- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Ben demiştim canım ,bizde yapıyos karnına yapınca direk mayışıp sakinleşiyoFön makinesini ayağına ve karnıma tutmak acayip gevşetti kızlar yaa. Sakinleştirdi çok şükür. Söyleyenden Allah razı olsun, hatırlayamadım kimdi.
Ben demiştim canım ,bizde yapıyos karnına yapınca direk mayışıp sakinleşiyo
Rica ederim tatlım.Aynen öyleteşekkürler canım. Uyumasa da en azından sakin. Büyük nimet.
ayy Allah razi olsunBen demiştim canım ,bizde yapıyos karnına yapınca direk mayışıp sakinleşiyo
Bu aralar biz de böyleyizKızlar reflü yatağında uyumadı sıpa gögsüme yatırır yatırmaz uyukaldı..An itibariyle biz
Eki Görüntüle 3175901
Fön makinesi nasıl bir nimet bir bilsen sıcak su torbası falan sonra ki iş anında rahatlıyor bebeler o sanciyla uğraşıp debelenene kadar rahatlıyor hemencik Allah icat edenden razı olsunKızlar bu fön makinesi olayi çok tehlikeli değil mi yawsıcak veren aletler aşırı radyasyon yayıyor. Özellikle bu fönler falan.. Nekadar uzaktan da tutulsa zarari olur gibi geliyor bana. Sicak su lastiği falan yapıp koysak da ayni işi görmez mi? Bir videoda da tuzu tavada ısıtıp peceteyle karnina koyuyorlardı.
benim ki sanirim sesiyle uyuyorFön makinesi nasıl bir nimet bir bilsen sıcak su torbası falan sonra ki iş anında rahatlıyor bebeler o sanciyla uğraşıp debelenene kadar rahatlıyor hemencik Allah icat edenden razı olsun
Ben sıcak su torbası koyuyorum çok işe yarıyorKızlar bu fön makinesi olayi çok tehlikeli değil mi yawsıcak veren aletler aşırı radyasyon yayıyor. Özellikle bu fönler falan.. Nekadar uzaktan da tutulsa zarari olur gibi geliyor bana. Sicak su lastiği falan yapıp koysak da ayni işi görmez mi? Bir videoda da tuzu tavada ısıtıp peceteyle karnina koyuyorlardı.
benim ki sanirim sesiyle uyuyor
gaz fln cikarmadi ama guzel uyuyor masallah
Ben sıcak su torbası koyuyorum çok işe yarıyor
Aynen canım ya tutar tutmaz rahatlıyor bizimki de.Ben bide fön tutarken bi yandan karnına masaj yapıyorumFön makinesi nasıl bir nimet bir bilsen sıcak su torbası falan sonra ki iş anında rahatlıyor bebeler o sanciyla uğraşıp debelenene kadar rahatlıyor hemencik Allah icat edenden razı olsun
ben Kanada dayim canim , suan burda saat 7.30 aksam . Turkiye de sabah haberlerini izliyor babamSanırım gece bekçileri biziz
bence o uzmanlarin cocuklari yok, bebek nedir bilmiyorlar.su uzmanlar kim ya
cok cok gecmis olsun. siz cekiyorsunuz ama bebise antikor oluyor.Annem bir bitki karışımı yaptı onu içiyorum ama bu virüs baya dirençli çıktı
kesin vardir cocuklari ama soyledikleri yontemleri uygulayamiyorlardirbence o uzmanlarin cocuklari yok, bebek nedir bilmiyorlar.
Ben hersey bize has saniyordum, sonra bir okuyorum forumda yazilanlari...Goguste uyumak istemek, yataga yatirilir yatirilmaz goz acmalar vs hepimizin cilesi bir. demekki bebek olmak boyle birsey, uzmanlarin da bundan haberi yok.
Geçmiş olsun ne yaptınız benim kızım da öyle burnu tıkalı açıyorum ben de serum fizyolojikle ama hırıltılı uykusunu etkiliyor yavrumun hapşırık da var doktora gitmeli miyim her yer hastalık ondan da çekiniyorum bir akıl verin arkadaşlarKızlar 4 Kasım doğumlu bebegim arada hapsıruyor ve gecelerı arada hırıltı oluyor normal mı cekıyorum burnunu ama gunde 1 kez
Kombi sesi dinlemek türkiye şartlarında pahalı bir spor, ruhu zengin de olabilirBenim kız da hiç sevmiyor. Kombinin sesi hariçruhu mu fakir nedir
Maşşallah kuzumaKızlar reflü yatağında uyumadı sıpa gögsüme yatırır yatırmaz uyukaldı..An itibariyle biz
Eki Görüntüle 3175901
Valla dün artık hönküre hönküre ağladım ve biberona geçtim. Eşimle de konuştuk olduğu kadar meme olmadığı yerde biberonla mama ya. Dün eşime ağladım "ben bebeğime anne sütünden daha fazlasını vericem nolmuş yeterli süt veremiyorsam" diye.Canım benimki 12 günlük oldu bugün. Biz biberonla rahat ettik. Biberonu iyice sokuyoruz ağzına meme gibi emiyor.
Ben de hamilelikte bir şey olacak korkusundan foto çekmeye çekiniyordum, sonra kendimi hep telkin ediyordum bak katte bir şey olmazsa anı kaçırdığın için çok üzülürsün çekin sen fotoları diye. Keyfim kaçık olsa bile çekmeye çalışırdım. Sen de kaçırmamaya çalış anı, çekebildiğin kadar çek inş. Ama şu an cidden foto çekmek zor, ben de zorlanıyorum, herkes zorlanıyor bence.ben galiba full sagip , biberonla vericem sutumu kizlar.
cunku gaz sancisi yuzunden zaten memede durmuyor. sonunda varsa dolapta sagdigim sutu ya da mama veriyoruz.
iki ay daha boyle gazli gidecekse emmedigi icin surekli, sutumde azalicak git gide.
Dun de yeniyil agacini kurdum, hafta sonu noel sapkasi fln aldm resimlerini cekeyim hemde bir ay oldu diye ama bu gaz sancilari fln hevesimi kacirdi resmen
hamileyken de ha bisi oldu olcak endişesiyle yasamaktan ay ay karnimi cekmemistim
Valla uzmanların yapmayın dediği her şeyi bebemin 1 günlük hayatında yaptımBir yaka iğnesi de benden yatağına yatirinca uyanıyor hemen. Uzmanlar tam dalmadan yatağına yatirin yatağında dalsin diyo da bazen diyorum uzmanlar çok biliyolarsa gelsinler uyutsunlarben tam dalınca yatağına yatırıyorum anca
Bu ciddili mi yaCanim benim arkadaşım evli hala fön makinesiyle uyuyor ilerde oda sıkıntı youtubeden fon sesi açıp kulaklıkla uyuyor şimdi önceden direkt fonle uyuyordu hatta yangın çıktı yatağı tutuştu
Hep öyle kandırıyorlar canım 40 cıksın gecer 3 ay olsun gecer 6ay olsun gecer oğlum 2 yasındaydı hala cok gazlıydı yağ bıraz fayda ediyo gibime geliyo ama bagırcagı zaman yıne bagırıyo bakamadım canımBende bıktım yoruldum bu gaz sancılarından.Şu Mart Nisan ayını dört gözle bekliyorum. Umarım en kısa zamanda kurtulurusz gaz belasından
Yok çok şükür bir şey olmadı da o zaman bekardı ama şimdi evlendi mesela eşiyle problem oluyor artık kulaklıktan dinliyor yani aslında gerçek fön makinesini açmayı istiyor çünkü sıcaklığı da beni rahatlatıyor diyor sesi de ediyor ama mecbur eşi olunca kulaklıktan dinliyorA bide bazı çocuklar gerçek fön sesiyle telden açılanı ayırt ediyormuş ona şaşırmıştım. Umarım çok kötü şeyler olmamıştır yangında
Bebemin 17 günlük hayatı olacak yaaaValla uzmanların yapmayın dediği her şeyi bebemin 1 günlük hayatında yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?