2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim ki çok yiyor kusuyor mama verirsem

Neyden korktun canım? Bingildaktan mı bu
Bıngıldak küçük olması yani erken kapanması beyin, zihin gelişimini etkiliyor muş. Doktor bişey yok büyüme var dedi ama 2 haftada 1 cm. google amcamız korkutuyor insanı. Tabiki Doktorun dediğine güveniyorum da. Endişelendim bi an

Denicem bunu

Katre_g bir kac resim cektim :) Kamera arkasinida ekliyorum

Eklentiler

• 620C8FCD-3F34-406E-84FC-377387065A9F.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 96
  • 0391A25D-39BA-42CD-A1FC-C655BF2FAA9F.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 89
  • C29973AC-857E-4D91-BEBC-6E4797B9467B.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 4FD06ACB-B2C3-48E5-AAC1-47433FF18F91.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 94
  • 0ED90D49-FCFE-4820-866C-526F785D92E3.webp
    112 KB · Görüntüleme: 88
  • 130C68E2-A941-44FF-B15C-39F293EC91A4.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 92
  • 4B034C97-F73F-45FF-9428-A868B0EE9C69.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 91
  • 418EBDB3-4C08-42DF-80C5-7B37FAF5E312.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar kaçta kahvaltı yapıyorsunuz ben hala yataktan kalkıp bir sey yiyemedim
Benim değişiyor saatleri çünkü uyku uyanıklık huysuzluk hergünümüz bir başka Bir de sanırım gece sık uyanıyoruz diye sabah hiç kalkasim gelmiyor hoş kızım uyutmuyor ama yataktan da çıkamıyorum ben de

Biz de bugün 2. ay aşılarını olduk. En korktuğumdu aynı anda 3 aşı diye gittim. Bcg yokmuş yarın veya haftaya salı vurulcak Bacaktan iki aşıyı olduk geldik. Zaten yıktılar ortalığı bi de koldan olsaydılar bitmiştik

Uzmanlar demişken orda erkek bir aile hekimi de bu memelere niye alıştırdınız diyo emzik için. Dedim prematüre doğdukları için emme refleksi için doktor istedi. Dicektim ikiz bebek bak da göreyim seni Emzik resmen bizim için hayat kurtarıcı

Oyyy oyyyy ne tatlı yerim ben bu kuzuyu. Allah nazarlardan korusun, maşallah
amin kuzum
gecmis olsun canim
bizde ilk asisini ocak ayinin ikinci haftasi olucaz

gene bir uzman faciasi daha, keske deseydin valla . ne kolay saniyorlar herseyi

Bu sabah iki dilim ekmek ve peynir yedim hizla annemden ses cikmayinca. Esime kahve yapma gorevi verdim. Evde atistirmalik birsey olmasi sart. Gece yarisi cubuk kraker kemiriyordum.

Evaante ben de baş ucumda kraker bulunduruyordum bitti, almam lazım. Sürekli bir uyanıklık durumumuz olduğu için sürekli bir mide kazınması durmu da oluyor kesinlikle.
Kuzum momcozy dediğin şeye baktım çok iyiymiş yaaa. Türkiye de yok ama belliki, hep yurtdışı sitelerinde çıkıyor ama aşırı mantıklı bir şey.
Katre_g bir kac resim cektim :) Kamera arkasinida ekliyorum
Oyyyy yicem onuuu favorim sarhoş gibi olup bisküviyi elinden düşürdüğü ben de yılbaşı ağacıyla çekmek istiyorum ama senin kadar iyi çekemem muhtemelen. Ben prodüksiyon yapmayı beceremiyorum yaa seninki çok güzel olmuş
Ağzı olan konuşuyor, boşversenize

Evaante bu arada benim de kayınvalidem benimle hala, yarın ya da perşembe gidiyor. Ben gitsin istiyorum açıkçası çnkü akşamları eşimle 2 saat yalnz oturmayı bile özledim. Burdayken sadece ekstra olarak yemek yapıyor ve alışverişe gidiyordu. Yani tabi bunlar da çok fayda sağladı sağolsun ama bunlar dışında bfarklı bir katkısı olmadı. Senin annen bayağı küçükken gitmiş, çok bocaladın mı? Ben bocalar mıyım diye düşünüyorum da

Kızlar bu akşam doktora gidicem kendim için dönüşte eşimle avmye girip hızlı bir yemek yiyelim dedik. Bebem 17 günlük. Bence başarabiliriz yaaaa ben şahsen dışarı çıkıp hava alıcam için ve eşimle başbaşa kalıcam için çok heyecanlıyım bu kadar erken çıkan oldu mu? Doktora vs giderken hiç zorlamıyor bizi bebemiz, burda da zorlama diye ümit ediyorum

Yok kuzum eşin destek oluyorsa hiçbir zorluğu yok hatta biz dedik hiç kimse gelmese de biz bize yetermişiz diye ben de erken gitsinler istedim ben biraz kontrolcü biriyim mutfağım da evde eşyaların falan düzeni değişti mi huzursuz oluyorum herkes gitti kendi düzenimi baştan kurdum evi komple temizledim çekirdek ailemle basbasa kaldık iyi oldu bir nevi. Aile olmanın önemini anlıyorsun eşinle başbaşa kalınca annem doğumdan iki gün önce geldi 1 hafta kaldı gitti ertesi gün kayınvalidem geldi 6 gün kaldı gitti. Ameliyatın 12.gününde tek kaldım evi de temizledim çamaşır da astım ölü toprağını üzerimden attım hasta yatmayı hiç sevmiyorum o yüzden hızlı toparladım

benzerleri kesin vardir ama cekis gucu guclu birsey olmasina dikkat et.
Ben arastirirken bir cok kisi , 8.-10. haftadan once kullanmayin diyordu cunku elekktrige takilanlar daha guclu olurmus. Iade garantisi vardi , denemek icin aldim. Benim medela ile ayni miktarda sut sagiyorum. baya guclu, son seviyede daha hic kullanmadim bile.

Kiz bende fotograf fikirlerini pinterestten aldim yoksa dumduz tulum giydirip cekerdim , nerde bende o konsenpt yaratma becerisi copy paste yaptim, ne yapim
karni tok, alti temiz ise hicbirsey olmaz

Ben çıkıyorum canım iki kere bebişi babannesiyle bırakıp anne baba saati yaptık 1 haftalıkken. 13.günlükken üçümüz yemeğe çıktık. Geçen gün de kardeşimle buluştum bebişi de götürdüm. Arada slinge sarıp markete de çıkıyorum. Çocuğun temiz hava alması lazım. Bizim kız da gezmeyi seviyor anası gibi

ben hastaneye gitmek disinda gecen hgun cikarayim dedim , biraz huysuzdu.
montu giyip , bebek arabasina oturunca uyudu anladi heralde disarda havanin soguk oldugunu , basina gelicekleri

ben hastaneye gitmek disinda gecen hgun cikarayim dedim , biraz huysuzdu.
montu giyip , bebek arabasina oturunca uyudu anladi heralde disarda havanin soguk oldugunu , basina gelicekleri
Ay valla keşke ben de çıksaydım kızım hasta olmasın diye çıkmıyordum ama evden çıkmayarak düşüncesiz insanlar yüzünden hasta oldum en azından çıktım gezdim o yüzde hasta oldum derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…