2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet ya çok zor benim ilk 1 hafta çok kötüydü yaptım düzeldi şimdi tekrar oldu. Bebeğin ağzında pamukçuk olmuştu o bulaştı. Emzirmek tam bir işkence şuan
canim ilac al dr dan . mantar enfeksiyonu surekli tekrarlar. gogsunde kalmistir, biberon emzik kullaniyorsa onlara bulasmistir. ellerini emiyorsa kna gecmistir fln. kesin cozum ilacla halledin ugrasmazsiniz bir daha

Bizim sarılık hala geçmedi 22 günlüğüz bugün üzülüyorum sürekli emzirmeye çalışıyorum o yüzden

aa ben o kismi atlamisim bebegim.
ne dedi dr peki ? uzamis sarilik mi ?
15.gun kontrolünde ölçtü cihazla 14 çıktı sadece omuzundan yukarıda sarılık var bacakları da sararirsa kandan bakarız değerine dedi. Sınır değer 18 e çıkıyor 15 günlük bebeklerde risk yok o yüzden dedi bol bol emzir dedi. 1.ay kontrolüne gideceğiz bakalım tekrar bakacak . Bebeğimin kakasında mukus da var onu da sordum başka bir şikayet yoksa bir şey yapmayınız kontrolde hatırlatin dedi

anladim canim. insallah gecer bir an once

Kızlar sezaryen göbeklerimiz ne zaman geçer ya çok çirkin
Göbek için aldığımız korseleri kullanıyor musunuz benim zamanım olmuyor ya da aklıma gelmiyor koşturmayan bir iki kere taktım sıktı bi de

Vücutta yok çok şükür. Kakasında kan görüyorduk, ilk başta çatlak vardı ama sonrasında mukus ve koku da eklendi. Doktor başka diyet önermedi, sadece süt ürünlerini ve dana etini kesmemi söyledi. Başka bi şeyi kesme dedi. Ekim annelerinde sunshine yazmış, ona sorucam bi geniş zaman bulursam.

İnşallah canımm

Morm canım dikkat et memeyi boşaltmaya çalış benim de kızım ucunu tutmuştu yara olmuştu sonra meme boşalmadığı için mastit oldum çok çektim taş gibi oldu meme.. sen önlemini al memeyi sağ boşalt
Serla bebeğinin kolik olduğunu kim söyledi canım doktor mu neden öyle dedi ki ben de şüpheleniyorum da ondan soruyorum

Göbek için aldığımız korseleri kullanıyor musunuz benim zamanım olmuyor ya da aklıma gelmiyor koşturmayan bir iki kere taktım sıktı bi de
Ayy ben de onu soracaktım ben owli aldım hamileyken s beden ama rahatsız tam birleşmedi önü. Ödemleri tam atamadım. Korse taytim vardı evde o da bayağı sıkı sarıyor 1 saat anca dayaniyorum napicaz

Ben owli korse almıştım canım takınca sezaryen yerim çok sızladı bidaha da takmadım korktum

Bebişin kaç gunluk oldu canım
Kuzum yarın 15 günlük olacak.
ilk iki ay sadece anne sutuyse 2 max 3 saatte bir beslemek gerekiyor. mama aliyorsa 4 saate uzatilabilirmis gece bir defa
Ben her beslenmede emzirme ve mama şeklinde gidiyorum. Öyleyse gece 4 saatr uzatabilir miyim bu durumda yoksa son gece beslenmesinde full mama mı vermek lazım uzatmak için?
Valla biz mi fazla kurcalıyoruz yoksa zamanında biz mi allaha emanet büyümüşüz hiç bilmiyorum
Ay şükür bizimki iyi o konuda, beslenince tık diye uyuyor. Ama daha 14 günlük. Doktor 2 haftalıktan itibaren gaz sorunu başlar başlayacaksa dedi. İnş başlamaz şu an aslında çok sakin bir bebek, ben bu uyku düzeninden çöktüm yalnızca

Ayy ben de onu soracaktım ben owli aldım hamileyken s beden ama rahatsız tam birleşmedi önü. Ödemleri tam atamadım. Korse taytim vardı evde o da bayağı sıkı sarıyor 1 saat anca dayaniyorum napicaz

Ben owli korse almıştım canım takınca sezaryen yerim çok sızladı bidaha da takmadım korktum
Benim 14. Günde göbeğimin durumu fena değil bence. Geçenlerde 10. Günde bir kez owli korseyi taktım deneme amaçlı, ben rahat ettim, beni rahatsız etmedi. Ama ben doğumdan önce s giymeme rağmen ürünün kılavuzundaki yönlendirmelere bakarak m/l beden almıştım. Hatta alırken kararsız kalmıştım ama iyi ki bu bedeni almışım. Yarından itibaren ben de takmaya başlim hatta hazır 2 hafta geçmişken.

Emzirdim oradan canım boşaldı dikkat ederim yine de teşekkürler

Owli benim pişmanlığım oldu benim de karnımı acıtıyor bi kamyon da para verdik kızlar onun yerine bez alırdık
Katre_g seni acıtmadıysa tak kuzum tam zamanı senin başlamanın

Canım 15 günde sarılık olmadıysa düzenli besleniyorsa bence çıkmaz. İlk haftada çıkıyor genelde bizim ikinci günde çıktı bir hemşire farketti hafif sarilasiyor bilirubin bakalım dedi 12 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…