Geceleri yaşıyorum aynısını, katılarak ağlıyor meme vermezsem. Dün 6 saatten uzun sürdü. Ben emdirirken uyumayayım diye annem de başımda nöbet tuttu. En son ağladım ne olur uyu kızım dedim, yorgunluktan uyudu sonra. Yorgunluktan uykum geliyor ara ara dalıyorum, ne yapacağımı şaşırdım.Sabah 10:00 oglen 15:30 arasi sifir uyku ama kayan gozler. yani uyumak da istiyor. illahi gogus ustunde yakanda uyuyacagim derdi var bu saatlerde. gece yataginda yatiyor, sabah da, ama oglen saatleri boyle. surekli emme ve bitmeyen bir bez degistirme rutini. bu durumda olup da uyutmayi becerebilen var mi?
Benim doktorum senin kayınvaliden ile aynı şeyi söylediYa ben gündüz 2 saat hatta bazen daha kısa uyandırıyorum. Gece 2,5 saat falan tutmaya çalışıyorum max. Ben de işte doğrusu nedir bilemediğim için kararsızım. Senin bebeğin ne kadarlık, bu şekilde sarılık sorunu yaşadın mı?
Kayınvalidem bize şaşırıyor. Bizim zamanımızda bebek ne zaman ağlarsa o zaman emzirilirdi diyor. Kadın bizim emzirme çabalarımıza şok oldu yani
Yok canım nerdeBugun işitme testi yaptırdım. Doktora sorduk bu fan,fön,süpürge,anne karnı sesi falan bebişler üzerindeki etkisi var mı diye ne dese beğenirsiniz:Onlar boş şeyler en güzel sakinleştirici anne sesi.
Sizin bebekleriniz bu seslerde uyuyor mu kısslar?
tesekkur ederizMaşallah ne tatlı olmuş annesi
hele karin ustu haliya koyup onune kartlari koyunca , benden nefret edercesine bakiuorBenimki de öyleses çıkaran oyuncaklara azıcık bakıyor, kafayı tam çeviremiyor. Siyah beyaz kartları gösteriyorum öylece bakıyor
benim bebegim cok yediginde kusuyor yada gazini cikaramamissam ozaman kuusyor . her zaman cok degil.Benim bebiş çok kusuyor hanımlar, öyle fışkırır gibi değil ama ya çökelek ya da normal süt şeklinde her beslenme sonrasında. Bazen içtiğini kusuyor sanki. Gazını çıkarmaya dikkat ediyorum, beslenme sonrası bir süre dik tutuyorum yine de kusuyor. Annem fazlasını kusuyor diyor ama artık üzülmeye başladım. Sizde durumlar nasıl. Bir de bazen meme krizine giriyor. Memeden hiç ayrılmak istemiyor emiyor 10 dakika uyukluyor kusuyor yine istiyor, dün gece bu şekilde 6 saatten fazla memede kaldı sabah yorulunca uyudu.
ya tabi bos seylerBugun işitme testi yaptırdım. Doktora sorduk bu fan,fön,süpürge,anne karnı sesi falan bebişler üzerindeki etkisi var mı diye ne dese beğenirsiniz:Onlar boş şeyler en güzel sakinleştirici anne sesi.
Sizin bebekleriniz bu seslerde uyuyor mu kısslar?
Ben gündüzleri veriyorum çünkü benim bebeğim ozamanlar huysuz ağlamaklı.sende ona göre verirsin.en çok 10 damla verdim bir seferde sorunu kalmadı .bazen 5 bazen 7 veriyorum.gunde 1 yada 2 kere . 1 saat uyuyor gündüzleri önceden hiç uyumuyordu gece 11 e dekNurse harvays gaz ilacı kullananlar günde kaç damla kullanıyorsunuz ve saat kaçta veriyorsunuz? Doktor ilacın adını verdi ama kaç damla demedi ben de unutmuşum sormayı. Eczacı 20 damla dedi. Siz nasıl yapiyorsunuz?
tesekkur ederiz
hele karin ustu haliya koyup onune kartlari koyunca , benden nefret edercesine bakiuor
benim bebegim cok yediginde kusuyor yada gazini cikaramamissam ozaman kuusyor . her zaman cok degil.
anne sutunu cokelek gibi kustugu oluyor , ozellikle biberonla vermissem o daha cok cokelek oluyor , nedenini cozemedm .
ya tabi bos seylerdun fon makinasi olmasa ne yapardik bilmiyorum
Uyumasına etkisi olur mu diye sordum canım ben? Senin yaptığın gazı için çok mantıklıydıya tabi bos seylerdun fon makinasi olmasa ne yapardik bilmiyorum
hele karin ustu haliya koyup onune kartlari koyunca , benden nefret edercesine bakiuor
kilo alimi iyiyse besleniuordur tabikide kuzumBen sadece anne sütü ile gidiyorum ona rağmen çok kusuyor sanki, umarım iyi besleniyordur tek endişem o.
uyuyor canim.Uyumasına etkisi olur mu diye sordum canım ben? Senin yaptığın gazı için çok mantıklıydı
Akşamları bir kez yirmi damla versem çok mu olur ki? Eczacı yirmi damla dedi ama birkaç kerede ver gibi bir şey demedi.Ben gündüzleri veriyorum çünkü benim bebeğim ozamanlar huysuz ağlamaklı.sende ona göre verirsin.en çok 10 damla verdim bir seferde sorunu kalmadı .bazen 5 bazen 7 veriyorum.gunde 1 yada 2 kere . 1 saat uyuyor gündüzleri önceden hiç uyumuyordu gece 11 e dek
Biz bazen 15:00 16:00 buluyorKızlar kaçta kahvaltı yapıyorsunuz ben hala yataktan kalkıp bir sey yiyemedim
Ben valla artık yorgunluktan bitkin düştüğüm için özellikle geceleri yatarak emziriyorum emerken uyumuyorum, o da uyuyunca ben de artık uyuyorum. Biz artık yatak vs konusunu kapattık malesefGeceleri yaşıyorum aynısını, katılarak ağlıyor meme vermezsem. Dün 6 saatten uzun sürdü. Ben emdirirken uyumayayım diye annem de başımda nöbet tuttu. En son ağladım ne olur uyu kızım dedim, yorgunluktan uyudu sonra. Yorgunluktan uykum geliyor ara ara dalıyorum, ne yapacağımı şaşırdım.
Akşamları bir kez yirmi damla versem çok mu olur ki? Eczacı yirmi damla dedi ama birkaç kerede ver gibi bir şey demedi.
ne guzel yaaBen valla artık yorgunluktan bitkin düştüğüm için özellikle geceleri yatarak emziriyorum emerken uyumuyorum, o da uyuyunca ben de artık uyuyorum. Biz artık yatak vs konusunu kapattık malesefhiç bir şekilde yatağında yatmıyor. Eşimle ortamızda yatıyor. Doktora sordum bir zararı olur mu diye en güzeli yanınızdan ayırmayın dedi
Ya maşallah çok güzel Allah nazarlardan saklasın
Amin kuzumYa maşallah çok güzel Allah nazarlardan saklasın
Banada 10 damla yazmış eczacı en fazla 10 verdim ben daha önceki kızımda da kullandım o tam kolik bı bebekdi pek işe yaradı diyemem kısa süreli etki etti.ama oglumda tam etki etti sakin şuanda.pirt seslerini duyuyorum gündüzleri rahatlattı.sirtini sivazla yüz üstü getirip daha çok işe yarıyorAkşamları bir kez yirmi damla versem çok mu olur ki? Eczacı yirmi damla dedi ama birkaç kerede ver gibi bir şey demedi.
Yatarak zor olmuyor mu canım? Ben denedim bi kaç kez yapamadım.Ben valla artık yorgunluktan bitkin düştüğüm için özellikle geceleri yatarak emziriyorum emerken uyumuyorum, o da uyuyunca ben de artık uyuyorum. Biz artık yatak vs konusunu kapattık malesefhiç bir şekilde yatağında yatmıyor. Eşimle ortamızda yatıyor. Doktora sordum bir zararı olur mu diye en güzeli yanınızdan ayırmayın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?