Benim ki çok yiyor kusuyor mama verirsemBen böyle durumlarda mama veriyorum rahatlayıp uyuyor. Benim kızımda sabah 5ten beri memede kalmak istiyor. Bir o meme bir bu meme derken perişan oldum zaten çok hastayım maskeyle hiç nefes alamıyorummama verdim şimdi omzunda uyuyor
Bıngıldak küçük olması yani erken kapanması beyin, zihin gelişimini etkiliyor muş. Doktor bişey yok büyüme var dedi ama 2 haftada 1 cm. google amcamız korkutuyor insanı. Tabiki Doktorun dediğine güveniyorum da. Endişelendim bi anNeyden korktun canım? Bingildaktan mı bu
Denicem bunucanim senin bebegin daha cok kucuk.
Dun bir suru full sagan kisileri de dinledim, hemsireler fln da dahil.
Herkesin dedigi tek sey var , 2-3 saatte bir sagip versek bile bir annenin sutunun tamamen oturmasi 8-12 haftayi bulurmus vucudun ne kadsr uretecegini bulmasi.
o yuzden zaman tani kendine. emzirebildigin kadar , zamanin oldukca emzirme sonrasi sag 10-15 dk.
birde gunde bir kere power pump yap. baya iyi gelmisti bana. gecen haftaya kadr gunde bir kere heo yapmistim ama acile git gel fln yalan olmustu. simdi tekrar baslicam.
biz kendimize cok yukleniyoruz , yoksa hicbir cocuk buyuyunce annesine niye beni memende emzirmedin diye hesap fln sormuuor
Hastane tipi pompalae cok iyi , birde gogse yerlestiren kisminin olcusunu dogru secebilirsen cok rahat edersin . bende ilk bir ay kiralamistm , baktim hergun kullanmam lazm , kendime makina aldim ev tipi , medela pump in style. simdi onu kullaniyorum.
birde kablosuz goguse takilip gezebildigim , momcozy m1 aldim. o da guzel. bir is yapacagim zaman takip , isimide yapabiliyorum.
bende gece yatarken hafiften kendimi sallayarak yatarim
canim bir pelus oyuncuga kokunun sinmesini sagla. T shortunu yada atletini fkn koy. o oyuncakla uyusun bir, belki ise yarar senin konunu almasi
Oyyy oyyyy ne tatlı yerim ben bu kuzuyu. Allah nazarlardan korusun, maşallah
Benim değişiyor saatleri çünkü uyku uyanıklık huysuzluk hergünümüz bir başkaKızlar kaçta kahvaltı yapıyorsunuz ben hala yataktan kalkıp bir sey yiyemedim
amin kuzumOyyy oyyyy ne tatlı yerim ben bu kuzuyu. Allah nazarlardan korusun, maşallah
gecmis olsun canimBiz de bugün 2. ay aşılarını olduk. En korktuğumdu aynı anda 3 aşı diye gittim. Bcg yokmuş yarın veya haftaya salı vurulcakBacaktan iki aşıyı olduk geldik. Zaten yıktılar ortalığı bi de koldan olsaydılar bitmiştik
Uzmanlar demişken orda erkek bir aile hekimi de bu memelere niye alıştırdınız diyo emzik için. Dedim prematüre doğdukları için emme refleksi için doktor istedi. Dicektim ikiz bebek bak da göreyim seniEmzik resmen bizim için hayat kurtarıcı
Bu sabah iki dilim ekmek ve peynir yedim hizla annemden ses cikmayinca. Esime kahve yapma gorevi verdim. Evde atistirmalik birsey olmasi sart. Gece yarisi cubuk kraker kemiriyordum.
Kuzum momcozy dediğin şeye baktım çok iyiymiş yaaa. Türkiye de yok ama belliki, hep yurtdışı sitelerinde çıkıyor ama aşırı mantıklı bir şey.canim senin bebegin daha cok kucuk.
Dun bir suru full sagan kisileri de dinledim, hemsireler fln da dahil.
Herkesin dedigi tek sey var , 2-3 saatte bir sagip versek bile bir annenin sutunun tamamen oturmasi 8-12 haftayi bulurmus vucudun ne kadsr uretecegini bulmasi.
o yuzden zaman tani kendine. emzirebildigin kadar , zamanin oldukca emzirme sonrasi sag 10-15 dk.
birde gunde bir kere power pump yap. baya iyi gelmisti bana. gecen haftaya kadr gunde bir kere heo yapmistim ama acile git gel fln yalan olmustu. simdi tekrar baslicam.
biz kendimize cok yukleniyoruz , yoksa hicbir cocuk buyuyunce annesine niye beni memende emzirmedin diye hesap fln sormuuor
Hastane tipi pompalae cok iyi , birde gogse yerlestiren kisminin olcusunu dogru secebilirsen cok rahat edersin . bende ilk bir ay kiralamistm , baktim hergun kullanmam lazm , kendime makina aldim ev tipi , medela pump in style. simdi onu kullaniyorum.
birde kablosuz goguse takilip gezebildigim , momcozy m1 aldim. o da guzel. bir is yapacagim zaman takip , isimide yapabiliyorum.
bende gece yatarken hafiften kendimi sallayarak yatarim
canim bir pelus oyuncuga kokunun sinmesini sagla. T shortunu yada atletini fkn koy. o oyuncakla uyusun bir, belki ise yarar senin konunu almasi
Oyyyy yicem onuuu
Ağzı olan konuşuyor, boşversenizeBiz de bugün 2. ay aşılarını olduk. En korktuğumdu aynı anda 3 aşı diye gittim. Bcg yokmuş yarın veya haftaya salı vurulcakBacaktan iki aşıyı olduk geldik. Zaten yıktılar ortalığı bi de koldan olsaydılar bitmiştik
Uzmanlar demişken orda erkek bir aile hekimi de bu memelere niye alıştırdınız diyo emzik için. Dedim prematüre doğdukları için emme refleksi için doktor istedi. Dicektim ikiz bebek bak da göreyim seniEmzik resmen bizim için hayat kurtarıcı
Ayy ben bunu ısırırım
Yok kuzum eşin destek oluyorsa hiçbir zorluğu yok hatta biz dedik hiç kimse gelmese de biz bize yetermişiz diyeEvaante bu arada benim de kayınvalidem benimle hala, yarın ya da perşembe gidiyor. Ben gitsin istiyorum açıkçası çnkü akşamları eşimle 2 saat yalnz oturmayı bile özledim. Burdayken sadece ekstra olarak yemek yapıyor ve alışverişe gidiyordu. Yani tabi bunlar da çok fayda sağladı sağolsun ama bunlar dışında bfarklı bir katkısı olmadı. Senin annen bayağı küçükken gitmiş, çok bocaladın mı? Ben bocalar mıyım diye düşünüyorum da
benzerleri kesin vardir ama cekis gucu guclu birsey olmasina dikkat et.Evaante ben de baş ucumda kraker bulunduruyordum bitti, almam lazım. Sürekli bir uyanıklık durumumuz olduğu için sürekli bir mide kazınması durmu da oluyor kesinlikle.
Kuzum momcozy dediğin şeye baktım çok iyiymiş yaaa. Türkiye de yok ama belliki, hep yurtdışı sitelerinde çıkıyor ama aşırı mantıklı bir şey.
Oyyyy yicem onuuufavorim sarhoş gibi olup bisküviyi elinden düşürdüğü ben de yılbaşı ağacıyla çekmek istiyorum ama senin kadar iyi çekemem muhtemelen. Ben prodüksiyon yapmayı beceremiyorum yaa seninki çok güzel olmuş
Ağzı olan konuşuyor, boşversenize
karni tok, alti temiz ise hicbirsey olmazKızlar bu akşam doktora gidicem kendim için dönüşte eşimle avmye girip hızlı bir yemek yiyelim dedik. Bebem 17 günlük. Bence başarabiliriz yaaaaben şahsen dışarı çıkıp hava alıcam için ve eşimle başbaşa kalıcam için çok heyecanlıyım bu kadar erken çıkan oldu mu? Doktora vs giderken hiç zorlamıyor bizi bebemiz, burda da zorlama diye ümit ediyorum
Ben çıkıyorum canım iki kere bebişi babannesiyle bırakıp anne baba saati yaptık 1 haftalıkken. 13.günlükken üçümüz yemeğe çıktık. Geçen gün de kardeşimle buluştum bebişi de götürdüm. Arada slinge sarıp markete de çıkıyorum. Çocuğun temiz hava alması lazım. Bizim kız da gezmeyi seviyor anası gibiKızlar bu akşam doktora gidicem kendim için dönüşte eşimle avmye girip hızlı bir yemek yiyelim dedik. Bebem 17 günlük. Bence başarabiliriz yaaaaben şahsen dışarı çıkıp hava alıcam için ve eşimle başbaşa kalıcam için çok heyecanlıyım bu kadar erken çıkan oldu mu? Doktora vs giderken hiç zorlamıyor bizi bebemiz, burda da zorlama diye ümit ediyorum
Maşallah ne tatlı ya
ben hastaneye gitmek disinda gecen hgun cikarayim dedim , biraz huysuzdu.Ben çıkıyorum canım iki kere bebişi babannesiyle bırakıp anne baba saati yaptık 1 haftalıkken. 13.günlükken üçümüz yemeğe çıktık. Geçen gün de kardeşimle buluştum bebişi de götürdüm. Arada slinge sarıp markete de çıkıyorum. Çocuğun temiz hava alması lazım. Bizim kız da gezmeyi seviyor anası gibi
Yaa bayıldıımm
Ay valla keşke ben de çıksaydım kızım hasta olmasın diye çıkmıyordum ama evden çıkmayarak düşüncesiz insanlar yüzünden hasta oldumben hastaneye gitmek disinda gecen hgun cikarayim dedim , biraz huysuzdu.
montu giyip , bebek arabasina oturunca uyuduanladi heralde disarda havanin soguk oldugunu , basina gelicekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?