2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
SelamKutsal görev devam ediyor.Emzirildi ,alt değiştirildi,şimdi ayağımda hafif sallıyorum ama gazdan dalamıyo bebembağırsak seslerini rahatlıkla duyuyorum.Ikınmaktan yoruluyo guzum
Aleyküm selam. Benim bebeğim de birkaç gün boyunca çok kötüydü gaz sancisindan saatlerce kıvranıyodu. Ben beslenmemi düzeltince düzeldi bebeğim. Şimdi çok dikkat ediyorum gaz yapan şeyler tüketmemeye. En azından bir süre disimizi sıkalım onlarda bizde mahfoluyoruz bu süreçte

Bunu bende kullanıyorum. Sana ne sorcam bebeğin de gaz yaptı mı ya da alerji falan

bende gidip dogum gerceklerini anlatmak istiyorum
icten ice
Dimi o da var hamileliğin kıymeyini bilememişiz diyip korkutmak istemiyorum kaldı ki bunu ben diyorum hamilelikte başıma gelenlerle bedevi gibiyim
Güzel dimi uyuyr
Ay o kadar güzel ki Kadınlarkulubu bana bildirim göndermemiş girdim kendim 2 sayfa da olsa okudum kahvemi içtim kahvaltımı yaptım. Benim için inanışır gibi değil ama kimse yokken duşa gircem uyansın doyurup. Alışık değilim uyansın diye bekliyorum başinda şimdi de

Ayy benimde öyle 2.5 saat uyudu uyandı sabah 15 dk emdi,altı değişti uyudu. Korkuyorum doymadan yatıyor mu diye? Annemde diyor ki doymayan çocuk ağlar uyumaz? Bende 3 gün sonra kontrol var bakalım ne dicek doktor. Teşekkür ederim cevabınız için

Hiç bilmiyorum canım bize prematüre oldukları ve yaşıtlarından geri kalmaması için verdi. Bir anne baba uzun diye çocuğu uzun olacak diye bişey yok, boy aynı zamanda iyi beslenmeye bağlı. İlk bir yılı çok önemsiyorum bu nedenle dedi

Kızlar regl olan oldu mu? Zaten doğum sonrası akıntım uzun sürdü tam 1 haftadır bitti dedim ki 58. gün itibariyle sanırım reglim başladı çünkü hem ağrım var hem de yoğun kırmızı kanama başladı Bu kadar erken beklemiyordum bari 2-3 ay rahat etseydim İlk doğumda 5 ay sonra regl olmuştum

Valla bende cok korkuyorum ağlarsa duymam dite ama yapacak bir şey yok

Yulaf da severim deneyeyim o zaman
Yapnaya çalışıcam canım, şimdilik ful sağım yapamasam da emzirirken diğer boştaki göğüse manuel pompa yapan lansinoh vakumlu pompayı kullanıyorum. Çıkanı biriktirip şırıngayla veriyorum
Canım tahini bol pekmezi az olsun.Kahvaltıda yiyorum ben 2-3 tatlı kaşığı falan
Alıcam bugün canım çok sağol
Evde hurmam var bak hurmayı bilmiyordum. Bugünden itibaren hurma da yiyeyim. Teşekkür ederim
Olsun benim de hiç gelmiyordu. 10 ml falan geldi bazen hiç gelmedi. Şimdi de aşırı gelmiyor ama benek doyuyor. Ben önce sağdım sonra emzirdim.
Sağarken psikolojik olarak belki de etkiliyorz sütü. Gözümüz sütte oluyor çünkü.
Spicelover bence de bakınca etkiliyoruz yaa. Çünkü bir çok geliyor bir az, böyle aşırı ayarsız görünüyor ama mesela bebeği emziriyorum 15 dk çıkarıyorum memeden mama verim diye. Bakıyorum göğsümü sıkınca hala süt geliyor.

Benim bir sorunum da oğlum aşşırı uyuyor memede. Yani bir sürü şey yapıyorum uyansın aktif emmeye devam etsin diye ama çok zorlanıyorum. Çırılçıplak soyuyorum, ayaklarıyla oynuyorum falan ama 10 dk falan anca dayanıyor bunlarla bile. Sizler napıyorsunuz uyandırmak için?
Kundak yaptım da geldim şuan ocak şubat vs annelerine gidip kimse kundak yapmam demesin diyip kaçasım var
Kundak candır dün gece sevi bebenin kundağından sipariş ettim müslin gece yüzüne gelir korkusu yaşamim diye. Kesinlikle elleri sabitlemek çoooook etkiliyor.

bende gidip dogum gerceklerini anlatmak istiyorum
icten ice
Serla doğumdan önce diyorduk ki "zaten uyuyamıyoruz, bari bebek doğsun da ona bakarken uyuyamayalım" bence hiçbirimizin düşündüğü gibi olmadı

1 ay oldu daha yeni düştü dışardaki dikişlerim içerdekiler ne alemde bilmiyorum,ben hem dikiş ağrısı hem hemoroid ağrısı çok çektim üstüne birde doğumdan beri kabızlık sorunum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…