2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dün öğlen acı elma yağını sürmüştük kaka yaptı baya gazda çıkardı rahattı.

Şok gecirdim Nasıl ya? Peki bebekken mi alışmış. Ben de süpürge sesi açıyorum gece. Korktum şimdi. Ne yapacağımıza şaşırdık valla.
Evet evet bebeklikten alışmış o zaman da demek ki böyle şeyler vardı annesi alıştırmış sesi ve sıcaklığı beni rahatlatıyor diyor

Evet maalesef canım

Evet evet bebeklikten alışmış o zaman da demek ki böyle şeyler vardı annesi alıştırmış sesi ve sıcaklığı beni rahatlatıyor diyor
Ay yazık ya. Çok dikkat etmemiz gerekiyor. Benim de yeğenim kolikti. Ablam çarşaflara koyup sallıyordu. Yeğenim 14 yaşında hâlâ kendini sallayarak uyuyor

Hapsuruk gunde 2-3 kere olur, burunlarinda kılları yok bu yolla burunlarını temiz tutuyorlar demisti hemsire. hirilti hep surekli var mi?

Kızlar kaçta kahvaltı yapıyorsunuz ben hala yataktan kalkıp bir sey yiyemedim
Ben genelde 9 ile 10 civarı yapıyorum. Genelde bebemin beslenmesi 8 civarına denk geliyor. Onu besleyip bir sorun yaşamadan uyutursam o arada yapıyorum. Ama bazen senin gibi bu saate kaldığım oluyo tabi, analık işte

Kızlar Günaydın. Doktordan geldik bugun 4590 gr olmuş kızım. 3930 gr doğmuştu 24 gün önce. 55 cm olmuşuz. 2 cm uzamış.
Kafama takılan bıngıldağı küçük yani erken kapanma var gibi dedi 2 hafta da 1 cm büyümüş herşey normal dedi Doktor ama ben korktum nette hiç iyi şeyler yazmıyor.

Annem sabah 7'de bir tost dayiyor sutun olmaz ha diyerek. Sonra normal kahvaltiyi 9-10 gibi yapiyorum.

Ben genelde 9 ile 10 civarı yapıyorum. Genelde bebemin beslenmesi 8 civarına denk geliyor. Onu besleyip bir sorun yaşamadan uyutursam o arada yapıyorum. Ama bazen senin gibi bu saate kaldığım oluyo tabi, analık işte
Ben de başucuma hurma falan koyuyorum gece karnım gurulduyor çünkü sabah da 10 gibi bebişi uyutup kalkacak gibi oluyorum sağolsun canım kızım izin vermiyor anca bu saate kalıyorum .ben 10 günlükken yalnız kaldım bebisimle bir tost yapanım yok ne güzel kayinvalidem getiriyordu

Hapsuruk gunde 2-3 kere olur, burunlarinda kılları yok bu yolla burunlarını temiz tutuyorlar demisti hemsire. hirilti hep surekli var mi?
Evet dünden beri öksürük hapşırık hırıltı var dün 1. ay aşısı olduk ondan etkilenmiş dediler ama sanmıyorum grip gibi kızım doktora gideceğiz eşimi bekliyorum ne yaparlar bu kadar küçük bebeğe onu da bilmiyorum burnunu açsalar bari buhar veriliyormuş nebülazatör varmış?

Neyden korktun canım? Bingildaktan mı bu

Kızlar benim bebe hiç memeden inmek istemiyor. Uyuyakalıyor ama yatağa koyduğum an bağırarak uyanıyor. Meme emdikçe de kusuyor ay Çıldırıcam uyumuyor 7 de kalktık hala uyanık

Bu sabah iki dilim ekmek ve peynir yedim hizla annemden ses cikmayinca. Esime kahve yapma gorevi verdim. Evde atistirmalik birsey olmasi sart. Gece yarisi cubuk kraker kemiriyordum.

ah canim. emzirirken (yada biberonda) anlasilir aslinda tikaniklik. nefessiz kaliyorsa ve tutamiyorsa tikanmistir yavrucak. Insallah birseyi yoktur, toz yada bir alerjenden etkilenmistir.
Hizla acarlar burnunu tikaliysa, uygun mudehale cihazlari vardir hic endiselenmeyin. Bol bol yesin-emsin uyusun. Sizin elinizden gelenin en iyisi budur. Cok cok gecmis olsun.

Kızlar benim bebe hiç memeden inmek istemiyor. Uyuyakalıyor ama yatağa koyduğum an bağırarak uyanıyor. Meme emdikçe de kusuyor ay Çıldırıcam uyumuyor 7 de kalktık hala uyanık
Ben böyle durumlarda mama veriyorum rahatlayıp uyuyor. Benim kızımda sabah 5ten beri memede kalmak istiyor. Bir o meme bir bu meme derken perişan oldum zaten çok hastayım maskeyle hiç nefes alamıyorum mama verdim şimdi omzunda uyuyor

canim senin bebegin daha cok kucuk.
Dun bir suru full sagan kisileri de dinledim, hemsireler fln da dahil.
Herkesin dedigi tek sey var , 2-3 saatte bir sagip versek bile bir annenin sutunun tamamen oturmasi 8-12 haftayi bulurmus vucudun ne kadsr uretecegini bulmasi.

o yuzden zaman tani kendine. emzirebildigin kadar , zamanin oldukca emzirme sonrasi sag 10-15 dk.
birde gunde bir kere power pump yap. baya iyi gelmisti bana. gecen haftaya kadr gunde bir kere heo yapmistim ama acile git gel fln yalan olmustu. simdi tekrar baslicam.

biz kendimize cok yukleniyoruz , yoksa hicbir cocuk buyuyunce annesine niye beni memende emzirmedin diye hesap fln sormuuor

Hastane tipi pompalae cok iyi , birde gogse yerlestiren kisminin olcusunu dogru secebilirsen cok rahat edersin . bende ilk bir ay kiralamistm , baktim hergun kullanmam lazm , kendime makina aldim ev tipi , medela pump in style. simdi onu kullaniyorum.

birde kablosuz goguse takilip gezebildigim , momcozy m1 aldim. o da guzel. bir is yapacagim zaman takip , isimide yapabiliyorum.
Ay yazık ya. Çok dikkat etmemiz gerekiyor. Benim de yeğenim kolikti. Ablam çarşaflara koyup sallıyordu. Yeğenim 14 yaşında hâlâ kendini sallayarak uyuyor
bende gece yatarken hafiften kendimi sallayarak yatarim
canim bir pelus oyuncuga kokunun sinmesini sagla. T shortunu yada atletini fkn koy. o oyuncakla uyusun bir, belki ise yarar senin konunu almasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…