2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba kızlar, bişey sorucam size belki aranızda yaşayan vardır. Bebeğim 34 günlük oldu ve dünden beri tam uyuyo yatağına yatırıyorum 10-15 dakika sonra çığlık atar gibi ağlayarak uyanıyor. Özellikle bugün sabah 8 den beri doğru düzgün uyumadı sürekli beşiğinin başındayız bırakınca 15 dakika sonra başlıyor ağlamaya. Böyle bişey yaşayan var mı acaba aranızda?

Nasıl yaptınız tarif eder misiniz sadece karnına mı yoksa beline yan karın tarafına falan mı? Sesinden rahatsız oldu mu?
annem kucagina aldi, kafasini omzuna koydu, gaz cikarir gibi , bende boyle 30-40 cm uzaktan en sicsk seviye degilde onun bir dusuk seviyesinden sirtina ve ayaklarina tuttum 5 dk fln. uyuya kaldi oyle

Sleepy’den memnun musunuz kızlar? Tercih etme nedeniniz neydi? Ben prma premium care kullanıyorum, memnunuz, ama diğerlerini bilmiyorum tabi.
ben simdilik memnunum. cokca degistiriyorum belki o yuzden de pisik olmamistir. Goon marka hediye getirdiler 2 numara , onun icinde cok iyi seyler duydum. bakalim ikisiyle devam edecegim sanirim.

Herkes gece dışında uykusu yok koy yatagina uyutup gündüz sanki iğneli yatağa atmışım gibi gözleri aciliyir.çimpil çimpil bakıyor kiyamiyorsun alıyorum kucağı baştan tekrar döngü emzir doyur gaz çıkar altını al uyut köy yatağa uyanıyor hep aynı döngü gece güzel uyuyor ama ondan gündüz katlaniyorum

sizin sutunuz ve surekli emzirme onu koruyacaktir. cok agir atlatmadigimiz surece, gecirilen gripten olusan antikor sute geciyormus ordan da bebise. Bir nevi gribe karsi gucleniyorlarmis.

zor bir gece olmus sizin icinde
Benimki de hiç birine tav olmadı. Çeşit çeşit beyaz gürültü açtım ama bana mısın demedi
benimkide kanmiyor ama daha kucukler hemen kanarlar mi ki ?

Yok uyanması sorun değil artık alıştım ama çığlık atarak öyle bir ağlıyor ki zor sakinleştiriyorum, bildiğin katılıyor derler ya öyle oluyor yavrum.

Gazı mı var acaba burkaç geliyodur bsğırsaklsra o acı veriyo olabilir

ayy 3.5-4 saattir uyutamadik kizi gaz sancisi var. Burda biri yazmisti gecmis sayfalarda fon makinasi kullaniyorum diye.

ay Allah razi olsun , son care denedik az once ve uyudu
youtube da colicky baby sleeps white noise yazin 10 saatlik bir video aciliyor. bizde de ise yaradi

Canım benimki 12 günlük oldu bugün. Biz biberonla rahat ettik. Biberonu iyice sokuyoruz ağzına meme gibi emiyor.

Çok sağ ol canım. Doktor lütfedip cevap yazmadı hala. İnşallah kötü bir şey yoktur.

ben galiba full sagip , biberonla vericem sutumu kizlar.

cunku gaz sancisi yuzunden zaten memede durmuyor. sonunda varsa dolapta sagdigim sutu ya da mama veriyoruz.

iki ay daha boyle gazli gidecekse emmedigi icin surekli, sutumde azalicak git gide.

Dun de yeniyil agacini kurdum, hafta sonu noel sapkasi fln aldm resimlerini cekeyim hemde bir ay oldu diye ama bu gaz sancilari fln hevesimi kacirdi resmen

hamileyken de ha bisi oldu olcak endişesiyle yasamaktan ay ay karnimi cekmemistim

Kızlar owli korseyi takabildim sonunda xs/s beden rahatsız ama iş görecek gibi sanki

Canım ben arada aklıma geldikçe kullanıyorum, fena değil gibi, sıcak da tutuyor

Gece güzel uyuyorsa candır, benimki bazen saat gibi, güzel uyuyor ve 2 saatte bir uyanıp emip yatıyor. Ama bazen de sabaha kadar bizi ayakta tutuyor. Gece gündüz ayrımı henüz yok.

Kızlar reflü yatağında uyumadı sıpa gögsüme yatırır yatırmaz uyukaldı..An itibariyle biz

Eki Görüntüle 3175901

Maşallah size çok güzelsiniz. Öyle istiyorsa öyle kalsın annesi, yorulmuşsundur işlerin vardır ama bazen kokumuzu istiyorlar sanırım. Ben de çok takıyordum, nasıl uyku eğitimi vericem napıcam diye de, 4 aya kadar o nasıl istiyorsa öyle yatırın sizin kokunuzu alsın diyorlar.

youtube da colicky baby sleeps white noise yazin 10 saatlik bir video aciliyor. bizde de ise yaradi

Ben de spotify’dan white noise albümünü açıyorum, gayet güzel. 12 saatlik bir liste, kabin sesi, bazen okyanus sesi, şelale sesi vs vs.

Bir de buzuki Orhan’ın kolik albümünü ekşisözlük’te çok önermişler. Baktım o da fena değil.

Şuan Buzuki Orhanı dinletiyorum, canım bu yatışa kanguru bakımı deniyor o kadar faydası var ki .Tene temas olmalıymış .Günde en az 1 saat böyle uyutmk lazım.Valla çamaşır toplanıp kaldırılacak ama napim bebem daha önemli yarın toplarım artık

Bizde de o kadar zor ki fotoğraf çekmek iki bebeyle. Yorgunluktan, telaştan fotoya sıra gelmiyor. Dün 2.ay fotolarını güç bela bikaç poz çekebildim. Zaten biri dursa diğeri durmuyo

bizde oyle yatmayi cok seviyoruz
Bizde de o kadar zor ki fotoğraf çekmek iki bebeyle. Yorgunluktan, telaştan fotoya sıra gelmiyor. Dün 2.ay fotolarını güç bela bikaç poz çekebildim. Zaten biri dursa diğeri durmuyo
bizim ucumuzun bile dogru duzgun resmi yok. ya ben emzirirken , ya kucagim da uyudugunda fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…