2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gazı vardir gazları olunca sasiriyorlar ne yapacaklarını

01.30’da uyandı, gerisini anlatmayayım

Geçmiş olsun canım, dikkat et, bebişler daha dayanıklı olur diyorlar:

kuzu memeni emmediği zamanlarda sağ bence hem sütün azalmaz hem bebiş anne sütünü ne kadar içtiğini görürsün

bizim bağ 19. gün yani dün düştü düşene kadar nadir de olsa ara ara kan geliyordu ama çok az ve kurumaya yakın, bize hastaneden çıkmadan evvel göbek bağının orasını temizlemek için dezenfektanlı/alkollü kulak çöpü vermişlerdi. onu kullanarak temizliyordum. eğer kan çok değilse endişe etme

Kızlar günaydın nasılsınız? Bu kız kucaktan inmek istemiyor. Omzuma dayasın başını saatlerce dursun. Yatağa bırakınca ağlıyor. Belim koptu bacaklarım yürümekten ağrıyor. Anneme diyorum sen nasıl büyüttün biziBi de hazır bez yok vs. Çocuk zor iş vesselam. 1ay önce sabırsızlanıyorduk gelsinler artık diye. Kaşlarım feci durumdaEv fena değil. Şükür bugun kü halimize

Mesajları henüz okumadım ama yine ben yine bi olay kırk başı denen bi halt varmış kanama 40 civarı aşırı artıp parçalar içeriyor. Başina gelen varsa korkmasın 50 ye kadar falan sürüyormuş

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah

Şırıngayla boşaltmıyorum ama o kadar rahat geliyor ki bence hüp diyr çekiyor şırıngayı. Bence de alışkanlık yapma ihtimali yüksek ondan korkuyorum zaten. Bunca uğraşıp eziyet çekip bir de şırıngadan dolayı memeyi bırakırsa üzülürüm cidden. Kaşık biberona geçicem sanırım özellikle gündüzleri. Şu eds yöntemi için internetten mi bir şeyler satın almam lazım. Netden bulucam o hortumu vs. Acaba? Eds bana memeye en yakını gibi geliyor
saol kuzum bilgiler için ben normal doğum sonrası K vitamini aşısını bizde yaptırmıştık 2. haftasında. Düştükten sonra iki gün bekleyip öyle banyosınu yaptırayım diyorum
Ben de bugün düştüyse yarın yaptırmıştım banyosunu. Bir sorun yaşamadım, 2 gün sonra rahatlıkla yaptırabilirsin bnce
Bence de 2 ye geçersen kolayına gelir bebenin. Benim bebe daha 3. Haftasını doldurmadı ama dünden beri bir tık daha aktif emiyor gibi hissediyorum. Ya da öyle hissetmek istiyorum bilmiyorum dil damak bağıyla ilgili bir şey söylemediler ben de sormadım. Olsa söylerlerdi herhalde. Doktoru yeterli emmediğini falan biliyor. Taa hastanede başladı bu olay zaten. Benim evde de yenidoğan için philips avent biberon var. Ne olur ne olmaz diye almıştım. Şırınga hem zor oluyor hem de memeden daha kolay gibi geliyor. Bugün yarın biberonu deneyebilirim galiba. Mesela emzik veriyorum ama alışmadı şükür. Şöyle veriyorum, gece uykuya dalcak meseka, iyice besleyp yatağına koyup meme aranınca emziği veriyorum. 2 3 dkya uykuya dalıyor. Ya kendi atıyor ağzından emziği ya da o atmazsa ben alıyorum bekleyip. Emzikle uyutmuyorum özellikle. Memeyle ilgili bir sorun yaşamadım emzikten dolayı. Biberonu da denicem galiba yavaştan
Bende de o var canım. İkisinde de aynı markayı kullandım ve çok memnunum
Bir denicem sanırım ben de teşekkür ederim canım
Bende de durum aynı ya. Hastaneden eve geldiğimin 2. Günü durup dururken göğüslerim akıyordu, artmaya başlamıştı. Ama bebeğim o kadar memede uyuyor ve güçsüz emiyor ki sütüm sonra bir tık geri çekildi. Ee bebeğin de süt ihtiyacı arttığı için karşılayamadı. Hatta benim şöyle oluyor, bebeğimi memeye alıyorum, emiyor emiyor sonra uyukluyor, çıkarıp memeden uyandırmaya çalışıyorum. O arada göğsümü sıkıyorum gayet süt var. Yani sütüm yetersiz de değil belki, bebeğim ememiyor olan sütü galiba. Bestlak, humana still tea falan bir sürü şey de kullanıyorum ama fayda etmiyor. En faydalısı bebeğin emmesi.
Ben de sarılıktan korkuma veriyorum mamayı ama biraz vermesek açlıktan emer gibi geliyor dediğin gibi.
Aynısı oluyor kuzum ya. Öyle cuk cuk emiyor ki öksürüyor aksırıyor falan. Ben de geçtim geçicem biberona valla. Senin beben benimkinden daha da küçük di mi? Kaç günlük bebeğin?
Hepimizde aynıyız çok şükür
Mesajları henüz okumadım ama yine ben yine bi olay kırk başı denen bi halt varmış kanama 40 civarı aşırı artıp parçalar içeriyor. Başina gelen varsa korkmasın 50 ye kadar falan sürüyormuş
Yine başına bir işler gelmiş bugün de ee bu lohusalık 40 gün değil miydi, uzatmaları da mı varmış bu meretin

Kızlar allah askına bie şey diyin kafayı yicem gaz cıkartırken bebekler neden eti kopuyormuş gibi ağlar nasıl susturcam

Valla inan net bilmiyorum biliyorsam da bildiğimi bilmiyorum şuan ben beni bilmiyorum fıttırmaya ramak kaldı belki de fıttırdım. Onu da bilmiyorum.

Kızlar allah askına bie şey diyin kafayı yicem gaz cıkartırken bebekler neden eti kopuyormuş gibi ağlar nasıl susturcam
Nerde kötü bişey varsa başıma gelmeden olır mu hiç 2 3 gecedir çocuğu reflüde falan değil direkt yanımda yatırıyprum uyku sersemliğiyle(kanama fazla ve ağrılı onın da etkisiyle) yavrum ağlamış ben almışım meme vermeden gaz çıkarmaya çalışiyorum.bide sinirlendim bu gaz niye çikmiyor diye. Yavrum o sırada ağlıyor tabi. Atlasın dediği gibi En sonunda aklıma geldi önceki kalkmam da emzirdim dedim hemen dayadım memeye yavrum ne gazı anne meme mi verdin bakışı attı Allah'tan fazla sürmedi dank etmesi

o kadar sinirim tepemdeydi güldürdün ya bemi benimki sallaya sallaya bayıcam artık

o kadar sinirim tepemdeydi güldürdün ya bemi benimki sallaya sallaya bayıcam artık
Ya sorma bi de sesli sesli söylendim gaza kızdım yavrum benim Allah'tan beslenme araları kısa da vicdan yapmadım fazla. Bi sallamayı yapmadım ona da bi başlarsam o da bi süre sonra fayda etmez diyor tutuyorum kendimi

İki gündür kakasını yapmadı ve ıkınmaktan dün tüm gün uyumadı ağladı mahvetti bizi migrenşm tuttu en sonunda. Çok şükür ki geceleri uyuyor sabaha kadar rahatladı sanırım emzirip yatırdım hep çok güzel uyudu. Şu gazlardan inşallah bir an önce kurtuluruz ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyorum

Kızlar selam reflu yatağını ne zaman bırakmalıyız doktoruna danışan oldu mu 42 günlüğüz bugün bebişe dar geliyor bi yandan da korkuyorum çok kusuyor diye

Kızlar Hepsiburada sleepy ikincisi 1 TL indirimi var bez stoklamayi düşünüyorum da şuan evde 4 paket (272 tane) 2 numara var 8 paket (448 tane) 3 numara alsam saçma mi olur siz ne yaptınız?

Kızlar biz de hepatit mağduru olduk. Bugün ikinci doz için gittik sağlık ocağında da özel hastanede de yoktu. Türkiye genelinde yok diyor ikisi de. Bu nasıl bir rezillik anlamadım. Hemsiremiz haber bekleyin dedi. Arayacakmis gelince. Ya gelmezse. Bu asilarda zaman önemli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…