Amin. O his hiç geçmeyecek sanırım anne olmak ne garip bir duyguinsan kendini çaresiz hissediyor çocuğuna çözüm bulamayınca zor uyuttu babası şimdi şifa olsun sütlerimiz
Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal olduğunu söyledi canım doktorumuzKızlar günaydın bebeğin ne kadar süre kaka yapmaması normal sayılıyor dün geceden beri kaka yapmadı bizim kız ikinip duruyo bir de dün gece çok emdi uyutmaya çalışırken bir kustu üstüm başım çarşaf falan battı bu kadar midesi var miymis diye şok olduk
Bir de üstüne kakasında mukus var deneme yanilmayla neyin sebep olduğunu bulmaya çalışacağımAmin. O his hiç geçmeyecek sanırım anne olmak ne garip bir duygu
Oo bayağı çokmus ya 10 gün. Ama öyle ıkınmasi üzüyor insanıAnne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal olduğunu söyledi canım doktorumuz
Geçenlerde okudum bir yerde bazen tükürüklerini yuttuğu içinde olurmuş inşallah öyle bir şeydirBir de üstüne kakasında mukus var deneme yanilmayla neyin sebep olduğunu bulmaya çalışacağım
Bir kaç gündür nerdeyse her kakasında gördüm ya endişelendim doktoru da başka bir şikayeti yoksa bir şey yapmaya gerek yok dediGeçenlerde okudum bir yerde bazen tükürüklerini yuttuğu içinde olurmuş inşallah öyle bir şeydir
Canım ben 1 hafta yeşil mukuslu kaka gördüm doktor soydu kışı her yerine baktı döküntü veya egzama yoksa alerjiden şüphelenmeyiz. Ön sütü çok alıyordur belki o da yaparmışBir kaç gündür nerdeyse her kakasında gördüm ya endişelendim doktoru da başka bir şikayeti yoksa bir şey yapmaya gerek yok dedi
Birşey çıkmaz Allah'ın izniyle inşallahBir kaç gündür nerdeyse her kakasında gördüm ya endişelendim doktoru da başka bir şikayeti yoksa bir şey yapmaya gerek yok dedi
ben sariligi gectikten sonra ne zaman kalkarsa o zaman besledim. bazen bir saati bezen 3.5 saati buldu. masallah guzelde buyuyor yavrumBana doktorum atasözünde geçtiği gibi ağlamayan bebeğe meme verilmez uyandırma dedi
Ayy içime su serptinCanım 12 ilk zaman için sınır değer bizde kan uyuşmazlığı olduğu için evde hızlı artabilir gitmeden fototerapi alsın dediler. 10.gunde 11 çıktıysa korkma
Canım max günü bilmiyorum ama anne sütü ile beslenen bebelerde böyle olabiliyormuş zaman zaman. Bir gün yapmaması hiç sorun değil, ona eminimKızlar günaydın bebeğin ne kadar süre kaka yapmaması normal sayılıyor dün geceden beri kaka yapmadı bizim kız ikinip duruyo bir de dün gece çok emdi uyutmaya çalışırken bir kustu üstüm başım çarşaf falan battı bu kadar midesi var miymis diye şok olduk
Benimki de bugün 15 günlük. Geceleri bıraksam 4 saat 5 saat bile uyur. Mama da aldığı için tabi onun da etkisi var. Madem öyle geceleri 3 saate çıkarayım beslenme süresini bu ara yaa.15 günlükken
aynen dr un ok versin ona gore uzatirsin canim. zaten ilk 2-3 hafta kendileri cok uyuyor tabi buna sarilik da etkili oluyor. sonra daha fazla uyanik kaliyorlar. aciktilar mi artik uyanabiliyorlar flnAyy içime su serptindemekki doktor ondan öyle bir şey yok diyip gönderiyor bu hafta kontrolde risk bitti mi diye sorayım da rahat edeyim ya
Canım max günü bilmiyorum ama anne sütü ile beslenen bebelerde böyle olabiliyormuş zaman zaman. Bir gün yapmaması hiç sorun değil, ona eminim
Benimki de bugün 15 günlük. Geceleri bıraksam 4 saat 5 saat bile uyur. Mama da aldığı için tabi onun da etkisi var. Madem öyle geceleri 3 saate çıkarayım beslenme süresini bu ara yaa.Spicelover 4 saati hala gözüm yemiyor salı günü doktor bu bebe artık sarılık olmaz desin de o zaman da 4 e çıkarırım arada belki
Döküntü yok bizde çok şükür. İki memeyi birden emiyo ön sütü fazla alıyor olabilirCanım ben 1 hafta yeşil mukuslu kaka gördüm doktor soydu kışı her yerine baktı döküntü veya egzama yoksa alerjiden şüphelenmeyiz. Ön sütü çok alıyordur belki o da yaparmış
Ben de artık kendim uyandıramıyorum. Kendisi acıkınca uyanıyor zaten. Kimi zaten 3.5 4 saat yatıyor kimi zaman 2.5 saate uyanıyor. Gündüzleri uykuları daha kısa kısa oluyor uyanıp meme istiyorBana doktorum atasözünde geçtiği gibi ağlamayan bebeğe meme verilmez uyandırma dedi
ondan gecmistir canim. zaten virus hemen 1-2 gunde seni hasta edicek kadsr cogalmaz vucudunda. 3-4 gun bazen bir hafta sonra etkisini gosterir.Kızlar her yerim kırılıyor parol aldım geceden ama şu an etkisi geçmiş durumda parol harici biz hangi ilaçları kullanabiliyoruz? Eşimin anneannesi gelmişti pazartesi günü ve gripti o haliyle bir gün bizde kaldıben hiç evden çıkmıyorum ondan geçmiştir diye düşünüyorum. Eşim de diyor kaç gün geçti üstünden ondan değildir diyor. Evde durup nasıl grip olabilirim ki?
Canım ben de 30 günlükten sonra zaten akşamları yatmadan mama verdiğim için uyandırmadım o uyunana kadar ve genelde 4 saat falan uyuyor. Atak haftası çok fenaydı ayakta uyuttu beni tüm gece ama atak haftası bitip 40 mız çıktığından beri maşallahBenim kayımvalidem gibikayınvalidemi daha çok dinlemeliyim demekki ahahah
Doktorun bunu beben ne kadarlıkken söyledi canım?
benimkide gece ben uyandırmazsam 4_5 saat aralıksız uyuyordu sarılık falan olacak korkusuyla ilk zamanlar hep uyandırıp emziriyordum doktor uyandırma ilk iki haftayı geçtikten sınra tekrar sarılık olmaz korkma uyusun dediBen gece 3 saat falan uyursa dokunmuyorum o da ben de dinlenelim diye gündüz zaten uzun uyuyamıyor. Acıktığında direk uyanıp ağlaiıyor zaten bilmiyorum doğru mu yapıyorum ama gece de uyuyamazsam biterim
benim bi arkadaş Rota aşısını da önerdi mutlaka yaptır diye ben devletin bizlere zorunlu aşılarına ek olarak hangi koruyucu aşılarda yaptırabiliriz diye bakınıyorum şuanDoğumdan sonra hepatit 1. doz ve k vitamini birinci ayda da hepatit 2. doz
Mersine gideriz aşı biterYuh valla Mersin'e alcam kaydı en sonunda
Burda yıkanıyor mu hiç sormadımöyle bişey sanırsam sonradan aradım ama müsait olunca döncem dedi
ben şimdi 70 yaşındaki teyzeme lilithten kurtuluş desem bana ne der bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?