- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 83
- 41
İlk oğlumda premium care kullandım çok memnundum. Bunda sleepy kullanma nedenim 2 bebekle primanın inanılmaz pahalıya patlaması. Bio naturalden de herkes çok memnun olunca önce onunla başlayıp kötü çıkması halinde primaya geçerim diye düşünmüştüm. Şükür pişik, alerji vs olmadılarBizim için daha ekonomik oldu, paraları a yatırmak istemiyorum
Ben memnunum canım Bionatural kullanıyorum. Tercih etme sebebim tamamen bebeğim buna alışmasi ve Prima almak zorunda kalmamakti
Gündüz biraz oyalasın diye emzik vermeye başladım ama gece uykuya geçişte vermeye korkuyorum ağzından çıkardığı anda ağlamaya başlıyor çünkü.Kızlar emzik verdiniz mi bebişlere? Bir de bebeğimin emme süreleri azaldı bazen 5 dk bazen 15 dk sizde durumlar nasıl? Bebek aç olsa uyumaz değil mi? Doyuyor gibi. Yarın Doktora gideceğiz bakalım. Bazen meme ağzında öğürüyor neden bilmiyorum?Uykusunda inliyor ses çıkarıyor ağlamıyor ama uyanacak gibi oluyor gıcırdıyor kısaca. Ay ne zaman tecrübeli anne olacağız biz.
Kızlar emzik verdiniz mi bebişlere? Bir de bebeğimin emme süreleri azaldı bazen 5 dk bazen 15 dk sizde durumlar nasıl? Bebek aç olsa uyumaz değil mi? Doyuyor gibi. Yarın Doktora gideceğiz bakalım. Bazen meme ağzında öğürüyor neden bilmiyorum?Uykusunda inliyor ses çıkarıyor ağlamıyor ama uyanacak gibi oluyor gıcırdıyor kısaca. Ay ne zaman tecrübeli anne olacağız biz.
Faydası oluyor mu cnm?bende bebek yağı ile seyreltip sürdüm ayak altına bakalım nolcaAcı elma yağı zeytinyağı ve kekik yağı kullanıyorum gaz için canım ayak altlarına kasıklarına ve göbek cevresine sürüyorum gaz masajı yapıyorum
Doğduğunda hastanede verdim canim emzik emiyor ama zor zamanlarda sürekli değilKızlar emzik verdiniz mi bebişlere? Bir de bebeğimin emme süreleri azaldı bazen 5 dk bazen 15 dk sizde durumlar nasıl? Bebek aç olsa uyumaz değil mi? Doyuyor gibi. Yarın Doktora gideceğiz bakalım. Bazen meme ağzında öğürüyor neden bilmiyorum?Uykusunda inliyor ses çıkarıyor ağlamıyor ama uyanacak gibi oluyor gıcırdıyor kısaca. Ay ne zaman tecrübeli anne olacağız biz.
valla bugun bizde sallasak mi acaba diye dusunduk esimleYa sorma bi de sesli sesli söylendim gaza kızdımyavrum benim Allah'tan beslenme araları kısa da vicdan yapmadım fazla. Bi sallamayı yapmadım ona da bi başlarsam o da bi süre sonra fayda etmez diyor tutuyorum kendimi
Emzik tutturamadım ya damaklı 0-6 ay olanları biraz tuttu. Yüzüne çok büyük geliyor 3 haftalığız bizdeDoğduğunda hastanede verdim canim emzik emiyor ama zor zamanlarda sürekli değil
Aynen benim kızda öyle. Memede uyuma işine nasıl çözüm bulacağızBen 3 aylık olunca vereyim diyorum emzikbenim de emme süresi kısaldı, çok yorgunsa 5-8 dk emip uyuyakalıyor, dağa çabuk uyanıyor. En az 2 saatlik bi uykudan kalktıysa 10-15 dk emebiliyor. Eskisi gibi 30 dk’lar yok artık. Çene kasları güçlendiği için daha çok çekiyorlarmış.
Nasıl yaptınız tarif eder misiniz sadece karnına mı yoksa beline yan karın tarafına falan mı? Sesinden rahatsız oldu mu?ayy 3.5-4 saattir uyutamadik kizi gaz sancisi var. Burda biri yazmisti gecmis sayfalarda fon makinasi kullaniyorum diye.
ay Allah razi olsun , son care denedik az once ve uyudu
Aynen benim kızda öyle. Memede uyuma işine nasıl çözüm bulacağızBide sürekli kucakta olacak o zaman değme keyfine. Uyuturken kullandığınız bi ses var mı benimki beğenmiyor fön, fan, süpürge sesi
ayy 3.5-4 saattir uyutamadik kizi gaz sancisi var. Burda biri yazmisti gecmis sayfalarda fon makinasi kullaniyorum diye.
ay Allah razi olsun , son care denedik az once ve uyudu
Ben de ilk gön tutmuştum sürekli isteyince alıştırmadım. Sesine de alışıyor bi de o yüzden bıraktımCanım bende fön mak.tutıyorum ama yoruluyorum ister istemez. Gaz kemerine bakayım bi sağol canım ,
Evt büyük geliyor yüzlerineEmzik tutturamadım ya damaklı 0-6 ay olanları biraz tuttu. Yüzüne çok büyük geliyor 3 haftalığız bizde
Ben kullanıyorum. Yan etkisini görmedim. Etkisi de oluyor. Masaj yaparak ayak tabanına sürüyorumKızlar bebişinde Acı Elma Yağı ( Ada çayı yağı) kullanan memnun kalan var mı? Gaz için iyi gelir diyorlar
Sağol canım seyrelterek sürdüm ayak altına direk sürmedim umarım fayda ederBen kullanıyorum. Yan etkisini görmedim. Etkisi de oluyor. Masaj yaparak ayak tabanına sürüyorum
Valla canım gaz için yapmadığım kalmadı bide bunu deneyim dedim.Seyrelterek sürdüm. Birde benim sıpam Kolikmiş bütün belirtileri taşıyoCanım bir egitimde dünya saglik örgütünün adaçayı yağını onermedigini söylediler onun yerine lavanta yağı içeren masaj yağları kullanabilirsiniz dediler
Benimki de hiç birine tav olmadı. Çeşit çeşit beyaz gürültü açtım ama bana mısın demediAynen benim kızda öyle. Memede uyuma işine nasıl çözüm bulacağızBide sürekli kucakta olacak o zaman değme keyfine. Uyuturken kullandığınız bi ses var mı benimki beğenmiyor fön, fan, süpürge sesi
Bebekten bebeğe değişiyormuş canım inşallah kısa zamanda biterValla canım gaz için yapmadığım kalmadı bide bunu deneyim dedim.Seyrelterek sürdüm. Birde benim sıpam Kolikmiş bütün belirtileri taşıyone zman biter bu kolik süresi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?