Benimde tekrardan oldu. Bana tahin yağı çok iyi geldi göğüs pedini yağlayıp üzerine koydum çok faydasını gördümGöğüs ucum yara oldu emzirirken ayrı acıyor ama kıyafete her sürttüğünde beynimi zonklatiyor
bu yaşadığın 3 şeyi de yaşıyorum. Dün dikişimin alındığı yerin bitimi açılmış içinden 3 tane top top et parçası çıkmış öyle acıyor anlatamam doktora fotoğraf attım bana su dolu kabın içine tentürdiyot dök içine yarım saat otur günde iki kez yap bir haftaya birşeyin kalmaz dedi ben suya oturmak yerine tendürdiyot ile günde 2-3 defa pansuman yapıyorum ama acısına katlanmak mümkün değil1 ay oldu daha yeni düştü dışardaki dikişlerim içerdekiler ne alemde bilmiyorum,ben hem dikiş ağrısı hem hemoroid ağrısı çok çektimüstüne birde doğumdan beri kabızlık sorunum var
Aksi gibi bide cumartesiye denk geldi sonuç hemen çıkıyoesa özeller açık aslındaKızlar kan ve dışkı sonucu temiz çıktı.Anüs yırtığı için krem verdi. Alerji burdan anlaşılmaz dedi normal çocuk bölümüne gidin hafta içi alerji bölümünden baktırın besin alerjisi var mı yok mu dedi. Eve gidiyoruz şimdi
Mustela chest rubBenimde aynı oluyordu ve bebek doldurduğu an ağlamaua başlıyor bende erkenden bakıyordum ama fark ettiğime göre kakası sıvı oluyordu ve poposuna yapışıp kuruyordu hemen o yüzdende poposu pişik oluyordu sonda yaraya çeviriyordu biraz naturel kullandım elimde benimde extra bez vard naturel kullanırken hbbir sorunla karşılaşmadım sanırım extra yapıyoe
Mustelanın hangi ürünüydü ben orayı kaçırmışımm
A adehussG hamileliğin son 2 haftasonda bende de olmuştu bir krem var bana tek sürmede etki etti sadece bikaç gün tuvalet açısından sürmeye devam ettim atarım link bulursam.bu yaşadığın 3 şeyi de yaşıyorum. Dün dikişimin alındığı yerin bitimi açılmış içinden 3 tane top top et parçası çıkmış öyle acıyor anlatamam doktora fotoğraf attım bana su dolu kabın içine tentürdiyot dök içine yarım saat otur günde iki kez yap bir haftaya birşeyin kalmaz dedi ben suya oturmak yerine tendürdiyot ile günde 2-3 defa pansuman yapıyorum ama acısına katlanmak mümkün değil
sana promosyon urun yollamalari lazim vallaAksi gibi bide cumartesiye denk geldi sonuç hemen çıkıyoesa özeller açık aslında
Mustela chest rub
A adehussG hamileliğin son 2 haftasonda bende de olmuştu bir krem var bana tek sürmede etki etti sadece bikaç gün tuvalet açısından sürmeye devam ettim atarım link bulursam.
Grubun ürün tanıtımcısı gibi oldum bendemustela ocean hemoroid
Deneyim bi teşekkür ederim benim ilk defa oldu ne kötü birşeymuşBenimde tekrardan oldu. Bana tahin yağı çok iyi geldi göğüs pedini yağlayıp üzerine koydum çok faydasını gördüm
canim gece uykusu sutu cok arttiriyor. ozellikle gece 3 den sonraki sut baya kaliteli diyorlar.Kızla dün gece bebeğe full eşim baktı beni dinlendirmek içinannelik iç güdüsü ve yorgunluğuyla bebekten önceki gibi uyuyamamış olsam sa yine de mis gibi bir uyku çektim yaaa çok mutluyum sabah uyandığımda tek göğsüm bayağı ıslatmıştı giysimi, hemen bebeğimi uyandırmadan sağım yaptım 2 göğsümden toplam 65 ml gibi bir süt çıktı ki ben hiç 60 mli bir arada görebilmiş bir anne değilim ahaha. Sonra da bebeğime iki göğsü emzirdim ve diğer göğüse şu emzirirken vakum yapan pompalardan taktım. 2 göğüsü emzirirlen toplam 40 ml de o pompaya aktı. Halen emziriyorum biraz daha tutsam biraz daha birikmeye devam edecek gibi duruyor. Tüm gece emzirmediğim için bu kadar artmamıştır di mi yaaa? Bu sağımlarım hepsini art arda yaptım çok güzel süt geldi.
Seninkinin 40ı daha yakın. 40ı çıkınca neler oluyor bana haber etTek tesellim 40 ımız uçunca düzeliriz diye bekliyorum
Gece uykusu mu artırıyorcanim gece uykusu sutu cok arttiriyor. ozellikle gece 3 den sonraki sut baya kaliteli diyorlar.
ben en cok ml sutu sabah kalkinca sagdiklarimda aliyorum hep .
birde power pumping gibi olmus , hem sagmissin , emzirmissin birde vakumla toplamissin. baya uyarmissin memeleri
Göğüs ucum yara oldu emzirirken ayrı acıyor ama kıyafete her sürttüğünde beynimi zonklatiyor
Kedisi olan arkadaslar , durumlar nasil evde ?
Benim kedi bizim kizin eline ilk defa patisiyle dokundu
eger besikte yatiyorsa Lina, besige girmiyor, mobilyasinin usttunde aktobat gbi bir geziyor. uzaktan kokluyor.
Bir kac tane kameraya takilan resim ekliyorum
Oyyy kurban olurum yerimmmm ben onuKızlar bu anımı sizinle paylaşmak istedimoğlum bugün 46. Gününde ilk gülücük ve agusunu yaptı çok güzeldi Allah'ım 3. Ama nasıl mutlu oldum nasıl ilkleri yaşamaya başladık
Dimi bencedepromosyon urun yollamalari lazim valla
Bizim 40 bugün değişim yok umudunuzu kırmak istemem ama doktorum kolikler 45 e kadar artarak devam eder 45 ten sonra azalır diyip bi dağ çizdiği gün ben vazgeçtim 40 tanSeninkinin 40ı daha yakın. 40ı çıkınca neler oluyor bana haber et
Gece uykusu mu artırıyorbizde en olmayan yani
TR geneli hepatit 2. Yok dedi bizim mendebur hemşire en son aradığımda.Kızlar ilk ay hangi aşıları oldu bebekleriniz? Benimki Hepatit - BCG aşısı ve Vitamin K olduk. İlk ayını doldurduğu gün Hepatitin 2. dozu olacak
Ayyy kuzum benimKızlar bu anımı sizinle paylaşmak istedimoğlum bugün 46. Gününde ilk gülücük ve agusunu yaptı çok güzeldi Allah'ım 3. Ama nasıl mutlu oldum nasıl ilkleri yaşamaya başladık
İyi bari. Valla sağlıklı olsunlar da katlanılır. İnşallah bidaha olmaz kan falan. Yavrum zorlanmış ondan mı olmuş kiKabus gibi bi gece geçirdik,yavrum ıkınmaktan uyuyamadı, eşimle nöbetleşe azar azar uyuyarak baktık.Eşim omzunda gezdirdi gögsünde uyuttu.Bıktım şu gaz belasındanCanı yanıyo katılırcasına ağlıyor.Masaj yaptım kar etmedi. Uykusuzluktan beynim yandı resmen.Fön makinası tuttuk karnına öyle rahatladı. İyi haber 2 kere kaka yaptık ama kan yoktu ,nasıl sevindim
Dur dur hemen vazgeçme en azından dağın iniş kısmına yakınsınDimi bencedeprogramcılık okumuş. TR şartlarında programcılık hariç her işte çalışıp pazarlamayı benimsemiş biri olarak reklamcılıkta yapabilirim galiba
Bizim 40 bugün değişim yok umudunuzu kırmak istemem ama doktorum kolikler 45 e kadar artarak devam eder 45 ten sonra azalır diyip bi dağ çizdiği gün ben vazgeçtim 40 tan
TR geneli hepatit 2. Yok dedi bizim mendebur hemşire en son aradığımda.
maşallah darısı bize inşallah yoksa pes edicem artık ben tünelden bi ışık lazım mental sağlığım içinKızlar bu anımı sizinle paylaşmak istedimoğlum bugün 46. Gününde ilk gülücük ve agusunu yaptı çok güzeldi Allah'ım 3. Ama nasıl mutlu oldum nasıl ilkleri yaşamaya başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?