- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Öyle tabi canim. Ben hamileyken (2.cocuk) bakarız ya artık tecrübesiyle falan diyordu kalkarız gece ne olacak diyordu. Simdi ben çalışıyorum kalkıp bekleyemem diyor. Sütün fazlasını sagiyorum da. Onun için diyor yani ben veremem diye. Simdi de biraz rahatsızım sanirim süt sitmasi tuttu senin hasta olmak gibi bir durumun yok dedi şaka yollu.Ben daha hamilelikte başlamıştım 2.yi düşünmüyorum demeye. Tüp bebekle anne oldum, ona rağmen hamilelik bile zevkli olduğu kadar yorucu ve uzun geldiğinden 2. bebekle ilgili fikirlerim değişmişti ki başta ben de bir bebek daha olsun çok beklemeden beraber büyüsünler diyordum. Eşim de senin ki gibi "Madem bu yola girdik, 2. hemen yapalım birlikte büyüsünler" diyor. Ama erkekler hangi aşamasında zorluk yaşıyor ki farklı düşünsünler. Tüp bebekte tedavisinde, hamilelikte, doğumda, büyütürsen kadınlar kadar emekleri var mı? Bana ben anca 3-4yıl sonra düşünürüm gibi geliyor.
RSV virüsü bulaşmış canım bebekleri etkileyen bir virüsmüş eve dışardan geldi bir şekilde
Çok şükür canım hercekten zor oldu senin. Keşke sezeryan olsaydın direk. Rezeneyi gaz için demiştimYürüdüm öyle dagıldı daha iyiyim sorma ya acayip oldu ölüyordum ölmedim süt için mi dedin rezene
Bu işin kolayı yok yanibenim ki yatarak olmuyor canim , bunu bilmiyorum ama zaten en yuksek verimi almak icin sirtinizi yaslayip dik oturun diyor benim her iki makine kullanim klavuzunda .
Evet ben de alerji olduğunu düşünmüyorum ama azalsa da geçmiyor. Krem de vermedi ondan sordum mustelanın ya da benzer bir markanın kremi varsa süreyim ben de.Böyle şeyler benim bebeğimde de var özellikle yanak bölgesinde, vücudun da da var. Doktor Alerjik diyemeyiz yenidoğanlar da olur dedi bakalım geçmezse tekrar soracağım. Fenistil krem verdi
Ben aldım 1 kere de kullandım ama erkek brbek kanguru seçimi düzgün olmazsa tesisleri acır dediler ayakları sarkanı değil oturduğunu tercih et dediler kanguru değiştircem yeni ğrün arayışındayım.Kanguru kullananlar var mı peki
46. Günden merhabaKızlar sezeryan sonrası kanamalar ne kadar devam etti? 16. Gündeyim ama benden hala orta miktarda adet kanaması gibi geliyor. Normal mi?
2.ay aşıları 15 gün ertelendi yani 3.aya denk gelşyor 3.ayda da rota var diye vanımı şıktı bu durum daha ikinci ayı olmadı UrazBaşka belirtimiz yok yüzü full pütür pütür noktacık artarsa vücuduna da yayılabilir dedi
Çok teşekkürler hemen inceliyorum
Hahahah keşke o kadar kolay olsaydı farkın kapanması. Genelde 2 yaşından sonra yakalıyorlarmış canım
Kuzum rotavirüs aşısı için bize 3. ay dedi doktorumuz ocak başında yapcak. Yani geç kalmış değilsiniz. Aşılara da zam geldi 1041₺ olmuş yaa rotavirüs
2.Bence tam güzel zamanda doğum yaptık yaza kadar bebisler toparlanacak tombiş tombiş olacaklar çıkar çıkar gezerizyazın hamilelik de zordue lohusalik da ben ikinciyi yine kasıma falan denk getircem nasip olursa
Kalıcı olarak hesabı silinmiş . Tek ayak cezası nerde yazılı göremedim cnmHappy e ne oldu bilen var mı? Üyelik iptali yazıyor Tek ayak cezası ne oluyor bide
Offf Allah'ım ne kadar pahalı ya. Alamayanların Rabbim yardımcısı olsun2.ay aşıları 15 gün ertelendi yani 3.aya denk gelşyor 3.ayda da rota var diye vanımı şıktı bu durum daha ikinci ayı olmadı Urazbiz aşıları toplu aldık zamlı mı zamsız mı aldık bilmiyorum ama rota ve menenjit toplam 5800 tutmuş
Yaaa, doktorun bir şey dedi mi? Yani o mu normal dedi. Dokuz ayın acısı çıkıyor resmenBen aldım 1 kere de kullandım ama erkek brbek kanguru seçimi düzgün olmazsa tesisleri acır dediler ayakları sarkanı değil oturduğunu tercih et dediler kanguru değiştircem yeni ğrün arayışındayım.
46. Günden merhaba40 a kadar bi artıp bi azalarak devam eden kanama 40 civarı aşırı fazla ve parçalı hale geldi. 40 başı denen olay varmış 50 ye kadar kanama normalmiş. Çocuklar yetmiyor bşde bununla upraşıyoruz.
Happy nin profilinde yazıyor. Bide diyetle ilgili bi konuya yazmış ordaki bi bayanda yazıyor.Kalıcı olarak hesabı silinmiş . Tek ayak cezası nerde yazılı göremedim cnm
Doktora gitmeden önce aradım sekreter sordu sormadan önce de kırkbaşı dedi sordu kırkbaşıymışYaaa, doktorun bir şey dedi mi? Yani o mu normal dedi. Dokuz ayın acısı çıkıyor resmen
Kalıcı olarak hesabı silinmiş . Tek ayak cezası nerde yazılı göremedim cnm
“Yetersiz Süt Üretimi mi ?” Giriş Dersi
La Leche League, emzirmek isteyen kadınlara, destek, bilgi ve eğitim vermeye kendini adamış, kâr amacı gütmeyen uluslararası bir örgüttür.www.lllturkiye.org
Hanımlar bu aralar memelerime takıldım kaldım yok dolmuyor yok bebeğim hep emmek istiyor yok sağınca hiç süt çıkmıyor vs vs. Benim gibi düşünen soru işaretleri olan annelerim varsa bu yazıyı paylaşmak istedim. Bana çok iyi geldi okumak.
çok faydalı bir yazı teşekkür ederiz“Yetersiz Süt Üretimi mi ?” Giriş Dersi
La Leche League, emzirmek isteyen kadınlara, destek, bilgi ve eğitim vermeye kendini adamış, kâr amacı gütmeyen uluslararası bir örgüttür.www.lllturkiye.org
Hanımlar bu aralar memelerime takıldım kaldım yok dolmuyor yok bebeğim hep emmek istiyor yok sağınca hiç süt çıkmıyor vs vs. Benim gibi düşünen soru işaretleri olan annelerim varsa bu yazıyı paylaşmak istedim. Bana çok iyi geldi okumak.
Canım merakımdan soracağım neden günde 8 kez sağım yapıyorsun? Sadece sağarak mı veriyorsun? Belki önceden bahsetmişsinfir de foruma uzun zamandır aktif olarak giremedim. O yüzden sorayım dedim. Bir de süt artırmak için sağın diyorlar ya onu nasıl yapacağımı bilemiyorum ben.donusumlu kullan canim .
bu kablosuzlari kullananlar da hastane tipiyle donusumlu kullaniyor.
Ornegin ben suan gunde 8 kere sagim yapiyorum.
5 kere sabit olani , 3 kere bu wireless olani kullaniyorum.
bir bak her iki makinadan aldigin sut miktari ortalama ayni mi ? eger surekli bundan az sut aliyorsan , digeriyle devam et. .
Ben de sezeryan sonrası 16. gündeyim daha çok akıntıya döndü kanamam. Ben de merak ediyorum bu normal mi diye?Kızlar sezeryan sonrası kanamalar ne kadar devam etti? 16. Gündeyim ama benden hala orta miktarda adet kanaması gibi geliyor. Normal mi?
canim benim kizin gaz sancilari cok fena meme de durmuyor 3-4 gundur dogru duzgun , bende sagip veriyordum bugune kadr. simdi tekrar emmeye basladi.çok faydalı bir yazı teşekkür ederiz
Canım merakımdan soracağım neden günde 8 kez sağım yapıyorsun? Sadece sağarak mı veriyorsun? Belki önceden bahsetmişsinfir de foruma uzun zamandır aktif olarak giremedim. O yüzden sorayım dedim. Bir de süt artırmak için sağın diyorlar ya onu nasıl yapacağımı bilemiyorum ben.
Ben de sezeryan sonrası 16. gündeyim daha çok akıntıya döndü kanamam. Ben de merak ediyorum bu normal mi diye?
Bize bioderma önerdi gerçekten de iyi geldi mesela bebek bakım yağları ve zeytinyağı falan daha kötü yapıyormuş öyle dedi,bir tane daha talip ettiğim hemşire vardı o da İstanbul’da iyi bir alerji doktoruna götürmüştü bebeğini ona da aynı kremleri önermişler bioderma atoderm serisiYa aslında bana alerji demedi. İlk bebeğim alerjikti onda kakada kan, kırmızı benekler ve karın ağrısı oluyordu. Bunda sadece isilik gibi kırmızı benekler var doktor öpülmekten dedi ama öpmüyoruz cildini Kıyafetin üstünden öpüyoruz sadece ama beneklerin rengi açılsa da tamamen geçmiyor krem falan da vermedi geçmesi için ama iyi gelen bir bakım ürünü varsa kullanabilirim
Belki parça parça alınınca çok pahalı gelmez gerçekten her şey çok pahalı şimdi doktor kaka testi istedi aslnda düzeldi ama içimiz de rahat etmiyor mecburen yaptırdık tabi hemen bezini en yakın hastaneye yolladım babasıyla bakalım inşallah temiz çıksın da artık başka şeyi gözümüz görmüyor ama her ay böyle muhakkak yüklü şeyler çıkıyorOfff Allah'ım ne kadar pahalı ya. Alamayanların Rabbim yardımcısı olsun
Daha önce hiç duymamıştım bende araştırayım teşekkür ederimBen aldım 1 kere de kullandım ama erkek brbek kanguru seçimi düzgün olmazsa tesisleri acır dediler ayakları sarkanı değil oturduğunu tercih et dediler kanguru değiştircem yeni ğrün arayışındayım.
46. Günden merhaba40 a kadar bi artıp bi azalarak devam eden kanama 40 civarı aşırı fazla ve parçalı hale geldi. 40 başı denen olay varmış 50 ye kadar kanama normalmiş. Çocuklar yetmiyor bşde bununla upraşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?