- 25 Kasım 2020
- 3.131
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.471
- 83
Benim kız da hiç sevmiyor. Kombinin sesi hariçBenimki de hiç birine tav olmadı. Çeşit çeşit beyaz gürültü açtım ama bana mısın demedi
Amin cnm inşallahBebekten bebeğe değişiyormuş canım inşallah kısa zamanda biter
annem kucagina aldi, kafasini omzuna koydu, gaz cikarir gibi , bende boyle 30-40 cm uzaktan en sicsk seviye degilde onun bir dusuk seviyesinden sirtina ve ayaklarina tuttum 5 dk fln. uyuya kaldi oyleNasıl yaptınız tarif eder misiniz sadece karnına mı yoksa beline yan karın tarafına falan mı? Sesinden rahatsız oldu mu?
ben simdilik memnunum. cokca degistiriyorum belki o yuzden de pisik olmamistir. Goon marka hediye getirdiler 2 numara , onun icinde cok iyi seyler duydum. bakalim ikisiyle devam edecegim sanirim.Sleepy’den memnun musunuz kızlar? Tercih etme nedeniniz neydi? Ben prma premium care kullanıyorum, memnunuz, ama diğerlerini bilmiyorum tabi.
HerkesMerhaba kızlar, bişey sorucam size belki aranızda yaşayan vardır. Bebeğim 34 günlük oldu ve dünden beri tam uyuyo yatağına yatırıyorum 10-15 dakika sonra çığlık atar gibi ağlayarak uyanıyor. Özellikle bugün sabah 8 den beri doğru düzgün uyumadı sürekli beşiğinin başındayız bırakınca 15 dakika sonra başlıyor ağlamaya. Böyle bişey yaşayan var mı acaba aranızda?
sizin sutunuz ve surekli emzirme onu koruyacaktir. cok agir atlatmadigimiz surece, gecirilen gripten olusan antikor sute geciyormus ordan da bebise. Bir nevi gribe karsi gucleniyorlarmis.Dünden beri yatarken dahil maskemi çıkarmadım yaklaşık yarım saatte bir de maskeyi değiştiriyorum. Sürekli kolonya kullanıyorum. Bebeğim kucağımda yatıyor zaten emip emip uyuyor. İnşallah onu koruyabilirim. Ben evden çıkmadığım halde hasta oldum gerçekten çok garip bir salgın var
zor bir gece olmus sizin icindeÇözülmüş ne güzel, bebeğe de kahroluyorum ben. Bizimkinin gaz değil de, uyku sorunu var, gazı olduğu günler de oluyor da, genel olarak uyku kaçtı mı bi daha uyuyamıyor. Öyle 3,5 -4 saat de değil. Dün gece 1 buçuktan sabah 8’e kadar tam uyumadı. 10 dk.-20 dk. uyuyup uyandı. Memede de 2 dk içinde hep uyuyakaldı, ben uyuz anneler gibi doymadı da doymadı diye tutturdum, meme ucunu dayayıp durdum. Sonuç çocuk irrite oldu, meme uçları da yara. Biraz akışına bırakabilseydim çocuk sanı kadar strese girmezdi.
benimkide kanmiyor ama daha kucukler hemen kanarlar mi ki ?Benimki de hiç birine tav olmadı. Çeşit çeşit beyaz gürültü açtım ama bana mısın demedi
Yok uyanması sorun değil artık alıştım ama çığlık atarak öyle bir ağlıyor ki zor sakinleştiriyorum, bildiğin katılıyor derler ya öyle oluyor yavrum.Herkesgece dışında uykusu yok koy yatagina uyutup gündüz sanki iğneli yatağa atmışım gibi gözleri aciliyir. çimpil çimpil bakıyor kiyamiyorsun alıyorum kucağı baştan tekrar döngü emzir doyur gaz çıkar altını al uyut köy yatağa uyanıyor hep aynı döngü gece güzel uyuyor ama ondan gündüz katlaniyorum
Gazı mı var acaba burkaç geliyodur bsğırsaklsra o acı veriyo olabilirMerhaba kızlar, bişey sorucam size belki aranızda yaşayan vardır. Bebeğim 34 günlük oldu ve dünden beri tam uyuyo yatağına yatırıyorum 10-15 dakika sonra çığlık atar gibi ağlayarak uyanıyor. Özellikle bugün sabah 8 den beri doğru düzgün uyumadı sürekli beşiğinin başındayız bırakınca 15 dakika sonra başlıyor ağlamaya. Böyle bişey yaşayan var mı acaba aranızda?
youtube da colicky baby sleeps white noise yazin 10 saatlik bir video aciliyor. bizde de ise yaradiayy 3.5-4 saattir uyutamadik kizi gaz sancisi var. Burda biri yazmisti gecmis sayfalarda fon makinasi kullaniyorum diye.
ay Allah razi olsun , son care denedik az once ve uyudu
Canım benimki 12 günlük oldu bugün. Biz biberonla rahat ettik. Biberonu iyice sokuyoruz ağzına meme gibi emiyor.Şırıngayla boşaltmıyorum ama o kadar rahat geliyor ki bence hüp diyr çekiyor şırıngayı. Bence de alışkanlık yapma ihtimali yüksek ondan korkuyorum zaten. Bunca uğraşıp eziyet çekip bir de şırıngadan dolayı memeyi bırakırsa üzülürüm cidden. Kaşık biberona geçicem sanırım özellikle gündüzleri. Şu eds yöntemi için internetten mi bir şeyler satın almam lazım. Netden bulucam o hortumu vs. Acaba? Eds bana memeye en yakını gibi geliyor
Ben de bugün düştüyse yarın yaptırmıştım banyosunu. Bir sorun yaşamadım, 2 gün sonra rahatlıkla yaptırabilirsin bnce
Bence de 2 ye geçersen kolayına gelir bebenin. Benim bebe daha 3. Haftasını doldurmadı ama dünden beri bir tık daha aktif emiyor gibi hissediyorum. Ya da öyle hissetmek istiyorum bilmiyorumdil damak bağıyla ilgili bir şey söylemediler ben de sormadım. Olsa söylerlerdi herhalde. Doktoru yeterli emmediğini falan biliyor. Taa hastanede başladı bu olay zaten. Benim evde de yenidoğan için philips avent biberon var. Ne olur ne olmaz diye almıştım. Şırınga hem zor oluyor hem de memeden daha kolay gibi geliyor. Bugün yarın biberonu deneyebilirim galiba. Mesela emzik veriyorum ama alışmadı şükür. Şöyle veriyorum, gece uykuya dalcak meseka, iyice besleyp yatağına koyup meme aranınca emziği veriyorum. 2 3 dkya uykuya dalıyor. Ya kendi atıyor ağzından emziği ya da o atmazsa ben alıyorum bekleyip. Emzikle uyutmuyorum özellikle. Memeyle ilgili bir sorun yaşamadım emzikten dolayı. Biberonu da denicem galiba yavaştan
Bir denicem sanırım ben de teşekkür ederim canım
Bende de durum aynı ya. Hastaneden eve geldiğimin 2. Günü durup dururken göğüslerim akıyordu, artmaya başlamıştı. Ama bebeğim o kadar memede uyuyor ve güçsüz emiyor ki sütüm sonra bir tık geri çekildi. Ee bebeğin de süt ihtiyacı arttığı için karşılayamadı. Hatta benim şöyle oluyor, bebeğimi memeye alıyorum, emiyor emiyor sonra uyukluyor, çıkarıp memeden uyandırmaya çalışıyorum. O arada göğsümü sıkıyorum gayet süt var. Yani sütüm yetersiz de değil belki, bebeğim ememiyor olan sütü galiba. Bestlak, humana still tea falan bir sürü şey de kullanıyorum ama fayda etmiyor. En faydalısı bebeğin emmesi.
Ben de sarılıktan korkuma veriyorum mamayı ama biraz vermesek açlıktan emer gibi geliyor dediğin gibi.
Aynısı oluyor kuzum ya. Öyle cuk cuk emiyor ki öksürüyor aksırıyor falan. Ben de geçtim geçicem biberona valla. Senin beben benimkinden daha da küçük di mi? Kaç günlük bebeğin?
Hepimizde aynıyız çok şükür
Yine başına bir işler gelmiş bugün deee bu lohusalık 40 gün değil miydi, uzatmaları da mı varmış bu meretin
Çok sağ ol canım. Doktor lütfedip cevap yazmadı hala. İnşallah kötü bir şey yoktur.bizim bağ 19. gün yani dün düştü düşene kadar nadir de olsa ara ara kan geliyordu ama çok az ve kurumaya yakın, bize hastaneden çıkmadan evvel göbek bağının orasını temizlemek için dezenfektanlı/alkollü kulak çöpü vermişlerdi. onu kullanarak temizliyordum. eğer kan çok değilse endişe etme
Bizde hep beyaz gürültü müzikleriyle uyutuyoruz,youtube da colicky baby sleeps white noise yazin 10 saatlik bir video aciliyor. bizde de ise yaradi
Kızlar owli korseyi takabildim sonunda xs/s beden rahatsız ama iş görecek gibi sanki
Herkesgece dışında uykusu yok koy yatagina uyutup gündüz sanki iğneli yatağa atmışım gibi gözleri aciliyir. çimpil çimpil bakıyor kiyamiyorsun alıyorum kucağı baştan tekrar döngü emzir doyur gaz çıkar altını al uyut köy yatağa uyanıyor hep aynı döngü gece güzel uyuyor ama ondan gündüz katlaniyorum
Kızlar reflü yatağında uyumadı sıpa gögsüme yatırır yatırmaz uyukaldı..An itibariyle biz
Eki Görüntüle 3175901
youtube da colicky baby sleeps white noise yazin 10 saatlik bir video aciliyor. bizde de ise yaradi
Şuan Buzuki Orhanı dinletiyorum,Canım ben arada aklıma geldikçe kullanıyorum, fena değil gibi, sıcak da tutuyor
Gece güzel uyuyorsa candır, benimki bazen saat gibi, güzel uyuyor ve 2 saatte bir uyanıp emip yatıyor. Ama bazen de sabaha kadar bizi ayakta tutuyor. Gece gündüz ayrımı henüz yok.
Maşallah size çok güzelsiniz. Öyle istiyorsa öyle kalsın annesi, yorulmuşsundur işlerin vardır ama bazen kokumuzu istiyorlar sanırım. Ben de çok takıyordum, nasıl uyku eğitimi vericem napıcam diye de, 4 aya kadar o nasıl istiyorsa öyle yatırın sizin kokunuzu alsın diyorlar.
Ben de spotify’dan white noise albümünü açıyorum, gayet güzel. 12 saatlik bir liste, kabin sesi, bazen okyanus sesi, şelale sesi vs vs.
Bir de buzuki Orhan’ın kolik albümünü ekşisözlük’te çok önermişler. Baktım o da fena değil.
Bizde de o kadar zor ki fotoğraf çekmek iki bebeyle. Yorgunluktan, telaştan fotoya sıra gelmiyor. Dün 2.ay fotolarını güç bela bikaç poz çekebildim. Zaten biri dursa diğeri durmuyoben galiba full sagip , biberonla vericem sutumu kizlar.
cunku gaz sancisi yuzunden zaten memede durmuyor. sonunda varsa dolapta sagdigim sutu ya da mama veriyoruz.
iki ay daha boyle gazli gidecekse emmedigi icin surekli, sutumde azalicak git gide.
Dun de yeniyil agacini kurdum, hafta sonu noel sapkasi fln aldm resimlerini cekeyim hemde bir ay oldu diye ama bu gaz sancilari fln hevesimi kacirdi resmen
hamileyken de ha bisi oldu olcak endişesiyle yasamaktan ay ay karnimi cekmemistim
bizde oyle yatmayi cok seviyoruzŞuan Buzuki Orhanı dinletiyorum,canım bu yatışa kanguru bakımı deniyor o kadar faydası var ki .Tene temas olmalıymış .Günde en az 1 saat böyle uyutmk lazım.Valla çamaşır toplanıp kaldırılacak ama napim bebem daha önemli yarın toplarım artık
bizim ucumuzun bile dogru duzgun resmi yok. ya ben emzirirken , ya kucagim da uyudugunda flnBizde de o kadar zor ki fotoğraf çekmek iki bebeyle. Yorgunluktan, telaştan fotoya sıra gelmiyor. Dün 2.ay fotolarını güç bela bikaç poz çekebildim. Zaten biri dursa diğeri durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?