tesekkur ederizYaa bayıldıımmmaşallah minnoşa çok tatlı
valla abim, yengem ve cok yakin 4 kiz arkadasim disinda kimseyi kabul etmedim daha.Ay valla keşke ben de çıksaydım kızım hasta olmasın diye çıkmıyordum ama evden çıkmayarak düşüncesiz insanlar yüzünden hasta oldumen azından çıktım gezdim o yüzde hasta oldum derdim
tesekkur ederiz canimBayıldımmmmbayıldım! O ne güzellik, o ne neşe. Ne güzel konsept yapmış annesi ona öyle.
Not: benimki yeni yeni gülümsemeye, az buçuk sırıtmaya başladı. Bugün 40 günlük. Ben mi güldüremiyorum yavruyu?
gecmis olsunBugün kontrole gittim çok fena durumdaydı hastane salgın var demişlerdi zaten mecbur gittik. Nefes alırken ses geliyor diye korkup kontrole götürdüm burnundan geliyor dedi ama birşey de önermedi. Neyse ki ben ciğerden korkmuştum
Maşallah ne tatlı olmuş annesi
tesekkur ederiz canim
benim ki daha 40 gunluk bile degil.
aslinda gercek gulucuk de degil onlar
tam esnerken , aglamaya bir kala fln olusan yuz mimikleriayni pozdan cektim arka arkaya bir suru , iclerinden en guzellerini ayikladim.
yoksa benimki daha yeni yeni ses cikaran oyuncaklara bakiyor ama yuzde yuz takip edemiyor. ben sagdan sola fln hareket ettirince , kafasini ayni hizda cevirmiyor.
gecmis olsunay ilerlemesin cigerlere zaten, mahfoldu cocuklar bu sene.
Doktoruna güven canım. En kötüsünü söylerler genelde. Sen içine sinmediyse başka bir doktora daha sor istersen.Bıngıldak küçük olması yani erken kapanması beyin, zihin gelişimini etkiliyor muş. Doktor bişey yok büyüme var dedi ama 2 haftada 1 cm. google amcamız korkutuyor insanı. Tabiki Doktorun dediğine güveniyorum da. Endişelendim bi an
Ben günde 2 3 kere veriyorum belli olmuyor baktım gazını çıkaramıyor o zaman veriyorum 7 damla veriyorum tek seferdeNurse harvays gaz ilacı kullananlar günde kaç damla kullanıyorsunuz ve saat kaçta veriyorsunuz? Doktor ilacın adını verdi ama kaç damla demedi ben de unutmuşum sormayı. Eczacı 20 damla dedi. Siz nasıl yapiyorsunuz?
En mantıklısı gerçekten. Hasta hasta gelenler oldu hasta olduklarını da kabul etmiyorlar bi detesekkur ederiz
valla abim, yengem ve cok yakin 4 kiz arkadasim disinda kimseyi kabul etmedim daha.
bizimkiler de zaten 10 gunde bir geliyor, hafif burunlari aksa bile gelmezler.
Bir tanesinin kizi kac haftadir tekrarlayan sekilde atesleniyor , okuldan kapiyor. gelmedi 3 haftadir.
gelip gormek icin soranlara da bir kac ay sonra diyorum .
Doktor mu verdi damla sayısını canım?Ben günde 2 3 kere veriyorum belli olmuyor baktım gazını çıkaramıyor o zaman veriyorum 7 damla veriyorum tek seferde
Eczanede ki dedi canım günde 4 5 kere verebilirsin dedi 5 damla az gelir 10 damla çok gelir 7 ver dediDoktor mu verdi damla sayısını canım?
Senin gibiyim. Bir çözüm arıyorum çok yoruldumSabah 10:00 oglen 15:30 arasi sifir uyku ama kayan gozler. yani uyumak da istiyor. illahi gogus ustunde yakanda uyuyacagim derdi var bu saatlerde. gece yataginda yatiyor, sabah da, ama oglen saatleri boyle. surekli emme ve bitmeyen bir bez degistirme rutini. bu durumda olup da uyutmayi becerebilen var mi?
Tamam canım sağ olEczanede ki dedi canım günde 4 5 kere verebilirsin dedi 5 damla az gelir 10 damla çok gelir 7 ver dedi
Yaa gerçekten dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor. Sürekli gözlerim dolu dokunsalar ağlayacağım. Kucakta gezdirmekten belim bacağım ağrıyor. Günde 2 defa 10 dk hıçkırık tutuyor. Omzumda uyuyor yatağa bırak ağlıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum bendeSenin gibiyim. Bir çözüm arıyorum çok yoruldum
Bugun işitme testi yaptırdım. Doktora sorduk bu fan,fön,süpürge,anne karnı sesi falan bebişler üzerindeki etkisi var mı diye ne dese beğenirsiniz:Onlar boş şeyler en güzel sakinleştirici anne sesi.A bide bazı çocuklar gerçek fön sesiyle telden açılanı ayırt ediyormuş ona şaşırmıştım. Umarım çok kötü şeyler olmamıştır yangında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?