Sabah havanın geç aydınlanmasına sinir oluyorum ya..emzirmeye kalkıyorum ,Saat 8 hala karanlık ışık yakıyom alt değişmek için.Şu Mayıs Haziran ayları gelse de hem hava aydınlansa hem ısınsak , şortlu atletli giydirmeyi istiyom bebemi
Oğlum Mayıs doğumlu ve yaz bebesi de çok zor çocuğu hem üşütmemeye hem de isilik etmemeye çalışmak zorunda kalıyorsunuz, sinekler, terlemek de cabası. Tabii daha rahat dışarı çıkabilirsiniz ama şimdi de sıkı giydirip çıkarıyorum ben. Her duruma önlemi aldıktan sonra alışması lazım yavaştanay keske yaz annesi olaydik ya
Demek mi doğru mamayı buldunuz canım bundan sonra daha hızlı büyür minikler , sağlıkları yerinde olsun da kilo çok da sorun değil benim eşim prematüre olsa da hemen bir iki ayda fark kapanacak sanıyor tüm bebeği olanların aynı gün kilolarını sorup üzülüyorKuzum aşıları geçen salı olmaya gittik. Bcg yoktu ellerinde. Diğer ikisini olduk bcg de bu salı gelcek onu ayrı olacağızDün 66 günlüktüler oğlum 4200 civarıydı. Bu hafta çok hızlı aldı yoksa o kadar yoktu.
Size ne için besin alerjisi dedi kozlar ben de kendimce sordum doktora dört tane tahlil istemiş adenovirüs rotavirüs iki tane de bakteri parazit tarzı bi şey ama çocuğun kakası gece normaldi ne yapsam bilemedim aşısı da iyice geçe kalıyor 2 ay 10 günlük oldu bugün de iptal ettik bakalımHımm başka bir belirti var mıydı yoksa sadece noktacıklar için mi alerji dedi?
Başka belirtimiz yok yüzü full pütür pütür noktacık artarsa vücuduna da yayılabilir dediHımm başka bir belirti var mıydı yoksa sadece noktacıklar için mi alerji dedi?
Çok teşekkürler hemen inceliyorumSelamlar,
Fiyat - performans ve organik kumas - https://instagram.com/mababyturkey?igshid=YTY2NzY3YTc=
Mababy markasi.
Hahahah keşke o kadar kolay olsaydı farkın kapanması. Genelde 2 yaşından sonra yakalıyorlarmış canımDemek mi doğru mamayı buldunuz canım bundan sonra daha hızlı büyür minikler , sağlıkları yerinde olsun da kilo çok da sorun değil benim eşim prematüre olsa da hemen bir iki ayda fark kapanacak sanıyor tüm bebeği olanların aynı gün kilolarını sorup üzülüyorya diyorum şimdiden böyleysen okul çağını düşünemiyorum
Kuzum rotavirüs aşısı için bize 3. ay dedi doktorumuz ocak başında yapcak. Yani geç kalmış değilsiniz. Aşılara da zam geldi 1041₺ olmuş yaa rotavirüsSize ne için besin alerjisi dedi kozlar ben de kendimce sordum doktora dört tane tahlil istemiş adenovirüs rotavirüs iki tane de bakteri parazit tarzı bi şey ama çocuğun kakası gece normaldi ne yapsam bilemedim aşısı da iyice geçe kalıyor 2 ay 10 günlük oldu bugün de iptal ettik bakalımbizde bir kez kırmızı benek ve omzunda da egzama gibi döküntü olmuştu atopik cilt demişti bir daha da olmadı zaten bioderma atoderm serisiyle değiştirdi bakım ürünlerini ,sadece saçında Konak çok fazla var
Canım çok geçmiş olsun bizim ki isiliğe benziyor ama isilik değil. Takip ettiğim kadarıyla bazı yerler geçiyor bazı yerlerinde geri çıkıyor. Özellikle işaretledim. Krem falan vermedi. Yine de görseli kaydettim başımıza gelirse aklımda olsunGeçmiş olsun canım. Benim bebeğimde de kızarıklıklar arttı. Mustela stelatopia kullanmaya başladım. Doktor alerjiden bahsetmedi Seboreik dermatit gibi duruyor dedi. Mustela krem işe yaramazsa doktorun önerdiği kreme geçeceğiz. Bak atayım benimki çok fena arttı. Şimdi sanki azalma eğiliminde.
Miden bulanana kadar su iç. Yetmiyor değildir. Allah zengin fakir ayrımı yapmadan her anneye çocuğunu besleye bilmesi için süt verir. Sadece bol bol su iç. 3 litre olarak düşünme miden bulanıncaya kadar içKızlar bir ayı doldurduk ama sütüm hala yetersiz her öğününde yetmiyor ne zaman geçecek bu durum. Günde 2 ya da 3 e düşürdüm mamayı ama tamamen bırakmak istiyorum artık. Sabahtan beri kaç kere emzirdim kısa süreli daldı hep en sonunda ağlama krizine girdi mama yiyince uyudu kaldı çok üzülüyorum bu duruma
Bizimki kusuyo, dün gece 4 kez emdi kustu.nurse harveys i bende alayım diyorum. Doktora da sormicam. Bazı geceler uyanık kalıp busikintiyi yapmıyor mesela. Kolik mi emin değilim o yüzden.bide geçen hafta gittik kontrole o zaman böyle bir durum yoktuCanım benim oğlumda bu hafta öyleydi. Akşam dokuzla on iki arası özellikle ne yapsak ağlıyordu. Klasik kolik tepkileri. Sadece memede rahatlıyor. O da ekstra gaz yapıyor. Ya da reflüsü varsa kusturuyor. Ben öyle zamanlarda mümkün olduğunca eşime paslıyorum. Çünkü bana gelince meme için daha çok ağlıyor. Ama tabi o da çok oyalayamiyor çünkü çok ağlıyor. Geçenlerde YouTube da bir kolik masajı videosu izledim. Onları yapıyorum gün içinde onunla mi alakalı bilmiyorum dün akşam çok rahat geçti. Masajı dene pırt pırt atıyor resmen. Bir de gaz damlası tabi ki. Nurse harvays başladık biz. Biogaia zaten kullanıyorduk. Gaz damlası iki üç haftada etkisini gösterir dedi doktorumuz. Geçmiş olsun kuzucuga.
Canım benim kızımda kusuyor. Gözlemlediğim kadarıyla ıkınırken zorlanıp kusuyorBizimki kusuyo, dün gece 4 kez emdi kustu.nurse harveys i bende alayım diyorum. Doktora da sormicam. Bazı geceler uyanık kalıp busikintiyi yapmıyor mesela. Kolik mi emin değilim o yüzden.bide geçen hafta gittik kontrole o zaman böyle bir durum yoktu
Reflüsü olabilir. İlk oğlum öyleydi canım. Oluk oluk kusardi. Bir yaşına kadar devam etmişti. Şu an kaç haftalık? Atak dönemi de olabilir. Takipteyim ben de kolik mi değil mi diye. Emin olamadım hâlâ.Bizimki kusuyo, dün gece 4 kez emdi kustu.nurse harveys i bende alayım diyorum. Doktora da sormicam. Bazı geceler uyanık kalıp busikintiyi yapmıyor mesela. Kolik mi emin değilim o yüzden.bide geçen hafta gittik kontrole o zaman böyle bir durum yoktu
Ya aslında bana alerji demedi. İlk bebeğim alerjikti onda kakada kan, kırmızı benekler ve karın ağrısı oluyordu. Bunda sadece isilik gibi kırmızı benekler var doktor öpülmekten dedi ama öpmüyoruz cildini Kıyafetin üstünden öpüyoruz sadece ama beneklerin rengi açılsa da tamamen geçmiyor krem falan da vermedi geçmesi için ama iyi gelen bir bakım ürünü varsa kullanabilirimSize ne için besin alerjisi dedi kozlar ben de kendimce sordum doktora dört tane tahlil istemiş adenovirüs rotavirüs iki tane de bakteri parazit tarzı bi şey ama çocuğun kakası gece normaldi ne yapsam bilemedim aşısı da iyice geçe kalıyor 2 ay 10 günlük oldu bugün de iptal ettik bakalımbizde bir kez kırmızı benek ve omzunda da egzama gibi döküntü olmuştu atopik cilt demişti bir daha da olmadı zaten bioderma atoderm serisiyle değiştirdi bakım ürünlerini ,sadece saçında Konak çok fazla var
Bana öpülmekten olur dedi ama biz kıyafetinden öpüyoruz ne zamandır sadece rengi açıldı ama geçmedi tamamiyleBaşka belirtimiz yok yüzü full pütür pütür noktacık artarsa vücuduna da yayılabilir dedi
Çok teşekkürler hemen inceliyorum
Hahahah keşke o kadar kolay olsaydı farkın kapanması. Genelde 2 yaşından sonra yakalıyorlarmış canım
Kuzum rotavirüs aşısı için bize 3. ay dedi doktorumuz ocak başında yapcak. Yani geç kalmış değilsiniz. Aşılara da zam geldi 1041₺ olmuş yaa rotavirüs
Nasıl noktacıklar kırmızı ve isiliğe benzeyen ama isilik olmayan şekilde mi? Benim kızımın tüm vücudunda var. Özelden görsel atabilir misinKızlar benim bebeğimin de yanakları ve alnında küçük küçük noktacıklar var doktor öpmeyin geçer dedi. Öpmememize rağmen geçmedi. Bir iki sayfa geride konuşmuşsunuz sanırım. Mustelanın ya da başka markanın bu noktacıkları geçiren kremi mi var?
Bebek kendisini sıkınca daha da belirginleşiyor muYa aslında bana alerji demedi. İlk bebeğim alerjikti onda kakada kan, kırmızı benekler ve karın ağrısı oluyordu. Bunda sadece isilik gibi kırmızı benekler var doktor öpülmekten dedi ama öpmüyoruz cildini Kıyafetin üstünden öpüyoruz sadece ama beneklerin rengi açılsa da tamamen geçmiyor krem falan da vermedi geçmesi için ama iyi gelen bir bakım ürünü varsa kullanabilirim
Maşallah canım İkinciyi düşünüyorsun. Ben loğusalığıktan mı nedir 2.fikri hiç yok eşimde diyor beraber büyürlerBence tam güzel zamanda doğum yaptık yaza kadar bebisler toparlanacak tombiş tombiş olacaklar çıkar çıkar gezerizyazın hamilelik de zordue lohusalik da ben ikinciyi yine kasıma falan denk getircem nasip olursa
Hep hayalim bir kız bir erkek. İkinciyi düşünüyoruz o yüzden minimum 2-3 yıl geçmesi lazım ama 3 yıl ideal aslındaMaşallah canım İkinciyi düşünüyorsun. Ben loğusalığıktan mı nedir 2.fikri hiç yok eşimde diyor beraber büyürler
ben aptamil almıştım ama gaz yapıyor doktor sma comfort önerdiKızlar hazır mama ne kullanıyorsunuz
Benim de kafamda deli sorular. İkinciyi nasil hangi cesaretle yapti insanlar diye. Ama lohusa ve uykusuz kafayla dusunuyorum bunlari.Maşallah canım İkinciyi düşünüyorsun. Ben loğusalığıktan mı nedir 2.fikri hiç yok eşimde diyor beraber büyürler
Mustela stelatopia yüz kremi kullanıyorum iki gündür. Çok kuruydu yüzü kızarıklıklar azaldı sanki. Doktora sordum tabi başlarken. Doktor bir hafta kullan geçmezse başka bir krem yazdı onu kullanırsın dedi. Benim doktorum da bebeklerde olur geçer demişti ama geçmedi artış gösterdi. Ben sıcaktan emzirirken yanağının tene değdiği için aşırı ısınmasından olduğunu düşünüyorum.Kızlar benim bebeğimin de yanakları ve alnında küçük küçük noktacıklar var doktor öpmeyin geçer dedi. Öpmememize rağmen geçmedi. Bir iki sayfa geride konuşmuşsunuz sanırım. Mustelanın ya da başka markanın bu noktacıkları geçiren kremi mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?