2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok teşekkür ederim gerçekten, en kısa zamanda deneyeceğim ikisinden de haberim yoktu, inşallah benimkinin mukusu da çıkarırım

Benim bebeğimdeydi csnim bilgi verdigin için çok teşekkür ederim

insallah birseybyoktur kuzum

Yarın bakim bugün kundakladım 3 saat falan uyudu diye cankmı çıkardı tüm gün uyumadı şimdi uyumam lazım ama tam uyuyunca uyanacak korkusu uykumu kaçırıyor bir cümlede bu kadar uyku diyince uykum geldi
Çok teşekkür ederim gerçekten, en kısa zamanda deneyeceğim ikisinden de haberim yoktu, inşallah benimkinin mukusu da çıkarırım
Spreyin üzerinde günde 6 defa falan kullanılabilir diyor ama az kullanmaya çalışın.
Kızlar böyleydi bezi açtığımda,eşim çekmiş
Eki Görüntüle 3174608
Allah Allah kaka da yok ki alerji olsa kalayla çıkmaz mı tabi geçirenler daha iyi bilie

Kaka vardı cnm bi öncekinde bu ikinci bezi.Totoda kalanı yapmış galiba

Kızlar kan ve dışkı sonucu temiz çıktı.Anüs yırtığı için krem verdi. Alerji burdan anlaşılmaz dedi normal çocuk bölümüne gidin hafta içi alerji bölümünden baktırın besin alerjisi var mı yok mu dedi. Eve gidiyoruz şimdi

Çok küçükler daha, onlar için oyalanmak göbek üstü 3-4 dk durmak, annenin ona konuşması, 1 ay olunca çıngıraklı oyuncak belki. Çok oyaladığımızda da aşırı yoruluyorlar, bu kez de uykuya geçiş zor oluyor.

Benzer rutinleri uyguluyoruz canım. Ben sadece gece 11 ve 01 arası uykusunu kaçırıyorum. O arada uyuyamıyor, ona üzülüyorum, halbuki en önemli saatler onun için.

Cnm ya eğer besin alerjisi ise benim ne yapmam lazım ?sanırım süt ürünleri tüketmiyorum dimi

Deneme yanılma canım. Eliminasyonla ilerliyorsun, ilk süt ürünleri geliyor akla ve bir de dana eti. Bunları 7-8 gün boyunca tüketmiyorsun. Ben 7.gündeyim, hala mukuslu kaka devam ediyor. Eğer düzelme olursa birkaç gün yumurta yiyip bakacağım.

Yumurta da alerji yapabiliyor, soya, buğday belki.

Çatlağa da fito ve bacoderm iyi geliyor.

Ne yiycez biz ozaman cidden çok can sıkıcı

Yat uyu kuzum fırsatın varken

Benimde aynı oluyordu ve bebek doldurduğu an ağlamaua başlıyor bende erkenden bakıyordum ama fark ettiğime göre kakası sıvı oluyordu ve poposuna yapışıp kuruyordu hemen o yüzdende poposu pişik oluyordu sonda yaraya çeviriyordu biraz naturel kullandım elimde benimde extra bez vard naturel kullanırken hbbir sorunla karşılaşmadım sanırım extra yapıyoe
Mustelanın hangi ürünüydü ben orayı kaçırmışımm

Kedisi olan arkadaslar , durumlar nasil evde ?
Benim kedi bizim kizin eline ilk defa patisiyle dokundu
eger besikte yatiyorsa Lina, besige girmiyor, mobilyasinin usttunde aktobat gbi bir geziyor. uzaktan kokluyor.
Bir kac tane kameraya takilan resim ekliyorum

Eklentiler

• 25AB9E56-ABA2-4F3D-8B62-1E90E9C94FA6.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 81
  • 332D7D60-6FBA-4CD2-B819-016C2FAF5F90.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 82
Bizimki de 5.5 yaşında ama epey bocaladi. Gerçi küçük yad gibi olmaz tabi. Bugün diyor ki artık arabada hiç 3 kişi olamayacagiz

Mochi kullanan annelere bir sorum olacak. Ben her beslemede iki mememi de veriyorum anca yetiyor. Bir memeyi emerken diğerinden toplanan sütü hemen mi veriyorsunuz? Sonra mochinin olduğu memeyi tekrar veriyor musunuz bebeğe?
Canim birini emerken diğerine takıyorum. Bir 5-6 dakika sonra çekiyorum bakıyorum süt akmaya devam ediyorsa tekrar takıyorum. Devam etmiyorsa yanımda bulundurduğu biberona dokuyorum. Sonra bebek emdiği memeyi yumusattiysa mochi taktığım tarafa aliyorum. Onu emerken mochiyi diğer tarafa aliyorum tabi çok birsey çıkmıyor ama kalmasın meme tam rahatlasın diye. Bu arada her emzirmeye yapmıyorum bunları artık. Sütüm eskisi gibi akmıyor gündüzleri düzene girdi. Bu sagdigimi saklıyorum ertesi gece kayinvalidem veriyor ben o seferde kalkmamış oluyorum böylece. Ama şöyle bir şey var kaç gecedir bunu yapınca o kalkmadigib sefer için süt üretmiyor meme o yüzden toplanan süt de azaldı. Örneğin 120 ml toplanıyordu simdi 90 ml civari olmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…