ben medela kullaniyorum. Gunde 3 kere 15 dk dan toplam 45 dk bir yil ömru varmis makinanin.
ben gunde bir saatten fazla sagim yapiyorum muhtemelen 6. ayda makina eskisi gbi calismicak.
Ay kesin denicemİnan bana sütünün geldiğini göreceksin öyle yapınca. bebek emerken diğerine takınca çok güzel süt geliyor moralin düzelir
canim kiwi cok iyi bir marka degil , lanisoh la philipsin bile zamanla vakum yapma gucu azaliyor.
makinalarin ömurleri varmis.
ornegin ben medela kullaniyorum. Gunde 3 kere 15 dk dan toplam 45 dk bir yil ömru varmis makinanin.
ben gunde bir saatten fazla sagim yapiyorum muhtemelen 6. ayda makina eskisi gbi calismicak.
Kizlar bende mamajoo var ablamdan aldım benden önce ablamın arkadaşı da kullandı. Çekim gücü müthiş hiç de azalmadi hatta en üst seviyede ruhunu cekiyo meme ucundan o yüzden son seviyeye getirmiyorumBen kullanacağımı düşünmemiştim öylesine almıştım canım. Alınca da değiştirmedim kullandım. Dediğin gibi bir marka ama çok işimi gördü ilk haftalar. Artık sağmıyorum zaten çok yorucuydu sağmak. Emdiği ve akan süt yetiyor. O kadar uzun süreli sağım yapacak mısın
Kullanırken hiç şişeye bakma, ben denedim ne kadar geliyor diye bakınca daha az süt geliyo. Bebeğine bak yanaklarini okşa saçlarını okşa. Çok mucizevi bir şey ama temas etmek daha da arttırıyor sütü.Ay kesin denicem
Bende bugün sab simplex e başladım canim. Malum 31 haftalik doğdu benimki de sürekli bir ikinma problemi var. Umarım faydasını görürüzHerkese selam
Biz de doktordan geliyoruz. Prof birine gittik tavsiye üzerine. Öncelikle fotoğraf gördüm bebişlerinin birinin vücudunda dalgalı renklenme vardı. Kim olduğunu unuttum etiketleyemedim. Dantel görüntüsü deniyor, benim her iki bebeğimde de oluyor. Doktora sordum soğukta veya ıkınırken vs olur normal dedi, endişelenecek bir şey yok.
Bu günlere kadar çoğunlukla anne sütüyle geldik ancak kendisinin de ikiz bebekleri varmış iki bebeğe yeterli gelmez bu aydan sonra dedi. Önce emzirme sonra her emme sonrası mama teklifi yapılmalı dedi. Aptamilin pdf mamasını öneriyorum prematüre oldukları için proteini daha yüksek ve ilk 1 yılda yaşıtlarını yakalıyolar. Diğer mamalardan alacağı kilo ve boy performansının çok üstünde olur dedi
Her ikisinin de karnı çok sert yoğun gaz var günde 3 kez sab simplex kullanalım karınlarını rahatlatır dedi.
Bir de ağlayan huzursuz bebekleri olanlar bebeğinizin makatına da baktırın. Bebeklerin çok büyük kısmında şiddetli gaz çıkışında makatta kılcal ince çatlaklar olurmuş. İkisine de baktı. Oğlumda yok ama kızımda vardı krem verdi. Size de fikir olsun diye yazıyorum
benim kendi dr islerim var cnm mecbur evde olmadigim zamanlar icin sagip birakiyorim yada disardan gelmissem 3-4 saat cocuk uyuyorsa gene sagiyorum .Ben kullanacağımı düşünmemiştim öylesine almıştım canım. Alınca da değiştirmedim kullandım. Dediğin gibi bir marka ama çok işimi gördü ilk haftalar. Artık sağmıyorum zaten çok yorucuydu sağmak. Emdiği ve akan süt yetiyor. O kadar uzun süreli sağım yapacak mısın
ay evet ya, tiktok da gormustm , siselere corap gecirenler bile vardi gormemek icin .Kullanırken hiç şişeye bakma, ben denedim ne kadar geliyor diye bakınca daha az süt geliyo. Bebeğine bak yanaklarini okşa saçlarını okşa. Çok mucizevi bir şey ama temas etmek daha da arttırıyor sütü.
Ben sadece yatağının kılıfını yikamistim diğer yerlere temas etmez diye ama bilemedim şimdi
Yakınımda yatacak diye çok heveslendim, gün içinde havalandırıp 2 çarşaf serdim, yatırdım az önce, minnoş 6'dan beri uyanıktı, kök söktürdü bana.biz havalandirdik birde annem sirkeli su ile sildirdi bize besigi aldigimiz da .
Benim genel olarak tek meme ve 10-15 dakika emiyor. Doktora sorduğumda kilo alımı iyiyse yeterli demişti bana da çok az geliyordu ama kilo alımı gayet iyi. Yani bebek emmek istemiyor zaten diğer memeyi demek ki doyuyor gerçekten. Kilo da alıyordur hiç endişelenmeyin benceKızlar bebeğim bi gün çok emiyor bi gün az sizde de öyle oluyor mu.?Misal dün 20-25 dk emen bebek bugun 10 dk emiyor normal mi bu? Kilo almaz diye korkuyorum
bebegin kac gunluk bilmiyorum ama az cok soyle hisirtili seylere tepki fln veriyorsa onlari park yatagin icinde oynat.Yakınımda yatacak diye çok heveslendim, gün içinde havalandırıp 2 çarşaf serdim, yatırdım az önce, minnoş 6'dan beri uyanıktı, kök söktürdü bana.
SelamSelam uyumayan güzel annişlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?