2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dur dur hemen vazgeçme en azından dağın iniş kısmına yakınsın

Hepatit 2. Yok ne demekmiş? Bizim hemşire ayı dolduktan sonra gelin 2.sini yapıcaz dedi. Türkiyr genelinde yoksa bize nasıl var
Hala daha çıkacağımkz 5 gün var ve bu çıkışın birde inişi var

Bizçmkine hakaret etmek istemiyorum. Gitmeden 2 gün önce aradım var dedi gideceğim hün aradım gel dedi. Gittim yok dedi. O günden sonra telefonda sordum en son TR geneli dedi

İyi bari. Valla sağlıklı olsunlar da katlanılır. İnşallah bidaha olmaz kan falan. Yavrum zorlanmış ondan mı olmuş ki
Çok ıkınıyo canım ya galiba anüs çatlağından kan vardı. Doktorum verdiği kremi sürdüm dünden beri

Çatlak var mıydı canım? Geçen hafta birkaç gün benimkisi de çok çok ağladı, gözlerimin içine bakarak ahhh minik kuzular. İnsan kahroluyor. Sonra işte kanlı kakayı da görünce doktora götürdük, çatlak var dedi. Eş zamanlı olarak alerjiden de şüphelendi.

Çok geçmiş olsun, umarım düzelir, bebiş de siz de güzel dinlenirsiniz.

Ya aynı bizim gibi olmuşsunuz bizde öyleydik dün ve gece,uyumakta zorlandı durmadı,bende bez ısıttım karnına koydum yağladım ama hala bugün birazdaha sıkıntı çekiyor

Bu 40 çıkarmayı nasıl yaptınız veya yapacaksıjız? Spada randevumuz var bugün. Teyzem aradı gelimmbirlikte çıkaralım defi(tek yıkayamıyorum) spa ya götürcem dedim. Öyle olmaz dedi.

Bizimki kaçıyor bebekten görmezden geliyor çocukları sevmiyor yigenim eve geldiğinde onun ulaşamayacağı en ücra köselere girerdi.dolap içlerine yatak altlarına
Al bakarmisin benim yerime diye uzatıyorum kaçıyor benden
Şimdilik uzakdan bakıyoruz bebek yokmuş gibi davranıyor.

Sağol canım o ağlayınca sinirim bozuldu bende ağladım.Çaresizlik ne kötü ya .Bugün 2 kaka yaptı ikisinde de kan yoktu .Size de çok geçmiş olsun

Merhaba anneler bebeğim yaklaşık 6 gündür kakasini yapmıyor. Bundan önce de 4 gün yapmadı sonra 2 gün üst üste yaptı ( cıvık cıvık yaptı) bezleri doldururcasina ama yine yapmiyo sürekli ikiniyo gazını çıkarıyo alttan üstten ama neden yapmiyo anlamadım. Emziriyorum sadece gece bir defa emzirdikyej sonra 60 cc mama veriyorum. Doktora gitmeyi düşünüyorum neden biyle olmuş olabilir

Bu 40 çıkarmayı nasıl yaptınız veya yapacaksıjız? Spada randevumuz var bugün. Teyzem aradı gelimmbirlikte çıkaralım defi(tek yıkayamıyorum) spa ya götürcem dedim. Öyle olmaz dedi.
Ben de spaya goturcem canım ama bizim kırkimiz 28 Aralık'ta çıkıyor ama ben 31 de goturcem cumartesi diye . 28. De evde yıkarım. Ben tek başıma yikayabiliyorum artık bebişi ama eşimle eğlenerek yıkamayı tercih ediyoruz o yüzden onun işten gelmesini bekliyorum teyzen de niye olmaz diyomus ne alaka

Bende anlamadım size soruyorum işte amaç yıkanması değil mi bu çocuğun

Doktor bebeğim için calpol verdi normalde kullanılıyormuş, sağlık ocağındaki ebe de 1 çay kaşığı verebilirsiniz dedi. Çok ağladığında veriyorum sonra uyuyor ama bu seferde zararlı bişey yapıyorum hissi oluştu bende. Sizce kötü bişey mi yapıyorum

TR geneli mi yok dediler biz olduk dün hepatit 2. Doz

5 6 gün normal demşti galiba burdan birisi. Aptamil conformil deneyebilirsiniz. Tabi önce doktora sorun kullan derse kullanın. Özellikle koliklere önerilen gaz olayına ve kaka olayına yardomcı olan bir mama. Bebekler tadını sevmeyebiliyor ben normal aptamille karıştırıyorum.

Spicelover aptamili listeye yazmayı unutmuşum

Benimki de fitil yazdı ama kullanamıyorum. Sanırsam acı çekmesinden iyidir diye. Bende calpol veriyorum iyi mi yapıyoruz bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…