Bence ateş veya hastalık nedeniyle bir ağrı olmadığı sürece verilmemeli, ilaç ne de olsa. Gaz sancısı da 1-2 günlük bişey değil uzun bir süreçUyuyor mu uzun süre calpolu verince
Gaz sancısı nedeniyle uyuyamıyordu o yüzden verdi, rahatlıyor biraz, daha iyi uyuyor
Her ağladığında vermiyorum. Çok ağlamazsa vermiyorum yani. Mecbur kalırsam o zaman veriyorum onda da günde 2 dozu aşmıyorum.
Fön makinasını nasıl kullanıyorsun canım detay verir misinKızlarrrkesinlikle gaz sorunu olan fön mak.denesin..dünden beri gazını yapmamıştı ıkınmaktan yorulmuştu hem kaka yaptı baya gaz çıkardı rahatladı yavrum.Demin yine kaka yaptı kan yoktu şükür,
Merhaba fon makinesini nasıl kullandınız ?Kızlarrrkesinlikle gaz sorunu olan fön mak.denesin..dünden beri gazını yapmamıştı ıkınmaktan yorulmuştu hem kaka yaptı baya gaz çıkardı rahatladı yavrum.Demin yine kaka yaptı kan yoktu şükür,
benimkide cok ilgi bekler oldu ki normalde yanasmaz pek. ayni sekilde esime daha duskundur ama smdi banads kur yapiyorBizimki hala korkuyor bebekten. Korkuyor derken kendisi 1 metre uzunluğunda dev bir kediama korkuyor uzak duruyor, ağlama krizlerinde kaçıp sakin bi yere gidiyor sadece akşam üstleri tam bebek huysuzlaşmışken gelip ilgi bekliyor benden, anca eşim gelince o ilgilenebiliyor.
buzimkide cok cocuk sevmiyor .Bizimki kaçıyor bebekten görmezden geliyor çocukları sevmiyor yigenim eve geldiğinde onun ulaşamayacağı en ücra köselere girerdi.dolap içlerine yatak altlarına
Al bakarmisin benim yerime diye uzatıyorum kaçıyor benden
Şimdilik uzakdan bakıyoruz bebek yokmuş gibi davranıyor.
canim benim bebegimde de vardi. anne sutunu surdum ve yumurta yemeyi biraktim , gectiKızlar bebeğimin yüzünde kızarık pütürlü şeyler çok çıktı. Bazen azalıyor bazen artıyor. Doktor anne sütünden dolayı dedi ilaca gerek yokmuş. Ama ben üzülüyorum kıyamıyorum. Var mı bebeği böyle olan ya da çaresini bilen?
Ben de artık ona bağlıyorum canım. Bakalım natural siparişi verdim bekliyorum.Benimde aynı oluyordu ve bebek doldurduğu an ağlamaua başlıyor bende erkenden bakıyordum ama fark ettiğime göre kakası sıvı oluyordu ve poposuna yapışıp kuruyordu hemen o yüzdende poposu pişik oluyordu sonda yaraya çeviriyordu biraz naturel kullandım elimde benimde extra bez vard naturel kullanırken hbbir sorunla karşılaşmadım sanırım extra yapıyoe
Mustelanın hangi ürünüydü ben orayı kaçırmışımm
Hergün yumurta yiyorum bir de böyle deneyeyim canımbenimkide cok ilgi bekler oldu ki normalde yanasmaz pek. ayni sekilde esime daha duskundur ama smdi banads kur yapiyor
buzimkide cok cocuk sevmiyor .
benim kiza pek yanasmiyor ama agladiginda fln annemdeyse hemen gidip bakiyor ne oluyor diye. bir korumacalikda var .
bende kizi koklasin diye yaklastiriyorum , kaciyor
canim benim bebegimde de vardi. anne sutunu surdum ve yumurta yemeyi biraktim , gecti
Yokmuş güya bölgeyi geçtim TR dedi kadın. @H a p p y sen naptın
Bana da onun için yazdı zaten fitili.
Benim de böyle. Ben sormuştum yenidoğdu diye pürüzsüz olacapını mı sandın dedi güldü banageçer ara ara gelir demişti öyle de oluyor.
Turşu, bakliyat, süt ürünleri, lahana ve türevleri, yumurta, süt ürünleri ile yapılmış yemekler, dana eti, baharatlı ve acı yiyecekler, çay, kahve. Hiçbiri yok bende.Turşu yiyor musunuz ? İnternette gaz yapar yemeyin yazıyor da
Ya çok tatlı maşallah dostlukları daim olsunKedisi olan arkadaslar , durumlar nasil evde ?
Benim kedi bizim kizin eline ilk defa patisiyle dokundu
eger besikte yatiyorsa Lina, besige girmiyor, mobilyasinin usttunde aktobat gbi bir geziyor. uzaktan kokluyor.
Bir kac tane kameraya takilan resim ekliyorum
Doğumdan sonra hepatit 1. doz ve k vitamini birinci ayda da hepatit 2. dozşimdiye kadar hangi aşıları oldunuz acaba?
Onun asidini bir şekilde arındırmak lazım ben ilk günlerinde süreyim dedim direkt kullandım pişirmişti kızımıPopişe zeytinyağı süren anneler asidini aldırıyor musunuz direkt mi sürüyosunuz?
Ben yiyorum gaz oluyor bende ve bebekte ama aşırı derecede değilTurşu, bakliyat, süt ürünleri, lahana ve türevleri, yumurta, süt ürünleri ile yapılmış yemekler, dana eti, baharatlı ve acı yiyecekler, çay, kahve. Hiçbiri yok bende.
hayirli olsunKızlar sünneti yaptırdık bugün sorunsuz şükür geldiğimizden beri uyuyor. Ama gaz damlası kullandığımız halde iki gündür gaz sancısı çok çekiyor hareket yaptırıtorum az faydası oluyor ama uykusu gidiyor tabi o sırada
bir haftayi bulur etki etmesi. hemen yarin gecicek gibi dusunme.Hergün yumurta yiyorum bir de böyle deneyeyim canım
ne yiyorsun canim ?Turşu, bakliyat, süt ürünleri, lahana ve türevleri, yumurta, süt ürünleri ile yapılmış yemekler, dana eti, baharatlı ve acı yiyecekler, çay, kahve. Hiçbiri yok bende.
tesekkur ederizYa
Ya çok tatlı maşallah dostlukları daim olsun
isitip sogut canim. ekim annelerinde oyle yapiyorlarPopişe zeytinyağı süren anneler asidini aldırıyor musunuz direkt mi sürüyosunuz?
canim ben emzirme sonrasi sagiyorsam 15 dk ikisini sagiyorum. emzirmemissem 20-30 dk arasi sagiyorum.Hanımlar sütünüzü sagdiginizda bir damla bile süt gelmeyene kadar mı sağıyorsunuz yoksa memeler yumuşayıp rahatladı mı sağma işini birakiyor musunuz? Sonuçta süt hiç bitmiyor memede bir damlacikta olsa geliyor sürekli nasıl yapıyorsunuz?
Canım bebişim üzerinde zıbını duruyor çok yakından olmamak şartıyla karnına kasıklarına tutuyorum bir yandan saat yönüne doğru masaj yapıyorum. Çok rahatlıyoFön makinasını nasıl kullanıyorsun canım detay verir misin
Canım bu hiç bişey benim bebeğimde emer emmez çıkmıştı hastanede göz kapaklarinda dahi küçük küçük yağ bezesi gibiydi.Kızlar bebeğimin yüzünde kızarık pütürlü şeyler çok çıktı. Bazen azalıyor bazen artıyor. Doktor anne sütünden dolayı dedi ilaca gerek yokmuş. Ama ben üzülüyorum kıyamıyorum. Var mı bebeği böyle olan ya da çaresini bilen?
Bunun çözümü gümüş kapak. Bir aydır bir kez bile çıkarmadım. Benim yara olmadı ama acıyor. O yüzden atlete degmesine tahammülüm yok. Şiddetle tavsiye ediyorum.Göğüs ucum yara oldu emzirirken ayrı acıyor ama kıyafete her sürttüğünde beynimi zonklatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?