2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Öyle tabi canim. Ben hamileyken (2.cocuk) bakarız ya artık tecrübesiyle falan diyordu kalkarız gece ne olacak diyordu. Simdi ben çalışıyorum kalkıp bekleyemem diyor. Sütün fazlasını sagiyorum da. Onun için diyor yani ben veremem diye. Simdi de biraz rahatsızım sanirim süt sitmasi tuttu senin hasta olmak gibi bir durumun yok dedi şaka yollu.

Böyle şeyler benim bebeğimde de var özellikle yanak bölgesinde, vücudun da da var. Doktor Alerjik diyemeyiz yenidoğanlar da olur dedi bakalım geçmezse tekrar soracağım. Fenistil krem verdi
Evet ben de alerji olduğunu düşünmüyorum ama azalsa da geçmiyor. Krem de vermedi ondan sordum mustelanın ya da benzer bir markanın kremi varsa süreyim ben de.

Kanguru kullananlar var mı peki
Ben aldım 1 kere de kullandım ama erkek brbek kanguru seçimi düzgün olmazsa tesisleri acır dediler ayakları sarkanı değil oturduğunu tercih et dediler kanguru değiştircem yeni ğrün arayışındayım.
Kızlar sezeryan sonrası kanamalar ne kadar devam etti? 16. Gündeyim ama benden hala orta miktarda adet kanaması gibi geliyor. Normal mi?
46. Günden merhaba 40 a kadar bi artıp bi azalarak devam eden kanama 40 civarı aşırı fazla ve parçalı hale geldi. 40 başı denen olay varmış 50 ye kadar kanama normalmiş. Çocuklar yetmiyor bşde bununla upraşıyoruz.

2.ay aşıları 15 gün ertelendi yani 3.aya denk gelşyor 3.ayda da rota var diye vanımı şıktı bu durum daha ikinci ayı olmadı Uraz biz aşıları toplu aldık zamlı mı zamsız mı aldık bilmiyorum ama rota ve menenjit toplam 5800 tutmuş

Offf Allah'ım ne kadar pahalı ya. Alamayanların Rabbim yardımcısı olsun

Yaaa, doktorun bir şey dedi mi? Yani o mu normal dedi. Dokuz ayın acısı çıkıyor resmen

Kalıcı olarak hesabı silinmiş . Tek ayak cezası nerde yazılı göremedim cnm
Happy nin profilinde yazıyor. Bide diyetle ilgili bi konuya yazmış ordaki bi bayanda yazıyor.
Yaaa, doktorun bir şey dedi mi? Yani o mu normal dedi. Dokuz ayın acısı çıkıyor resmen
Doktora gitmeden önce aradım sekreter sordu sormadan önce de kırkbaşı dedi sordu kırkbaşıymış bu bitince ne derdimiz olacak bakalım

çok faydalı bir yazı teşekkür ederiz
Canım merakımdan soracağım neden günde 8 kez sağım yapıyorsun? Sadece sağarak mı veriyorsun? Belki önceden bahsetmişsinfir de foruma uzun zamandır aktif olarak giremedim. O yüzden sorayım dedim. Bir de süt artırmak için sağın diyorlar ya onu nasıl yapacağımı bilemiyorum ben.
Kızlar sezeryan sonrası kanamalar ne kadar devam etti? 16. Gündeyim ama benden hala orta miktarda adet kanaması gibi geliyor. Normal mi?
Ben de sezeryan sonrası 16. gündeyim daha çok akıntıya döndü kanamam. Ben de merak ediyorum bu normal mi diye?

canim benim kizin gaz sancilari cok fena meme de durmuyor 3-4 gundur dogru duzgun , bende sagip veriyordum bugune kadr. simdi tekrar emmeye basladi.
ama sutumu arttirmak icin emdirdikten sonra tekrar sagiyorum 10-15 dk .

Bize bioderma önerdi gerçekten de iyi geldi mesela bebek bakım yağları ve zeytinyağı falan daha kötü yapıyormuş öyle dedi,bir tane daha talip ettiğim hemşire vardı o da İstanbul’da iyi bir alerji doktoruna götürmüştü bebeğini ona da aynı kremleri önermişler bioderma atoderm serisi

Offf Allah'ım ne kadar pahalı ya. Alamayanların Rabbim yardımcısı olsun
Belki parça parça alınınca çok pahalı gelmez gerçekten her şey çok pahalı şimdi doktor kaka testi istedi aslnda düzeldi ama içimiz de rahat etmiyor mecburen yaptırdık tabi hemen bezini en yakın hastaneye yolladım babasıyla bakalım inşallah temiz çıksın da artık başka şeyi gözümüz görmüyor ama her ay böyle muhakkak yüklü şeyler çıkıyor

Daha önce hiç duymamıştım bende araştırayım teşekkür ederim

ay iki gundur memeye tutma egzersizleri yapiyoruz da gene , o nedenle yaz annesi olalim bir dahakine yazima veridginiz cevaplari okuyup , alintiliyamadim

benim tabi ilk cocugum oldugu icin davulun sesi uzaktan hos geliyor yazin daha rahatmis gbi gozukuyordu gozume taa ki siz gercekleri soyleyene kadr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…