- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Adem Güneş 2 yaşına kadar sizin yataginizda dört yaşına kadar da sizin odanızda ayrı bir yatakta uyumalı diyor. Ama ben ezerim diye cesaret edemiyorum şu anda. Yatağında yatıyor.Ben valla artık yorgunluktan bitkin düştüğüm için özellikle geceleri yatarak emziriyorum emerken uyumuyorum, o da uyuyunca ben de artık uyuyorum. Biz artık yatak vs konusunu kapattık malesefhiç bir şekilde yatağında yatmıyor. Eşimle ortamızda yatıyor. Doktora sordum bir zararı olur mu diye en güzeli yanınızdan ayırmayın dedi
Anladım canım. Olmadı yarın doktorumu arayıp ona sorayım. Bugün başladım. Benim oglum gaz çıkarıyor, çok kaka da yapıyor ama hâlâ yeterince rahatlamiyor. Sürekli ıh ıh. Akşam da ağlıyor birkac saat. O yüzden başladım bakalım. Umarım işe yarar. Benim de büyük kolikti ve çok işe yaramamisti.Banada 10 damla yazmış eczacı en fazla 10 verdim ben daha önceki kızımda da kullandım o tam kolik bı bebekdi pek işe yaradı diyemem kısa süreli etki etti.ama oglumda tam etki etti sakin şuanda.pirt seslerini duyuyorum gündüzleri rahatlattı.sirtini sivazla yüz üstü getirip daha çok işe yarıyor
Aslında tam ortamızda değil benim tarafımda yanımda yatıyor, ben de eşime güvenemiyorumne guzel yaabende yanimizda yatirmak isterim ama ben cok donuyorum , esim de uykusu cok agir ve kendisi iri yari , kolunu fkn atsa allah korusun cocugun ustune nefes alamaz. biraz daha buyuyunce artik yatiririz
benim aklimda ki tek soruAdem Güneş 2 yaşına kadar sizin yataginizda dört yaşına kadar da sizin odanızda ayrı bir yatakta uyumalı diyor. Ama ben ezerim diye cesaret edemiyorum şu anda. Yatağında yatıyor.
anladim canim .Aslında tam ortamızda değil benim tarafımda yanımda yatıyor, ben de eşime güvenemiyorumben de döne döne yatardım ama bebiş olunca tek pozisyonda yatmaya alıştım bi koluma da sarılıyorum ezilmesin diye Ama keşke yatağında yatsa tabii
Geçen gün tek tek not aldım kaçta uyudu kaçta uyandı diye 24 saatin 16 saatini uyuyarak geçirmiş çocuk . 2-3 saatte bir uyandırıp emzirip geri uyutmuşum. Kendi kendime nazar degdirdim dün zor uyuttukKızlar günde gece dahil, kaç saat uyuyor bebekleriniz benim kız günde toplasan 7 saat anca çok az değil mi ya nasıl büyüyecek bu çocuk uyumadan.?Allahım yardım etsin bizlere
Ay evet ben de onu düşündüm geçen gün bir hasret giderelim dedik çocuk uyuyodu utandım yeminle başka odaya gittikbenim aklimda ki tek soru
gece biz sevisince fln duymayacaklar mi ? ornegin , uyku arasi 5-10 sn gorup rüya mi sanicaklar ? bu durum nasil etkilecek acaba
Adem Güneş 2 yaşına kadar sizin yataginizda dört yaşına kadar da sizin odanızda ayrı bir yatakta uyumalı diyor. Ama ben ezerim diye cesaret edemiyorum şu anda. Yatağında yatıyor.
benim aklimda ki tek soru
gece biz sevisince fln duymayacaklar mi ? ornegin , uyku arasi 5-10 sn gorup rüya mi sanicaklar ? bu durum nasil etkilecek acaba
Ay evet ben de onu düşündüm geçen gün bir hasret giderelim dedik çocuk uyuyodu utandım yeminle başka odaya gittik
Biz de ayni şekilde ilerliyoruz bariyerli reflü yatağı almıştım onu taşıyorum gündüz salonda koltuğun üzerinde gece anne yanı park yatağında yatıyor. Üzerinden düşme riski yok kenarları kapalı içim rahat o yüzdenBen Adem Güneş’in bazı önerilerini aşırı buluyorum. Onun güvenli bağlanma’sı bana sanki güvensiz bağımlılığa yol açacak gibi geliyor. Amerikan pediatri derneği de ilk 1 yıl kendi odanızda ama ayrı yatakta yatırın diye öneriyor. Bizim anne yanı beşiği ve içinde reflü yatağı ile yatıyor. Gündüz salonda, gece yatak odasında. Bazen beşiği yatak odasına taşımak yerine biz onla salonda kakıyoruz. Ben 6 ay böyle devam eder sonra odasına koyarım diyorum ama bakalım nasıl yaparız. İçimden sarılıp yatmak gelmiyor değil tabiponçik ponçik
bende 22 snde dr a gidicem , onay verirse bizde hasret gidercez insallahAy evet ben de onu düşündüm geçen gün bir hasret giderelim dedik çocuk uyuyodu utandım yeminle başka odaya gittik
bizim burda da ayni kurallar var ama ben ikinci cocugu yaparmiyim bilmedigimden , ilkinde herseyi yasamak istiyorumBen Adem Güneş’in bazı önerilerini aşırı buluyorum. Onun güvenli bağlanma’sı bana sanki güvensiz bağımlılığa yol açacak gibi geliyor. Amerikan pediatri derneği de ilk 1 yıl kendi odanızda ama ayrı yatakta yatırın diye öneriyor. Bizim anne yanı beşiği ve içinde reflü yatağı ile yatıyor. Gündüz salonda, gece yatak odasında. Bazen beşiği yatak odasına taşımak yerine biz onla salonda kakıyoruz. Ben 6 ay böyle devam eder sonra odasına koyarım diyorum ama bakalım nasıl yaparız. İçimden sarılıp yatmak gelmiyor değil tabiponçik ponçik
ooo bizde de varBizde meraklı bir kedi de var
Benim doktor 40 gün ilişki yasak dedi biz garipler liseli gibi oynasmakla yetindikbende 22 snde dr a gidicem , onay verirse bizde hasret gidercez insallah
bizim burda da ayni kurallar var ama ben ikinci cocugu yaparmiyim bilmedigimden , ilkinde herseyi yasamak istiyorum
ooo bizde de varona alistik , oda bize alisti
Valla yatağında yatıyorsa ne güzel keşke benim kızım da yatağında yatsaAdem Güneş 2 yaşına kadar sizin yataginizda dört yaşına kadar da sizin odanızda ayrı bir yatakta uyumalı diyor. Ama ben ezerim diye cesaret edemiyorum şu anda. Yatağında yatıyor.
aynen canim, bizde ayni durumdayizBenim doktor 40 gün ilişki yasak dedi biz garipler liseli gibi oynasmakla yetindik
Tamamen istemsizce olduanladim canim .
Dun dinledifim bir hemsire de ortaniz da degil de birinizin yaninda yatsin diyordu bu kucuk donem de . Sen tam onun dedigini yapmissin
bende bazen yatarak emziriyorum yoksa belim cok agriyor ya koldaTamamen istemsizce olduilk başlarda üzerimde koala gibi yatıyordu ben de yarı dik pozisyonda uyumaya çalışıyordum böyle olmaz diyip yatarak emzirmeye geçtim en azından kafam yastık yüzü gördü
Yok valla çok rahatYatarak zor olmuyor mu canım? Ben denedim bi kaç kez yapamadım.
Bunu Adem Güneş e sormak lazımbenim aklimda ki tek soru
benim ki de deli danalar gibi kafasini saga sola cevirerek yakalayacagini saniyorYok valla çok rahatelimde olsa hep yatarak emziririm yan yatıyorum bebeği de kendime göre ayarlıyorum memeyi ağzına sokuyorum kendisi bulamıyor çünkü hemen
Ununu eleyip elegini asmis heralde Adem bey cocuktan sonraBunu Adem Güneş e sormak lazımBir rehberlikci arkadaşım sakin o odadayken yapmayın demişti. Ne bileyim her kafadan bir ses çıkıyor. Zaten üç yaşına kadarki kısmı hatirlamayacaklar. Üç yasindan sonra dikkat etmek lazım.
Bence içinden geldiği gibi yap. Ben şimdiden yorum yapmak istemiyorum. Yaşayıp göreceğiz hepimiz. Hepimiz farklı şeyler deneyimleyecegiz. Çünkü hepimizin bebekleri farklı özelliklere sahip. Eskiden olsa üst perdeden ahkam keserdim de birincide öyle olmadı ondan sesimi cikarmiyorumBen Adem Güneş’in bazı önerilerini aşırı buluyorum. Onun güvenli bağlanma’sı bana sanki güvensiz bağımlılığa yol açacak gibi geliyor. Amerikan pediatri derneği de ilk 1 yıl kendi odanızda ama ayrı yatakta yatırın diye öneriyor. Bizim anne yanı beşiği ve içinde reflü yatağı ile yatıyor. Gündüz salonda, gece yatak odasında. Bazen beşiği yatak odasına taşımak yerine biz onla salonda kakıyoruz. Ben 6 ay böyle devam eder sonra odasına koyarım diyorum ama bakalım nasıl yaparız. İçimden sarılıp yatmak gelmiyor değil tabiponçik ponçik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?