Hayır o bölgede ki aile hekimlerinde hiç mi yok nasıl temin edemiyorlar ilginç ve sinir bozucuBen şu mendeburu bir arayim hayır niye yalan söylüyorsun
Ben de aşı sonrası ateşi yoktu ama huysuzdu diye 4 saat aralikla iki defa parol verdim baya sakin uyudu aslında doktora sorulabilir çok ağladıklarında verebilir miyiz diye çünkü baya işe yarıyor bencede ama ilaç işteBenimki de fitil yazdı ama kullanamıyorum. Sanırsam acı çekmesinden iyidir diye. Bende calpol veriyorum iyi mi yapıyoruz bende bilmiyorum
Benim kizimda da var daha kötüsü kipkirmizi ve kupkuru çatlatacak kanayacak diye korkuyorum salgın var diye hastaneye gidemiyorum losyon ve anne sütü sürüyorum elimden başka bir şey gelmiyor alerjik mi sütten mi bilmiyorumKızlar bebeğimin yüzünde kızarık pütürlü şeyler çok çıktı. Bazen azalıyor bazen artıyor. Doktor anne sütünden dolayı dedi ilaca gerek yokmuş. Ama ben üzülüyorum kıyamıyorum. Var mı bebeği böyle olan ya da çaresini bilen?
Yokmuş güya bölgeyi geçtim TR dedi kadın.Hayır o bölgede ki aile hekimlerinde hiç mi yok nasıl temin edemiyorlar ilginç ve sinir bozucu
Bana da onun için yazdı zaten fitili.Ben de aşı sonrası ateşi yoktu ama huysuzdu diye 4 saat aralikla iki defa parol verdim baya sakin uyudu aslında doktora sorulabilir çok ağladıklarında verebilir miyiz diye çünkü baya işe yarıyor bencede ama ilaç işte
Benim de böyle. Ben sormuştum yenidoğdu diye pürüzsüz olacapını mı sandın dedi güldü banaKızlar bebeğimin yüzünde kızarık pütürlü şeyler çok çıktı. Bazen azalıyor bazen artıyor. Doktor anne sütünden dolayı dedi ilaca gerek yokmuş. Ama ben üzülüyorum kıyamıyorum. Var mı bebeği böyle olan ya da çaresini bilen?
Anne sütünden geçen hormonlardan olabilir de yazıyor bilmiyorum. Ama böyle olması normal dedi. Benimki de bazen daha da kızarıyor dediğin gibi kıpkırmızı bazen de hafifliyor.Benim kizimda da var daha kötüsü kipkirmizi ve kupkuru çatlatacak kanayacak diye korkuyorum salgın var diye hastaneye gidemiyorum losyon ve anne sütü sürüyorum elimden başka bir şey gelmiyor alerjik mi sütten mi bilmiyorum
Çok kuru oldugundan sadece kızarık yerlere sürüyorum ben nemlesin diye yoksa çatlayıp kanayacak diye korkuyorum elleri de hep yüzünde zaten süt ürünleri yumurtayı kestim onlar mi dokunuyor diye doğru düzgün beslenemiyorum kuzuma kıyamıyorum daha kötü olur mu diyeAnne sütünden geçen hormonlardan olabilir de yazıyor bilmiyorum. Ama böyle olması normal dedi. Benimki de bazen daha da kızarıyor dediğin gibi kıpkırmızı bazen de hafifliyor.
Mustelanın bir kremi önerilmiş internette ama doktor gerek yok deyince bilemedim. Losyon yüzüne sürmüyorum sürebilir miyiz yani? Hiç birşey sürmüyorum
Yok kuzum verem aşısıda yok sanirimYokmuş güya bölgeyi geçtim TR dedi kadın.H a p p y sen naptın
Bana da onun için yazdı zaten fitili.
Benim de böyle. Ben sormuştum yenidoğdu diye pürüzsüz olacapını mı sandın dedi güldü banageçer ara ara gelir demişti öyle de oluyor.
Canım kendi sütünden sürKızlar bebeğimin yüzünde kızarık pütürlü şeyler çok çıktı. Bazen azalıyor bazen artıyor. Doktor anne sütünden dolayı dedi ilaca gerek yokmuş. Ama ben üzülüyorum kıyamıyorum. Var mı bebeği böyle olan ya da çaresini bilen?
Ben spaya 1.ayında gittim yıkanmıyordu gittiğim yerde yüzdü ve masaj yaptık sadece. 40 ı çıkınca evde kirli kıyafet de bırakmadım bebişi de dua okuyup yıkadım ardından ben detaylı yıkandım belki öyle bir şey demek istiyordur teyzen. Kişiden kişiye değişir tabi senin canın nasıl yapmak istiyorsa artıkBende anlamadım size soruyorum işteamaç yıkanması değil mi bu çocuğun
Ne için vermenizi söylediler calpol u? Benim doktor ateş düşürücü olarak reçete etti de farklı bir kullanım alanı da mı var merak ettimDoktor bebeğim için calpol verdi normalde kullanılıyormuş, sağlık ocağındaki ebe de 1 çay kaşığı verebilirsiniz dedi. Çok ağladığında veriyorum sonra uyuyor ama bu seferde zararlı bişey yapıyorum hissi oluştu bende. Sizce kötü bişey mi yapıyorum
Zaten 40 günün anne için anlami var rahmin toparlanma süresi diye geçiyor bebekle bir alakası yokBende anlamadım size soruyorum işteamaç yıkanması değil mi bu çocuğun
Yuh valla Mersin'e alcam kaydı en sonundaYok kuzum verem aşısıda yok sanirim
Burda yıkanıyor mu hiç sormadımBen spaya 1.ayında gittim yıkanmıyordu gittiğim yerde yüzdü ve masaj yaptık sadece. 40 ı çıkınca evde kirli kıyafet de bırakmadım bebişi de dua okuyup yıkadım ardından ben detaylı yıkandım belki öyle bir şey demek istiyordur teyzen. Kişiden kişiye değişir tabi senin canın nasıl yapmak istiyorsa artık
Zaten 40 günün anne için anlami var rahmin toparlanma süresi diye geçiyor bebekle bir alakası yokşamanlar anne ve bebek için 40.günde ritüel oluşturmuş muhtemelen Lilithten kurtuluşlarını kutladılar 40.günde. 40 çıkarma olayı şamanizmden spaya nasıl gelmiş ahaha
Biz olduk canım 2.doz aşımızıDimi bencedeprogramcılık okumuş. TR şartlarında programcılık hariç her işte çalışıp pazarlamayı benimsemiş biri olarak reklamcılıkta yapabilirim galiba
Bizim 40 bugün değişim yok umudunuzu kırmak istemem ama doktorum kolikler 45 e kadar artarak devam eder 45 ten sonra azalır diyip bi dağ çizdiği gün ben vazgeçtim 40 tan
TR geneli hepatit 2. Yok dedi bizim mendebur hemşire en son aradığımda.
Canım ateşi yoksa verme bence her ağladığında. En nihayetinde ilaç çünkü fazlası zarar olmasınDoktor bebeğim için calpol verdi normalde kullanılıyormuş, sağlık ocağındaki ebe de 1 çay kaşığı verebilirsiniz dedi. Çok ağladığında veriyorum sonra uyuyor ama bu seferde zararlı bişey yapıyorum hissi oluştu bende. Sizce kötü bişey mi yapıyorum
Uyuyor mu uzun süre calpolu verinceBenimki de fitil yazdı ama kullanamıyorum. Sanırsam acı çekmesinden iyidir diye. Bende calpol veriyorum iyi mi yapıyoruz bende bilmiyorum
Gaz sancısı nedeniyle uyuyamıyordu o yüzden verdi, rahatlıyor biraz, daha iyi uyuyorNe için vermenizi söylediler calpol u? Benim doktor ateş düşürücü olarak reçete etti de farklı bir kullanım alanı da mı var merak ettim
Her ağladığında vermiyorum. Çok ağlamazsa vermiyorum yani. Mecbur kalırsam o zaman veriyorum onda da günde 2 dozu aşmıyorum.Canım ateşi yoksa verme bence her ağladığında. En nihayetinde ilaç çünkü fazlası zarar olmasın
Ben yiyorum canım. Doktor bunla alakalı demedi çünkü. Benimki de ağladığında ellerini yüzüne götürüp daha da kızartıyor. Geçer inşallah en kısa zamandaÇok kuru oldugundan sadece kızarık yerlere sürüyorum ben nemlesin diye yoksa çatlayıp kanayacak diye korkuyorum elleri de hep yüzünde zaten süt ürünleri yumurtayı kestim onlar mi dokunuyor diye doğru düzgün beslenemiyorum kuzuma kıyamıyorum daha kötü olur mu diye
Deneyeceğim canım sağolasınCanım kendi sütünden sür
Mendebur hemşireDimi bencedeprogramcılık okumuş. TR şartlarında programcılık hariç her işte çalışıp pazarlamayı benimsemiş biri olarak reklamcılıkta yapabilirim galiba
Bizim 40 bugün değişim yok umudunuzu kırmak istemem ama doktorum kolikler 45 e kadar artarak devam eder 45 ten sonra azalır diyip bi dağ çizdiği gün ben vazgeçtim 40 tan
TR geneli hepatit 2. Yok dedi bizim mendebur hemşire en son aradığımda.
şimdiye kadar hangi aşıları oldunuz acaba?TR geneli mi yok dediler biz olduk dün hepatit 2. Doz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?