2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ben memnunum canım Bionatural kullanıyorum. Tercih etme sebebim tamamen bebeğim buna alışmasi ve Prima almak zorunda kalmamakti

Sağolun kızlar, ben çocuklu bir iki arkadaşım prima önerince bakmadım diğerlerine. Artık değiştirmeyeyim, bunla gittiği yere kadar

Gündüz biraz oyalasın diye emzik vermeye başladım ama gece uykuya geçişte vermeye korkuyorum ağzından çıkardığı anda ağlamaya başlıyor çünkü.

Ben 3 aylık olunca vereyim diyorum emzik benim de emme süresi kısaldı, çok yorgunsa 5-8 dk emip uyuyakalıyor, dağa çabuk uyanıyor. En az 2 saatlik bi uykudan kalktıysa 10-15 dk emebiliyor. Eskisi gibi 30 dk’lar yok artık. Çene kasları güçlendiği için daha çok çekiyorlarmış.

Acı elma yağı zeytinyağı ve kekik yağı kullanıyorum gaz için canım ayak altlarına kasıklarına ve göbek cevresine sürüyorum gaz masajı yapıyorum
Faydası oluyor mu cnm?bende bebek yağı ile seyreltip sürdüm ayak altına bakalım nolca

Doğduğunda hastanede verdim canim emzik emiyor ama zor zamanlarda sürekli değil

Ya sorma bi de sesli sesli söylendim gaza kızdım yavrum benim Allah'tan beslenme araları kısa da vicdan yapmadım fazla. Bi sallamayı yapmadım ona da bi başlarsam o da bi süre sonra fayda etmez diyor tutuyorum kendimi
valla bugun bizde sallasak mi acaba diye dusunduk esimle

Aynen benim kızda öyle. Memede uyuma işine nasıl çözüm bulacağızBide sürekli kucakta olacak o zaman değme keyfine. Uyuturken kullandığınız bi ses var mı benimki beğenmiyor fön, fan, süpürge sesi

ayy 3.5-4 saattir uyutamadik kizi gaz sancisi var. Burda biri yazmisti gecmis sayfalarda fon makinasi kullaniyorum diye.

ay Allah razi olsun , son care denedik az once ve uyudu
Nasıl yaptınız tarif eder misiniz sadece karnına mı yoksa beline yan karın tarafına falan mı? Sesinden rahatsız oldu mu?

Biz şarkı söylüyoruz. Babası güzel şeyler mırıldanıyor da, ben o berbat sesimle ne saçmalıyorum bi görsen

ayy 3.5-4 saattir uyutamadik kizi gaz sancisi var. Burda biri yazmisti gecmis sayfalarda fon makinasi kullaniyorum diye.

ay Allah razi olsun , son care denedik az once ve uyudu

Çözülmüş ne güzel, bebeğe de kahroluyorum ben. Bizimkinin gaz değil de, uyku sorunu var, gazı olduğu günler de oluyor da, genel olarak uyku kaçtı mı bi daha uyuyamıyor. Öyle 3,5 -4 saat de değil. Dün gece 1 buçuktan sabah 8’e kadar tam uyumadı. 10 dk.-20 dk. uyuyup uyandı. Memede de 2 dk içinde hep uyuyakaldı, ben uyuz anneler gibi doymadı da doymadı diye tutturdum, meme ucunu dayayıp durdum. Sonuç çocuk irrite oldu, meme uçları da yara. Biraz akışına bırakabilseydim çocuk sanı kadar strese girmezdi.

Son düzenleme:
Canım bir egitimde dünya saglik örgütünün adaçayı yağını onermedigini söylediler onun yerine lavanta yağı içeren masaj yağları kullanabilirsiniz dediler
Valla canım gaz için yapmadığım kalmadı bide bunu deneyim dedim.Seyrelterek sürdüm. Birde benim sıpam Kolikmiş bütün belirtileri taşıyo ne zman biter bu kolik süresi acaba

Benimki de hiç birine tav olmadı. Çeşit çeşit beyaz gürültü açtım ama bana mısın demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…