Hala daha çıkacağımkz 5 gün var ve bu çıkışın birde inişi varDur dur hemen vazgeçme en azından dağın iniş kısmına yakınsın
Hepatit 2. Yok ne demekmiş? Bizim hemşire ayı dolduktan sonra gelin 2.sini yapıcaz dedi. Türkiyr genelinde yoksa bize nasıl var
Çok ıkınıyo canım ya galiba anüs çatlağından kan vardı. Doktorum verdiği kremi sürdüm dünden beriİyi bari. Valla sağlıklı olsunlar da katlanılır. İnşallah bidaha olmaz kan falan. Yavrum zorlanmış ondan mı olmuş ki
Almamıştım ondan . Lansinoh sürdüm göğüs pedi koydum daha iyi geldi. Geçmezse alacağımGümüş kapak kullan muhakkak. Kıyafetin değmesin göğüs uçlarına.
Kabus gibi bi gece geçirdik,yavrum ıkınmaktan uyuyamadı, eşimle nöbetleşe azar azar uyuyarak baktık.Eşim omzunda gezdirdi gögsünde uyuttu.Bıktım şu gaz belasındanCanı yanıyo katılırcasına ağlıyor.Masaj yaptım kar etmedi. Uykusuzluktan beynim yandı resmen.Fön makinası tuttuk karnına öyle rahatladı. İyi haber 2 kere kaka yaptık ama kan yoktu ,nasıl sevindim
Ya aynı bizim gibi olmuşsunuz bizde öyleydik dün ve gece,uyumakta zorlandı durmadı,bende bez ısıttım karnına koydum yağladım ama hala bugün birazdaha sıkıntı çekiyorKabus gibi bi gece geçirdik,yavrum ıkınmaktan uyuyamadı, eşimle nöbetleşe azar azar uyuyarak baktık.Eşim omzunda gezdirdi gögsünde uyuttu.Bıktım şu gaz belasındanCanı yanıyo katılırcasına ağlıyor.Masaj yaptım kar etmedi. Uykusuzluktan beynim yandı resmen.Fön makinası tuttuk karnına öyle rahatladı. İyi haber 2 kere kaka yaptık ama kan yoktu ,nasıl sevindim
Ay e ıkınmayı engellemek de mümkün değil ki. Yavrum ya. Kolik miydiÇok ıkınıyo canım ya galiba anüs çatlağından kan vardı. Doktorum verdiği kremi sürdüm dünden beri
Bizimki kaçıyor bebekten görmezden geliyor çocukları sevmiyor yigenim eve geldiğinde onun ulaşamayacağı en ücra köselere girerdi.dolap içlerine yatak altlarınaKedisi olan arkadaslar , durumlar nasil evde ?
Benim kedi bizim kizin eline ilk defa patisiyle dokundu
eger besikte yatiyorsa Lina, besige girmiyor, mobilyasinin usttunde aktobat gbi bir geziyor. uzaktan kokluyor.
Bir kac tane kameraya takilan resim ekliyorum
Normalde kolik değildi gazını iyi kötü çıkarıyodu ama dünden beri böyle gazı çıkartamıyoAy e ıkınmayı engellemek de mümkün değil ki. Yavrum ya. Kolik miydi
Canım fön makinası baya rahatlattı aklında olsun.Ya aynı bizim gibi olmuşsunuz bizde öyleydik dün ve gece,uyumakta zorlandı durmadı,bende bez ısıttım karnına koydum yağladım ama hala bugün birazdaha sıkıntı çekiyor
Sağol canım o ağlayınca sinirim bozuldu bende ağladım.Çaresizlik ne kötü ya .Bugün 2 kaka yaptı ikisinde de kan yoktu .Size de çok geçmiş olsunÇatlak var mıydı canım? Geçen hafta birkaç gün benimkisi de çok çok ağladı, gözlerimin içine bakarakahhh minik kuzular. İnsan kahroluyor. Sonra işte kanlı kakayı da görünce doktora götürdük, çatlak var dedi. Eş zamanlı olarak alerjiden de şüphelendi.
Çok geçmiş olsun, umarım düzelir, bebiş de siz de güzel dinlenirsiniz.
Karın üstü üzerine yatır o da rahatlatıyor ama seni yorarNormalde kolik değildi gazını iyi kötü çıkarıyodu ama dünden beri böyle gazı çıkartamıyo
Bunun bende deneyimCanım fön makinası baya rahatlattı aklında olsun.
Ben de spaya goturcem canım ama bizim kırkimiz 28 Aralık'ta çıkıyor ama ben 31 de goturcemBu 40 çıkarmayı nasıl yaptınız veya yapacaksıjız? Spada randevumuz var bugün. Teyzem aradı gelimmbirlikte çıkaralım defi(tek yıkayamıyorum) spa ya götürcem dedim. Öyle olmaz dedi.
Bende anlamadım size soruyorum işteBen de spaya goturcem canım ama bizim kırkimiz 28 Aralık'ta çıkıyor ama ben 31 de goturcemcumartesi diye . 28. De evde yıkarım. Ben tek başıma yikayabiliyorum artık bebişi ama eşimle eğlenerek yıkamayı tercih ediyoruz o yüzden onun işten gelmesini bekliyorum teyzen de niye olmaz diyomus ne alaka
TR geneli mi yok dediler biz olduk dün hepatit 2. DozDimi bencedeprogramcılık okumuş. TR şartlarında programcılık hariç her işte çalışıp pazarlamayı benimsemiş biri olarak reklamcılıkta yapabilirim galiba
Bizim 40 bugün değişim yok umudunuzu kırmak istemem ama doktorum kolikler 45 e kadar artarak devam eder 45 ten sonra azalır diyip bi dağ çizdiği gün ben vazgeçtim 40 tan
TR geneli hepatit 2. Yok dedi bizim mendebur hemşire en son aradığımda.
5 6 gün normal demşti galiba burdan birisi. Aptamil conformil deneyebilirsiniz. Tabi önce doktora sorun kullan derse kullanın. Özellikle koliklere önerilen gaz olayına ve kaka olayına yardomcı olan bir mama. Bebekler tadını sevmeyebiliyor ben normal aptamille karıştırıyorum.Merhaba anneler bebeğim yaklaşık 6 gündür kakasini yapmıyor. Bundan önce de 4 gün yapmadı sonra 2 gün üst üste yaptı ( cıvık cıvık yaptı) bezleri doldururcasina ama yine yapmiyo sürekli ikiniyo gazını çıkarıyo alttan üstten ama neden yapmiyo anlamadım. Emziriyorum sadece gece bir defa emzirdikyej sonra 60 cc mama veriyorum. Doktora gitmeyi düşünüyorum neden biyle olmuş olabilir
Ben şu mendeburu bir arayim hayır niye yalan söylüyorsunTR geneli mi yok dediler biz olduk dün hepatit 2. Doz
Benimki de fitil yazdı ama kullanamıyorum. Sanırsam acı çekmesinden iyidir diye. Bende calpol veriyorum iyi mi yapıyoruz bende bilmiyorumDoktor bebeğim için calpol verdi normalde kullanılıyormuş, sağlık ocağındaki ebe de 1 çay kaşığı verebilirsiniz dedi. Çok ağladığında veriyorum sonra uyuyor ama bu seferde zararlı bişey yapıyorum hissi oluştu bende. Sizce kötü bişey mi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?