2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Fön makinesini ayağına ve karnıma tutmak acayip gevşetti kızlar yaa. Sakinleştirdi çok şükür. Söyleyenden Allah razı olsun, hatırlayamadım kimdi.
Ben demiştim canım ,bizde yapıyos karnına yapınca direk mayışıp sakinleşiyo

Kızlar bu fön makinesi olayi çok tehlikeli değil mi yaw sıcak veren aletler aşırı radyasyon yayıyor. Özellikle bu fönler falan.. Nekadar uzaktan da tutulsa zarari olur gibi geliyor bana. Sicak su lastiği falan yapıp koysak da ayni işi görmez mi? Bir videoda da tuzu tavada ısıtıp peceteyle karnina koyuyorlardı.

Fön makinesi nasıl bir nimet bir bilsen sıcak su torbası falan sonra ki iş anında rahatlıyor bebeler o sanciyla uğraşıp debelenene kadar rahatlıyor hemencik Allah icat edenden razı olsun

Ben sıcak su torbası koyuyorum çok işe yarıyor

Fön makinesi nasıl bir nimet bir bilsen sıcak su torbası falan sonra ki iş anında rahatlıyor bebeler o sanciyla uğraşıp debelenene kadar rahatlıyor hemencik Allah icat edenden razı olsun
Aynen canım ya tutar tutmaz rahatlıyor bizimki de.Ben bide fön tutarken bi yandan karnına masaj yapıyorum

su uzmanlar kim ya
bence o uzmanlarin cocuklari yok, bebek nedir bilmiyorlar.
Ben hersey bize has saniyordum, sonra bir okuyorum forumda yazilanlari...Goguste uyumak istemek, yataga yatirilir yatirilmaz goz acmalar vs hepimizin cilesi bir. demekki bebek olmak boyle birsey, uzmanlarin da bundan haberi yok.

kesin vardir cocuklari ama soyledikleri yontemleri uygulayamiyorlardir

ya bir de insan nasil kiyar da yataga birakir kucagina yumulmus, yanagini dayamis yatiyor sicacik

Kızlar 4 Kasım doğumlu bebegim arada hapsıruyor ve gecelerı arada hırıltı oluyor normal mı cekıyorum burnunu ama gunde 1 kez
Geçmiş olsun ne yaptınız benim kızım da öyle burnu tıkalı açıyorum ben de serum fizyolojikle ama hırıltılı uykusunu etkiliyor yavrumun hapşırık da var doktora gitmeli miyim her yer hastalık ondan da çekiniyorum bir akıl verin arkadaşlar

Benim kız da hiç sevmiyor. Kombinin sesi hariç ruhu mu fakir nedir
Kombi sesi dinlemek türkiye şartlarında pahalı bir spor, ruhu zengin de olabilir
Kızlar reflü yatağında uyumadı sıpa gögsüme yatırır yatırmaz uyukaldı..An itibariyle biz

Eki Görüntüle 3175901
Maşşallah kuzuma
Canım benimki 12 günlük oldu bugün. Biz biberonla rahat ettik. Biberonu iyice sokuyoruz ağzına meme gibi emiyor.
Valla dün artık hönküre hönküre ağladım ve biberona geçtim. Eşimle de konuştuk olduğu kadar meme olmadığı yerde biberonla mama ya. Dün eşime ağladım "ben bebeğime anne sütünden daha fazlasını vericem nolmuş yeterli süt veremiyorsam" diye.
Ben de hamilelikte bir şey olacak korkusundan foto çekmeye çekiniyordum, sonra kendimi hep telkin ediyordum bak katte bir şey olmazsa anı kaçırdığın için çok üzülürsün çekin sen fotoları diye. Keyfim kaçık olsa bile çekmeye çalışırdım. Sen de kaçırmamaya çalış anı, çekebildiğin kadar çek inş. Ama şu an cidden foto çekmek zor, ben de zorlanıyorum, herkes zorlanıyor bence.

Süt konusunda da bence dediğin gibi yapabilirsin. Bebek alabildiği kadar alır anne sütünü yapacak bir şey yok.

Ben mesela dün ağla ağla bir hal oldum, eşim gitti hastane tipi pompa kiraladı hatta. Eşimle de konuştuk, şırınga riskli bebek boğulacak gibi oluyor ve de meme reddini engelleme fonksiyonu kalmdı çünkü bebek löp löp çekebiliyor. Üatüne dışındaki boyaları akıyor mamanın içine falan, aventin yenidoğan biberonunu kullanmaya karar verdik. Hatta düzen şöyle olacak, mümkünse uyandırmaya çalışarak 15 dk emzirme o sırada diğer göğüsten akan sütü toplıcam yine. Sonra biberonla o akan sütü vericem. Ardınsan yine biberonla mama vericem. Geceleri de bir kere sadece mama vericem ve o mamadan sonra bir tık daha uzun uyucam. Kiralanan pompayla da her emzirme sonrası (gece emzirmeleri bile) göğüsleri pompalayın diyorlar ama bu da bebekle ilgilenirken çok mmkün değil. Pompayı gündüz kullanabildipim kadar kullanmaya çalışıcam süt artışı için, geceleri tabiki kullanmıcam robot değilim sonuçta.

Yani kuzum gerçekten olduğu kadar, eşime de dediğim gibi "Keşke birçok anne gibi anne sütü verebilseydim bol bol ama benim bu bebeğe verecek daha önemli şeylerim var. Ben iyi olmalıyım ki bebeğimi de iyi yapayım."
Valla uzmanların yapmayın dediği her şeyi bebemin 1 günlük hayatında yaptım
Canim benim arkadaşım evli hala fön makinesiyle uyuyor ilerde oda sıkıntı youtubeden fon sesi açıp kulaklıkla uyuyor şimdi önceden direkt fonle uyuyordu hatta yangın çıktı yatağı tutuştu
Bu ciddili mi ya

Bende bıktım yoruldum bu gaz sancılarından.Şu Mart Nisan ayını dört gözle bekliyorum. Umarım en kısa zamanda kurtulurusz gaz belasından
Hep öyle kandırıyorlar canım 40 cıksın gecer 3 ay olsun gecer 6ay olsun gecer oğlum 2 yasındaydı hala cok gazlıydı yağ bıraz fayda ediyo gibime geliyo ama bagırcagı zaman yıne bagırıyo bakamadım canım anca yazıyorum

A bide bazı çocuklar gerçek fön sesiyle telden açılanı ayırt ediyormuş ona şaşırmıştım. Umarım çok kötü şeyler olmamıştır yangında
Yok çok şükür bir şey olmadı da o zaman bekardı ama şimdi evlendi mesela eşiyle problem oluyor artık kulaklıktan dinliyor yani aslında gerçek fön makinesini açmayı istiyor çünkü sıcaklığı da beni rahatlatıyor diyor sesi de ediyor ama mecbur eşi olunca kulaklıktan dinliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…