Ben oğlumda dün itibariyle 2 numaraya geçtim. Şimdi hem 2 hem 3 stoklıcam. 3’ü uzun süre kullanırız zaten. Ben de eşimle konuşayım 8 tane alırım herhalde bizde iki bebe malum dayanmıyor bez.Kızlar Hepsiburada sleepy ikincisi 1 TL indirimi var bez stoklamayi düşünüyorum da şuan evde 4 paket (272 tane) 2 numara var 8 paket (448 tane) 3 numara alsam saçma mi olur siz ne yaptınız?
Kızım 5 kiloya yakın sizce 3 mü stoklamalıyım, bir de sleepynin hangisini kullanıyorsunuz ben hiç kullanmadım, hangi renklisini önerirsiniz?Kızlar Hepsiburada sleepy ikincisi 1 TL indirimi var bez stoklamayi düşünüyorum da şuan evde 4 paket (272 tane) 2 numara var 8 paket (448 tane) 3 numara alsam saçma mi olur siz ne yaptınız?
Kızlar Hepsiburada sleepy ikincisi 1 TL indirimi var bez stoklamayi düşünüyorum da şuan evde 4 paket (272 tane) 2 numara var 8 paket (448 tane) 3 numara alsam saçma mi olur siz ne yaptınız?
Ben oğlumda dün itibariyle 2 numaraya geçtim. Şimdi hem 2 hem 3 stoklıcam. 3’ü uzun süre kullanırız zaten. Ben de eşimle konuşayım 8 tane alırım herhalde bizde iki bebe malum dayanmıyor bez.
Güncelleme: Eşim 10 paket al dedi
İlk oğlumda premium care kullandım çok memnundum. Bunda sleepy kullanma nedenim 2 bebekle primanın inanılmaz pahalıya patlaması. Bio naturalden de herkes çok memnun olunca önce onunla başlayıp kötü çıkması halinde primaya geçerim diye düşünmüştüm. Şükür pişik, alerji vs olmadılarSleepy’den memnun musunuz kızlar? Tercih etme nedeniniz neydi? Ben prma premium care kullanıyorum, memnunuz, ama diğerlerini bilmiyorum tabi.
Düz 1000 liraya tamamlayalım o zamanBen oğlumda dün itibariyle 2 numaraya geçtim. Şimdi hem 2 hem 3 stoklıcam. 3’ü uzun süre kullanırız zaten. Ben de eşimle konuşayım 8 tane alırım herhalde bizde iki bebe malum dayanmıyor bez.
4-9 arasıymis 3 numara bana daha geniş bir aralık geldi o yüzden 3 u daha fazla alayım diyorum. Ben Bionatural kullanıyorum memnunum açık mavi olan. Ecologic de kullandım ikisinin bir farkı yok aslında Ecologic bir tık pahalı sadeceKızım 5 kiloya yakın sizce 3 mü stoklamalıyım, bir de sleepynin hangisini kullanıyorsunuz ben hiç kullanmadım, hangi renklisini önerirsiniz?
Ben memnunum canım Bionatural kullanıyorum. Tercih etme sebebim tamamen bebeğim buna alışmasi ve Prima almak zorunda kalmamaktiSleepy’den memnun musunuz kızlar? Tercih etme nedeniniz neydi? Ben prma premium care kullanıyorum, memnunuz, ama diğerlerini bilmiyorum tabi.
Eşimin gazına bende geldimBen oğlumda dün itibariyle 2 numaraya geçtim. Şimdi hem 2 hem 3 stoklıcam. 3’ü uzun süre kullanırız zaten. Ben de eşimle konuşayım 8 tane alırım herhalde bizde iki bebe malum dayanmıyor bez.
Ben de fark ettim onu ucuz olanı yaptı ayrı ayrı alıyorum. 10 paket 3 numara ile başladımEşimin gazına bende geldim6 paket 3 numara ,4 paket 4 numara aldım 24 paket de ıslak mendil çaktım. Hepsini ayrı siparişlerde verdim çünkü sistem ucuz olan ürünü 1 TL yapıyor. Ayy bir de dikkat güçlendirme seti 101 liraya düşmüş görmüşken onu da aldım daha 2 yaşına çok var ama dursun evde
E bebekten gaz kemeri alın o zaman daha çok işimize yaracak. Isıtıp beline bağlayın ya da sıcak su torbası koyun yattığı yere ayaklarına denk gelsin. Ben ara da fön makinası tutuyorum iyi geliyor. Ama sabaha kadar da tutamam o yüzden sıcak su torbası iyi geldi.Kızlarrrkesinlikle gaz sorunu olan fön mak.denesin..dünden beri gazını yapmamıştı ıkınmaktan yorulmuştu hem kaka yaptı baya gaz çıkardı rahatladı yavrum.Demin yine kaka yaptı kan yoktu şükür,
Sleepy in lavanta yağlı ıslak mendilinin yorumları çok güzeldi ondan da aldım 12 paket merak ettim mikrodalgada ısıtıp masaj da yapabiliyormuşuz. İçeriği de temiz bakalım nasıl bir şeyBen de fark ettim onu ucuz olanı yaptı ayrı ayrı alıyorum. 10 paket 3 numara ile başladımTek kötü taraf kargolama çok geç oluyor 1 haftada da ptt de sürünüyo bizim. Ayy dur o sete de bakayım 2 yaş dediğin göz açıp kapayana dek
Canım bende fön mak.tutıyorum ama yoruluyorum ister istemez. Gaz kemerine bakayım bi sağol canım ,E bebekten gaz kemeri alın o zaman daha çok işimize yaracak. Isıtıp beline bağlayın ya da sıcak su torbası koyun yattığı yere ayaklarına denk gelsin. Ben ara da fön makinası tutuyorum iyi geliyor. Ama sabaha kadar da tutamam o yüzden sıcak su torbası iyi geldi.
Canım bir egitimde dünya saglik örgütünün adaçayı yağını onermedigini söylediler onun yerine lavanta yağı içeren masaj yağları kullanabilirsiniz dedilerKızlar bebişinde Acı Elma Yağı ( Ada çayı yağı) kullanan memnun kalan var mı? Gaz için iyi gelir diyorlar
cok gecmis olsunKızlar acilden geliyorum inanılmaz salgın var. Serum aldım birazcık iyi olayım diye. Doktor bebeğe de bulaşabilir dedi çok korkuyorum. Bebeğim benden başkasında da durmuyor uyumuyoranneme bıraktım hastaneye giderken ama o beni arar bütün gece durmaz annemde
Henuz birsey yok bende. Bir o eksikti suan hayatimdaMesajları henüz okumadım ama yine ben yine bi olaykırk başı denen bi halt varmış kanama 40 civarı aşırı artıp parçalar içeriyor. Başina gelen varsa korkmasın 50 ye kadar falan sürüyormuş
Dünden beri yatarken dahil maskemi çıkarmadım yaklaşık yarım saatte bir de maskeyi değiştiriyorum. Sürekli kolonya kullanıyorum. Bebeğim kucağımda yatıyor zaten emip emip uyuyor. İnşallah onu koruyabilirim. Ben evden çıkmadığım halde hasta oldum gerçekten çok garip bir salgın varcok gecmis olsunevet heryer salgin. kacis yok. acaba maske ile ve ellerinizi iyice yikadindan sonra gogsunuzde emziremez misiniz? Yada mama veriyorsaniz kucaginizda sarilarak veremez misiniz?
en son aile hekimligine gittigimde asidan dolayi cok agladi diye 10 dakika emzirdim emzirme odasinda. yuzumde maske ile. eve geldim 3-4 gun bitmeyen bir bogaz agrisi.
Internette de var ama medikallerden de rahatlikla bulabilirsin beslenme hortumunu. Genelde kırmızı renkli 4 numara kullaniliyor. Digerleri kalinlasiyor daha cok gelir cekince.Şırıngayla boşaltmıyorum ama o kadar rahat geliyor ki bence hüp diyr çekiyor şırıngayı. Bence de alışkanlık yapma ihtimali yüksek ondan korkuyorum zaten. Bunca uğraşıp eziyet çekip bir de şırıngadan dolayı memeyi bırakırsa üzülürüm cidden. Kaşık biberona geçicem sanırım özellikle gündüzleri. Şu eds yöntemi için internetten mi bir şeyler satın almam lazım. Netden bulucam o hortumu vs. Acaba? Eds bana memeye en yakını gibi geliyor
Ben de bugün düştüyse yarın yaptırmıştım banyosunu. Bir sorun yaşamadım, 2 gün sonra rahatlıkla yaptırabilirsin bnce
Bence de 2 ye geçersen kolayına gelir bebenin. Benim bebe daha 3. Haftasını doldurmadı ama dünden beri bir tık daha aktif emiyor gibi hissediyorum. Ya da öyle hissetmek istiyorum bilmiyorumdil damak bağıyla ilgili bir şey söylemediler ben de sormadım. Olsa söylerlerdi herhalde. Doktoru yeterli emmediğini falan biliyor. Taa hastanede başladı bu olay zaten. Benim evde de yenidoğan için philips avent biberon var. Ne olur ne olmaz diye almıştım. Şırınga hem zor oluyor hem de memeden daha kolay gibi geliyor. Bugün yarın biberonu deneyebilirim galiba. Mesela emzik veriyorum ama alışmadı şükür. Şöyle veriyorum, gece uykuya dalcak meseka, iyice besleyp yatağına koyup meme aranınca emziği veriyorum. 2 3 dkya uykuya dalıyor. Ya kendi atıyor ağzından emziği ya da o atmazsa ben alıyorum bekleyip. Emzikle uyutmuyorum özellikle. Memeyle ilgili bir sorun yaşamadım emzikten dolayı. Biberonu da denicem galiba yavaştan
Bir denicem sanırım ben de teşekkür ederim canım
Bende de durum aynı ya. Hastaneden eve geldiğimin 2. Günü durup dururken göğüslerim akıyordu, artmaya başlamıştı. Ama bebeğim o kadar memede uyuyor ve güçsüz emiyor ki sütüm sonra bir tık geri çekildi. Ee bebeğin de süt ihtiyacı arttığı için karşılayamadı. Hatta benim şöyle oluyor, bebeğimi memeye alıyorum, emiyor emiyor sonra uyukluyor, çıkarıp memeden uyandırmaya çalışıyorum. O arada göğsümü sıkıyorum gayet süt var. Yani sütüm yetersiz de değil belki, bebeğim ememiyor olan sütü galiba. Bestlak, humana still tea falan bir sürü şey de kullanıyorum ama fayda etmiyor. En faydalısı bebeğin emmesi.
Ben de sarılıktan korkuma veriyorum mamayı ama biraz vermesek açlıktan emer gibi geliyor dediğin gibi.
Aynısı oluyor kuzum ya. Öyle cuk cuk emiyor ki öksürüyor aksırıyor falan. Ben de geçtim geçicem biberona valla. Senin beben benimkinden daha da küçük di mi? Kaç günlük bebeğin?
Hepimizde aynıyız çok şükür
Yine başına bir işler gelmiş bugün deee bu lohusalık 40 gün değil miydi, uzatmaları da mı varmış bu meretin
Çok geçmiş olsun canım gerçekten çok fazla bir salgın var bebeklerimize bulaşmasın inşallahUmarıminşallah ben de bir an önce atlatırım bebeğime bulaştırmadan
Acı elma yağı zeytinyağı ve kekik yağı kullanıyorum gaz için canım ayak altlarına kasıklarına ve göbek cevresine sürüyorum gaz masajı yapıyorumKızlar bebişinde Acı Elma Yağı ( Ada çayı yağı) kullanan memnun kalan var mı? Gaz için iyi gelir diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?