2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bence ateş veya hastalık nedeniyle bir ağrı olmadığı sürece verilmemeli, ilaç ne de olsa. Gaz sancısı da 1-2 günlük bişey değil uzun bir süreç

Salı günü 2. ay aşılarımız var. Doktorumuz calpolü aşıdan 1 saat önce önerdi. Bacaktaki aşı ağrıya neden olur huzursuz eder dedi bcg de ateş yapabilir onun için de akşam 8 de bir daha verirsin. Daha rahat geçirirsiniz gününüzü dedi

Fön makinasını nasıl kullanıyorsun canım detay verir misin

benimkide cok ilgi bekler oldu ki normalde yanasmaz pek. ayni sekilde esime daha duskundur ama smdi banads kur yapiyor
buzimkide cok cocuk sevmiyor .
benim kiza pek yanasmiyor ama agladiginda fln annemdeyse hemen gidip bakiyor ne oluyor diye. bir korumacalikda var .
bende kizi koklasin diye yaklastiriyorum , kaciyor
canim benim bebegimde de vardi. anne sutunu surdum ve yumurta yemeyi biraktim , gecti

Ben de artık ona bağlıyorum canım. Bakalım natural siparişi verdim bekliyorum.

Hergün yumurta yiyorum bir de böyle deneyeyim canım

Biz de bu hafta olduk hepatit b ikinci doz. İzmir’deyim.

Ya
Ya çok tatlı maşallah dostlukları daim olsun

Popişe zeytinyağı süren anneler asidini aldırıyor musunuz direkt mi sürüyosunuz?

Hanımlar sütünüzü sagdiginizda bir damla bile süt gelmeyene kadar mı sağıyorsunuz yoksa memeler yumuşayıp rahatladı mı sağma işini birakiyor musunuz? Sonuçta süt hiç bitmiyor memede bir damlacikta olsa geliyor sürekli nasıl yapıyorsunuz?

Turşu, bakliyat, süt ürünleri, lahana ve türevleri, yumurta, süt ürünleri ile yapılmış yemekler, dana eti, baharatlı ve acı yiyecekler, çay, kahve. Hiçbiri yok bende.
Ben yiyorum gaz oluyor bende ve bebekte ama aşırı derecede değil

hayirli olsun
Hergün yumurta yiyorum bir de böyle deneyeyim canım
bir haftayi bulur etki etmesi. hemen yarin gecicek gibi dusunme.
Turşu, bakliyat, süt ürünleri, lahana ve türevleri, yumurta, süt ürünleri ile yapılmış yemekler, dana eti, baharatlı ve acı yiyecekler, çay, kahve. Hiçbiri yok bende.
ne yiyorsun canim ?
valla ben safradan dolayo bir cok seyi yiyemiyorum birde gaz yapmasin diye elemeye basladim. ne yiyecegimi sasirdim
Ya

Ya çok tatlı maşallah dostlukları daim olsun
tesekkur ederiz
Popişe zeytinyağı süren anneler asidini aldırıyor musunuz direkt mi sürüyosunuz?
isitip sogut canim. ekim annelerinde oyle yapiyorlar
canim ben emzirme sonrasi sagiyorsam 15 dk ikisini sagiyorum. emzirmemissem 20-30 dk arasi sagiyorum.

Canım bu hiç bişey benim bebeğimde emer emmez çıkmıştı hastanede göz kapaklarinda dahi küçük küçük yağ bezesi gibiydi.
Sütümü sağıp yüzüne sürdüm kuruttu puturleri sonra pamuk gibi oldu.

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-10-19-22-43-395_com.miui.gallery.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2022-12-10-19-23-52-371_com.miui.gallery.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 85
Göğüs ucum yara oldu emzirirken ayrı acıyor ama kıyafete her sürttüğünde beynimi zonklatiyor
Bunun çözümü gümüş kapak. Bir aydır bir kez bile çıkarmadım. Benim yara olmadı ama acıyor. O yüzden atlete degmesine tahammülüm yok. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…