2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benimki de fitil yazdı ama kullanamıyorum. Sanırsam acı çekmesinden iyidir diye. Bende calpol veriyorum iyi mi yapıyoruz bende bilmiyorum
Ben de aşı sonrası ateşi yoktu ama huysuzdu diye 4 saat aralikla iki defa parol verdim baya sakin uyudu aslında doktora sorulabilir çok ağladıklarında verebilir miyiz diye çünkü baya işe yarıyor bencede ama ilaç işte

Kızlar bebeğimin yüzünde kızarık pütürlü şeyler çok çıktı. Bazen azalıyor bazen artıyor. Doktor anne sütünden dolayı dedi ilaca gerek yokmuş. Ama ben üzülüyorum kıyamıyorum. Var mı bebeği böyle olan ya da çaresini bilen?

Eklentiler

• 60484E9B-4B9E-4A3D-A129-FE16A9D68DA4.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 79
Benim kizimda da var daha kötüsü kipkirmizi ve kupkuru çatlatacak kanayacak diye korkuyorum salgın var diye hastaneye gidemiyorum losyon ve anne sütü sürüyorum elimden başka bir şey gelmiyor alerjik mi sütten mi bilmiyorum

Hayır o bölgede ki aile hekimlerinde hiç mi yok nasıl temin edemiyorlar ilginç ve sinir bozucu
Yokmuş güya bölgeyi geçtim TR dedi kadın. H a p p y sen naptın
Bana da onun için yazdı zaten fitili.
Benim de böyle. Ben sormuştum yenidoğdu diye pürüzsüz olacapını mı sandın dedi güldü bana geçer ara ara gelir demişti öyle de oluyor.

Anne sütünden geçen hormonlardan olabilir de yazıyor bilmiyorum. Ama böyle olması normal dedi. Benimki de bazen daha da kızarıyor dediğin gibi kıpkırmızı bazen de hafifliyor.

Mustelanın bir kremi önerilmiş internette ama doktor gerek yok deyince bilemedim. Losyon yüzüne sürmüyorum sürebilir miyiz yani? Hiç birşey sürmüyorum

Çok kuru oldugundan sadece kızarık yerlere sürüyorum ben nemlesin diye yoksa çatlayıp kanayacak diye korkuyorum elleri de hep yüzünde zaten süt ürünleri yumurtayı kestim onlar mi dokunuyor diye doğru düzgün beslenemiyorum kuzuma kıyamıyorum daha kötü olur mu diye

Yok kuzum verem aşısıda yok sanirim

Canım kendi sütünden sür

Bende anlamadım size soruyorum işte amaç yıkanması değil mi bu çocuğun
Ben spaya 1.ayında gittim yıkanmıyordu gittiğim yerde yüzdü ve masaj yaptık sadece. 40 ı çıkınca evde kirli kıyafet de bırakmadım bebişi de dua okuyup yıkadım ardından ben detaylı yıkandım belki öyle bir şey demek istiyordur teyzen. Kişiden kişiye değişir tabi senin canın nasıl yapmak istiyorsa artık

Ne için vermenizi söylediler calpol u? Benim doktor ateş düşürücü olarak reçete etti de farklı bir kullanım alanı da mı var merak ettim

Bende anlamadım size soruyorum işte amaç yıkanması değil mi bu çocuğun
Zaten 40 günün anne için anlami var rahmin toparlanma süresi diye geçiyor bebekle bir alakası yok şamanlar anne ve bebek için 40.günde ritüel oluşturmuş muhtemelen Lilithten kurtuluşlarını kutladılar 40.günde. 40 çıkarma olayı şamanizmden spaya nasıl gelmiş ahaha

Yok kuzum verem aşısıda yok sanirim
Yuh valla Mersin'e alcam kaydı en sonunda
Burda yıkanıyor mu hiç sormadım öyle bişey sanırsam sonradan aradım ama müsait olunca döncem dedi
ben şimdi 70 yaşındaki teyzeme lilithten kurtuluş desem bana ne der bilemedim

Biz olduk canım 2.doz aşımızı

Canım ateşi yoksa verme bence her ağladığında. En nihayetinde ilaç çünkü fazlası zarar olmasın

Turşu yiyor musunuz ? İnternette gaz yapar yemeyin yazıyor da

Benimki de fitil yazdı ama kullanamıyorum. Sanırsam acı çekmesinden iyidir diye. Bende calpol veriyorum iyi mi yapıyoruz bende bilmiyorum
Uyuyor mu uzun süre calpolu verince

Ne için vermenizi söylediler calpol u? Benim doktor ateş düşürücü olarak reçete etti de farklı bir kullanım alanı da mı var merak ettim
Gaz sancısı nedeniyle uyuyamıyordu o yüzden verdi, rahatlıyor biraz, daha iyi uyuyor

Canım ateşi yoksa verme bence her ağladığında. En nihayetinde ilaç çünkü fazlası zarar olmasın
Her ağladığında vermiyorum. Çok ağlamazsa vermiyorum yani. Mecbur kalırsam o zaman veriyorum onda da günde 2 dozu aşmıyorum.

Ben yiyorum canım. Doktor bunla alakalı demedi çünkü. Benimki de ağladığında ellerini yüzüne götürüp daha da kızartıyor. Geçer inşallah en kısa zamanda
Canım kendi sütünden sür
Deneyeceğim canım sağolasın

Mendebur hemşire ay çok güldüm.. Siz hangi aşıları oldunuz şimdiye kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…