2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geceleri yaşıyorum aynısını, katılarak ağlıyor meme vermezsem. Dün 6 saatten uzun sürdü. Ben emdirirken uyumayayım diye annem de başımda nöbet tuttu. En son ağladım ne olur uyu kızım dedim, yorgunluktan uyudu sonra. Yorgunluktan uykum geliyor ara ara dalıyorum, ne yapacağımı şaşırdım.

Benim doktorum senin kayınvaliden ile aynı şeyi söyledi bebek acıkınca ağlar, beslemek için uyandırma dedi. Bizimki maksimum 3.5 saatte bir uykusunda ağlamaya başlıyor, acıktığını anlıyorum uyandırıyorum. Sarılık olmadı bizde ama hala doğrusu bu mu diye şüphem var. 22 günlüğüz.

Yok canım nerde

Maşallah ne tatlı olmuş annesi
tesekkur ederiz
Benimki de öyle ses çıkaran oyuncaklara azıcık bakıyor, kafayı tam çeviremiyor. Siyah beyaz kartları gösteriyorum öylece bakıyor
hele karin ustu haliya koyup onune kartlari koyunca , benden nefret edercesine bakiuor
benim bebegim cok yediginde kusuyor yada gazini cikaramamissam ozaman kuusyor . her zaman cok degil.
anne sutunu cokelek gibi kustugu oluyor , ozellikle biberonla vermissem o daha cok cokelek oluyor , nedenini cozemedm .
ya tabi bos seyler dun fon makinasi olmasa ne yapardik bilmiyorum

Ben gündüzleri veriyorum çünkü benim bebeğim ozamanlar huysuz ağlamaklı.sende ona göre verirsin.en çok 10 damla verdim bir seferde sorunu kalmadı .bazen 5 bazen 7 veriyorum.gunde 1 yada 2 kere . 1 saat uyuyor gündüzleri önceden hiç uyumuyordu gece 11 e dek

Ben sadece anne sütü ile gidiyorum ona rağmen çok kusuyor sanki, umarım iyi besleniyordur tek endişem o.

Ben sadece anne sütü ile gidiyorum ona rağmen çok kusuyor sanki, umarım iyi besleniyordur tek endişem o.
kilo alimi iyiyse besleniuordur tabikide kuzum
Uyumasına etkisi olur mu diye sordum canım ben? Senin yaptığın gazı için çok mantıklıydı
uyuyor canim.
benimki gazini cikarmadi hic makinayla ama gazi olsa da uyutuyor.
simdide mesela bir saat kivarandi , agzina biberonu verdim , sirtina hafif gelicek sekilde makinayi actim , uyudu.
makinayi hemen kapatirsam uyaniyor

Akşamları bir kez yirmi damla versem çok mu olur ki? Eczacı yirmi damla dedi ama birkaç kerede ver gibi bir şey demedi.

Ben valla artık yorgunluktan bitkin düştüğüm için özellikle geceleri yatarak emziriyorum emerken uyumuyorum, o da uyuyunca ben de artık uyuyorum. Biz artık yatak vs konusunu kapattık malesef hiç bir şekilde yatağında yatmıyor. Eşimle ortamızda yatıyor. Doktora sordum bir zararı olur mu diye en güzeli yanınızdan ayırmayın dedi

ne guzel yaa bende yanimizda yatirmak isterim ama ben cok donuyorum , esim de uykusu cok agir ve kendisi iri yari , kolunu fkn atsa allah korusun cocugun ustune nefes alamaz. biraz daha buyuyunce artik yatiririz

Akşamları bir kez yirmi damla versem çok mu olur ki? Eczacı yirmi damla dedi ama birkaç kerede ver gibi bir şey demedi.
Banada 10 damla yazmış eczacı en fazla 10 verdim ben daha önceki kızımda da kullandım o tam kolik bı bebekdi pek işe yaradı diyemem kısa süreli etki etti.ama oglumda tam etki etti sakin şuanda.pirt seslerini duyuyorum gündüzleri rahatlattı.sirtini sivazla yüz üstü getirip daha çok işe yarıyor

Yatarak zor olmuyor mu canım? Ben denedim bi kaç kez yapamadım.

Kızlar günde gece dahil, kaç saat uyuyor bebekleriniz benim kız günde toplasan 7 saat anca çok az değil mi ya nasıl büyüyecek bu çocuk uyumadan.?Allahım yardım etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…