2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal olduğunu söyledi canım doktorumuz

Bir de üstüne kakasında mukus var deneme yanilmayla neyin sebep olduğunu bulmaya çalışacağım
Geçenlerde okudum bir yerde bazen tükürüklerini yuttuğu içinde olurmuş inşallah öyle bir şeydir

Geçenlerde okudum bir yerde bazen tükürüklerini yuttuğu içinde olurmuş inşallah öyle bir şeydir
Bir kaç gündür nerdeyse her kakasında gördüm ya endişelendim doktoru da başka bir şikayeti yoksa bir şey yapmaya gerek yok dedi

Bir kaç gündür nerdeyse her kakasında gördüm ya endişelendim doktoru da başka bir şikayeti yoksa bir şey yapmaya gerek yok dedi
Canım ben 1 hafta yeşil mukuslu kaka gördüm doktor soydu kışı her yerine baktı döküntü veya egzama yoksa alerjiden şüphelenmeyiz. Ön sütü çok alıyordur belki o da yaparmış

Canım 12 ilk zaman için sınır değer bizde kan uyuşmazlığı olduğu için evde hızlı artabilir gitmeden fototerapi alsın dediler. 10.gunde 11 çıktıysa korkma
Ayy içime su serptin demekki doktor ondan öyle bir şey yok diyip gönderiyor bu hafta kontrolde risk bitti mi diye sorayım da rahat edeyim ya
Canım max günü bilmiyorum ama anne sütü ile beslenen bebelerde böyle olabiliyormuş zaman zaman. Bir gün yapmaması hiç sorun değil, ona eminim
Benimki de bugün 15 günlük. Geceleri bıraksam 4 saat 5 saat bile uyur. Mama da aldığı için tabi onun da etkisi var. Madem öyle geceleri 3 saate çıkarayım beslenme süresini bu ara yaa. Spicelover 4 saati hala gözüm yemiyor salı günü doktor bu bebe artık sarılık olmaz desin de o zaman da 4 e çıkarırım arada belki

aynen dr un ok versin ona gore uzatirsin canim. zaten ilk 2-3 hafta kendileri cok uyuyor tabi buna sarilik da etkili oluyor. sonra daha fazla uyanik kaliyorlar. aciktilar mi artik uyanabiliyorlar fln

Canım ben 1 hafta yeşil mukuslu kaka gördüm doktor soydu kışı her yerine baktı döküntü veya egzama yoksa alerjiden şüphelenmeyiz. Ön sütü çok alıyordur belki o da yaparmış
Döküntü yok bizde çok şükür. İki memeyi birden emiyo ön sütü fazla alıyor olabilir

Bana doktorum atasözünde geçtiği gibi ağlamayan bebeğe meme verilmez uyandırma dedi
Ben de artık kendim uyandıramıyorum. Kendisi acıkınca uyanıyor zaten. Kimi zaten 3.5 4 saat yatıyor kimi zaman 2.5 saate uyanıyor. Gündüzleri uykuları daha kısa kısa oluyor uyanıp meme istiyor

Kızlar her yerim kırılıyor parol aldım geceden ama şu an etkisi geçmiş durumda parol harici biz hangi ilaçları kullanabiliyoruz? Eşimin anneannesi gelmişti pazartesi günü ve gripti o haliyle bir gün bizde kaldı ben hiç evden çıkmıyorum ondan geçmiştir diye düşünüyorum. Eşim de diyor kaç gün geçti üstünden ondan değildir diyor. Evde durup nasıl grip olabilirim ki?

ondan gecmistir canim. zaten virus hemen 1-2 gunde seni hasta edicek kadsr cogalmaz vucudunda. 3-4 gun bazen bir hafta sonra etkisini gosterir.

Benim kayımvalidem gibi kayınvalidemi daha çok dinlemeliyim demekki ahahah

Doktorun bunu beben ne kadarlıkken söyledi canım?
Canım ben de 30 günlükten sonra zaten akşamları yatmadan mama verdiğim için uyandırmadım o uyunana kadar ve genelde 4 saat falan uyuyor. Atak haftası çok fenaydı ayakta uyuttu beni tüm gece ama atak haftası bitip 40 mız çıktığından beri maşallah uykuları bir tık düzene girdi. Hâlâ çok ağlıyor ama en azından gündüzleri, geceleri krizlere girmesi azaldı epeyce ve uyuyor 4 saat falan Tünelin ucu aydınlık gibi görünüyor inşallah darısı hepinize zira gündüz çekiliyor da gece çekemiyor insan o uykusuzlukla

Ben gece 3 saat falan uyursa dokunmuyorum o da ben de dinlenelim diye gündüz zaten uzun uyuyamıyor. Acıktığında direk uyanıp ağlaiıyor zaten bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama gece de uyuyamazsam biterim
benimkide gece ben uyandırmazsam 4_5 saat aralıksız uyuyordu sarılık falan olacak korkusuyla ilk zamanlar hep uyandırıp emziriyordum doktor uyandırma ilk iki haftayı geçtikten sınra tekrar sarılık olmaz korkma uyusun dedi

Doğumdan sonra hepatit 1. doz ve k vitamini birinci ayda da hepatit 2. doz
benim bi arkadaş Rota aşısını da önerdi mutlaka yaptır diye ben devletin bizlere zorunlu aşılarına ek olarak hangi koruyucu aşılarda yaptırabiliriz diye bakınıyorum şuan

Kızlar bugün 19. günümüz kordon bağımız yeni düştü. Göbeğinde sarı bir akıntı birikintisi var ama akmıyor. Göbek bağı düştükten sonra mutlaka şuna dikkat edin dediğiniz bir şey var mı? Bu arada göbek bağınızı gömdünüz mü

Mersine gideriz aşı biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…