2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

ay keske yaz annesi olaydik ya
Oğlum Mayıs doğumlu ve yaz bebesi de çok zor çocuğu hem üşütmemeye hem de isilik etmemeye çalışmak zorunda kalıyorsunuz, sinekler, terlemek de cabası. Tabii daha rahat dışarı çıkabilirsiniz ama şimdi de sıkı giydirip çıkarıyorum ben. Her duruma önlemi aldıktan sonra alışması lazım yavaştan

Demek mi doğru mamayı buldunuz canım bundan sonra daha hızlı büyür minikler , sağlıkları yerinde olsun da kilo çok da sorun değil benim eşim prematüre olsa da hemen bir iki ayda fark kapanacak sanıyor tüm bebeği olanların aynı gün kilolarını sorup üzülüyor ya diyorum şimdiden böyleysen okul çağını düşünemiyorum

Hımm başka bir belirti var mıydı yoksa sadece noktacıklar için mi alerji dedi?
Size ne için besin alerjisi dedi kozlar ben de kendimce sordum doktora dört tane tahlil istemiş adenovirüs rotavirüs iki tane de bakteri parazit tarzı bi şey ama çocuğun kakası gece normaldi ne yapsam bilemedim aşısı da iyice geçe kalıyor 2 ay 10 günlük oldu bugün de iptal ettik bakalım bizde bir kez kırmızı benek ve omzunda da egzama gibi döküntü olmuştu atopik cilt demişti bir daha da olmadı zaten bioderma atoderm serisiyle değiştirdi bakım ürünlerini ,sadece saçında Konak çok fazla var

Kızlar bir ayı doldurduk ama sütüm hala yetersiz her öğününde yetmiyor ne zaman geçecek bu durum. Günde 2 ya da 3 e düşürdüm mamayı ama tamamen bırakmak istiyorum artık. Sabahtan beri kaç kere emzirdim kısa süreli daldı hep en sonunda ağlama krizine girdi mama yiyince uyudu kaldı çok üzülüyorum bu duruma

Hımm başka bir belirti var mıydı yoksa sadece noktacıklar için mi alerji dedi?
Başka belirtimiz yok yüzü full pütür pütür noktacık artarsa vücuduna da yayılabilir dedi
Selamlar,
Fiyat - performans ve organik kumas - https://instagram.com/mababyturkey?igshid=YTY2NzY3YTc=
Mababy markasi.
Çok teşekkürler hemen inceliyorum Hahahah keşke o kadar kolay olsaydı farkın kapanması. Genelde 2 yaşından sonra yakalıyorlarmış canım Kuzum rotavirüs aşısı için bize 3. ay dedi doktorumuz ocak başında yapcak. Yani geç kalmış değilsiniz. Aşılara da zam geldi 1041₺ olmuş yaa rotavirüs

Canım çok geçmiş olsun bizim ki isiliğe benziyor ama isilik değil. Takip ettiğim kadarıyla bazı yerler geçiyor bazı yerlerinde geri çıkıyor. Özellikle işaretledim. Krem falan vermedi. Yine de görseli kaydettim başımıza gelirse aklımda olsun

Miden bulanana kadar su iç. Yetmiyor değildir. Allah zengin fakir ayrımı yapmadan her anneye çocuğunu besleye bilmesi için süt verir. Sadece bol bol su iç. 3 litre olarak düşünme miden bulanıncaya kadar iç

Bizimki kusuyo, dün gece 4 kez emdi kustu.nurse harveys i bende alayım diyorum. Doktora da sormicam. Bazı geceler uyanık kalıp busikintiyi yapmıyor mesela. Kolik mi emin değilim o yüzden.bide geçen hafta gittik kontrole o zaman böyle bir durum yoktu

Canım benim kızımda kusuyor. Gözlemlediğim kadarıyla ıkınırken zorlanıp kusuyor

Reflüsü olabilir. İlk oğlum öyleydi canım. Oluk oluk kusardi. Bir yaşına kadar devam etmişti. Şu an kaç haftalık? Atak dönemi de olabilir. Takipteyim ben de kolik mi değil mi diye. Emin olamadım hâlâ.

Ya aslında bana alerji demedi. İlk bebeğim alerjikti onda kakada kan, kırmızı benekler ve karın ağrısı oluyordu. Bunda sadece isilik gibi kırmızı benekler var doktor öpülmekten dedi ama öpmüyoruz cildini Kıyafetin üstünden öpüyoruz sadece ama beneklerin rengi açılsa da tamamen geçmiyor krem falan da vermedi geçmesi için ama iyi gelen bir bakım ürünü varsa kullanabilirim

Bana öpülmekten olur dedi ama biz kıyafetinden öpüyoruz ne zamandır sadece rengi açıldı ama geçmedi tamamiyle

Nasıl noktacıklar kırmızı ve isiliğe benzeyen ama isilik olmayan şekilde mi? Benim kızımın tüm vücudunda var. Özelden görsel atabilir misin

Bebek kendisini sıkınca daha da belirginleşiyor mu

Bence tam güzel zamanda doğum yaptık yaza kadar bebisler toparlanacak tombiş tombiş olacaklar çıkar çıkar gezeriz yazın hamilelik de zordue lohusalik da ben ikinciyi yine kasıma falan denk getircem nasip olursa
Maşallah canım İkinciyi düşünüyorsun. Ben loğusalığıktan mı nedir 2.fikri hiç yok eşimde diyor beraber büyürler

Mustela stelatopia yüz kremi kullanıyorum iki gündür. Çok kuruydu yüzü kızarıklıklar azaldı sanki. Doktora sordum tabi başlarken. Doktor bir hafta kullan geçmezse başka bir krem yazdı onu kullanırsın dedi. Benim doktorum da bebeklerde olur geçer demişti ama geçmedi artış gösterdi. Ben sıcaktan emzirirken yanağının tene değdiği için aşırı ısınmasından olduğunu düşünüyorum.

Kızlar yüzde kızarıklık yeşil mukuslu kaka bizde de var doktor önemsemedi normal dedi ben sadece anne sütü veriyorum sütun yağlı geliyordur dedi süt ürünleri ve yumurta beyazını kes bi sure dedi ama dediğim gibi çok önemsemedi alerji testi yaptıranlar olmuş hangi bölümden sıra aldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…