2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar Hepsiburada sleepy ikincisi 1 TL indirimi var bez stoklamayi düşünüyorum da şuan evde 4 paket (272 tane) 2 numara var 8 paket (448 tane) 3 numara alsam saçma mi olur siz ne yaptınız?
Ben oğlumda dün itibariyle 2 numaraya geçtim. Şimdi hem 2 hem 3 stoklıcam. 3’ü uzun süre kullanırız zaten. Ben de eşimle konuşayım 8 tane alırım herhalde bizde iki bebe malum dayanmıyor bez.
Güncelleme: Eşim 10 paket al dedi

Kızlar Hepsiburada sleepy ikincisi 1 TL indirimi var bez stoklamayi düşünüyorum da şuan evde 4 paket (272 tane) 2 numara var 8 paket (448 tane) 3 numara alsam saçma mi olur siz ne yaptınız?
Kızım 5 kiloya yakın sizce 3 mü stoklamalıyım, bir de sleepynin hangisini kullanıyorsunuz ben hiç kullanmadım, hangi renklisini önerirsiniz?

Son düzenleme:

Sleepy’den memnun musunuz kızlar? Tercih etme nedeniniz neydi? Ben prma premium care kullanıyorum, memnunuz, ama diğerlerini bilmiyorum tabi.

Sleepy’den memnun musunuz kızlar? Tercih etme nedeniniz neydi? Ben prma premium care kullanıyorum, memnunuz, ama diğerlerini bilmiyorum tabi.
İlk oğlumda premium care kullandım çok memnundum. Bunda sleepy kullanma nedenim 2 bebekle primanın inanılmaz pahalıya patlaması. Bio naturalden de herkes çok memnun olunca önce onunla başlayıp kötü çıkması halinde primaya geçerim diye düşünmüştüm. Şükür pişik, alerji vs olmadılar Bizim için daha ekonomik oldu, paraları a yatırmak istemiyorum

Düz 1000 liraya tamamlayalım o zaman size Allah'ım bol bol kazançlar nasip etsin çünkü her şeyi ikişer ikişer almanız lazım
Kızım 5 kiloya yakın sizce 3 mü stoklamalıyım, bir de sleepynin hangisini kullanıyorsunuz ben hiç kullanmadım, hangi renklisini önerirsiniz?
4-9 arasıymis 3 numara bana daha geniş bir aralık geldi o yüzden 3 u daha fazla alayım diyorum. Ben Bionatural kullanıyorum memnunum açık mavi olan. Ecologic de kullandım ikisinin bir farkı yok aslında Ecologic bir tık pahalı sadece
Ben memnunum canım Bionatural kullanıyorum. Tercih etme sebebim tamamen bebeğim buna alışmasi ve Prima almak zorunda kalmamakti

Eşimin gazına bende geldim 6 paket 3 numara ,4 paket 4 numara aldım 24 paket de ıslak mendil çaktım. Hepsini ayrı siparişlerde verdim çünkü sistem ucuz olan ürünü 1 TL yapıyor. Ayy bir de dikkat güçlendirme seti 101 liraya düşmüş görmüşken onu da aldım daha 2 yaşına çok var ama dursun evde

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-12-13-39-33-249_com.pozitron.hepsiburada.webp
    17 KB · Görüntüleme: 59
Ben de fark ettim onu ucuz olanı yaptı ayrı ayrı alıyorum. 10 paket 3 numara ile başladım Tek kötü taraf kargolama çok geç oluyor 1 haftada da ptt de sürünüyo bizim. Ayy dur o sete de bakayım 2 yaş dediğin göz açıp kapayana dek

E bebekten gaz kemeri alın o zaman daha çok işimize yaracak. Isıtıp beline bağlayın ya da sıcak su torbası koyun yattığı yere ayaklarına denk gelsin. Ben ara da fön makinası tutuyorum iyi geliyor. Ama sabaha kadar da tutamam o yüzden sıcak su torbası iyi geldi.

Sleepy in lavanta yağlı ıslak mendilinin yorumları çok güzeldi ondan da aldım 12 paket merak ettim mikrodalgada ısıtıp masaj da yapabiliyormuşuz. İçeriği de temiz bakalım nasıl bir şey

Canım bende fön mak.tutıyorum ama yoruluyorum ister istemez. Gaz kemerine bakayım bi sağol canım ,

Kızlar bebişinde Acı Elma Yağı ( Ada çayı yağı) kullanan memnun kalan var mı? Gaz için iyi gelir diyorlar

cok gecmis olsun evet heryer salgin. kacis yok. acaba maske ile ve ellerinizi iyice yikadindan sonra gogsunuzde emziremez misiniz? Yada mama veriyorsaniz kucaginizda sarilarak veremez misiniz?

en son aile hekimligine gittigimde asidan dolayi cok agladi diye 10 dakika emzirdim emzirme odasinda. yuzumde maske ile. eve geldim 3-4 gun bitmeyen bir bogaz agrisi.

Dünden beri yatarken dahil maskemi çıkarmadım yaklaşık yarım saatte bir de maskeyi değiştiriyorum. Sürekli kolonya kullanıyorum. Bebeğim kucağımda yatıyor zaten emip emip uyuyor. İnşallah onu koruyabilirim. Ben evden çıkmadığım halde hasta oldum gerçekten çok garip bir salgın var

Internette de var ama medikallerden de rahatlikla bulabilirsin beslenme hortumunu. Genelde kırmızı renkli 4 numara kullaniliyor. Digerleri kalinlasiyor daha cok gelir cekince.

Kızlar emzik verdiniz mi bebişlere? Bir de bebeğimin emme süreleri azaldı bazen 5 dk bazen 15 dk sizde durumlar nasıl? Bebek aç olsa uyumaz değil mi? Doyuyor gibi. Yarın Doktora gideceğiz bakalım. Bazen meme ağzında öğürüyor neden bilmiyorum? Uykusunda inliyor ses çıkarıyor ağlamıyor ama uyanacak gibi oluyor gıcırdıyor kısaca. Ay ne zaman tecrübeli anne olacağız biz.

Kızlar bebişinde Acı Elma Yağı ( Ada çayı yağı) kullanan memnun kalan var mı? Gaz için iyi gelir diyorlar
Acı elma yağı zeytinyağı ve kekik yağı kullanıyorum gaz için canım ayak altlarına kasıklarına ve göbek cevresine sürüyorum gaz masajı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…