2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende bıktım yoruldum bu gaz sancılarından.Şu Mart Nisan ayını dört gözle bekliyorum. Umarım en kısa zamanda kurtulurusz gaz belasından

Bende bıktım yoruldum bu gaz sancılarından.Şu Mart Nisan ayını dört gözle bekliyorum. Umarım en kısa zamanda kurtulurusz gaz belasından
ay valla haziran da belki işe donme ihtimalim var (kendi isimiz olacagi icin mecburen ) eger boyle zor gecicekse bu aylar bari yazin bebegimin keyfini park bahce de cikarayim
diyorum icten ice.

insallah planlandigi gibi olmaz da 2023 sene sonuna kadar olmaz iş , bende bebegimin tadini cikaririm

Kızlar reflü yatağında uyumadı sıpa gögsüme yatırır yatırmaz uyukaldı..An itibariyle biz

Eki Görüntüle 3175901
Bir yaka iğnesi de benden yatağına yatirinca uyanıyor hemen. Uzmanlar tam dalmadan yatağına yatirin yatağında dalsin diyo da bazen diyorum uzmanlar çok biliyolarsa gelsinler uyutsunlar ben tam dalınca yatağına yatırıyorum anca

Eklentiler

• IMG_20221212_223929.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 88
Oyy sizde çok güzelsiniz bebeğim için en iyi uzman benim dimi ama

Allah'ım o minik ellerini yirim Senin kızı bizim oğlana istiyos pek beğendik annesi

Canim benim arkadaşım evli hala fön makinesiyle uyuyor ilerde oda sıkıntı youtubeden fon sesi açıp kulaklıkla uyuyor şimdi önceden direkt fonle uyuyordu hatta yangın çıktı yatağı tutuştu

Canim benim arkadaşım evli hala fön makinesiyle uyuyor ilerde oda sıkıntı youtubeden fon sesi açıp kulaklıkla uyuyor şimdi önceden direkt fonle uyuyordu hatta yangın çıktı yatağı tutuştu
A bide bazı çocuklar gerçek fön sesiyle telden açılanı ayırt ediyormuş ona şaşırmıştım. Umarım çok kötü şeyler olmamıştır yangında

Şok gecirdim Nasıl ya? Peki bebekken mi alışmış. Ben de süpürge sesi açıyorum gece. Korktum şimdi. Ne yapacağımıza şaşırdık valla.

sizin sutunuz ve surekli emzirme onu koruyacaktir. cok agir atlatmadigimiz surece, gecirilen gripten olusan antikor sute geciyormus ordan da bebise. Bir nevi gribe karsi gucleniyorlarmis.
Ay inşallah aklım çıkıyor bebeğim hastalanacak diye. Sürekli maskeliyim ama çok öksürüyorum

Yok uyanması sorun değil artık alıştım ama çığlık atarak öyle bir ağlıyor ki zor sakinleştiriyorum, bildiğin katılıyor derler ya öyle oluyor yavrum.
Gazi vardır.nurseharveys damlası veriyorum gündüzleri ben iyi geliyor.tane kimyon cayi yapıp bı çay kaşığı veriyorum oda iyi geldi gerisinide ben içiyorum bunlari yapabilirsin.yuz üstü yatirip sırtını sivazla poposuna vur ufak ufak sakinlesir

Kızlar 4 Kasım doğumlu bebegim arada hapsıruyor ve gecelerı arada hırıltı oluyor normal mı cekıyorum burnunu ama gunde 1 kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…