2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar sezaryen göbeklerimiz ne zaman geçer ya çok çirkin
Göbek için aldığımız korseleri kullanıyor musunuz benim zamanım olmuyor ya da aklıma gelmiyor koşturmayan bir iki kere taktım sıktı bi de
ben korse gibi tayt giyicem insallah pijamalarimi cikarabilirsem
anladim canim.
Sunshine baya agir diyet uyguluyor, cok fazlada arastiriyor, cok bilgili.
ben her gece meme +mama veriyorum. 3-3.5 saatte kendi uyaniyor. daha hic 4 saat uyamadi. ama uyusa , uyandirmam zaten

Kurumuştu zaten iyi oldu geçti şimdi ağrısı arada sızlıyor o kadar
O iyileşmiş demek ki. Yoksa acimamasi mümkün değil. İmkanın varsa al gümüş kapağı. En azından atlete değmesini engelliyor. Oğlum ağzını doğru düzgün açmıyor. Gümüş kapak olmasa ben bitmiştim.

Benimkide.oyle canim hergun yapmıyor ama normalmiş böyle olması sanirim

Ebet doktor söyledi. Hatta benim kızım da kolikti dedi. Kolikler üzerine konuştu tüm muayene boyunca kolik te kolik valla net olarak kolik şu diyebileceğim bir bilgim yok ama aşşırı gaz problemi var mama düzenini defalarca yazdım buraya 2 emiyor biberonla mesela önceden 15 ml de bi gaz öıkarıyorfum emmiyordu şimdi dağın tepesine yaklaştım 5 10 ml emiyor gaz öıkarıyorum toplasan 20 ml emip bırakıyor valla artık hesap tutmuyorum kaç ml diye çünkü artık o kadar durdurulamaz hale geldi ki. Aradan 30 dk geçmiyor bidaha. Tabi bu 30 dk nin 10 dk si falan gaz çıkarmaya çalışma. Ememiyor bile gazdan. Uyumuyor uyutmuyor. Üçüze bedel gibi. Doyurup gazını alıp kenara koyup diğer çocuğa geçiyorum sanki ve bu döngü hiç bitmiyor hiç. Probiyotik, gaz damlası , gaz ve kaka çıkarsın diye mama, masaj, kiraz çekirdeği, sıcak tıtma ne bulursam yapıyorum. Beslenmesi yetersiz hatta yiyemediği için. Kilo alımı çok az.
Ayy ben de onu soracaktım ben owli aldım hamileyken s beden ama rahatsız tam birleşmedi önü. Ödemleri tam atamadım. Korse taytim vardı evde o da bayağı sıkı sarıyor 1 saat anca dayaniyorum napicaz

Ben owli korse almıştım canım takınca sezaryen yerim çok sızladı bidaha da takmadım korktum
Owli de s xs aldım bide ben 25 günlükten falan sonra oldu ama rahatımı bozuyor diye takmıyorum ileri ayların anneleri bunları da görüyorsa owli almayın pişmanlık
Bizimki 3 günlükken başladi doktor da şaşırdı hatta. İnşallah başlamaz.

Owli benim pişmanlığım oldu benim de karnımı acıtıyor bi kamyon da para verdik kızlar onun yerine bez alırdık
Katre_g seni acıtmadıysa tak kuzum tam zamanı senin başlamanın
Valla bi dünya para verdik bide muadilini de almadık

Alırım olmazsa cidden dayanılması güç bir acıymiş

Turşu yiyor musunuz ? İnternette gaz yapar yemeyin yazıyor da
Bebeğimin gaz sıkıntısı olduğu günlerde turşu ve acı biber turşusu tükettim bebeğim mahfoldu farkında değildim saraçoğlunu dinledim siz acı yediginizde çocuk yanıyo dedi gerçekten de yandı bebeğim. Beslenmemi düzelttim bebeğim rahatladi meğer yediklerimden i kadar kötü oluyomuş bebeğim

Owli benim pişmanlığım oldu benim de karnımı acıtıyor bi kamyon da para verdik kızlar onun yerine bez alırdık
Katre_g seni acıtmadıysa tak kuzum tam zamanı senin başlamanın

Ya bu da ilginç, biz kontrole gittik değeri 12 çıktı sorun yok dedi doktor, 10. Günde 11 çıktı yine hee tamam sorun yok dedi. Sen 12 çıkınca sarılık vardıı diyorsun. Şimdi bebeğimde sarılık mı olmuş oluyor anlamadım
Ben bıraksam 4 saat uyur, biz uyandırıyoruz sarılık korkumuzdan. Salı günü kontrole gidicez o gün de bir baksınlar da doktoruna sorim bari.

mauve aaa acıttı mı üzüldüm bak cidden az para da değildi. Acaba kaydırıyor falan olabilir misin takarken dikişlere doğru? Dikişlere geldiği için rahatsızlık veriyor olabilir mi? Benim hiç acıtmadı ya şaşırdım

Günaydın kızlarrr, bu gece de eşim bebekle ilgilendi, beni dinlendirdi. Şimdi nöbeti ondan devraldım. Bu geceden itibaren yine bana geçecek yarın işe gidice için 2 gecedir çok iyi uyudum allahım keşke hep böyle uyuyabilsemmm

Bana doktorum atasözünde geçtiği gibi ağlamayan bebeğe meme verilmez uyandırma dedi

Canım 12 ilk zaman için sınır değer bizde kan uyuşmazlığı olduğu için evde hızlı artabilir gitmeden fototerapi alsın dediler. 10.gunde 11 çıktıysa korkma

Ben ikinci el almıştım Allah'tan emin olamadiğim için yine satarım

Dikkat edeyim o zaman teşekkür ederim

Kızlar günaydın bebeğin ne kadar süre kaka yapmaması normal sayılıyor dün geceden beri kaka yapmadı bizim kız ikinip duruyo bir de dün gece çok emdi uyutmaya çalışırken bir kustu üstüm başım çarşaf falan battı bu kadar midesi var miymis diye şok olduk

Günaydın bazen aç oldukları için değilde keyiften emiyorlar o yüzden fazlasını çıkarıyorlar mideleri almadıkları için bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…